Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor

babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor

bu yaştan sonra da çok zor be canım Allah yardımcısı olsun.

bakanada yatanada çok zor allah şifa versin canım

bu yaştan sonra da çok zor be canım Allah yardımcısı olsun.

gerçekten çok zor, artık kendiyle hesaplaşmaya başladığını gözlemliyorum. insanın pişmanlıkları olması çok kötü bişey

Türkçe ve matematiğim çok iyidir normalde ama sırf iktisat işletme okumayım diye fen bölümündeydim lisede o kadar ki uzak ve zor bana

bende lisede fen bölümü okumuştum iktisat banada çok uzaktı o zamanlar. sonra istatistik kazandım ama bitirmek nasip olmadı o sene yeniden girmiştim sınava bide baksam iktisat okuyorum

rabbim şifa versin canım

ohhhhh
afiyetlerrr olsunnn

Ben geldiiiimmmm Okuldan gelince eşime karnıyarık kendimede lahana yemeği yaptım. Yoksa pc başına oturunca kalkamıyorum.Hamaratım yahu ben

Son düzenleme:
dün gidemedim spora tırsaklığımdan bugün gideceğim herhalde kısmet olursa belkim erken çıkarım yine

Haha yok daha neler:))

Bende herkesi sevyorum nurgul ve hatice haric kiskancim kizim ben

Vay vay hatunlara bak adla göz arasinda neler yapiyolarrrr
Kıskanç Ferhan,kıskanç Ferhanİtiraf et en çok beni seviyorsun

Hehehehehehe saat 00.00.Bende yatayım artık, öpüyom fıstıklarım hepinizi.her yanım ağrıyoooo.hatice sabah yataktan kalkmaya çalışırken seni anacağım
İnsanın sevdiklerini anması ne güzel şey.

Hayırlı olsun Bilgen.

Simit yemişsinde açmaya niye yedin.Ol ma mış...

Gece benimle yatıp benimle uyanmışsın.Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum Kıyamam neden acıyo ki::44:

Minik kuşlar nerdesiniz yafuuuuu burda yalnız bir uçanazorosputos var hihiihihihiihiihihih
hahahahah

ühühühhhüühühüühhühühhühühühühü:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Yine kimsecikler yooooooooooooooookkkkkk
Gerçekten millet nerde?? Kübra dünden beri uğramamış:44:

İzin aldım çıkıyorum. Kızı alcağım eve babasına bırakıp üstümü değiştireceğim. Sonra doooğğğğğru salona.

Kızlar Banu sanırım bir süre olamayacak.O yüzden dünün ve bugünün mesaj ve sporlarını bana atar mısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…