Babam polis emeklisi olduğu için içişleri bakanlığından ve başbakanlıktan burs aldım. Birde öğrenim harç kredisi çektim. Okulu bitirip çalışmaya başlayıncada çektiğim kredileri ödedim
mücver çok yağlı olmuyor mu ferhan.afiyet olsunBu saate anca menu sigar
Menumu yazip gecmise döneyim
Sabah
3 dilim ekmek,1 yk melemen,1 yk mantar sote,peynir domates
Ögle
4 tane minik mucver
Ara
1 murdum
Aksam
1 kase corba, 2 yk pilav , 2 köfte
8 de 1 tabak yesillik salata ( arkadasimda yedim) sekersiz cay
Spor
Bolca yuruyus ve zorunlu hareketler, tibein yoga hareketleri
afiyet olsun.jilliana devan.dünkü menüm
sabah
tost ekmeğine tost
öğlen
2 tane sahanda yumurta
2 dilim kepek ekmeği
akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 tane fırın köfte
2 kaşık yoğurtlu makarna
3lt su, arada kahve içtim. jilianın ilk 10 dakkası ve zorunlu hareketler
afiyet olsun.inşallah yemekler düzene girer,kötü böyle.Dün menü yazmamıştım. Spordan sonra koştur koştur gel yemek hazırla duş alderken benim kız mızmızlandı. Bütün akşam oyun oynadım bebişimle sonra beraber uyuduk
Dünkü menüm
sabah 3 adett galeta(hemen kızmayın bugün galeta yememeyi başardım :))
öğlen yarım tavuk dürüm şalgam salata
ara bir küçük elma
akşam patlıcan yemeği az yağlı salata yoğurt
yukarıya bir oda düzenletiyoruz masa falan atacağız. Bir ufak tepsi fırına yemek göndermek için. Arada evden falan getireceğiz. Yeni çok şeker bi hizmetli bayan geldi. O da yardımcı olur gözüküyo zaten aşçıymış önceden. En azından güler yüzlü ısırmıyo
keşke yardım edebilsem.1 yaşında kızım var.kendime zaman ayıramıyorum çoğu zaman.Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?
afiyet olsunnnnn.bende unutmadan dünkü menümü paylaşayım.
sabah
çekirdekli sandwiç ekmeğine domates salatalık marul ve peynir
öğlen
1 ad kepekli tost
ara
2 mandelina
akşam
4 ızgara köfte
1 tavuk çöp şiş
2 çatal sütlü kadayıf
ara
yarım armut
1 lt su.
sabah iş yerine yürüyerek geldim 45 dk kayıt işlemleri için 45 dk yürüdüm.
sabah az olmuş sankim.Sabah: 1 dilim kaşar peyniri ve booll çay şekersiz
Öğle: Balık buğulama (palamut)
Akşam: 5 Köfte, 2 tane dukan krep(hatice yiyin gari demişti), 1 kase naneli pul biberli yoğurt
Bol şekersiz light sütlü kahve,
3lt su
spor yok, 1 gün önce canım çıktı çünkü hhihihhihiihiihiihhihhi
bizde film izlemeyi severiz.şimdi zor oluyor ama.ben yabancı dizileri izliyorum.bayılıyorum onlara.Kizlar forumlari dolastimda amaneeeeyyyy ne tartismlar var ne konular varrr
Nurgulcum biz burda kk daarkadaslarla sinema bölümunde yapiyorduk:)) sonra o hafta sectigimiz filmi ben bazen cocuklarla bazen esimle,arkadaslarla izluyordum onlarinda yorumlarini katiyordum..cok guzel oluyordu yeni filmler kesfetmek herkesin farkli bir bakis acisi yorumu oluyordu
11-13 arası yaptım yaptım yoksa kalıyor.evde kociş varken hiç olmuyor zaten.seni çok iyi anlıyorum.Cok begendim cok cok cok begendim
Öbce isini yap affferrrimmmn valllaaa kizzzzzz ben hala spor yapmadimmmmm tatilya ev kalabalik:))) olmuyor bi odaya cekilip spor yapmakk:/// benim adamim normalde hiiic hiiic evde olmaz is saatleri cok karisik seyahatler fln simdi hasta olduya oda izinli gözü hep üstümdeayyy ben nezaman spor yapsamki yaaaaa
şoklardayım bilgencanım buraya selam yazdım.kızım esnemeye başladı.mama yaptım ayağıma yatırdım.onu uyttum oğlumu koydum ayağıma şimdi baktım uyumuyot kaldırdım.yani bir saati geçti.sağolsun annemde geldi.bütün gün bilgisayarda okey oynuyor.kavgayla kaldırıyorum.gelip başımda bekliyor.ya anne kalk oturayım diyorum gece balktığın yetmedimi diyor.yani ben deliricem artık.
çocuklarım yatağa koyduğumda uyuyordu.kayınvalidem ayakta sallamaya alıştırdı ve ben bundaN nasıl vazgeçiricem bilmiyorm.bu hafta izinliyim evdeyim ama cesaretim yok .
3 çeşit yemek 1 liraymoş.1.85 olmuş diye boykot yapmışlar.yuh dedim ya utanın,bedava verselerdi yemeği.öğrenci diye b.. çıkarmamak lazım.herşeyin bir bedeli var hayatta.Haha servis mi? Oda ne?
Okula gderken bile ödeme degilde sadece yardim almak istersen " kucuk cocuklarda" okulun 5 km uzak olmasi lazim
Degilse kendin ayarliyorsun tabi servis olayida yok..benimkiler otobüsle gidiyorlar...öyle her deligedegirmez otobusler:)) emin olmak icin esime sordum isyerlerindede yokmus hic
Simdi haberlerde gördüm uni ölgrencileri eylem yapiyordu yemege zam gelmis,,bedava yemek haklarimizi istiyoruz dyor ölgrencidunyanin neresin de var bilmiyorum ama burada oyle bedava olai yok harclar yuksek bazi bölümlerde cok masrafli
Cogu "orta halli yada uzerindeki ailerin ccuklari bile okurken yarim gun calisyor.. Ayy öööfff bilmiyorum
bende başbakanlıktan ve öğrenim kredisi aldım.okulu bitirince ödeyemeedim.vergi affından yararlanarak ödedim.
kızlar akşam yemeğe misafirim var.temizlik,alışveriş,yemek...ben kaçıyorum.sonra görüşürüz.
mücver çok yağlı olmuyor mu ferhan.afiyet olsun
afiyet olsun.jilliana devan.
afiyet olsun.inşallah yemekler düzene girer,kötü böyle.
keşke yardım edebilsem.1 yaşında kızım var.kendime zaman ayıramıyorum çoğu zaman.
afiyet olsunnnnn.
sabah az olmuş sankim.
bizde film izlemeyi severiz.şimdi zor oluyor ama.ben yabancı dizileri izliyorum.bayılıyorum onlara.
11-13 arası yaptım yaptım yoksa kalıyor.evde kociş varken hiç olmuyor zaten.seni çok iyi anlıyorum.
şoklardayım bilgen
3 çeşit yemek 1 liraymoş.1.85 olmuş diye boykot yapmışlar.yuh dedim ya utanın,bedava verselerdi yemeği.öğrenci diye b.. çıkarmamak lazım.herşeyin bir bedeli var hayatta.
seni çok iyi anlıyorum canım.biz anenemin evinde kira ödeyerek oturduk.babam öldükten sonra bile istediler.babam işçiydi ve 5 yıl hiç çalışmadı.o günleri hatırlamak bile istemiyorum.belki ruhumdaki derin yaraların sebebi bunlardır.uzun uzadıya anlatmıycam ama ne annemin kardeşleriyle nede babamım kardeşleriyle konuşmuyorum.ananem ve dedemin mezarına hiç gitmedim.babannemle babam aynı yerde yatıyor.babama dua ediyorum.babannemin mezarına gitmiyorum.tek amacım ikizlerime güzel bir gelecek verebilmek.Bende zor olsa da ödedim peşin ödeyebilseydim baya bir indirim yapıyorlardı ama benim durumum yoktu. Şükür benim şuan ki konumuma getirdiler. Şimdiden kızım için okullarında rahat okuması için para biriktiriyorum. Benim çektiğim sıkıntıları çekmesin kuzumÇok yokluk ve yoksullukta büyüdüm ben, şimdi kızıma elimden gelenin en iyisini sağlamaya çalışıyorum.
kızlar akşam yemeğe misafirim var.temizlik,alışveriş,yemek...ben kaçıyorum.sonra görüşürüz.
selam kızlarrrrr
tünaydınn....
birazdan bakırköye ceketimi almaya gidicemmm ordanda annene geçip yarın geri dönücemmm ....
bugün ve yarın bol bol yürürüm ...
annemlerde sürekli diyetimi bozduğumdan sadece 1 gün kalıcammm....yarın görüşürüzzz öpüyorummm fıstıklarrrr
canım buraya selam yazdım.kızım esnemeye başladı.mama yaptım ayağıma yatırdım.onu uyttum oğlumu koydum ayağıma şimdi baktım uyumuyot kaldırdım.yani bir saati geçti.sağolsun annemde geldi.bütün gün bilgisayarda okey oynuyor.kavgayla kaldırıyorum.gelip başımda bekliyor.ya anne kalk oturayım diyorum gece balktığın yetmedimi diyor.yani ben deliricem artık.
çocuklarım yatağa koyduğumda uyuyordu.kayınvalidem ayakta sallamaya alıştırdı ve ben bundaN nasıl vazgeçiricem bilmiyorm.bu hafta izinliyim evdeyim ama cesaretim yok .
Bugün tavuk dürüm yemedim
kolay gelsin güzelim, benim araştırdığım kadarıyla 2 yöntem var işe yarıyan;
1 tanesi bırakın ağlasın yorulup uykuya dalar diyor, ki bence çok yanlış ileride bu çocuklarda sorunlar ortaya çıkıyor
2 ci yöntem yatağına yatırın her ağladığında kucağına alıp sakinleştirin diyor sonra tekrar yetırın. ama tabiki bu nekadar sürer gece boyu bilinmez 3-4 günde düzene giriyormuş kendine güveniyorsan dene istersen.
gece uykusuna yatırmadan önce bende 10 dak. kadar ayağımda salıyorum ama buna razıyım çünkü daha kötü olduğu zamanlarda oldu
Bu yatır kaldır yöntemi hangi aylar arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?