Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum

Sabah
2 dilim ekmek,2yk patatesli yumurta, 1kk peynir,maydanz domates

Ara
2 kurukayisi, 5-6 kuru dut, 3 catal tiramisu

Aksam
1 kepce corba,2 yk pirasa,2 yk pirinc piavi, 2 köfte bol salata

*misafirlerim olunca menuleri. Sasti kizlar:26: aksam yemegi 4 te yenildi,,misafirlerim baya kalabalikti haftasonunun yorgunlugunu atamadan misafir agarlamak baya yorucu ve zordu ama cok guzeldiii ,,iyi geldi..suan 2 ,80 uzanmisdurmdayim..spor ok

Protein ve sebzeyi beraber tüketirsen bence sorun yok.

((( bi suru yazmistim gitti agliycaaammmmmm
Ağlama tekrar dene canım.Birde ben silinir iye her mesajımı alıntılayıp yazdıktan sonra kopyalıyorum sonra cevapla diyorum.

Tiramisu dışında sorun yok

Son düzenleme:
Ya nooluyor inanamiyorum surekli yazdiklarim siliniyor((((

Keyifli keyifli yaziyorum silinince ayni seyleri yazmak bi garip oluyooo

Nurgulcum cornflakes derken normal msir gevregimi? bicogu bicok marka sanildigi kadar masum degil canim o yuzden hakli olabilirsin..zaten arbonhidrat agirlikli besleniyosun..ben kolner diye bir marka var onu tercih ediyorum..ordaki markalari bilmiyorum ama bilinen markalarin disinda natur markalar oluyor cok yavan oluyolar ama dyette bence onlar en ideal

Yasööömööönnnn nrw ye gel nrw yeee hee birde buralar ayazz haberin olsun :))

Gulsah ,, benim kizim sukur ki 8de uyuyor..zaten o zaman dinlenebiliyorum..cok cilin ve hareketli benim ki henu kendini kontrol edemedigi icinde kucuk kazalarimiz oluyor surekli o yuzden surekli dikkat etmemiz ve pesinde olmam gerekiyor bu cok yoruor cunku hic durmuyor,,ben disleri cikmadan bilemiycem kizimin huyunu suyunu:)) hala cok umitliyim :)) uslu aslnda benim kizim:))

Nurgulcum cornflakes derken normal msir gevregimi? bicogu bicok marka sanildigi kadar masum degil canim o yuzden hakli olabilirsin..zaten arbonhidrat agirlikli besleniyosun..ben kolner diye bir marka var onu tercih ediyorum..ordaki markalari bilmiyorum ama bilinen markalarin disinda natur markalar oluyor cok yavan oluyolar ama dyette bence onlar en ideal

Gulsah ,, benim kizim sukur ki 8de uyuyor..zaten o zaman dinlenebiliyorum..cok cilin ve hareketli benim ki henu kendini kontrol edemedigi icinde kucuk kazalarimiz oluyor surekli o yuzden surekli dikkat etmemiz ve pesinde olmam gerekiyor bu cok yoruor cunku hic durmuyor,,ben disleri cikmadan bilemiycem kizimin huyunu suyunu:)) hala cok umitliyim :)) uslu aslnda benim kizim:))

Ya bende degil sorun sitede heralde msj silinmedende yayinlamiyo... 30 sn de bir yazabilirsin beklemelsin diyor cevaplaya yaziyorum cikmiyor

aynan.peynir,zeytin,ekmek olacak kahvaltıda.kusura bakmayın o gevreklerin şekli bana kedi maması gibi geliyor

Haha yok daha neler:))

Bende herkesi sevyorum nurgul ve hatice haric kiskancim kizim ben

Vay vay hatunlara bak adla göz arasinda neler yapiyolarrrr

Hehehe kesinleşirse zaten en kalın yünlerimi koyup en kalın kışlık montumu alıcam,temmuzda totomdondu :)))))))))))

afiyet olsun.tiramusuda kaçmadı

kübra derste, ferhan sabahtan bi uğradı heralde geçmişe bi göz attı ama bişi yazmadı çıktı, gönül izinli, banu nerde? nerde bu millet nerde bu devlet picamalarım nerdeeee
Aynen oyle oldu :) ama yazmistim misafirim var diye:)

maşallah nurgül yani hem okurum hem çalışırım hemde ev hanımlığı yaparım diyosun yani bir eksik var oda çocuk galiba ha o zman tam 10 parmağın da 10 marifet olacak:)

Bende cocukta var hemde 3 taneee 10 parmagimda 12 marifet:)) ben evliyken okudum ve ilk bebeim okul bitmeden oldu..kollarim o zamandir tennisarm ( tenniscilerin yasadigi bi kol agrisi) evden bi cikardim bebegimle bir canta kitaplar, bir canta oyuncak neredeyse 1 valiz esya yedek :))kimi zaman anneme biraktim kimi zaman esimle hayir bugun benim onemli, sen evdesin bebek sende ...nadir yakin dostlarimda ,,derken okul bitti ,,,so ra gecenyila kadar hic araliksiz calistim..ama hic duzgun maasli birste calisamadim hep gönullü mesleklerim oldu cluplerde catilarda.. onlardan ayrilip baska birseyde dusunemedm..sanki para icin birakiyormusum hissi geldi hep .severlerde beni saolsunlar.kariyerden konusmssunuz hep..bende kisaca yazayim dedim..mutluyum gururluyum huzurluyum..bebeklerim hep disarida,ortamlarda buyudu ama beni calsirken anlatirken yardim ederken gordu..bundan daha mutlu bisey yok..yas 34.. Simdi istanbulla keyif zamani..biraz kurtulsun sifir plan bakalim neler sunucak hayat

kızlar eşim aradı bugün erken çıkmış geliyormuş.eliptik bisiklet almaya gidicez çok mutluyum.....

Hadi guzunaydinn

Canini mi yakti? Gitme!!! Enerjini bebeklerine harca..

Canım ben daha minnacığım 1. sınıfım

Hayırlısı olsun canım.Seç bakalım.

Hoşgeldin canım.

Hem Yaseminden hemde onlardan öcümüzü almış oluruz

Ühüühühühühhü benden öc mü alcan

kızlar eşim aradı bugün erken çıkmış geliyormuş.eliptik bisiklet almaya gidicez çok mutluyum.....
Hayırlı olsun canım,ilk başladığında 10 dakika ve düşük zorluk seviyesiyle başla canım
Çorbayı neden dövdün ki şimdi
Yeeeehhhuuuuuuuu
Canım benim en yakın dostumun başına geldi bu yıl, kendisi kadrolu 8 yıllık sınıf öğretmeni.okullarında 8 tane sınıf öğretmeni vardı.ve öğrenci sayısına orantılı tam sayı yani.bu yıl meb 8 tane yeni mezun öğretmen atadı ve bu eski hocaların hepsini kadro dışı bırakıp ne haliniz varsa görün dedi.arkadaşım başka bir okulu arayıp kendisi bulmak zorunda kaldı.sonuç baştakiler kendi adamlarını yerleştiriyor.olay bu yani.üzülme canım başka okul bulursun, kpss içinde öyle stres yapma, sakin kafa lazım sınava
Hem leslie hem jillian abla waaaaaoooooovvv

Gitmeeeeee

HTML:
banucum, cok karisik, hic anlayamiyorum uzun uzun yazdiginizda ama caninin sikildigini ve haksizliga ugradini anliyorum ..zor bir durum..bukadar kolay. Mi boyle bir ogretmen birdyerdeyken bianda kadro disi:37: hakkinda en guzeli olur ins..biraz dinlen canim ama bizden ayrilma,,bizsiz yapamazsin:16::16: tabi bizde sensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…