Hehehehehhehe aynen bende tatlım. Bir önceki hafta gangnam style dans edip kudurduk. Bu haftasonu at kaydırak ve bilumum şeyler oldum. hahhahahahha kızım geliyo kudurmak yetmiyo "anne hadi gıdı gıdı yapsana" diyip kaçıyo sonraaaaa işte filmin koptuğu an
heheheheeeheheheehheh
3 defa duş azmış canım sen onu bir 2 katına çıkar bakayım
Benimkinden alırsan memnun kalırsın, bak burda 1. elden kullanıcı var.
Hangisinde aldığım yerde mi başka bir yerde mi? Aldığım yere iyi yorum bırakmıştım. Voit bayiden alma orası soru soruyosun cevap bile vermiyoooo
Güüüüüünnnaaaaaaayyyyyydddıııııınnnnnn hihihihiihiihih
nesfit ile kfleks yiyorum. ama yemicem artık. aslında zor tutuyorum kendimi
deeelliii
maaşallah yaa ama biliyomusun burdaki yardım derneklerinde falan çalışmaya başlasan eminim soğursun. özel şirketten daha çok para ve kar peşindeler.
ben olsam gitmezdim tabi neler geçtiğini tam olarak bilemiyorum ama gidip gitmemeyi bile düşündüysen baya bişi geçmiş demektir. ben çok insan canlısıyımdır ama bazen maalesef hadlerini bildirmek gerekiyo bunun içinde tepkini koymak. yani ben kimseye haksızlık yapmıyosam kimsede bana yapamaz izin veriyosanda sen kendine haksızlık ediyosundur. iyi bilmesinler beni iyi karşılamasınlar ama stresede sokmasınlar yolarıımm neeennnn
ne demiş ne demiş.
afiyet olsun az az olmuş. spor yaptınmı
afiyet olsun....menü
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalık,
peynir
öğle
bir kase yoğurt çorbası
akşam
1 tabak bamya yemeği
zorunlu hareketler 2 lt su
benden sonra okuyan olursa iyi geceler
bir kaç güne alışıyorsun.tecrübeyle sabitiyi akşamlar kızlar, şu jilianı yapayım dedim mahvoldum gece geceilk 10 dak. dayanabildim şimdi zor yürüyorum. hiç sevmedim ne o kendi gibi kas yığını yapmaya çalışıyo galiba milleti hıh
iyi gecelerrrrrrrrrrbenden sonra okuyan olursa iyi geceler
iyi eğlenceler canımkizlarrrr selammm
sabah bir selam verdim ciktim..esim red edemiyecegim süpriz bir planla geldi ve busaate kadar fellik felliktikk
simdide bir arkadasim tatile gidicek illa gelin gitmeden göreyim diyor,, oraya gidicem ama gecte olsa döndugumde oturup
gecmise bakip paylasimi yapicammm
menumu yazayim mi?yok yazmiyayim
birsey yemem ama tamamlamam gereken spor ve suyum fln belki bisiler icerim en fazla meyve yerim en isi gelin ce yazarim
mnciriyorummm hepiniziiii
iyi geceler kızlarMesaj sayılarınızı bekliyorummm
bende çıkıyorum herkese iyi geceler
benden sonra okuyan olursa iyi geceler
selam hanımlar umarım keyifler yerindedir.ben ancak oturabildim bilgisayarın başına evi topladım kızı uyuttum tam oturdum kız tekrar uyandı tekrar uyuttum geldim:) ev hanımlığı zor iş :)
bende yavaştan yavaştan başlayayım artık menülerimi yazmaya dimi ama fazla tembellik ettim :)
dünün menüsü
sabah : 2 dilim ekmek sahanda yumurta domates salatalık azıcık tahinli pekmez 1 bardak bitki çayı
ara: 1 tane armut
öğlen: 1 tabaktan az yoğurtlu makarna
akşam:yoğurtlu salata,ekşili kabak yemeği
2 litreye yakın su
babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor
Ben geldiiiimmmmOkuldan gelince eşime karnıyarık kendimede lahana yemeği yaptım. Yoksa pc başına oturunca kalkamıyorum.Hamaratım yahu ben
Kıskanç Ferhan,kıskanç Ferhanİtiraf et en çok beni seviyorsun
İnsanın sevdiklerini anması ne güzel şey.
Hayırlı olsun Bilgen.
Simit yemişsinde açmaya niye yedin.Ol ma mış...
Gece benimle yatıp benimle uyanmışsın.Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordumKıyamam neden acıyo ki::44:
hahahahah
Gerçekten millet nerde?? Kübra dünden beri uğramamış:44:
Kızlar Banu sanırım bir süre olamayacak.O yüzden dünün ve bugünün mesaj ve sporlarını bana atar mısınız.
bugün öğlen kızı uyutunca bende yanına yattım az dinleneyiim diye. 2.5 saat uyumuşum:111:
kalkıncada evde bir sürü işim vardı.ancak gelebildim.sporda yapmadım ,içimden gelmedi
benim annem 13günlükken vefat etmiş
MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Yeşil çay
1 lokma bal
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yaban mersinli,müslili yoğurt
ARA
1 kase yaban mersinli yoğurt(Ne yoğurtçuyum böyle)
AKŞAM
1 tabak lahana yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
bugünkü menü
sabah
1yumurta küçük bi domates
küçük salatalık 1biber 1 zeytin çay
ara 1kse yoğurt bol pul biber ve yulaf unlu
6-7 badem
ikindi
yarım kase mısır unu aşı
akşam
4yk zeyinyağlı fasulye 4yk mısır unu aşı
1yk yoğurt
1yk domates turşusu(püre şeklinde)
2lt su
spor daha belli deill
olcam kiii
afiyet olsun canlarıımm
kızlar bir şeyler düzeliyor mu ne:44::44:
bugün müdürüm saolsun bana başka bir okul ayarlayabildi. yarın bir ilköğretim okulunda Türkçe Öğretmeni olarak derse başlıcam inşallah :) 6-7-8lere. ders saatim 30 ve 9.00-14.30 çalışacağımyani şimdiki okulumdan daha hayırlı oldu gibi gözüküo :) müdürüm bgn boş dersimde aldı yeni okuluma götürdü, konuştuk müdürüyle yeni okulun. Allah razı olsun ondan da. başka hiç bir müdür yapmaz onun yaptığını. Cidden HER ŞERDE BİR HAYIR varmış, bugün ciddi anlamda anladım bunu çıkışta annemler gelmiş, yeni okulumu görceklermiş. gittik baktık onlar da çok mutlu oldular. yine bilinmez ne olacağım ama şimdilik mutluyum :)
bu arada eve gelince tartıldım 104 kg olmuşumm
Kahvaltı: 1 dukan muffin, 1 brdk çay
Öğle: yarım kase çorba, 3 yk kuru fasülye, yarım kase cacık
Akşam: 1 kase çorba, 2 piliç burger, 1 kk peynir, 1 brdk ayran
(Kaçamak: 2 küçük dukan cupcake (kakaolu, light krem şantili))
Su: 2.5 lt
SPOR: zorunlu hareketler + leslie 1 mil + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 mekik
menü
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalık,
peynir
öğle
bir kase yoğurt çorbası
akşam
1 tabak bamya yemeği
menüm
sabah:2 küçük parça patatesli börek
domates
2 zeytin
1kk peynir
ara:1 kuru incir
öğle:1 kepçe çorba
akşam:1 porsiyon barbunya
3 kaşık pilav
brokoli salatası
su:1.5 litre
spor:yok
iyi akşamlar kızlar, şu jilianı yapayım dedim mahvoldum gece geceilk 10 dak. dayanabildim şimdi zor yürüyorum. hiç sevmedim ne o kendi gibi kas yığını yapmaya çalışıyo galiba milleti hıh
Bende çocukları uyuttum.bugün dört saat çocuk sallamışım ayağımda ayaklarım ağrıdan kopuyor.benimde çok uykum var yatıyorum kızlar iyi geceler
MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Yeşil çay
1 lokma bal
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yaban mersinli,müslili yoğurt
ARA
1 kase yaban mersinli yoğurt(Ne yoğurtçuyum böyle)
AKŞAM
1 tabak lahana yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
kızlar bir şeyler düzeliyor mu ne:44::44:
bugün müdürüm saolsun bana başka bir okul ayarlayabildi. yarın bir ilköğretim okulunda Türkçe Öğretmeni olarak derse başlıcam inşallah :) 6-7-8lere. ders saatim 30 ve 9.00-14.30 çalışacağımyani şimdiki okulumdan daha hayırlı oldu gibi gözüküo :) müdürüm bgn boş dersimde aldı yeni okuluma götürdü, konuştuk müdürüyle yeni okulun. Allah razı olsun ondan da. başka hiç bir müdür yapmaz onun yaptığını. Cidden HER ŞERDE BİR HAYIR varmış, bugün ciddi anlamda anladım bunu çıkışta annemler gelmiş, yeni okulumu görceklermiş. gittik baktık onlar da çok mutlu oldular. yine bilinmez ne olacağım ama şimdilik mutluyum :)
bu arada eve gelince tartıldım 104 kg olmuşumm
menü
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalık,
peynir
öğle
bir kase yoğurt çorbası
akşam
1 tabak bamya yemeği
menüm
sabah:2 küçük parça patatesli börek
domates
2 zeytin
1kk peynir
öğle:1 kepçe çorba
akşam:1 porsiyon barbunya
3 kaşık pilav
brokoli salatası
su:1.5 litre
spor:yok
iyi akşamlar kızlar, şu jilianı yapayım dedim mahvoldum gece geceilk 10 dak. dayanabildim şimdi zor yürüyorum. hiç sevmedim ne o kendi gibi kas yığını yapmaya çalışıyo galiba milleti hıh
Bu saate anca menu sigar
Menumu yazip gecmise döneyim
Sabah
3 dilim ekmek,1 yk melemen,1 yk mantar sote,peynir domates
Ögle
4 tane minik mucver
Ara
1 murdum
Aksam
1 kase corba, 2 yk pilav , 2 köfte
8 de 1 tabak yesillik salata ( arkadasimda yedim) sekersiz cay
Spor
Bolca yuruyus ve zorunlu hareketler, tibein yoga hareketleri
Tamam zorda hatun tas masaallah,, süper bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?