Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm
sabah
tost ekmeğine tost

öğlen
2 tane sahanda yumurta
2 dilim kepek ekmeği

akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 tane fırın köfte
2 kaşık yoğurtlu makarna

3lt su, arada kahve içtim. jilianın ilk 10 dakkası ve zorunlu hareketler

Dün menü yazmamıştım. Spordan sonra koştur koştur gel yemek hazırla duş alderken benim kız mızmızlandı. Bütün akşam oyun oynadım bebişimle sonra beraber uyuduk

Dünkü menüm
sabah 3 adett galeta(hemen kızmayın bugün galeta yememeyi başardım :))
öğlen yarım tavuk dürüm şalgam salata
ara bir küçük elma
akşam patlıcan yemeği az yağlı salata yoğurt

yukarıya bir oda düzenletiyoruz masa falan atacağız. Bir ufak tepsi fırına yemek göndermek için. Arada evden falan getireceğiz. Yeni çok şeker bi hizmetli bayan geldi. O da yardımcı olur gözüküyo zaten aşçıymış önceden. En azından güler yüzlü ısırmıyo

Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?

herkeşleree günaydınnaarrr banucum sana mesaj atamıyorum hata veriyor sürekli 08.10 mesaj sayım 40 spor + 09.10 mesaj sayım 5 sporum +

Günaydın Kızlar Geçmişe baktım ama çok fazla kaynatmadığınız için teşekkür ederim.

Başak geçmiş olsun

Dün kimsecikler yoktu canım sıkıldı tek başıma

Ben okusaydım herhalde iktisat okurdum

seçtiğim fakulte iktisatmış diplomada öle görünecekmiş ama ne yalan sölim bölümü iktisat seçmek hiç yemedi. 1. sınıfta iktisat dersim vardı ancak kursa giderek verdim bide okulunu okumakmı :18::18: ben aslında sayısalcıyım ama iktisatla bi türlü yıldızımız barışmadı o çok başka bişe ya.

babaannem bugün hastaneye gitti, yapacak bişey yokmuş kuvvetli ağrı kesiciler ve kas gevşeticiler vermiş doktor. inşallah düzelirde yataklara mahkum kalmaz. yoksa annemim işi çok zor

allah acil şifalar versin. inşallah en kıza zamanda sağlığına kavuşur.

benim annem 13günlükken vefat etmiş

başınsağolsun canım.

öğlen yemeğiyle ara aynı olmuş bişe annamadım. öğlenmi hafifmi kaçmış ara mı çok olmuş bence öğlen çok az olmuş. afiyet olsun.

afiyet olsun kalabalık gibi ama güzel

bi söz dinlesen zaten bu kadar üzmezdin kendini. ailende başta olmak üzere herkes dedi sana herşeyde bi hayır vardır diye üzüldüğünle kalırsın diye. yinede bu kadar kısa zamanda yoluna girmesi iyi olmuş. bide sana ders olsun bida bu kadar çok üzülme. yeni okulun hayırlı olsun.

günaydın kısçeler

Gunaydin..öyle göze batan bi kas yapisi yok yaa..erkek tipli kadinlardan bende hoslanmiyorum..bu batmadi " tas" tabirine harfiyyen uyuyor:)

Kondisyonunu toparlainca yapabilirsin yada zaten hoslanmadiysan baska guzel videolarda var ,,dorm room( banu bir video daha soylemisti guzeldi ama adini hatirlamiyorum..birde slim& six pack karin icin..ven cok seviyorum..etkili

Günaydın kızlarrr

Gunaydin canim..hadi gozunuz aydin

aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..

Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.

Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...

Bilmem anlatabildim mi?

şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.

Günaydın Kızlar Geçmişe baktım ama çok fazla kaynatmadığınız için teşekkür ederim.

Başak geçmiş olsun

saol canım dün akşam biraz daha iyiydi

Zaten Haticeye yollaman lazım :)))

yok gene banuya gidiyor mesajlar

allah acil şifalar versin. inşallah en kıza zamanda sağlığına kavuşur.

.

saol canım inşallah

afiyet olsun. evet kaçamak olmuş cupcake offf bayılırım yaaa. kendim birsürü çeşit yapıyorum bi gün fotolarını çekip atim size kremalı çikolatalı, şekerhamurlu, vs vs vs vsss... sabah gözümü açar açmaz bile yiyebilirim o derece delisiyim. böle koklayarak felan yerim yani hiihihiiiii bitmesin die.

menü

sabah

haşlanmış yumurta
domates salatalık,
peynir

öğle

bir kase yoğurt çorbası

akşam

1 tabak bamya yemeği

zorunlu hareketler 2 lt su

çok güzel olmuş afiyet olsun.

afiyet olsun bugün su az olmuş sanki sen çok içiyodun bi günden bişe olmaz. patatesli börekmi hiç aram yoktur bana hep ekmek arası ekmek gibi gelmiştir. ama kıymalı, peynirli karışık üzerine pudra şekeri offf ama çok yağlı olmucak. hihihihihiii baya oldu yemeyeli.

tmm bakıcam gittiğimde sade demiştin dimi adlarını unuttum ama bi daha söyleyebilirmisin sana zahmet not alim.

afiyet olsun. ekmekler beyaz ekmekmi?

afiyet olsun güzel olmuş hımmm sporda yapılmış

afiyet olsun dürümcü

bence en çok vakit ayırabilenlerden seçilsin. yine aksaklığa uğramasın her takım kendinden bi iki gönüllü seçsin sonra eleme olsun. ama eğer büsküüt kesin bıraktıysa. birazdan paylaşım alanına gidip gelişmeleri okurum.

Gunaydin kizlarrr

Başak geçmiş olsun

günaydın bebeklerim

Zaten Haticeye yollaman lazım :)))

banu bana demiş ya ondan didim ya geçmişi okuyunca gördüm. yoksa bende haticeyedir diye sandımdı.

Gevezesin nurgul

Neyseki ertesi gun 5 msjin var hehe beni gecme

öleyim galiba

Bugün yarinda banaaa

bende tam onu soracaktım hee süpersin

bende unutmadan dünkü menümü paylaşayım.

sabah
çekirdekli sandwiç ekmeğine domates salatalık marul ve peynir

öğlen
1 ad kepekli tost

ara
2 mandelina

akşam
4 ızgara köfte
1 tavuk çöp şiş
2 çatal sütlü kadayıf

ara
yarım armut

1 lt su.
sabah iş yerine yürüyerek geldim 45 dk kayıt işlemleri için 45 dk yürüdüm.

dün öğlenden sonra çok güzel geçti benim için. okul kaydımı yaptırmaya gittiğimde diplomamıda ve kitaplarımıda diplomamı görünce çok mutlu oldum ya. ama çok sıra vardı. diploma alma sırası, kayıt sırası, kitap sırası yola taşmıştı kuyruklar. 2,5 saatte işim bitti ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…