Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Babam polis emeklisi olduğu için içişleri bakanlığından ve başbakanlıktan burs aldım. Birde öğrenim harç kredisi çektim. Okulu bitirip çalışmaya başlayıncada çektiğim kredileri ödedim

bende başbakanlıktan ve öğrenim kredisi aldım.okulu bitirince ödeyemeedim.vergi affından yararlanarak ödedim.

mücver çok yağlı olmuyor mu ferhan.afiyet olsun

afiyet olsun.jilliana devan.

afiyet olsun.inşallah yemekler düzene girer,kötü böyle.

keşke yardım edebilsem.1 yaşında kızım var.kendime zaman ayıramıyorum çoğu zaman.

afiyet olsunnnnn.

sabah az olmuş sankim.

bizde film izlemeyi severiz.şimdi zor oluyor ama.ben yabancı dizileri izliyorum.bayılıyorum onlara.

11-13 arası yaptım yaptım yoksa kalıyor.evde kociş varken hiç olmuyor zaten.seni çok iyi anlıyorum.
şoklardayım bilgen

3 çeşit yemek 1 liraymoş.1.85 olmuş diye boykot yapmışlar.yuh dedim ya utanın,bedava verselerdi yemeği.öğrenci diye b.. çıkarmamak lazım.herşeyin bir bedeli var hayatta.

üniversitede devlet yurdunda kaldım ben.erzurumda okudum yemekler çok pahalıydı.verdikleri fiş ile bir kase çorba alınıyordu.medikdan yiyemiyorduk.okulumuz kampüsün içinde değildi güzel geçti yıllarımız.

bende başbakanlıktan ve öğrenim kredisi aldım.okulu bitirince ödeyemeedim.vergi affından yararlanarak ödedim.

Bende zor olsa da ödedim peşin ödeyebilseydim baya bir indirim yapıyorlardı ama benim durumum yoktu. Şükür benim şuan ki konumuma getirdiler. Şimdiden kızım için okullarında rahat okuması için para biriktiriyorum. Benim çektiğim sıkıntıları çekmesin kuzumÇok yokluk ve yoksullukta büyüdüm ben, şimdi kızıma elimden gelenin en iyisini sağlamaya çalışıyorum.

zeynepçim ben şoku geçtim eşim kavga etme annenle diyor.allah razı olsun yemek yapıyor o bile yeterli ama arada netede bakmak istiyorum işte.

seni çok iyi anlıyorum canım.biz anenemin evinde kira ödeyerek oturduk.babam öldükten sonra bile istediler.babam işçiydi ve 5 yıl hiç çalışmadı.o günleri hatırlamak bile istemiyorum.belki ruhumdaki derin yaraların sebebi bunlardır.uzun uzadıya anlatmıycam ama ne annemin kardeşleriyle nede babamım kardeşleriyle konuşmuyorum.ananem ve dedemin mezarına hiç gitmedim.babannemle babam aynı yerde yatıyor.babama dua ediyorum.babannemin mezarına gitmiyorum.tek amacım ikizlerime güzel bir gelecek verebilmek.
kızlar akşam yemeğe misafirim var.temizlik,alışveriş,yemek...ben kaçıyorum.sonra görüşürüz.

görüşürüz canım kolay gelsin

Çok depresif gördüm bugün sizi yahu.

Canlanın bakalımmm hayat devam ediyor. Ne güzel çektiğiniz zorluklar sizi düşürmemiş yüceltmiş. Kimse yaşamak istemez elbet ama zorlukla karşılaşan herkes de sizin gibi sıkıntılarla baş edip gün yüzüne çıkmaz savrulur gider. Her şeyi tadına vara vara kıymetini bile bile yaşarsınız ne güzel. Varlığın içinde yüzüp de hiç bişeyden mutluluk duyamayan haz almayı bilemeyen de yüzlerce insan var.

Mutluysan huzurluysan başarmışsın demektir.

HHeehhehheheh Dukancı bir blogdan alıntıdır; mizacı çok hoşuma gitti :))

• Diyet kaçınılmazsa zevk almaya çalışın.
  • Düğüne geldiysek oynarız diyet yapacaksak mutfağa girer eğleniriz
  • Bir ömür hepsini yedik, bi süre yemeyiveririz.
  • Ey diyet edenler;
  • porsiyon sınırı yok diye geceyarisi kebap köfte yemek ifrata kacmaktir.
  • Şüphesiz ki mösyö normalle yetinenlerin yanındadır.
  • Protein Diyeti Tüm inanç sistemlerinin aksine inananları taş yapar.
  • İnanırız ki mutlu son, karbonhidrat ve şekerden uzak kalanlara daha yakındır.
  • İtirafı edilmiş, pişman olunmuş diyet kaçamağının bedeli tempolu yürüyüşdür.
  • Paylaşılan acılar, azalır, eskiden girilmeyen kıyafetleri giyebilmek cana can katar.
  • Hamama giren de, spor yapan da terler.

selam kızlarrrrr

tünaydınn....

birazdan bakırköye ceketimi almaya gidicemmm ordanda annene geçip yarın geri dönücemmm ....

bugün ve yarın bol bol yürürüm ...

annemlerde sürekli diyetimi bozduğumdan sadece 1 gün kalıcammm....yarın görüşürüzzz öpüyorummm fıstıklarrrr

Diyete basliycam ama, …
umut et harekete gec ve degistir

onumuzdeki pazartesi
bu ay basi
ramazandan sonra
bayram bitince
kurban gelince
kuzenin dugununu bi yapalim
dogum gunum gecsin
evlilik yildonumu bitsin
havalar bi serinlesin
havalar bi isinsin
okullar acilsin
ayagim iyilessin
yaz tatili bitsin hele
bi sosyal tesisli bi siteye tasinayim ondan sonra
baskul alayim bi
annem gelip yemek yaptiktan sonra
maasimi aldiktan sonra
daha normal sartlarda calistiranbir sirkette ise girdikten sonra
az yiyen is arkadaslari edindikten sonra
esimde diyete girmeye karar verince
once bir spor salonuna yazilayim

……..

……..

……….

Dun baslasaydin bugun yol almistin.

karar senin

hayat senin

sen istemedikce kimse sana yardim edemez

neyi ve kimi bekliyorsun

bir sabah uyandiginda hayal ettigin bedenle kalkabilecegin hayalinin gerceklesmesini mi?

Kilondan memnunsan butun bu yazilanlari bosver kimse sana karisamaz ama eger memnun degilsen,

hep yakinabilir sucu baskalarina atabilirsin

kilo verenleri seyretmeyi tercih edebilirsin

ya da hayatinda yakindigin ve memnun olmadigin konuyu degistirmek icin ipleri eline alabilirsin

sadece soylenip harekete gecmemek acilardan beslenip istemedigin durumu kaniksamana, caresizligi kabul etmene sebep oluyor

Bunu hakediyor musun?

karar senin

hayat senin…

hoşgeldin seminecim...

kolay gelsin güzelim, benim araştırdığım kadarıyla 2 yöntem var işe yarıyan;
1 tanesi bırakın ağlasın yorulup uykuya dalar diyor, ki bence çok yanlış ileride bu çocuklarda sorunlar ortaya çıkıyor
2 ci yöntem yatağına yatırın her ağladığında kucağına alıp sakinleştirin diyor sonra tekrar yetırın. ama tabiki bu nekadar sürer gece boyu bilinmez 3-4 günde düzene giriyormuş kendine güveniyorsan dene istersen.
gece uykusuna yatırmadan önce bende 10 dak. kadar ayağımda salıyorum ama buna razıyım çünkü daha kötü olduğu zamanlarda oldu

bende öğlen arasında eve gittim, oğlumu emzirdim uyuttum, yemeğimi yedim, sonrada oğlum için elceğızlarımla bebe bisküvisi yeptım ve işe geldim. ne hamaratım yahu ben

Bu yatır kaldır yöntemi hangi aylar arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…