afiyet olsun. evet kaçamak olmuş cupcake offf bayılırım yaaa. kendim birsürü çeşit yapıyorum bi gün fotolarını çekip atim size kremalı çikolatalı, şekerhamurlu, vs vs vs vsss... sabah gözümü açar açmaz bile yiyebilirim o derece delisiyim. böle koklayarak felan yerim yani hiihihiiiii bitmesin die.
çok güzel olmuş afiyet olsun.
afiyet olsun bugün su az olmuş sanki sen çok içiyodun bi günden bişe olmaz. patatesli börekmi hiç aram yoktur bana hep ekmek arası ekmek gibi gelmiştir. ama kıymalı, peynirli karışık üzerine pudra şekeri offf ama çok yağlı olmucak. hihihihihiii baya oldu yemeyeli.
tmm bakıcam gittiğimde sade demiştin dimi adlarını unuttum ama bi daha söyleyebilirmisin sana zahmet not alim.
afiyet olsun. ekmekler beyaz ekmekmi?
afiyet olsun güzel olmuş hımmm sporda yapılmış
afiyet olsun dürümcü
bende unutmadan dünkü menümü paylaşayım.
sabah
çekirdekli sandwiç ekmeğine domates salatalık marul ve peynir
öğlen
1 ad kepekli tost
ara
2 mandelina
akşam
4 ızgara köfte
1 tavuk çöp şiş
2 çatal sütlü kadayıf
ara
yarım armut
1 lt su.
sabah iş yerine yürüyerek geldim 45 dk kayıt işlemleri için 45 dk yürüdüm.
dün öğlenden sonra çok güzel geçti benim için. okul kaydımı yaptırmaya gittiğimde diplomamıda ve kitaplarımıda diplomamı görünce çok mutlu oldum ya. ama çok sıra vardı. diploma alma sırası, kayıt sırası, kitap sırası yola taşmıştı kuyruklar. 2,5 saatte işim bitti ancak.
Bu konuyla ilgili bilgimiz zaten var. Kaptanımız UZAYIM bu alana zaten konuyla ilgili bizim adımıza da mesaj bırakmıştı.aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..
Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.
Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...
Bilmem anlatabildim mi?
şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.
bunlar nasıl yorumlar orti kendine gelafiyet olsun. evet kaçamak olmuş cupcake offf bayılırım yaaa. kendim birsürü çeşit yapıyorum bi gün fotolarını çekip atim size kremalı çikolatalı, şekerhamurlu, vs vs vs vsss... sabah gözümü açar açmaz bile yiyebilirim o derece delisiyim. böle koklayarak felan yerim yani hiihihiiiii bitmesin die.
afiyet olsun bugün su az olmuş sanki sen çok içiyodun bi günden bişe olmaz. patatesli börekmi hiç aram yoktur bana hep ekmek arası ekmek gibi gelmiştir. ama kıymalı, peynirli karışık üzerine pudra şekeri offf ama çok yağlı olmucak. hihihihihiii baya oldu yemeyeli.
Bu saate anca menu sigar
Menumu yazip gecmise döneyim
Sabah
3 dilim ekmek,1 yk melemen,1 yk mantar sote,peynir domates
Ögle
4 tane minik mucver
Ara
1 murdum
Aksam
1 kase corba, 2 yk pilav , 2 köfte
8 de 1 tabak yesillik salata ( arkadasimda yedim) sekersiz cay
Spor
Bolca yuruyus ve zorunlu hareketler, tibein yoga hareketleri
Afiyet olsun kizlar göze batan bisi yok bi zeynebin börekleri haallloooo diyo ordan:))
Tamam zorda hatun tas masaallah,, süper bence
4 saat mi? Ayahinda salladin? Bu iste bur yanlislik var canim 4 saatuyuduysa fazla ,, yatip dinlenicksede fazla,, hem kendine hem o melege yazik
Ben besigine birakyorum sallasam heralde oyun zannedip ykusu dagilir:))
dünkü menüm
sabah
tost ekmeğine tost
öğlen
2 tane sahanda yumurta
2 dilim kepek ekmeği
akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 tane fırın köfte
2 kaşık yoğurtlu makarna
3lt su, arada kahve içtim. jilianın ilk 10 dakkası ve zorunlu hareketler
Günaydın kızlarrr
Dün menü yazmamıştım. Spordan sonra koştur koştur gel yemek hazırla duş alderken benim kız mızmızlandı. Bütün akşam oyun oynadım bebişimle sonra beraber uyuduk
Dünkü menüm
sabah 3 adett galeta(hemen kızmayın bugün galeta yememeyi başardım :))
öğlen yarım tavuk dürüm şalgam salata
ara bir küçük elma
akşam patlıcan yemeği az yağlı salata yoğurt
yukarıya bir oda düzenletiyoruz masa falan atacağız. Bir ufak tepsi fırına yemek göndermek için. Arada evden falan getireceğiz. Yeni çok şeker bi hizmetli bayan geldi. O da yardımcı olur gözüküyo zaten aşçıymış önceden. En azından güler yüzlü ısırmıyo
sabah
öğlen
1 ad kepekli tost
ara
2 mandelina
akşam
4 ızgara köfte
1 tavuk çöp şiş
2 çatal sütlü kadayıf
ara
yarım armut
1 lt su.
Sabah: 1 dilim kaşar peyniri ve booll çay şekersiz
Öğle: Balık buğulama (palamut)
Akşam: 5 Köfte, 2 tane dukan krep(hatice yiyin gari demişti), 1 kase naneli pul biberli yoğurt
Bol şekersiz light sütlü kahve,
3lt su
spor yok, 1 gün önce canım çıktı çünkü hhihihhihiihiihiihhihhi
sabah
öğlen
1 ad kepekli tost
ara
2 mandelina
akşam
4 ızgara köfte
1 tavuk çöp şiş
2 çatal sütlü kadayıf
ara
yarım armut
1 lt su.
dün öğlenden sonra çok güzel geçti benim için. okul kaydımı yaptırmaya gittiğimde diplomamıda ve kitaplarımıda diplomamı görünce çok mutlu oldum ya. ama çok sıra vardı. diploma alma sırası, kayıt sırası, kitap sırası yola taşmıştı kuyruklar. 2,5 saatte işim bitti ancak.
günaydınlar
Akşam: 5 Köfte, 2 tane dukan krep(hatice yiyin gari demişti), 1 kase naneli pul biberli yoğurt
3lt su
menüleriniz afiyet olsun kızlar.ferhancım benimkinler ayakta sallamadan uyumuyor.gün içinde toplam 4 saat sallamış oldum.bir kerede değil
Cek cek görelimmm bende yemek pasta resimlerine bayilirimmm..benim yemek tariflerim var burda cok degil ama hepsi resimli ilgi duyanlar bakabilir:)
Siyah canim hic beyaz ekmek yemiyorum desem yalan olmaz,, cesidi fark etmiyor ama sadece siyah ekmek aliyoruz..neredeyse 10 yildir,,,cogu zamanda kendim yapiyorum..hazir paketler var cesit cesit..öyle kullaniyorum yada kafamdan karistiriyorum unlari..üzerine kepek :)
Gelelim markalara:) ben " kölln" markasini seviyorum..belki vardir..birde naturel bio magazalari oluyor yada buyuk marketlerin öyle bio ve diyet bölümleri oluyor..belli bir marka adi veremiycem yuzlerce cesit var..markadan ziyade senin sececegin cesit onemli ben sade yulafli aliyorum mesela sadesinde % 72 ballisinda% 60 cikolatalisinda % 50 yulaf var ..digerleri daha lezzetli oldugu halde ben bu sebebten sade aliyorum ..yada cornflakes yerine muslu tercih edebilirsin ...oyle yiyemiyorsan karistirabilirsin:)
Yada müslini kendin sevdiklerinle hazirliyabilirsin ayri ayri aktardan marketten alip..hem % 100 daha saglikli garantili olur
Senin kan grubun ne? A grubumusun?
Afiyet olsunnn
Yeni heyecanlar neguzeldirrr
Benimde en sevdigim yeni kitap kokusuuu
Kitaplarimi özledimmm hic okuyamiyorum( film izlemeyi özledimmm önceden burda sinema gubkeri yapardik arkadaslarla su diyet olayini halledeyim biraz kizim azicik daha buyusun bir kac sonra yine sinema gunleri yapmak istiyorum...
bunlar nasıl yorumlar orti kendine gelyok cupcake bayılırmış foto koyacakmış, efendime söyleyim kıymalı börek olmalıymış pudra şekerli sabah sabah bizede kaçamak yeptırmeya mı niyetlisin
günaydınlar
3lt su
afiyet olsun, iş için yürümek spor olmuyor biliyorsunben hergün işe yürüyerek geliyorum hem de 10 dk kucağımda 8 kiloluk çocukla (bende iyice cadılaştım ama iyi yapıyom dimi hatice )
gözün aydın, hayırlısı olsun
günaydın bilgen
afiyet olsun sende peşin peşin yaptım sporumu diyosun demek
aa nerde resimler hani hani nerdeeetmm anladım ne demek istediğini. öyle deniycem. daha öncede mısır gevreğinin sadesini alıp kuru meyve koyuyodum içine kivi, hind. cevisi, üzüm, kayısı, ananas, portakal vs vs vs o zaman daha çok yemeye başladım hihihihiiiii. evet Arh+
inş. bu heycanımı mezun olana kadar korurumsinema gecelerini bende seviyorum ya sırf bu yüzden 3d tivi aldım kankitalarla süper oluyo gerçi o zaman yediğini içtiğini hesaplayamıyosun
haklısın valla ben bile yazarken canım çektiğine göre
günaydın bilgencim
nasıl ya benmi göremiyorum yoksa sabah ekmek vs bişe yokmu sadece peynir ve çay mı yazıyo orda. sabah olmamış gerisi çok güzel afiyet olsun.
anaaa nası olur ya ben boşunamı servise devam et ben arkadan geliyorum dedimspor ayakkabılarımıda giymiştim tempolu yürüdüm ya sabah sabah 45 dk 4 km sayılsın yaa bananeeeeee
bilgen iki çocuğu nasıl yapıyosun gerçekten sıraylamı uyutuyosun uykuları ağırmı bari, benimki yatırınca yarım saat uyuyo sadece gündüz. iki tane olduklarını hayal bile edemiyorum, sana kolay gelsin
Sahi kiymali börege pudra sekeri nasil oluyorrr
Sahi kiymali börege pudra sekeri nasil oluyorrr
Kiyamam bilgencimya aliskanliklarini degistiremezmisin daha fazla gec olmadanmenüleriniz afiyet olsun kızlar.ferhancım benimkinler ayakta sallamadan uyumuyor.gün içinde toplam 4 saat sallamış oldum.bir kerede değil
aa nerde resimler hani hani nerdeeetmm anladım ne demek istediğini. öyle deniycem. daha öncede mısır gevreğinin sadesini alıp kuru meyve koyuyodum içine kivi, hind. cevisi, üzüm, kayısı, ananas, portakal vs vs vs o zaman daha çok yemeye başladım hihihihiiiii. evet Arh+
inş. bu heycanımı mezun olana kadar korurumsinema gecelerini bende seviyorum ya sırf bu yüzden 3d tivi aldım kankitalarla süper oluyo gerçi o zaman yediğini içtiğini hesaplayamıyosun
haklısın valla ben bile yazarken canım çektiğine göre
günaydın bilgencim
nasıl ya benmi göremiyorum yoksa sabah ekmek vs bişe yokmu sadece peynir ve çay mı yazıyo orda. sabah olmamış gerisi çok güzel afiyet olsun.
3lt su
anaaa nası olur ya ben boşunamı servise devam et ben arkadan geliyorum dedimspor ayakkabılarımıda giymiştim tempolu yürüdüm ya sabah sabah 45 dk 4 km sayılsın yaa bananeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?