vooovvvv tebriklerr maşallahhhhonu okudum zaten
ayy bu ders listesi insanın ömrünü tüketirr
ohhh ohhh maşallahhh takımımızaaa herkess okumayııı seviyoooo:) güzel bölüm ev idaresi işine de yarar
ben de sanırım sosyal hizmetler okuyacağım şu an en uygun o gibi görünüyor diğer iki seçeneğim insan kaynakları yönetimi ve ev idaresi onları da peş peşe sıralarım bun arkasına
dünkü menüm
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne bal domates
öğlen
1 simit
yarım açma
lor domates(öğle yemeğine vaktim yoktu)
akşam
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık patates püresi
yarım karnıyarık
1430 kal. 3 lt su
yasemin bisikleti kullanma önerin nedir.ben günde bir saat yapayım diye planlıyorum.daha önce denemiştim yapabileceğime inanıyorum
Daha önceki mesajlarda yazmıştım ama araya kaynadı sanırım. 1 saat yapabilmek için yüksek kondisyona sahip olman lazım. Başlangıçta 5 dakika bile yapmak zor gelecek sana. ilk hafta 10 dakika seviye 2 de yapmaya çalış. Arkasındanda bizim zorunlu hareketleri canım
Daha önceki mesajlarda yazmıştım ama araya kaynadı sanırım. 1 saat yapabilmek için yüksek kondisyona sahip olman lazım. Başlangıçta 5 dakika bile yapmak zor gelecek sana. ilk hafta 10 dakika seviye 2 de yapmaya çalış. Arkasındanda bizim zorunlu hareketleri canım
Şekil 1-a
Minik kuşlar nerdesiniz yafuuuuu burda yalnız bir uçanazorosputos var hihiihihihiihiihihih
Minik kuşlar nerdesiniz yafuuuuu burda yalnız bir uçanazorosputos var hihiihihihiihiihihih
sesini duyup geldim canım
Nermin hoşgeldin
selam hanımlar umarım keyifler yerindedir.ben ancak oturabildim bilgisayarın başına evi topladım kızı uyuttum tam oturdum kız tekrar uyandı tekrar uyuttum geldim:) ev hanımlığı zor iş :)
bende yavaştan yavaştan başlayayım artık menülerimi yazmaya dimi ama fazla tembellik ettim :)
dünün menüsü
sabah : 2 dilim ekmek sahanda yumurta domates salatalık azıcık tahinli pekmez 1 bardak bitki çayı
ara: 1 tane armut
öğlen: 1 tabaktan az yoğurtlu makarna
akşam:yoğurtlu salata,ekşili kabak yemeği
2 litreye yakın su
selam hanımlar umarım keyifler yerindedir.ben ancak oturabildim bilgisayarın başına evi topladım kızı uyuttum tam oturdum kız tekrar uyandı tekrar uyuttum geldim:) ev hanımlığı zor iş :)
bende yavaştan yavaştan başlayayım artık menülerimi yazmaya dimi ama fazla tembellik ettim :)
dünün menüsü
sabah : 2 dilim ekmek sahanda yumurta domates salatalık azıcık tahinli pekmez 1 bardak bitki çayı
ara: 1 tane armut
öğlen: 1 tabaktan az yoğurtlu makarna
akşam:yoğurtlu salata,ekşili kabak yemeği
2 litreye yakın su
yalnızmı kaldın uçankuş neydi adı kız ne biçim isimdi oçıkartamadım bak:)
Bir tür dinazor türüne benzemeye çalışıp beceremeyen (koccaman bir tombik olmadan ötürü) anlamsız bir isimden öte olmayıp beni güldüren bir şey hihihiihihihihiihih
dinozorluk devri kapandı artık canım artık devir kuş kelebek ceylan devri dimi amaç bu dinozorusluk bitiyor hehe:)
benim kız geri uyandı rahat yok bana.şimdi biraz dışarı çıkacağız alışverişe gidicez sonra görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?