sabah kalkamadım yine. Halbu ki akşam da erken yatmıştım. Bi iki hafta öncesine kadar sabahın 6'sında kalkıp bi de ev işi yapıyordum ütü mütü ne varsa sabah serin diye. Spor beni dinç yapacağına yoruyor mu nedir anlamadım. Zaman yetmemeye başladı yine bana.
ilk başlarda vücut alışkın değil diye olabilir
Tahmin edebiliyorum,,kendimden:))
Kizim resmen beni idare ediyor,,deliir ne yapsa yeridiir muamelesi cekior bana
Birde benim krakterlerim vardir evde burundugum,,sünepe dislanmis cocuk ferhan, yalaka kaypak jefri ferhan,bazen saw muzigiyle evde doasan ring ferhan .. Yayuzlerce ..o gun aklimiza gozumuze neler takilmissa artik:)
Sifre sifre hehe
Bende cikiyorum ciaooooo
sorma yaaa midem bulandı ve beklenen oldu çıkardım :26:
bu midemi anlamıyorum yiyiorum bulanıyo yemiyorum bulanıyo...
bigünde 3defa duş alırsan böyle olurrr
Benimkinden alırsan memnun kalırsın, bak burda 1. elden kullanıcı var.kızlar o kadar gezdik bilmediğim için karar veremedim.sadece manyatik olmasına karar verdik.sonra eşime yaseminin bisikletini gösterdim.almışken iyisi olsun dedi.şimdi internetten voit bayisinden siparişiverdim.570 tl 10 taksit
yasemin bisikleti incelerken bir sitede yorumunu gördüm.
günler sonra ilk günaydın gene benden olsun
günaydın kızlar
günaydın herkese
Gunaydiiiinnnnn
Günaydınnnnnn
herkeeşşşeeeee günaydıınn
Nurgulcum cornflakes derken normal msir gevregimi? bicogu bicok marka sanildigi kadar masum degil canim o yuzden hakli olabilirsin..zaten arbonhidrat agirlikli besleniyosun..ben kolner diye bir marka var onu tercih ediyorum..ordaki markalari bilmiyorum ama bilinen markalarin disinda natur markalar oluyor cok yavan oluyolar ama dyette bence onlar en ideal
Yasööömööönnnn nrw ye gel nrw yeee hee birde buralar ayazz haberin olsun :))
Gulsah ,, benim kizim sukur ki 8de uyuyor..zaten o zaman dinlenebiliyorum..cok cilin ve hareketli benim ki henu kendini kontrol edemedigi icinde kucuk kazalarimiz oluyor surekli o yuzden surekli dikkat etmemiz ve pesinde olmam gerekiyor bu cok yoruor cunku hic durmuyor,,ben disleri cikmadan bilemiycem kizimin huyunu suyunu:)) hala cok umitliyim :)) uslu aslnda benim kizim:))
Pişt nereye gidiyonnn??? 30 dakika eliptik bisiklet,150 mekik,150 yan bel,150twister,10dakikada ip atladım.bu kadar ceza yeter di mi:)))) bi çikolatayı hakettim mi
Aynen oyle oldu :) ama yazmistim misafirim var diye:)
Bende cocukta var hemde 3 taneee 10 parmagimda 12 marifet:)) ben evliyken okudum ve ilk bebeim okul bitmeden oldu..kollarim o zamandir tennisarm ( tenniscilerin yasadigi bi kol agrisi) evden bi cikardim bebegimle bir canta kitaplar, bir canta oyuncak neredeyse 1 valiz esya yedek :))kimi zaman anneme biraktim kimi zaman esimle hayir bugun benim onemli, sen evdesin bebek sende ...nadir yakin dostlarimda ,,derken okul bitti ,,,so ra gecenyila kadar hic araliksiz calistim..ama hic duzgun maasli birste calisamadim hep gönullü mesleklerim oldu cluplerde catilarda.. onlardan ayrilip baska birseyde dusunemedm..sanki para icin birakiyormusum hissi geldi hep .severlerde beni saolsunlar.kariyerden konusmssunuz hep..bende kisaca yazayim dedim..mutluyum gururluyum huzurluyum..bebeklerim hep disarida,ortamlarda buyudu ama beni calsirken anlatirken yardim ederken gordu..bundan daha mutlu bisey yok..yas 34.. Simdi istanbulla keyif zamani..biraz kurtulsun sifir plan bakalim neler sunucak hayat
Hadi guzunaydinn
Canini mi yakti? Gitme!!! Enerjini bebeklerine harca..
hastaneye gittik eltimin yanına bir iyi davrandılar anlatamam.insanlık bende kalsın ne yapayım.geldik.kaynanamla,kayınpeder bizde,görümcem eşimin teyzeside geldi.misafir ağırladım
yasemin bisikleti incelerken bir sitede yorumunu gördüm.
dünkü menüm
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne bal domates
öğlen
1 simit
yarım açma
lor domates(öğle yemeğine vaktim yoktu)
akşam
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık patates püresi
yarım karnıyarık
1430 kal. 3 lt su
Hehehehehhehe aynen bende tatlım. Bir önceki hafta gangnam style dans edip kudurduk. Bu haftasonu at kaydırak ve bilumum şeyler oldum. hahhahahahha kızım geliyo kudurmak yetmiyo "anne hadi gıdı gıdı yapsana" diyip kaçıyo sonraaaaa işte filmin koptuğu an
heheheheeeheheheehheh
3 defa duş azmış canım sen onu bir 2 katına çıkar bakayım
Benimkinden alırsan memnun kalırsın, bak burda 1. elden kullanıcı var.
Hangisinde aldığım yerde mi başka bir yerde mi? Aldığım yere iyi yorum bırakmıştım. Voit bayiden alma orası soru soruyosun cevap bile vermiyoooo
Güüüüüünnnaaaaaaayyyyyydddıııııınnnnnn hihihihiihiihih
nesfit ile kfleks yiyorum. ama yemicem artık. aslında zor tutuyorum kendimi
deeelliii
maaşallah yaa ama biliyomusun burdaki yardım derneklerinde falan çalışmaya başlasan eminim soğursun. özel şirketten daha çok para ve kar peşindeler.
ben olsam gitmezdim tabi neler geçtiğini tam olarak bilemiyorum ama gidip gitmemeyi bile düşündüysen baya bişi geçmiş demektir. ben çok insan canlısıyımdır ama bazen maalesef hadlerini bildirmek gerekiyo bunun içinde tepkini koymak. yani ben kimseye haksızlık yapmıyosam kimsede bana yapamaz izin veriyosanda sen kendine haksızlık ediyosundur. iyi bilmesinler beni iyi karşılamasınlar ama stresede sokmasınlar yolarıımm neeennnn
ne demiş ne demiş.
afiyet olsun az az olmuş. spor yaptınmı
afiyet olsun başakdünkü menüm
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne bal domates
öğlen
1 simit
yarım açma
lor domates(öğle yemeğine vaktim yoktu)
akşam
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık patates püresi
yarım karnıyarık
1430 kal. 3 lt su
Gunaydiiiinnnnn
Günaydınnnnnn
herkeeşşşeeeee günaydıınn
günaydın kızlargünaydın herkese
Hehehehehhehe aynen bende tatlım. Bir önceki hafta gangnam style dans edip kudurduk. Bu haftasonu at kaydırak ve bilumum şeyler oldum. hahhahahahha kızım geliyo kudurmak yetmiyo "anne hadi gıdı gıdı yapsana" diyip kaçıyo sonraaaaa işte filmin koptuğu an
heheheheeeheheheehheh
3 defa duş azmış canım sen onu bir 2 katına çıkar bakayım
Benimkinden alırsan memnun kalırsın, bak burda 1. elden kullanıcı var.
Hangisinde aldığım yerde mi başka bir yerde mi? Aldığım yere iyi yorum bırakmıştım. Voit bayiden alma orası soru soruyosun cevap bile vermiyoooo
Güüüüüünnnaaaaaaayyyyyydddıııııınnnnnn hihihihiihiihih
deeelliii
maaşallah yaa ama biliyomusun burdaki yardım derneklerinde falan çalışmaya başlasan eminim soğursun. özel şirketten daha çok para ve kar peşindeler.
ben olsam gitmezdim tabi neler geçtiğini tam olarak bilemiyorum ama gidip gitmemeyi bile düşündüysen baya bişi geçmiş demektir. ben çok insan canlısıyımdır ama bazen maalesef hadlerini bildirmek gerekiyo bunun içinde tepkini koymak. yani ben kimseye haksızlık yapmıyosam kimsede bana yapamaz izin veriyosanda sen kendine haksızlık ediyosundur. iyi bilmesinler beni iyi karşılamasınlar ama stresede sokmasınlar yolarıımm neeennnn
ne demiş ne demiş.
Günaydın Kızlarrrr
HaticeeeeeeeeeeeeeeeeHer yanım ağrıyoooo sabah yataktan kalkamadım totom acıyo, bacakcıklarım acıyo, göbüşüm acıyooo, her yanım acıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:124::124::124::124::94::94::94::94::94::86::86::86::84::84::84::84::82::82:
afiyet olsun başak
günaydın kızlar
günaydın canım.senin bisikletin aynısından aldım canım.senin sitede biraz daha pahalıydı.
Dynamic 950 Eliptik Bisiklet - Dynamic Fitness burdan aldım.inşallah memnun kalırım ay şimdi üzüldüm
Kız Bilgen benim aldığım yerde sadece 1 lira pahalı;
SporServis.Com | DYNAMIC 950 ELPTK KONDSYON BSKLET *Kargo + Kurulum Bedava*
bende bunu okumuştum.kötüsü neydi yaso
ay bu eliptik bisiklet çok fena ben her salona gidişimde 15 dakika falan yapıyorum da nefesim kesiliyor 15 dakikayı kesntisiz bitiremiyorum
Ben işte onu akşamları 30 dakika yapıyooommmm. Bıraksan daha devam ederimde cihazı 30 dakika sonrası dinlendirmek gerekiyor.
Aman Ya rabbi ciddi olamazsın
Canım ben bölümüme karar verdim. Az önce internetten başvuru mu yaptım.Eşimde bankadan parayı yatırdı. Birtek resim ve başvuru kağıtlarını açıköğretim bürosuna götürmek kaldı.Onlarıda cuma günü vereceğim.Son başvuru tarihi 17 ekim. Sen neyi okumayı düşünüyorsun?
Canım geçmiş olsun.Geçti deyip doktora gitmemezlik yapma. Yinede git.
açıköğretim sitesinin yayınladığı form var onu dolduruyorsun (link atarım), vakıfbanka 205 tl harç yatırıyosun bankamatikten bile işlemi çok kolay istersen anlatırım, sonra int. doldurduğun formu, banka dekontunu, fotoları ve diplomanı alıp sana en yakın açıköğretim bürosuna gidiyosun. ama bu yıl sistem değişti kredliye döndü biraz daha zor ama sınıfta kalma diye bişey yok.
Yazıyom ama korkuyommm. Bugün çok erken kalktım yaaaaa ondan oldu sanırsammm
Sabah: 2 peynirli pastane poğaçası:18::18::18:, şekersiz çay(enazından çay şekersiz hihhiihiihihihi )
Öğle: küçük sandviç döner, yanına zero
akşam: 1 dilim pizzapopkek hemde çikolatalı
Bu kadar hihihihiiihihihih
ben geldim kızlar. moralim sıfırbugün okula görevlendirmeyle bir TARİH HOCASI geldi nasıl mutsuzum anlatamam (( müdür beni de göndermek istemiyor, ama kadroluların 21 ders alması gerekmiş o alınca bana geriye 10 ders falan kalıo. olmaz öyle bişe tabi ki milli eğitimi aradı, birkaç okulda sınıf öğretmeni aranıyormuş. bir tanesi de bizim okulun arkasındaydı, görüşmeye gittim müdürle ama o okul muğlak. sınıfçılar branşa geçti ya, bir sınıfçı türkçe öğrt.liğine geçmek için dilekçe vermiş, ama iptal olabilirmiiş. eğer olmazsa ben başlıcam :44::44: diğer iki okuldan da yarın haber gelcek. tabi yarın yine okuluma gitcek. uff ya çalışcam diye gittim kursa da yazıldım, napcam bilmiyorum. bizimkiler dünyanın sonu değil, Allah bir kapıyı kapar, diğerini açar diyo ama ağlamaktan bir hal oldum
menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
öğle:midem çok kötüydü
2 haşlanmış patates
2 kk peynir
ara:1 erik
yarım armut
akşam:5 köfte
fırında sebze
1 kase çorba
2 bardak ayran
su:2 litre
spor:25 dakika lesllie 5 mile,25 dakika jillian,zorunlu hareketler
bugünkü menü
sabah kalkar kalmaz 1 bardak yy süt
kahvaltı
2yumurta 2kk peynir 2yk yoğurt(yumurta salatası yaptımm) bol baharatlııı
ara
1fincan kahve
1 kase yoğurt
çyrek bardak maden suyu
akşam 5te
1çorba kasesiyle baharatlı tavuk göğsü 3yk yoğurtt
2lt su
spor
110dk yürüyüşle zorunlu hareketler
bugünkü menüm
sabah
1 simit
biraz beyaz peynir
öğlen
2 ad beyz peynirli domatesli tost
akşam
1 tabak patates yemeği
2 lt su
sporumu şimdi yapıcam
Menum
Sabah
2 dilim ekmek,2yk patatesli yumurta, 1kk peynir,maydanz domates
Ara
2 kurukayisi, 5-6 kuru dut, 3 catal tiramisu
Aksam
1 kepce corba,2 yk pirasa,2 yk pirinc piavi, 2 köfte bol salata
*misafirlerim olunca menuleri. Sasti kizlar:26: aksam yemegi 4 te yenildi,,misafirlerim baya kalabalikti haftasonunun yorgunlugunu atamadan misafir agarlamak baya yorucu ve zordu ama cok guzeldiii ,,iyi geldi..suan 2 ,80 uzanmisdurmdayim..spor ok
kızlar o kadar gezdik bilmediğim için karar veremedim.sadece manyatik olmasına karar verdik.sonra eşime yaseminin bisikletini gösterdim.almışken iyisi olsun dedi.şimdi internetten voit bayisinden siparişiverdim.570 tl 10 taksit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?