Ben dimi hihihihiHaha deliii
Yaaa kahve kahve kokuyorduuu
HTML:banucum, cok karisik, hic anlayamiyorum uzun uzun yazdiginizda ama caninin sikildigini ve haksizliga ugradini anliyorum ..zor bir durum..bukadar kolay. Mi boyle bir ogretmen birdyerdeyken bianda kadro disi:37: hakkinda en guzeli olur ins..biraz dinlen canim ama bizden ayrilma,,bizsiz yapamazsin:16::16: tabi bizde sensiz
misafir gitti şimdi mutfağı toplicam kızlarrrr
Ben dimi hihihihiSen bir de beni kızımla oyun oynarken gör
Naptın böyle Ferhancım:))))) html kod falan diyo
Hadi gözünaydın,dinlen bence sende azıcık:)))
Hehehehehehe saat 00.00.Bende yatayım artık, öpüyom fıstıklarım hepinizi.her yanım ağrıyoooo.hatice sabah yataktan kalkmaya çalışırken seni anacağım
sağoş canım.çok güldüm mesajına.ooh güle güle zayıfla bilgen
afiyet olsun hatice
boşver insanlık sende kalsın.yüzü vars utanır,yoksa onun yerine sen utanırsın
çok severim lahana sarmasını.kış gelsin biraz bende sararım.üçgen üçgeç.bir tabakta size veririm.
yok yasemin bir aya yayıp yapacaksın
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.üzme kendiniben geldim kızlar. moralim sıfırbugün okula görevlendirmeyle bir TARİH HOCASI geldi nasıl mutsuzum anlatamam (( müdür beni de göndermek istemiyor, ama kadroluların 21 ders alması gerekmiş o alınca bana geriye 10 ders falan kalıo. olmaz öyle bişe tabi ki milli eğitimi aradı, birkaç okulda sınıf öğretmeni aranıyormuş. bir tanesi de bizim okulun arkasındaydı, görüşmeye gittim müdürle ama o okul muğlak. sınıfçılar branşa geçti ya, bir sınıfçı türkçe öğrt.liğine geçmek için dilekçe vermiş, ama iptal olabilirmiiş. eğer olmazsa ben başlıcam :44::44: diğer iki okuldan da yarın haber gelcek. tabi yarın yine okuluma gitcek. uff ya çalışcam diye gittim kursa da yazıldım, napcam bilmiyorum. bizimkiler dünyanın sonu değil, Allah bir kapıyı kapar, diğerini açar diyo ama ağlamaktan bir hal oldum
afiyet olsun zeynepmenüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
öğle:midem çok kötüydü
2 haşlanmış patates
2 kk peynir
ara:1 erik
yarım armut
akşam:5 köfte
fırında sebze
1 kase çorba
2 bardak ayran
su:2 litre
spor:25 dakika lesllie 5 mile,25 dakika jillian,zorunlu hareketler
aramızdan ayrılmak emin ol sana iyi gelmiycek bizleri özlersin.ben denedim olmuyor bağımlılık yaptınızkaptanım ben izne ayrılmak istiyorumcidden moralim çok bozuk, her şey üst üste geliyor. kendimi toparladığımda aranıza dönerim. rejime ve spora devam edicem ama artık nete eskisi gibi girmemeyi düşünüyorum. bugün çok hırslandım, benim bu sene kesinlikle atanmam lazım. kendimi sadece kpssye vercem
bugünkü menü
sabah kalkar kalmaz 1 bardak yy süt
kahvaltı
2yumurta 2kk peynir 2yk yoğurt(yumurta salatası yaptımm) bol baharatlııı
ara
1fincan kahve
1 kase yoğurt
çyrek bardak maden suyu
akşam 5te
1çorba kasesiyle baharatlı tavuk göğsü 3yk yoğurtt
2lt su
spor
110dk yürüyüşle zorunlu hareketler
bugünkü menüm
sabah
1 simit
biraz beyaz peynir
öğlen
2 ad beyz peynirli domatesli tost
akşam
1 tabak patates yemeği
2 lt su
sporumu şimdi yapıcam
menü
sabah yarım sikma
ara şeftali
öğlen yarım tavuk durum ayran
ara şeftali
akşam birer küçük kabak ve biber dolması birkaç lahana sarması salata
Menum
Sabah
2 dilim ekmek,2yk patatesli yumurta, 1kk peynir,maydanz domates
Ara
2 kurukayisi, 5-6 kuru dut, 3 catal tiramisu
Aksam
1 kepce corba,2 yk pirasa,2 yk pirinc piavi, 2 köfte bol salata
*misafirlerim olunca menuleri. Sasti kizlar:26: aksam yemegi 4 te yenildi,,misafirlerim baya kalabalikti haftasonunun yorgunlugunu atamadan misafir agarlamak baya yorucu ve zordu ama cok guzeldiii ,,iyi geldi..suan 2 ,80 uzanmisdurmdayim..spor ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?