Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir buyusun o zaman cok daha fazla sey paylasiyosun canim..beni hatirlatsin o zaman olur muuuuuuu

Buyuk marketlerde bir bak bakalim canim..hem seviyorsun hemde diyette cok pratik oluyor calisan bir insansin ustelik

Benimde zorlandigim zamanlar cooooook oldu ..hic mani almadigim gibi cok cepten harcadim oradan oraya kendi arabamla surekli...ama kopamadim..simdi yine gidiyorumda..duzenli degil kizim biraz kurtarsin kendini

4 sayfa tamam

iyi akşamlar kızlar, şu jilianı yapayım dedim mahvoldum gece gece ilk 10 dak. dayanabildim şimdi zor yürüyorum. hiç sevmedim ne o kendi gibi kas yığını yapmaya çalışıyo galiba milleti hıh

iyi eğlenceler canım
iyi geceler kızlar Mesaj sayılarınızı bekliyorummm

bende çıkıyorum herkese iyi geceler

benden sonra okuyan olursa iyi geceler

iyi geceler kızlar

Bende çocukları uyuttum.bugün dört saat çocuk sallamışım ayağımda ayaklarım ağrıdan kopuyor.benimde çok uykum var yatıyorum kızlar iyi geceler

Bu saate anca menu sigar
Menumu yazip gecmise döneyim

Sabah
3 dilim ekmek,1 yk melemen,1 yk mantar sote,peynir domates

Ögle
4 tane minik mucver

Ara
1 murdum

Aksam
1 kase corba, 2 yk pilav , 2 köfte

8 de 1 tabak yesillik salata ( arkadasimda yedim) sekersiz cay

Spor
Bolca yuruyus ve zorunlu hareketler, tibein yoga hareketleri

Selammm nermin bende ferhan ..biz tanismiyoruz galiba:) afiyet olsun buarada

babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor

2 yil öncede nizde anneannemizde yasadik bunlari..cok zor ..yatan icinde bakan cinde kolayliklar dilyorum

Ben geldiiiimmmm Okuldan gelince eşime karnıyarık kendimede lahana yemeği yaptım. Yoksa pc başına oturunca kalkamıyorum.Hamaratım yahu ben

Öylesin valla

Immmm seyyy yeeeaaani belkiii biraz:)

Kızlar Banu sanırım bir süre olamayacak.O yüzden dünün ve bugünün mesaj ve sporlarını bana atar mısınız.

bugün öğlen kızı uyutunca bende yanına yattım az dinleneyiim diye. 2.5 saat uyumuşum:111:
kalkıncada evde bir sürü işim vardı.ancak gelebildim.sporda yapmadım ,içimden gelmedi

Ohhhh masalllahhhh

benim annem 13günlükken vefat etmiş

:26: bilemedim nediyim

Süpper menü öglen hafif ama olsun faydaliseyler hep

Misir unu asi biraz fazlami kacmi ne?:)

olcam kiii

afiyet olsun canlarıımm

Hehe tabi olucaannnn...ben zaten yollamistim bileeee

Aynennn öyle bebeimmm simdiii herserde bir hayir, hair gibi gorunende ser olabilicegini ogrendikten sonraaa ,,birde cok aceleci davranmamiz gerektigini ögrenicez:)) biraz zaman ve sabir herseyin ilaci canim..coooookk sevindimm

menü

sabah

haşlanmış yumurta
domates salatalık,
peynir

öğle

bir kase yoğurt çorbası

akşam

1 tabak bamya yemeği

zorunlu hareketler 2 lt su

Afiyet olsun kizlar göze batan bisi yok bi zeynebin börekleri haallloooo diyo ordan:))

iyi akşamlar kızlar, şu jilianı yapayım dedim mahvoldum gece gece ilk 10 dak. dayanabildim şimdi zor yürüyorum. hiç sevmedim ne o kendi gibi kas yığını yapmaya çalışıyo galiba milleti hıh

Tamam zorda hatun tas masaallah,, süper bence

Bende çocukları uyuttum.bugün dört saat çocuk sallamışım ayağımda ayaklarım ağrıdan kopuyor.benimde çok uykum var yatıyorum kızlar iyi geceler

4 saat mi? Ayahinda salladin? Bu iste bur yanlislik var canim 4 saatuyuduysa fazla ,, yatip dinlenicksede fazla,, hem kendine hem o melege yazik
Ben besigine birakyorum sallasam heralde oyun zannedip ykusu dagilir:))

Kilo verdiren 7 öneri

Kilo vermek kimileri için zor olabilir ama birkaç unsura dikkat ettiğinizde olumlu sonuçları göreceksiniz.

1.Kalsiyum ve D vitamini içerikli yiyecekler tüketin
Gün içerisinde en az 2 öğününüzde kalsiyum ve D vitamini içeren yiyecekler tüketin. Bu 2 besin öğesinin birlikte bulunduğu besin grubu da süt ve türevleri. Kas ve kemik gelişiminin yanı sıra kilo vermeye de yardımcı oluyorlar. Yapılan araştırmalar her gün 3 porsiyon süt ve süt ürünleri tüketen kişilerin tüketmeyenlere göre daha az kilo aldıkları, daha çabuk kilo verdiklerini gösteriyor. D vitaminin ise kiloyu korumada etkisi olduğu belirtiliyor.

2.Bol posa alın
Günde en az 20 gram posa almaya çalışın. Posalı yiyecekler tokluk hissini artırırken kilo vermeye de destek oluyorlar. Örneğin 1 orta boy elma yiyerek 3.3gr, 12 adet kiraz yiyerek 1.5gr, 1 orta boy armutla 5.1gr, 100gr. ıspanakla 2.2gr, 100gr. nohutla 6.2 gr posa almış oluyoruz.

3.Faydalı yağlardan destek alın
Fındık, avakado, balık, ceviz, ayçiçek yağı, mısırözü yağı, keten tohumu omega-3 ve omega-6 dan zengin besinlerdir. Günde toplamda 4 porsiyon kadar tüketilmesi sağlıklı bir beslenme örüntüsü için gereklidir. Yağlı besinlerin tokluk hissini artırdığı artık bilinen bir gerçek. Yapılan araştırmalar hergün omega-3 den zengin besinler tüketen kişilerin tüketmeyenlere göre açlık hislerinin daha az olduğu ve kilo vermeyi hızlandırdığı yönünde.

4.Hergün en az 2lt. su tüketin
Su tüketimi kilo kaybını üç şekilde sağlamaktadır. Birincisi su yediğimiz yiyeceklerin sindirilmesi için gereklidir, sağlık problemi olmayan ve 2lt.den az su tüketenlerin kilo kaybı daha az olmaktadır. İkincisi ise su eklem hareketlerini kolaylaştırdığı için kilo vermeyi hızlandırır. Üçüncüsü ise fazla ödemin atılmasını sağladığından total kiloyu etkileyecektir.

5.Düzenli yeşil çay için
En çok yeşil çayda bulunan kateşin adı verilen antioksidan maddenin kilo kaybını hızlandırdığı ve özellikle bayanların en büyük problemi olan karın bölgesindeki yağlanmayı azalttığı araştırmalarca desteklenmekte. Ayrıca yeşil çayın metabolizmayı da hızlandırdığı bilinen bir gerçek. Günde 2-3 fincan yeşil çay tüketmeyi unutmayın. Eğer tansiyon veya mide sorununuz yoksa içerisine ekleyeceğiniz limon suyu da kateşinin etkisini artıracak, böylelikle kilo kaybını da hızlandıracaktır. Diyetisyen Özlem Sert Aydın

6.Yemeğe önce salata ile başlayın
Çok az yağ ilave edilmiş salata ile öğüne başlamak tokluk hissinizi artıracağından diğer yemekleri daha az yemenize neden olacaktır. Böylelikle ekstra kalori alımını da azaltacaktır.

7.Yemeklerinizi baharatlandırın
Acı baharatların metabolizmayı hızlandırması kilo kaybınızı etkileyecektir. Her gün bir tatlı kaşığı kadar tüketilen kırmızı biber metabolizmayı %23 artırmaktadır.

Diyetisyen Özlem Sert Aydın

facesi olmayanlar için gelsin

afiyet olsun

çok sevindim canım, hayırlısı

menü

sabah

haşlanmış yumurta
domates salatalık,
peynir

öğle

bir kase yoğurt çorbası

akşam

1 tabak bamya yemeği

zorunlu hareketler 2 lt su

afiyet olsun

afiyet olsun, madem küçük parça zarar etmez

kendi mesajımdanda alıntı yapayım dedim bu kadar ham vücuda yaparsan tabiki her yerin ağrır

afiyet olsun

Tamam zorda hatun tas masaallah,, süper bence

bence hiç güzel deil, sevmem o kadar kaslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…