bende yakştıramadım
Dimi:44: denemeye bile cesaret edemem..bende peynirle cikolata yiyen görmustum
Kiyamam bilgencimya aliskanliklarini degistiremezmisin daha fazla gec olmadan
Hehe nerden bildimm
Ya önceden kisinin tarifi varsa kk da kenarda yaziyodu kirmizi bi linkle sonra bir ara profilde yaziyodu oda gitmis:)) ancak actigim konulardan görünebilir..cunku baya eski gerilerde kalmistir normal tarif listelerinde...eski pastaviklarim fln var ama uzun zamandir yapmiyorum..ya simdi birde boyle marzian. Yada sekerle kalip yapip figurlu fln yapiyolarya onlari sevmiyorum ben ya...pasta göze hitap ettigi kadar yerkende mideye hitap etmeli..,simdiki pastaiar disi seni yaar ici beni :)
Aferin
afiyet olsun dürümcü
Heheheheheh peynir ve marul ikilisine bayılıyorum. Marulun arasına peynir sarıp(çiğköfte gibi) yemeğe bayılıyorum.
Kizlar forumlari dolastimda amaneeeeyyyy ne tartismlar var ne konular varrr
Nurgulcum biz burda kk daarkadaslarla sinema bölümunde yapiyorduk:)) sonra o hafta sectigimiz filmi ben bazen cocuklarla bazen esimle,arkadaslarla izluyordum onlarinda yorumlarini katiyordum..cok guzel oluyordu yeni filmler kesfetmek herkesin farkli bir bakis acisi yorumu oluyordu
Bende severimde okadan degil :)
Bir gün önce ekmek ve hamurun gözüne vurduğum için sabah ekmek yiyesim gelmedi.Ekmeği görünce midem bulandı bende yemedimAkşamki ağır sporun etkisi olsa gerek
Tempolu yürüdüysen neden sayılmasın ki ben olsam sayarım
Sahi kiymali börege pudra sekeri nasil oluyorrr
Kürt böreği denilen pudra şekerli bişey var ama o mu acaba
taam o zaman en azından doru görmüşüm
saydım gitti o zaman
ben ist. neresinde sabah kahvaltısı için bi yere girsem özellikle börek salonlarına hep yanında pudra şekeri veriyorlar yada kendileri serpiyor. ben bayılıyorum ama sabah börek yemek mideme ağır geliyo özellikle kıymalı. bende çok yerim peynirle çikolata yani şöyleki mesela kahvaltı yapıyorum ekmek yada simit var aynı anda ağzıma hem çikolata hem de peynir atabilirim. yada çikolatayı sürüp peyniri çatalla yerim
merhaba hatunlar.ancak açabildim pc yi.geçmişe bakmadım.kızım uyudu .sporumu yapayım dönerim gene.öptüm hepiciğinizi
taam o zaman en azından doru görmüşüm
saydım gitti o zaman
ben ist. neresinde sabah kahvaltısı için bi yere girsem özellikle börek salonlarına hep yanında pudra şekeri veriyorlar yada kendileri serpiyor. ben bayılıyorum ama sabah börek yemek mideme ağır geliyo özellikle kıymalı. bende çok yerim peynirle çikolata yani şöyleki mesela kahvaltı yapıyorum ekmek yada simit var aynı anda ağzıma hem çikolata hem de peynir atabilirim. yada çikolatayı sürüp peyniri çatalla yerim
Çikolatayı her türlü yerim, peynir zeytin hihihihiihihihihihihiih
Film değil de ben bi okuma gurubum olsun isterim.
Heheheheheh peynir ve marul ikilisine bayılıyorum. Marulun arasına peynir sarıp(çiğköfte gibi) yemeğe bayılıyorum.
Kizlar forumlari dolastimda amaneeeeyyyy ne tartismlar var ne konular varrr
Nurgulcum biz burda kk daarkadaslarla sinema bölümunde yapiyorduk:)) sonra o hafta sectigimiz filmi ben bazen cocuklarla bazen esimle,arkadaslarla izluyordum onlarinda yorumlarini katiyordum..cok guzel oluyordu yeni filmler kesfetmek herkesin farkli bir bakis acisi yorumu oluyordu
Deli ayol bunlarben hic denk gelnedim nurgulcum bildigimiz kiymali börek? Yanina pudra sekeri veriyorlar? Isletmecilerde delirmis ayol:))
ayni benim bahsettigim arkadaslarda öyle yapiyoo nurgul:)
Var zaten canim aktin varsa jatilabilirsin:)
bugün evden yemek getirdimbakalım nasıl ısıtıcam taze fasulye ve pilav hangisini öğlen hangisini çıkarken yesem bilemedim.
bugün evden yemek getirdimbakalım nasıl ısıtıcam taze fasulye ve pilav hangisini öğlen hangisini çıkarken yesem bilemedim.
ay ben bu işi bi türlü yapamadım hem ısıtması sorun sabah hazırla taşı ısıtma derdi e yerken arkadaşlarıma da getirmedim diye bencillik hissi sonra bulaşığını götür falan... ama yapmak lazım en doğrusu bu.
Haaaaa şimdi hatırladım. Benim eski işyerimin altında da bir börekçi vardı (istanbul-bayrampaşa), bir keresinde sormuştum, jeton geç düştü. Börek çok yağlı olduğu için o yağ tadını hafiflettiği için döküyolardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?