babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor
babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor
bu yaştan sonra da çok zor be canım Allah yardımcısı olsun.
Türkçe ve matematiğim çok iyidir normalde ama sırf iktisat işletme okumayım diye fen bölümündeydim lisede o kadar ki uzak ve zor bana
bakanada yatanada çok zor allah şifa versin canım
rabbim şifa versin canımbabaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor
selam hanımlar umarım keyifler yerindedir.ben ancak oturabildim bilgisayarın başına evi topladım kızı uyuttum tam oturdum kız tekrar uyandı tekrar uyuttum geldim:) ev hanımlığı zor iş :)
bende yavaştan yavaştan başlayayım artık menülerimi yazmaya dimi ama fazla tembellik ettim :)
dünün menüsü
sabah : 2 dilim ekmek sahanda yumurta domates salatalık azıcık tahinli pekmez 1 bardak bitki çayı
ara: 1 tane armut
öğlen: 1 tabaktan az yoğurtlu makarna
akşam:yoğurtlu salata,ekşili kabak yemeği
2 litreye yakın su
Ben geldiiiimmmmOkuldan gelince eşime karnıyarık kendimede lahana yemeği yaptım. Yoksa pc başına oturunca kalkamıyorum.Hamarat yahu ben
Ben geldiiiimmmmOkuldan gelince eşime karnıyarık kendimede lahana yemeği yaptım. Yoksa pc başına oturunca kalkamıyorum.Hamaratım yahu ben
Kıskanç Ferhan,kıskanç FerhanHaha yok daha neler:))
Bende herkesi sevyorum nurgul ve hatice harickiskancim kizim ben
Vay vay hatunlara bak adla göz arasinda neler yapiyolarrrr
İnsanın sevdiklerini anması ne güzel şey.Hehehehehehe saat 00.00.Bende yatayım artık, öpüyom fıstıklarım hepinizi.her yanım ağrıyoooo.hatice sabah yataktan kalkmaya çalışırken seni anacağım
Hayırlı olsun Bilgen.kızlar o kadar gezdik bilmediğim için karar veremedim.sadece manyatik olmasına karar verdik.sonra eşime yaseminin bisikletini gösterdim.almışken iyisi olsun dedi.şimdi internetten voit bayisinden siparişiverdim.570 tl 10 taksit
Simit yemişsinde açmaya niye yedin.Ol ma mış...dünkü menüm
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne bal domates
öğlen
1 simit
yarım açma
lor domates(öğle yemeğine vaktim yoktu)
akşam
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık patates püresi
yarım karnıyarık
1430 kal. 3 lt su
Gece benimle yatıp benimle uyanmışsın.Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordumGünaydın Kızlarrrr
HaticeeeeeeeeeeeeeeeeHer yanım ağrıyoooo sabah yataktan kalkamadım totom acıyo, bacakcıklarım acıyo, göbüşüm acıyooo, her yanım acıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:124::124::124::124::94::94::94::94::94::86::86::86::84::84::84::84::82::82:
hahahahahMinik kuşlar nerdesiniz yafuuuuu burda yalnız bir uçanazorosputos var hihiihihihiihiihihih
Gerçekten millet nerde?? Kübra dünden beri uğramamış:44:ühühühhhüühühüühhühühhühühühühü:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Yine kimsecikler yooooooooooooooookkkkkk
Görüşürüz.Kolay gelsinİzin aldım çıkıyorum. Kızı alcağım eve babasına bırakıp üstümü değiştireceğim. Sonra doooğğğğğru salona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?