Haaaaa şimdi hatırladım. Benim eski işyerimin altında da bir börekçi vardı (istanbul-bayrampaşa), bir keresinde sormuştum, jeton geç düştü. Börek çok yağlı olduğu için o yağ tadını hafiflettiği için döküyolardı.
Şekerle mi? E az yağ koysunlar
Haaaaa şimdi hatırladım. Benim eski işyerimin altında da bir börekçi vardı (istanbul-bayrampaşa), bir keresinde sormuştum, jeton geç düştü. Börek çok yağlı olduğu için o yağ tadını hafiflettiği için döküyolardı.
Millete vermeye kalkarsan sana kalmaz ki canım, herkes yemek getiriyorsa böyle düşünmemelisin.
bugün evden yemek getirdimbakalım nasıl ısıtıcam taze fasulye ve pilav hangisini öğlen hangisini çıkarken yesem bilemedim.
ay ben bu işi bi türlü yapamadım hem ısıtması sorun sabah hazırla taşı ısıtma derdi e yerken arkadaşlarıma da getirmedim diye bencillik hissi sonra bulaşığını götür falan... ama yapmak lazım en doğrusu bu.
Bir belgesel niteliğinde filmde izlemiştim. Poğaçaları börekleri yaparken kullandıkları kazan kazan yağı bir görseeennnAz yağlı uğraştırıyordur belki!!
Bir belgesel niteliğinde filmde izlemiştim. Poğaçaları börekleri yaparken kullandıkları kazan kazan yağı bir görseeennnAz yağlı uğraştırıyordur belki!!
3 yıl evden iş yerine yemek taşıdım o zaman yemek çıkmıyordu. çok zor bişey her akşam ne yapacam yarın diye düşünürdüm çok şükür şimdi böyle bi sorun yok
İş yerinde yemek çıkmıyo mu canım:26::26::26:Özel sektör ya yemek verir ya da ticket.
ay ben bu işi bi türlü yapamadım hem ısıtması sorun sabah hazırla taşı ısıtma derdi e yerken arkadaşlarıma da getirmedim diye bencillik hissi sonra bulaşığını götür falan... ama yapmak lazım en doğrusu bu.
bilgen iki çocuğu nasıl yapıyosun gerçekten sıraylamı uyutuyosun uykuları ağırmı bari, benimki yatırınca yarım saat uyuyo sadece gündüz. iki tane olduklarını hayal bile edemiyorum, sana kolay gelsin
beraber ye daha guzel birazini ögle birazi aksam :))bugün evden yemek getirdimbakalım nasıl ısıtıcam taze fasulye ve pilav hangisini öğlen hangisini çıkarken yesem bilemedim.
Şekerle mi? E az yağ koysunlar
ben yemek parası alıyorum sürekli dışardan yemek çok sıkıcı dürüm, lahmacun vs gibi şeyler var o yüzden tost yemek zorunda kalıyorum yada çorba. bide her yerin yemeğini yiyemiyorum. biraz değişiklik olsun diye evden getiricem bi süre. iş yerinde yemek çıkartmıyoruz koku olur diye. bide sadece çay kahve işleri için mutfak var yemek için yetersiz.
canım buraya selam yazdım.kızım esnemeye başladı.mama yaptım ayağıma yatırdım.onu uyttum oğlumu koydum ayağıma şimdi baktım uyumuyot kaldırdım.yani bir saati geçti.sağolsun annemde geldi.bütün gün bilgisayarda okey oynuyor.kavgayla kaldırıyorum.gelip başımda bekliyor.ya anne kalk oturayım diyorum gece balktığın yetmedimi diyor.yani ben deliricem artık.
çocuklarım yatağa koyduğumda uyuyordu.kayınvalidem ayakta sallamaya alıştırdı ve ben bundaN nasıl vazgeçiricem bilmiyorm.bu hafta izinliyim evdeyim ama cesaretim yok .
beraber ye daha guzel birazini ögle birazi aksam :))
Ohhh bu canim turkiyemin hallleriii...burda ister 12 saat calis hic bi patron isisin yemegini vermez..ister disarda se ister yanina al...ama kimsede dert etmez bunu..yani hic dikkatimi cek,edi mevzu olmadi ortamlarda..zaten burda sadece ögle yemek yenir sabah ve aksam kahvaltilik:) benim abiminde turkiyede isyerleri var ögle yeei veriliyr ilk duydugumda cok sasirmistim:)
Herkes getirmiyo işte ve hep beraber yiyoruz.
beraber ye daha guzel birazini ögle birazi aksam :))
Alisirin alisirsin :)
Haha bende öyledusündüm belki cogu yagli seviyordur o böregi. Usulu odur..bikac hatun yada kolestrol hastasi fln ayrica istiyorsa:)
Ohhh bu canim turkiyemin hallleriii...burda ister 12 saat calis hic bi patron isisin yemegini vermez..ister disarda se ister yanina al...ama kimsede dert etmez bunu..yani hic dikkatimi cek,edi mevzu olmadi ortamlarda..zaten burda sadece ögle yemek yenir sabah ve aksam kahvaltilik:) benim abiminde turkiyede isyerleri var ögle yeei veriliyr ilk duydugumda cok sasirmistim:)
hhhahaahahaaa hiç aklıma gelmemişti biliyosun bazen çok kıt olabiliyorum yaaaevet öyle ya bizim işimize geliyo tabi. işverenlerin gelmiyo tabi. yol parası falan veriyorlarmı? gerçi genelde servis vardır ama.
Haha servis mi? Oda ne?
Okula gderken bile ödeme degilde sadece yardim almak istersen " kucuk cocuklarda" okulun 5 km uzak olmasi lazim
Degilse kendin ayarliyorsun tabi servis olayida yok..benimkiler otobüsle gidiyorlar...öyle her deligedegirmez otobusler:)) emin olmak icin esime sordum isyerlerindede yokmus hic
Simdi haberlerde gördüm uni ölgrencileri eylem yapiyordu yemege zam gelmis,,bedava yemek haklarimizi istiyoruz dyor ölgrencidunyanin neresin de var bilmiyorum ama burada oyle bedava olai yok harclar yuksek bazi bölümlerde cok masrafli
Cogu "orta halli yada uzerindeki ailerin ccuklari bile okurken yarim gun calisyor.. Ayy öööfff bilmiyorum
Ne saçma şey öyle, herkesin ekonomisi kendine yahuu. Öğretmen değil miydin kuşum, zaten maaşınız az, bide başkalarına yemek götür. Zorr. Tadımlık verirsin ama doyurmak konusu her gün hergün olmaz.
Bende Almanyaya ilk gittiğimde şok olmuştum. öğle sandviç geldi minicik o da bizde yemek kültürü var diye. Sonra baktılar bizdeki alışkanlık farklı dışarı yemek yemeğe çıkmaya başladık. Şu an şirket bize ticket veriyor, kredi kartı gibi içine para yüklüyor aylık. Onunla istersen eve market alışverişi yap istersen de öğle yemek ye. Deterjan kozmetik ürünleri hariç herşeyde geçiyor
Ben 2004 yılında istanbulda okurken okul yemekhanesi 2 liraya yemek çıkarıyordu 5 çeşit. Geçen ay okula ziyarete gitmiştim Hocalarla yemek yedik rakam 3 lira olmuş
Ben kaldığım yurtta bursluydum, mesela bana akşam ve sabah yemekleri ücretsizdi. zaten burslarım olmasa okuyup bugünlere gelemezdim. Babam emekli adam zor geçiniyordu zaten
Haha burda o käsebrötchen 1 € fln kuru bir ekmek avuc kadar:)) kültürleri böyle:)
O bursunu sagayan her kim yada sirke vs ise saolsunlar n guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?