Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Naptın böyle Ferhancım:))))) html kod falan diyo

Hehehehehehe saat 00.00.Bende yatayım artık, öpüyom fıstıklarım hepinizi.her yanım ağrıyoooo.hatice sabah yataktan kalkmaya çalışırken seni anacağım

Ben dimi hihihihiSen bir de beni kızımla oyun oynarken gör

Tahmin edebiliyorum,,kendimden:))

Kizim resmen beni idare ediyor,,deliir ne yapsa yeridiir muamelesi cekior bana
Birde benim krakterlerim vardir evde burundugum,,sünepe dislanmis cocuk ferhan, yalaka kaypak jefri ferhan,bazen saw muzigiyle evde doasan ring ferhan .. Yayuzlerce ..o gun aklimiza gozumuze neler takilmissa artik:)

sağoş canım.çok güldüm mesajına.
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.üzme kendini
afiyet olsun zeynep
aramızdan ayrılmak emin ol sana iyi gelmiycek bizleri özlersin.ben denedim olmuyor bağımlılık yaptınız

bugünkü menüm

sabah
1 simit
biraz beyaz peynir

öğlen
2 ad beyz peynirli domatesli tost

akşam
1 tabak patates yemeği

2 lt su
sporumu şimdi yapıcam

menü
sabah yarım sikma
ara şeftali
öğlen yarım tavuk durum ayran
ara şeftali
akşam birer küçük kabak ve biber dolması birkaç lahana sarması salata

afiyet olsun kızlar

kızlar o kadar gezdik bilmediğim için karar veremedim.sadece manyatik olmasına karar verdik.sonra eşime yaseminin bisikletini gösterdim.almışken iyisi olsun dedi.şimdi internetten voit bayisinden siparişiverdim.570 tl 10 taksit

hastaneye gittik eltimin yanına bir iyi davrandılar anlatamam.insanlık bende kalsın ne yapayım.geldik.kaynanamla,kayınpeder bizde,görümcem eşimin teyzeside geldi.misafir ağırladım

dünkü menüm
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne bal domates

öğlen
1 simit
yarım açma
lor domates(öğle yemeğine vaktim yoktu)

akşam
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık patates püresi
yarım karnıyarık

1430 kal. 3 lt su

sabah kalkamadım yine. Halbu ki akşam da erken yatmıştım. Bi iki hafta öncesine kadar sabahın 6'sında kalkıp bi de ev işi yapıyordum ütü mütü ne varsa sabah serin diye. Spor beni dinç yapacağına yoruyor mu nedir anlamadım. Zaman yetmemeye başladı yine bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…