afiyet olsun.iki karbonhidrat biraz fazla...dünkü menüm
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne bal domates
öğlen
1 simit
yarım açma
lor domates(öğle yemeğine vaktim yoktu)
akşam
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık patates püresi
yarım karnıyarık
1430 kal. 3 lt su
sen bunu yazdığın sırada kızımla beraber 3. rüyamızdaydıkMinik kuşlar nerdesiniz yafuuuuu burda yalnız bir uçanazorosputos var hihiihihihiihiihihih
afiyet olsun.selam hanımlar umarım keyifler yerindedir.ben ancak oturabildim bilgisayarın başına evi topladım kızı uyuttum tam oturdum kız tekrar uyandı tekrar uyuttum geldim:) ev hanımlığı zor iş :)
bende yavaştan yavaştan başlayayım artık menülerimi yazmaya dimi ama fazla tembellik ettim :)
dünün menüsü
sabah : 2 dilim ekmek sahanda yumurta domates salatalık azıcık tahinli pekmez 1 bardak bitki çayı
ara: 1 tane armut
öğlen: 1 tabaktan az yoğurtlu makarna
akşam:yoğurtlu salata,ekşili kabak yemeği
2 litreye yakın su
Allah yardımcısı olsun anneninde babanneninde...babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor
Ben geldiiiimmmmOkuldan gelince eşime karnıyarık kendimede lahana yemeği yaptım. Yoksa pc başına oturunca kalkamıyorum.Hamaratım yahu ben
bugün öğlen kızı uyutunca bende yanına yattım az dinleneyiim diye. 2.5 saat uyumuşum:111:
kalkıncada evde bir sürü işim vardı.ancak gelebildim.sporda yapmadım ,içimden gelmedi
Kızlar Banu sanırım bir süre olamayacak.O yüzden dünün ve bugünün mesaj ve sporlarını bana atar mısınız.
bugün öğlen kızı uyutunca bende yanına yattım az dinleneyiim diye. 2.5 saat uyumuşum:111:
kalkıncada evde bir sürü işim vardı.ancak gelebildim.sporda yapmadım ,içimden gelmedi
geçmiş olsun durumu ciddi sanırım allah annenede kolaylıklar versin.babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor
Ben geldiiiimmmmOkuldan gelince eşime karnıyarık kendimede lahana yemeği yaptım. Yoksa pc başına oturunca kalkamıyorum.Hamaratım yahu ben
ben geldim.kızımla alışveriş merkezine gittik kıyafet falan baktım ama fiyatlar uçmuş ancak bir çorap alabildim kendime2 ssat dolaştık ayrıca evden çıktık tm köşeyi döndükki kafam ütüye takıldı fişini çektimmi çekmedimmi diye derken geri eve geldik ve evim 5.katta asansör yok kız kucağımda koşarak çıktım merdivenleri baktımki fişi çekmişim tekrar çıktık evden tabi kız yoruldukça kucağımda öldüm yani eve gelene kadar.bugün sporun alasını yaptım bisiklete halim kalmadı:111:
5.katt ve asansör yokkk
bendede öyleee ben kendim tek başıma çıkarken yoruluyorum sana maşallahh
benim kilo verebilmemde kızımın etkisi büyük valla koşturuyor beni.çocuğun olunca öyle oluyor kendinle beraber taşıyosun işte isterse 20 kat olsun mecbursun annelik işte kıymetini bilene tabi.annelerimizin kıymetini anne olunca anlıyoruz malesef allah anneleri evlatsız evlatlarıda annesiz bırakmasın.
kızlarr eşime mısır unundan içinde süt kaşar ve tereyağı olan bi yemek yaptım
4yk yedim sıvı zaten ama nasıl doydumm anlatamamm 6:30giibi yemek yicektim
duruma göre ne olur bilemiyorummm
aminnnnnnn
gerçekten annesizlik ne kadar da zorr
maşallah kaşar tereyağ süt mısır unu oh oh daha ne olsun afiyet olsun:)
hayırdır seninde annen benim gibi uzak memlekettemi yoksa ah ahh;43;
Uykucu şirin senibugün öğlen kızı uyutunca bende yanına yattım az dinleneyiim diye. 2.5 saat uyumuşum:111:
Öylesin vallahehehheeheh ben tahmin edip zaten sana yollamıştımmmmmNe kadan ileri görüşlüyüm hihihihhihi
İyi spor olmuşben geldim.kızımla alışveriş merkezine gittik kıyafet falan baktım ama fiyatlar uçmuş ancak bir çorap alabildim kendime2 ssat dolaştık ayrıca evden çıktık tm köşeyi döndükki kafam ütüye takıldı fişini çektimmi çekmedimmi diye derken geri eve geldik ve evim 5.katta asansör yok kız kucağımda koşarak çıktım merdivenleri baktımki fişi çekmişim tekrar çıktık evden tabi kız yoruldukça kucağımda öldüm yani eve gelene kadar.bugün sporun alasını yaptım bisiklete halim kalmadı:111:
Bu bildiğimiz bol yağlı kuymak değil mi???kızlarr eşime mısır unundan içinde süt kaşar ve tereyağı olan bi yemek yaptım
4yk yedim sıvı zaten ama nasıl doydumm anlatamamm 6:30giibi yemek yicektim
duruma göre ne olur bilemiyorummm
benim annem 13günlükken vefat etmiş
Ayyy canım benim.Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun. Çok zor olmuştur elbet. Allah bizi onlarsız bırakmasın.benim annem 13günlükken vefat etmiş
Uykucu şirin seni
Öylesin valla
İyi spor olmuşAynu huy bende de var. Ben evden her çıktığımda fişler çekilir,ocak, ütü kontrol edilir.Rutindir.Birini unutmuş olursam geri dönerim.Eşimde alışmaya başladı.Benden önce yapıyor
Bu bildiğimiz bol yağlı kuymak değil mi???
MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Yeşil çay
1 lokma bal
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yaban mersinli,müslili yoğurt
ARA
1 kase yaban mersinli yoğurt(Ne yoğurtçuyum böyle)
AKŞAM
1 tabak lahana yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
kuymak değilllUykucu şirin seni
Öylesin valla
İyi spor olmuşAynu huy bende de var. Ben evden her çıktığımda fişler çekilir,ocak, ütü kontrol edilir.Rutindir.Birini unutmuş olursam geri dönerim.Eşimde alışmaya başladı.Benden önce yapıyor
Bu bildiğimiz bol yağlı kuymak değil mi???
afiyet olsunnnnMENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Yeşil çay
1 lokma bal
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yaban mersinli,müslili yoğurt
ARA
1 kase yaban mersinli yoğurt(Ne yoğurtçuyum böyle)
AKŞAM
1 tabak lahana yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
aminnn canımm...anneni hiç görmedin o zmn.ne desem boş canım acısını ancak sen anlarsın allah sana eşinle çocuklarınla geçireceğin hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.allah annenin mekanını da cennet eylesin sizi orada kavuştursun inşallah.
saol haticecim...zor oldu elbet ama görsem daha da zor olurdu sanırımm...Ayyy canım benim.Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun. Çok zor olmuştur elbet. Allah bizi onlarsız bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?