Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cek cek görelimmm bende yemek pasta resimlerine bayilirimmm..benim yemek tariflerim var burda cok degil ama hepsi resimli ilgi duyanlar bakabilir:)

Siyah canim hic beyaz ekmek yemiyorum desem yalan olmaz,, cesidi fark etmiyor ama sadece siyah ekmek aliyoruz..neredeyse 10 yildir,,,cogu zamanda kendim yapiyorum..hazir paketler var cesit cesit..öyle kullaniyorum yada kafamdan karistiriyorum unlari..üzerine kepek :)

Gelelim markalara:) ben " kölln" markasini seviyorum..belki vardir..birde naturel bio magazalari oluyor yada buyuk marketlerin öyle bio ve diyet bölümleri oluyor..belli bir marka adi veremiycem yuzlerce cesit var..markadan ziyade senin sececegin cesit onemli ben sade yulafli aliyorum mesela sadesinde % 72 ballisinda% 60 cikolatalisinda % 50 yulaf var ..digerleri daha lezzetli oldugu halde ben bu sebebten sade aliyorum ..yada cornflakes yerine muslu tercih edebilirsin ...oyle yiyemiyorsan karistirabilirsin:)
Yada müslini kendin sevdiklerinle hazirliyabilirsin ayri ayri aktardan marketten alip..hem % 100 daha saglikli garantili olur
Senin kan grubun ne? A grubumusun?

Afiyet olsunnn

Yeni heyecanlar neguzeldirrr

Benimde en sevdigim yeni kitap kokusuuu

Kitaplarimi özledimmm hic okuyamiyorum( film izlemeyi özledimmm önceden burda sinema gubkeri yapardik arkadaslarla su diyet olayini halledeyim biraz kizim azicik daha buyusun bir kac sonra yine sinema gunleri yapmak istiyorum...

Bu konuyla ilgili bilgimiz zaten var. Kaptanımız UZAYIM bu alana zaten konuyla ilgili bizim adımıza da mesaj bırakmıştı.

Son düzenleme:
bunlar nasıl yorumlar orti kendine gel yok cupcake bayılırmış foto koyacakmış, efendime söyleyim kıymalı börek olmalıymış pudra şekerli sabah sabah bizede kaçamak yeptırmeya mı niyetlisin

Son düzenleme:
Sabah: 1 dilim kaşar peyniri ve booll çay şekersiz
Öğle: Balık buğulama (palamut)
Akşam: 5 Köfte, 2 tane dukan krep(hatice yiyin gari demişti ), 1 kase naneli pul biberli yoğurt
Bol şekersiz light sütlü kahve,
3lt su
spor yok, 1 gün önce canım çıktı çünkü hhihihhihiihiihiihhihhi

Günaydın kızlarrr

menüleriniz afiyet olsun kızlar.ferhancım benimkinler ayakta sallamadan uyumuyor.gün içinde toplam 4 saat sallamış oldum.bir kerede değil

afiyet olsun, iş için yürümek spor olmuyor biliyorsun ben hergün işe yürüyerek geliyorum hem de 10 dk kucağımda 8 kiloluk çocukla (bende iyice cadılaştım ama iyi yapıyom dimi hatice)

gözün aydın, hayırlısı olsun

günaydın bilgen

afiyet olsun sende peşin peşin yaptım sporumu diyosun demek

menüleriniz afiyet olsun kızlar.ferhancım benimkinler ayakta sallamadan uyumuyor.gün içinde toplam 4 saat sallamış oldum.bir kerede değil

bilgen iki çocuğu nasıl yapıyosun gerçekten sıraylamı uyutuyosun uykuları ağırmı bari, benimki yatırınca yarım saat uyuyo sadece gündüz. iki tane olduklarını hayal bile edemiyorum, sana kolay gelsin

aa nerde resimler hani hani nerdeee tmm anladım ne demek istediğini. öyle deniycem. daha öncede mısır gevreğinin sadesini alıp kuru meyve koyuyodum içine kivi, hind. cevisi, üzüm, kayısı, ananas, portakal vs vs vs o zaman daha çok yemeye başladım hihihihiiiii. evet Arh+

inş. bu heycanımı mezun olana kadar korurum sinema gecelerini bende seviyorum ya sırf bu yüzden 3d tivi aldım kankitalarla süper oluyo gerçi o zaman yediğini içtiğini hesaplayamıyosun

bunlar nasıl yorumlar orti kendine gel yok cupcake bayılırmış foto koyacakmış, efendime söyleyim kıymalı börek olmalıymış pudra şekerli sabah sabah bizede kaçamak yeptırmeya mı niyetlisin

haklısın valla ben bile yazarken canım çektiğine göre

günaydın bilgencim

nasıl ya benmi göremiyorum yoksa sabah ekmek vs bişe yokmu sadece peynir ve çay mı yazıyo orda. sabah olmamış gerisi çok güzel afiyet olsun.

anaaa nası olur ya ben boşunamı servise devam et ben arkadan geliyorum dedim spor ayakkabılarımıda giymiştim tempolu yürüdüm ya sabah sabah 45 dk 4 km sayılsın yaa bananeeeeee

Bir gün önce ekmek ve hamurun gözüne vurduğum için sabah ekmek yiyesim gelmedi.Ekmeği görünce midem bulandı bende yemedim Akşamki ağır sporun etkisi olsa gerek

Kiyamam bilgencimya aliskanliklarini degistiremezmisin daha fazla gec olmadan

Hehe nerden bildimm
Ya önceden kisinin tarifi varsa kk da kenarda yaziyodu kirmizi bi linkle sonra bir ara profilde yaziyodu oda gitmis:)) ancak actigim konulardan görünebilir..cunku baya eski gerilerde kalmistir normal tarif listelerinde...eski pastaviklarim fln var ama uzun zamandir yapmiyorum..ya simdi birde boyle marzian. Yada sekerle kalip yapip figurlu fln yapiyolarya onlari sevmiyorum ben ya...pasta göze hitap ettigi kadar yerkende mideye hitap etmeli..,simdiki pastaiar disi seni yaar ici beni :)

Aferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…