Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ilk başlarda vücut alışkın değil diye olabilir

Hehehehehhehe aynen bende tatlım. Bir önceki hafta gangnam style dans edip kudurduk. Bu haftasonu at kaydırak ve bilumum şeyler oldum. hahhahahahha kızım geliyo kudurmak yetmiyo "anne hadi gıdı gıdı yapsana" diyip kaçıyo sonraaaaa işte filmin koptuğu an

Sifre sifre hehe

Bende cikiyorum ciaooooo

heheheheeeheheheehheh

sorma yaaa midem bulandı ve beklenen oldu çıkardım :26:
bu midemi anlamıyorum yiyiorum bulanıyo yemiyorum bulanıyo...
bigünde 3defa duş alırsan böyle olurrr

3 defa duş azmış canım sen onu bir 2 katına çıkar bakayım

Benimkinden alırsan memnun kalırsın, bak burda 1. elden kullanıcı var.

yasemin bisikleti incelerken bir sitede yorumunu gördüm.

Hangisinde aldığım yerde mi başka bir yerde mi? Aldığım yere iyi yorum bırakmıştım. Voit bayiden alma orası soru soruyosun cevap bile vermiyoooo

günler sonra ilk günaydın gene benden olsun

günaydın kızlar

günaydın herkese

herkeeşşşeeeee günaydıınn

Güüüüüünnnaaaaaaayyyyyydddıııııınnnnnn hihihihiihiihih

nesfit ile kfleks yiyorum. ama yemicem artık. aslında zor tutuyorum kendimi

Pişt nereye gidiyonnn??? 30 dakika eliptik bisiklet,150 mekik,150 yan bel,150twister,10dakikada ip atladım.bu kadar ceza yeter di mi:)))) bi çikolatayı hakettim mi

deeelliii

maaşallah yaa ama biliyomusun burdaki yardım derneklerinde falan çalışmaya başlasan eminim soğursun. özel şirketten daha çok para ve kar peşindeler.

hastaneye gittik eltimin yanına bir iyi davrandılar anlatamam.insanlık bende kalsın ne yapayım.geldik.kaynanamla,kayınpeder bizde,görümcem eşimin teyzeside geldi.misafir ağırladım

ben olsam gitmezdim tabi neler geçtiğini tam olarak bilemiyorum ama gidip gitmemeyi bile düşündüysen baya bişi geçmiş demektir. ben çok insan canlısıyımdır ama bazen maalesef hadlerini bildirmek gerekiyo bunun içinde tepkini koymak. yani ben kimseye haksızlık yapmıyosam kimsede bana yapamaz izin veriyosanda sen kendine haksızlık ediyosundur. iyi bilmesinler beni iyi karşılamasınlar ama stresede sokmasınlar yolarıımm neeennnn

yasemin bisikleti incelerken bir sitede yorumunu gördüm.

ne demiş ne demiş.

afiyet olsun az az olmuş. spor yaptınmı

Bu ne güzel ne pozitif bi eneji böyle

Günaydın Kızlarrrr

HaticeeeeeeeeeeeeeeeeHer yanım ağrıyoooo sabah yataktan kalkamadım totom acıyo, bacakcıklarım acıyo, göbüşüm acıyooo, her yanım acıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:124::124::124::124::94::94::94::94::94::86::86::86::84::84::84::84::82::82:

hehehehheheh Deli Veli kırk dokuz elli hiihihihiihihhihihihi :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Merak ettim şu yoruma gidip bir bakayım. Ne cadılık yaptıysam yine

Son düzenleme:
afiyet olsun başak

herkeeşşşeeeee günaydıınn

günaydın herkese
günaydın kızlar

günaydın canım.senin bisikletin aynısından aldım canım.senin sitede biraz daha pahalıydı.

Dynamic 950 Eliptik Bisiklet - Dynamic Fitness burdan aldım.inşallah memnun kalırım ay şimdi üzüldüm

yaşam enerjilerinize bayılıyorum

ay bu eliptik bisiklet çok fena ben her salona gidişimde 15 dakika falan yapıyorum da nefesim kesiliyor 15 dakikayı kesntisiz bitiremiyorum

aslında tam karar veremedim, bugün yarın kararım kesinleşir

link atsana bekliyom

duyan gelmiş duyan gelmiş sporunuda yaptığına göre afiyet olsun

üzülme canım, senin değil devletin hatası malesef. hayırlısı olsun

afiyet olsun

afiyet olsun, sporda güzel

bugünkü menüm

sabah
1 simit
biraz beyaz peynir

öğlen
2 ad beyz peynirli domatesli tost

akşam
1 tabak patates yemeği

2 lt su
sporumu şimdi yapıcam

afiyet olsun, yaptın dimi spor

afiyet olsun, dinlenme zamanın gelmiş

hayırlı olsun canım gülü güle kullan

nesfit ile kfleks yiyorum. ama yemicem artık. aslında zor tutuyorum kendimi

afiyet olsun az az olmuş. spor yaptınmı

nesfiti bende yiyorum yaaa arada kurtarıcı gibi geliyo. spor yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…