Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun.iki karbonhidrat biraz fazla...
Minik kuşlar nerdesiniz yafuuuuu burda yalnız bir uçanazorosputos var hihiihihihiihiihihih
sen bunu yazdığın sırada kızımla beraber 3. rüyamızdaydık
afiyet olsun.

babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor
Allah yardımcısı olsun anneninde babanneninde...
Ben geldiiiimmmm Okuldan gelince eşime karnıyarık kendimede lahana yemeği yaptım. Yoksa pc başına oturunca kalkamıyorum.Hamaratım yahu ben

ölesin şekerim,sözümüz yok.

bugün öğlen kızı uyutunca bende yanına yattım az dinleneyiim diye. 2.5 saat uyumuşum:111:
kalkıncada evde bir sürü işim vardı.ancak gelebildim.sporda yapmadım ,içimden gelmedi

ben geldim.kızımla alışveriş merkezine gittik kıyafet falan baktım ama fiyatlar uçmuş ancak bir çorap alabildim kendime2 ssat dolaştık ayrıca evden çıktık tm köşeyi döndükki kafam ütüye takıldı fişini çektimmi çekmedimmi diye derken geri eve geldik ve evim 5.katta asansör yok kız kucağımda koşarak çıktım merdivenleri baktımki fişi çekmişimtekrar çıktık evden tabi kız yoruldukça kucağımda öldüm yani eve gelene kadar.bugün sporun alasını yaptım bisiklete halim kalmadı:111:

babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor
geçmiş olsun durumu ciddi sanırım allah annenede kolaylıklar versin.

Ben geldiiiimmmm Okuldan gelince eşime karnıyarık kendimede lahana yemeği yaptım. Yoksa pc başına oturunca kalkamıyorum.Hamaratım yahu ben

maşllah Bizim tkımın arvatları pek maharetliymiş yahu.hem çalışıyorlar hem okuyorlar hem evle ilgileniyorlar hemde yemek yapıyorlar eliniziden ayağınızdan hamaratlık akıyor.ben ev hanımıyım sadece utandım valla

5.katt ve asansör yokkk

bendede öyleee ben kendim tek başıma çıkarken yoruluyorum sana maşallahh

5.katt ve asansör yokkk

bendede öyleee ben kendim tek başıma çıkarken yoruluyorum sana maşallahh

benim kilo verebilmemde kızımın etkisi büyük valla koşturuyor beni.çocuğun olunca öyle oluyor kendinle beraber taşıyosun işte isterse 20 kat olsun mecbursun annelik işte kıymetini bilene tabi.annelerimizin kıymetini anne olunca anlıyoruz malesef allah anneleri evlatsız evlatlarıda annesiz bırakmasın.

kızlarr eşime mısır unundan içinde süt kaşar ve tereyağı olan bi yemek yaptım

4yk yedim sıvı zaten ama nasıl doydumm anlatamamm 6:30giibi yemek yicektim

duruma göre ne olur bilemiyorummm

aminnnnnnn

gerçekten annesizlik ne kadar da zorr

aminnnnnnn

gerçekten annesizlik ne kadar da zorr

maşallah kaşar tereyağ süt mısır unu oh oh daha ne olsun afiyet olsun:)
hayırdır seninde annen benim gibi uzak memlekettemi yoksa ah ahh;43;

bugün öğlen kızı uyutunca bende yanına yattım az dinleneyiim diye. 2.5 saat uyumuşum:111:
kalkıncada evde bir sürü işim vardı.ancak gelebildim.sporda yapmadım ,içimden gelmedi
Uykucu şirin seni

hehehheeheh ben tahmin edip zaten sana yollamıştımmmmm Ne kadan ileri görüşlüyüm hihihihhihi
Öylesin valla
İyi spor olmuş Aynu huy bende de var. Ben evden her çıktığımda fişler çekilir,ocak, ütü kontrol edilir.Rutindir.Birini unutmuş olursam geri dönerim.Eşimde alışmaya başladı.Benden önce yapıyor

Bu bildiğimiz bol yağlı kuymak değil mi???

MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Yeşil çay
1 lokma bal

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Yaban mersinli,müslili yoğurt

ARA
1 kase yaban mersinli yoğurt(Ne yoğurtçuyum böyle )

AKŞAM
1 tabak lahana yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

benim annem 13günlükken vefat etmiş

anneni hiç görmedin o zmn.ne desem boş canım acısını ancak sen anlarsın allah sana eşinle çocuklarınla geçireceğin hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.allah annenin mekanını da cennet eylesin sizi orada kavuştursun inşallah.

düdüklüyü ocakta unutma faciasından sonra korkar oldum yarı yolda osa dönüyrmu artık hehe.

afiyet olsun :)

kuymak değilll yağı az su ve süt koyuluyoo
afiyet olsunnnn
aminnn canımm...
Ayyy canım benim.Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun. Çok zor olmuştur elbet. Allah bizi onlarsız bırakmasın.

saol haticecim...zor oldu elbet ama görsem daha da zor olurdu sanırımm...

bugünkü menü

sabah
1yumurta küçük bi domates
küçük salatalık 1biber 1 zeytin çay

ara 1kse yoğurt bol pul biber ve yulaf unlu
6-7 badem
ikindi

yarım kase mısır unu aşı

akşam
4yk zeyinyağlı fasulye 4yk mısır unu aşı
1yk yoğurt
1yk domates turşusu(püre şeklinde)

2lt su

spor daha belli deill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…