Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir gün önceden ders almışım dimi. Ağzıma ekmek sürmedim vallahi hihihihihiih

Kizlar forumlari dolastimda amaneeeeyyyy ne tartismlar var ne konular varrr

Nurgulcum biz burda kk daarkadaslarla sinema bölümunde yapiyorduk:)) sonra o hafta sectigimiz filmi ben bazen cocuklarla bazen esimle,arkadaslarla izluyordum onlarinda yorumlarini katiyordum..cok guzel oluyordu yeni filmler kesfetmek herkesin farkli bir bakis acisi yorumu oluyordu

merhaba hatunlar.ancak açabildim pc yi.geçmişe bakmadım.kızım uyudu .sporumu yapayım dönerim gene.öptüm hepiciğinizi

Film değil de ben bi okuma gurubum olsun isterim.

Bir gün önce ekmek ve hamurun gözüne vurduğum için sabah ekmek yiyesim gelmedi.Ekmeği görünce midem bulandı bende yemedim Akşamki ağır sporun etkisi olsa gerek

taam o zaman en azından doru görmüşüm

Tempolu yürüdüysen neden sayılmasın ki ben olsam sayarım

saydım gitti o zaman

Sahi kiymali börege pudra sekeri nasil oluyorrr

Kürt böreği denilen pudra şekerli bişey var ama o mu acaba

Dimi:44: denemeye bile cesaret edemem..bende peynirle cikolata yiyen görmustum

ben ist. neresinde sabah kahvaltısı için bi yere girsem özellikle börek salonlarına hep yanında pudra şekeri veriyorlar yada kendileri serpiyor. ben bayılıyorum ama sabah börek yemek mideme ağır geliyo özellikle kıymalı. bende çok yerim peynirle çikolata yani şöyleki mesela kahvaltı yapıyorum ekmek yada simit var aynı anda ağzıma hem çikolata hem de peynir atabilirim. yada çikolatayı sürüp peyniri çatalla yerim

Çikolatayı her türlü yerim, peynir zeytin hihihihiihihihihihihiih

merhaba hatunlar.ancak açabildim pc yi.geçmişe bakmadım.kızım uyudu .sporumu yapayım dönerim gene.öptüm hepiciğinizi

Cok begendim cok cok cok begendim

Öbce isini yap affferrrimmmn valllaaa kizzzzzz ben hala spor yapmadimmmmm tatilya ev kalabalik:))) olmuyor bi odaya cekilip spor yapmakk:/// benim adamim normalde hiiic hiiic evde olmaz is saatleri cok karisik seyahatler fln simdi hasta olduya oda izinli gözü hep üstümde ayyy ben nezaman spor yapsamki yaaaaa

Çikolatayı her türlü yerim, peynir zeytin hihihihiihihihihihihiih

Deli ayol bunlar ben hic denk gelnedim nurgulcum bildigimiz kiymali börek? Yanina pudra sekeri veriyorlar? Isletmecilerde delirmis ayol:))
ayni benim bahsettigim arkadaslarda öyle yapiyoo nurgul:)

Film değil de ben bi okuma gurubum olsun isterim.

Var zaten canim aktin varsa jatilabilirsin:)

Dimi:44: denemeye bile cesaret edemem..bende peynirle cikolata yiyen görmustum

peynir zaten sevmem çikolatayla iyice midem bulanır. ıyy bütün iştahım gitti

Heheheheheh peynir ve marul ikilisine bayılıyorum. Marulun arasına peynir sarıp(çiğköfte gibi) yemeğe bayılıyorum.

o olabilir seven için

kiloları verdikten sonra yapalım, bende bayılırım film izleyip tartışmaya

Haaaaa şimdi hatırladım. Benim eski işyerimin altında da bir börekçi vardı (istanbul-bayrampaşa), bir keresinde sormuştum, jeton geç düştü. Börek çok yağlı olduğu için o yağ tadını hafiflettiği için döküyolardı.

bugün evden yemek getirdim bakalım nasıl ısıtıcam taze fasulye ve pilav hangisini öğlen hangisini çıkarken yesem bilemedim.

ay ben bu işi bi türlü yapamadım hem ısıtması sorun sabah hazırla taşı ısıtma derdi e yerken arkadaşlarıma da getirmedim diye bencillik hissi sonra bulaşığını götür falan... ama yapmak lazım en doğrusu bu.

Millete vermeye kalkarsan sana kalmaz ki canım, herkes yemek getiriyorsa böyle düşünmemelisin.

Şekerle mi? E az yağ koysunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…