Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yasemin bisikleti kullanma önerin nedir.ben günde bir saat yapayım diye planlıyorum.daha önce denemiştim yapabileceğime inanıyorum

onu okudum zaten
vooovvvv tebriklerr maşallahhhh
ayy bu ders listesi insanın ömrünü tüketirr
1 dönemde 7-8 derss isyaaaaaannnnn
ohhh ohhh maşallahhh takımımızaaa herkess okumayııı seviyoooo

sporrrr??

yasemin bisikleti kullanma önerin nedir.ben günde bir saat yapayım diye planlıyorum.daha önce denemiştim yapabileceğime inanıyorum

Daha önceki mesajlarda yazmıştım ama araya kaynadı sanırım. 1 saat yapabilmek için yüksek kondisyona sahip olman lazım. Başlangıçta 5 dakika bile yapmak zor gelecek sana. ilk hafta 10 dakika seviye 2 de yapmaya çalış. Arkasındanda bizim zorunlu hareketleri canım

tamam canım

Şekil 1-a

Öyle deme alışırsın, alışıncada en sevdiğin şey o olur. Eve de sevdiğim ve etkisini bildiğim için aldım. Ama işte ancak kullanmaya başlayabildim. İş güç, kızım daha küçük daha çok ilgi bekliyordu falan filan Biz 2 kız arkadaş gidiyoduk eskiden spor salonuna, 1 saat güle oynaya yapıyoduk. Sonra Bizden imrenip millet bisiklete binmeye çalışıyorlardı hihihihihihiihihhi

selam hanımlar umarım keyifler yerindedir.ben ancak oturabildim bilgisayarın başına evi topladım kızı uyuttum tam oturdum kız tekrar uyandı tekrar uyuttum geldim:) ev hanımlığı zor iş :)
bende yavaştan yavaştan başlayayım artık menülerimi yazmaya dimi ama fazla tembellik ettim :)
dünün menüsü
sabah : 2 dilim ekmek sahanda yumurta domates salatalık azıcık tahinli pekmez 1 bardak bitki çayı
ara: 1 tane armut
öğlen: 1 tabaktan az yoğurtlu makarna
akşam:yoğurtlu salata,ekşili kabak yemeği
2 litreye yakın su

Özledik yaz yaz

afiyet olsun canım

Bir tür dinazor türüne benzemeye çalışıp beceremeyen (koccaman bir tombik olmadan ötürü) anlamsız bir isimden öte olmayıp beni güldüren bir şey hihihiihihihihiihih

dinozorluk devri kapandı artık canım artık devir kuş kelebek ceylan devri dimi amaç bu dinozorusluk bitiyor hehe:)

ühühühhhüühühüühhühühhühühühühü:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Yine kimsecikler yooooooooooooooookkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…