Protein ve sebzeyi beraber tüketirsen bence sorun yok.kızlarrrrrrr
cumaya kadar protein+sebzeyle besleneyim diyorum cumartesi de
5günde 5 kilo diyeti var ya onu yapayım diyorum....
aslında amacım 3-5 kilo vermek değil metabolizmamı şaşırtıp canlanmasını sağlamakkk....
3gündür protein tüketiyorum kilo verdim mi bilmiyorum ama inceldiğimi biliyorumm
5gün öyle beslenmemim bi zararı olmaz sanırım....şok diyet olarak geçiyo ama zaten proteinli bi diyetten sonra metabolizmam ne kadar şok olabilir kiiii
ne dersiniz???????
Ağlama tekrar dene canım.Birde ben silinir iye her mesajımı alıntılayıp yazdıktan sonra kopyalıyorum sonra cevapla diyorum.((( bi suru yazmistim gitti agliycaaammmmmm
Tiramisu dışında sorun yokMenum
Sabah
2 dilim ekmek,2yk patatesli yumurta, 1kk peynir,maydanz domates
Ara
2 kurukayisi, 5-6 kuru dut, 3 catal tiramisu
Aksam
1 kepce corba,2 yk pirasa,2 yk pirinc piavi, 2 köfte bol salata
*misafirlerim olunca menuleri. Sasti kizlar:26: aksam yemegi 4 te yenildi,,misafirlerim baya kalabalikti haftasonunun yorgunlugunu atamadan misafir agarlamak baya yorucu ve zordu ama cok guzeldiii ,,iyi geldi..suan 2 ,80 uzanmisdurmdayim..spor ok
Ben çıkıyorum .Hepinizi öpüyorum.İyi geceler
aynan.peynir,zeytin,ekmek olacak kahvaltıda.kusura bakmayın o gevreklerin şekli bana kedi maması gibi geliyor
Çok yorucu olmuş.Hayır diyebildiğin yiyecekler için tebrik ederim.
Boyoz dışında sorun yok.Bugünden itibaren en ufak bir kaçamak olmasın tamam mı canım?
Yorucu ama güzel geçmiş.Yazdıklarını okurken gözümde canlananlar çok eğlenceli.Yorgun olmaya değmiş benceCadı kızını öpüyorum.Aferin ona
Geçmiş olsun Gülşah.
Gezenti seni hoşgeldin
Malum sabah okulda olunca girmek zor oluyor.
Valla listeye girmeden diyet bırakılmış.Hiç olmamış hiç.Grup olarak cuma günleri veya hafta sonu ödül olarak küçük kaçamaklar yapılıyor ancak seninki çok olmuş.Umarım toparlarsın.
Adana dürüm akşam yemeği olsa yine affedilebilirde gecenin o vakti hiç olmamış.Bir bardak süt veya bir kase yoğurt yiyebilirdin.Ne güzel dans edip spor yapmışsın üstüne adana ne oluyor cadıSalata dediğinde hiç olmamış.Salata ama yağlı salatalar. Puzzle ile menünün üstünü örtüp konuyu değiştirmek istemişsin gibi geldi.Kaçamazsın kızıııım.Havada karada yakalarız taam mı
Canım çok geçmiş olsun. Allah yakın zamanda şifa versin. Ayrıca bu kadar vefalı olduğunuz için tebrikler.
Merhaba canımcım
Aa aa niye kizz acimiyomusun bana..kizimi gormeyen arkadaslarim abarttigimi dusunuyorlardi..ama gornce az sylemissin hep haklymissin diyorlar..ama hic kizamyorum :26:
Hehe evet mesela benim dikkatimi dagittti o puuzzele :)) nurgul bitirince paylasirmisin banada cok iyi geliyor rahatltiyor ,, en son 4 ay once bitirmistik 1000 lik simdilerde yapamaxiz ..kizim:))
herkes birbirini seviyooo ne kadan güzel dimi. hihihihiiiii yiyim seni ben.
anaamm nası kıskannçç daha napcan sen okucandaörtmen olmuşsun işte
açıköğretim sitesinin yayınladığı form var onu dolduruyorsun (link atarım), vakıfbanka 205 tl harç yatırıyosun bankamatikten bile işlemi çok kolay istersen anlatırım, sonra int. doldurduğun formu, banka dekontunu, fotoları ve diplomanı alıp sana en yakın açıköğretim bürosuna gidiyosun. ama bu yıl sistem değişti kredliye döndü biraz daha zor ama sınıfta kalma diye bişey yok.
çok geçmiş olsun bugünlerde herkese bi nazar değiyo okutup üfletsekmi takımı napsak bilemedim yaa. bağırsak enfeksiyonu gibi görünüyo ve çok bulaşıcı canım çocuklarına eşinede dikkat et.
Kızıııımmm böyle hamarat olmak için ev hanımı olmak gerekmiyor. Kabiliyet işi bu. İstesende yapamazsınBen de Dün 3kg taze fasulye ayıkladım domatesle pişirip donurucuya koydum. 2 kavanoz közlenmiş kırmızı biber turşusu yaptım. Birsürü domates konservesi yapmıştım.yAAAAAA
Sana olan sevgimi noktalarla ifade ettim anlamadın. İçin fesat kızım senin.
Nurgulcum cornflakes derken normal msir gevregimi? bicogu bicok marka sanildigi kadar masum degil canim o yuzden hakli olabilirsin..zaten arbonhidrat agirlikli besleniyosun..ben kolner diye bir marka var onu tercih ediyorum..ordaki markalari bilmiyorum ama bilinen markalarin disinda natur markalar oluyor cok yavan oluyolar ama dyette bence onlar en ideal
Yasööömööönnnn nrw ye gel nrw yeee hee birde buralar ayazz haberin olsun :))
Gulsah ,, benim kizim sukur ki 8de uyuyor..zaten o zaman dinlenebiliyorum..cok cilin ve hareketli benim ki henu kendini kontrol edemedigi icinde kucuk kazalarimiz oluyor surekli o yuzden surekli dikkat etmemiz ve pesinde olmam gerekiyor bu cok yoruor cunku hic durmuyor,,ben disleri cikmadan bilemiycem kizimin huyunu suyunu:)) hala cok umitliyim :)) uslu aslnda benim kizim:))
Ben çıkıyorum .Hepinizi öpüyorum.İyi geceler
afiyet olsun.tiramusuda kaçmadıMenum
Sabah
2 dilim ekmek,2yk patatesli yumurta, 1kk peynir,maydanz domates
Ara
2 kurukayisi, 5-6 kuru dut, 3 catal tiramisu
Aksam
1 kepce corba,2 yk pirasa,2 yk pirinc piavi, 2 köfte bol salata
*misafirlerim olunca menuleri. Sasti kizlar:26: aksam yemegi 4 te yenildi,,misafirlerim baya kalabalikti haftasonunun yorgunlugunu atamadan misafir agarlamak baya yorucu ve zordu ama cok guzeldiii ,,iyi geldi..suan 2 ,80 uzanmisdurmdayim..spor ok
Aynen oyle oldu :) ama yazmistim misafirim var diye:)kübra derste, ferhan sabahtan bi uğradı heralde geçmişe bi göz attı ama bişi yazmadı çıktı, gönül izinli, banu nerde? nerde bu millet nerde bu devlet picamalarım nerdeeee
maşallah nurgül yani hem okurum hem çalışırım hemde ev hanımlığı yaparım diyosun yani bir eksik var oda çocuk galiba ha o zman tam 10 parmağın da 10 marifet olacak:)
kızlar eşim aradı bugün erken çıkmış geliyormuş.eliptik bisiklet almaya gidicez çok mutluyum.....
bugün yine çok yoğundu annem geldi diye gelenler oldu.çocukları yıkadım.izmirin küçücük dolmalık biberleriye dolma yaptım bulgurlu.şimdi çocukları uyuttum.eltim burnundan ameliyat oldu bugün arıycam ama gitmiycem.aslında aramıycaktımda oda allahın kulu nihayetinde.gitsem mi kızlar ziyarete siz ne dersiniz
Pişt nereye gidiyonnn??? 30 dakika eliptik bisiklet,150 mekik,150 yan bel,150twister,10dakikada ip atladım.bu kadar ceza yeter di mi:)))) bi çikolatayı hakettim mi
afiyet olsun.tiramusuda kaçmadı
Canım ben daha minnacığım 1. sınıfım
Hayırlısı olsun canım.Seç bakalım.
Hoşgeldin canım.
Hem Yaseminden hemde onlardan öcümüzü almış oluruz
Hayırlı olsun canım,ilk başladığında 10 dakika ve düşük zorluk seviyesiyle başla canımkızlar eşim aradı bugün erken çıkmış geliyormuş.eliptik bisiklet almaya gidicez çok mutluyum.....
Çorbayı neden dövdün ki şimdiMENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Çok az bal
Yeşil çay
ÖĞLEN
Kepek ekmeğinden domatesli,peynirli yeşillikli sandiviç
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
2 kayısı kurusu
3 kepekli bisküvi
AKŞAM
1 kase dövmeli yoğurt çorbası
Ispanaklı yumurta
Yeeeehhhuuuuuuuuooh güle güle zayıfla bilgen
afiyet olsun hatice
boşver insanlık sende kalsın.yüzü vars utanır,yoksa onun yerine sen utanırsın
çok severim lahana sarmasını.kış gelsin biraz bende sararım.üçgen üçgeç.bir tabakta size veririm.
yok yasemin bir aya yayıp yapacaksın
Canım benim en yakın dostumun başına geldi bu yıl, kendisi kadrolu 8 yıllık sınıf öğretmeni.okullarında 8 tane sınıf öğretmeni vardı.ve öğrenci sayısına orantılı tam sayı yani.bu yıl meb 8 tane yeni mezun öğretmen atadı ve bu eski hocaların hepsini kadro dışı bırakıp ne haliniz varsa görün dedi.arkadaşım başka bir okulu arayıp kendisi bulmak zorunda kaldı.sonuç baştakiler kendi adamlarını yerleştiriyor.olay bu yani.üzülme canım başka okul bulursun, kpss içinde öyle stres yapma, sakin kafa lazım sınavaben geldim kızlar. moralim sıfırbugün okula görevlendirmeyle bir TARİH HOCASI geldi nasıl mutsuzum anlatamam (( müdür beni de göndermek istemiyor, ama kadroluların 21 ders alması gerekmiş o alınca bana geriye 10 ders falan kalıo. olmaz öyle bişe tabi ki milli eğitimi aradı, birkaç okulda sınıf öğretmeni aranıyormuş. bir tanesi de bizim okulun arkasındaydı, görüşmeye gittim müdürle ama o okul muğlak. sınıfçılar branşa geçti ya, bir sınıfçı türkçe öğrt.liğine geçmek için dilekçe vermiş, ama iptal olabilirmiiş. eğer olmazsa ben başlıcam :44::44: diğer iki okuldan da yarın haber gelcek. tabi yarın yine okuluma gitcek. uff ya çalışcam diye gittim kursa da yazıldım, napcam bilmiyorum. bizimkiler dünyanın sonu değil, Allah bir kapıyı kapar, diğerini açar diyo ama ağlamaktan bir hal oldum
Hem leslie hem jillian abla waaaaaoooooovvvmenüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
öğle:midem çok kötüydü
2 haşlanmış patates
2 kk peynir
ara:1 erik
yarım armut
akşam:5 köfte
fırında sebze
1 kase çorba
2 bardak ayran
su:2 litre
spor:25 dakika lesllie 5 mile,25 dakika jillian,zorunlu hareketler
kaptanım ben izne ayrılmak istiyorumcidden moralim çok bozuk, her şey üst üste geliyor. kendimi toparladığımda aranıza dönerim. rejime ve spora devam edicem ama artık nete eskisi gibi girmemeyi düşünüyorum. bugün çok hırslandım, benim bu sene kesinlikle atanmam lazım. kendimi sadece kpssye vercem
banucum, cok karisik, hic anlayamiyorum uzun uzun yazdiginizda ama caninin sikildigini ve haksizliga ugradini anliyorum ..zor bir durum..bukadar kolay. Mi boyle bir ogretmen birdyerdeyken bianda kadro disi:37: hakkinda en guzeli olur ins..biraz dinlen canim ama bizden ayrilma,,bizsiz yapamazsin:16::16: tabi bizde sensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?