Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kondisyonunu arttırman lazım. Kondisyon gerektiriyor biraz. Koşu bandında koşmaya başla, o etkili olur.

zaten koşu bandıyla 15-20 dakika ondan sonra bu eliptik bisiklete geçiyorum ama eliptikte çok zorlandığım için normal bisikletle ikisini karışık 15er dakikaya tamamlıyorum kondisyon çalışırken ay ben baya kötüymüşüm o zaman

Koşu bandında yürüyosun ama değil mi???? Koşu bandında tempolu koşmak lazım. Ama koşmaya alışabilmek içinde koşu bandında rampayı arttırıp hızlı yürümeye alışman lazım ki 15 dakika koşu bandı çok az daha vücut harekete geçemez en az 45 dakika yapmalısın.

evet yürüyorum rampayı artırarak hoca ayarlıyo ona göre davranıyorum ben 45 dakika koşu vereceğini hiç sanmıyorum koşu bandı ve eliptik bisikleti sonraki hareketler için ısınma ve hareketler bitince de bisikleti gevşeme için kullanıyor 45 dakika koşsam oraya yığılırım herhalde

yaptım sporumu dünün mesajları kime atılıyodu. http://w2.anadolu.edu.tr/aos/belgeler/duyurular/2012_2013_Coklu_Kayit_Int_Bas_ve_Kayit_Duyurusu.pdf
ben şuan açamadım ama ortalarda bi link var kayit.anadolu.edu.tr diye. onu tıklayıp sana uygun kayıt butonunu tıklayıp dolduruyorsun. sonunda bi belge oluşmuş oluyo onun direk çıktısını al yada kaydet kayıt yaptıracağın zaman çıktısını al. bide hatice ayın 17 demişti kayıtların son günü ama 16 sı bilgin olsun. heh açabildim şuan siteyi https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx

ikinci verdiğin linki bende açamadım, saol canım emeğine sağlık

45 dakika yürüyerek başlaman lazım zaten. Ben ilk spor salonuna başladığımda bana 1 saat yürüyüş ile başlatmışlardı. 2 saat kardiyo yaptırıyorlardı.

:) güzel bölüm ev idaresi işine de yarar
ben de sanırım sosyal hizmetler okuyacağım şu an en uygun o gibi görünüyor diğer iki seçeneğim insan kaynakları yönetimi ve ev idaresi onları da peş peşe sıralarım bun arkasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…