Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Babam polis emeklisi olduğu için içişleri bakanlığından ve başbakanlıktan burs aldım. Birde öğrenim harç kredisi çektim. Okulu bitirip çalışmaya başlayıncada çektiğim kredileri ödedim

Bir lokma aldim ilk baktim yagli degil yedim:)) yagli olunca yenemyir kotu oluyor :)
Aynen benmi yanlis dusunuyorum,bilmyorum acaba dedim ..emek zahmet olmadan hicbir basari olmaz olsada tadi olmazz

Aslan arkadasim benimmm

Canim benim. Bu tecrubelerin seni hep daha guclu bilincli yapsin ins

Yooo hic böyle bir durum yok bence .tecrube yasam paylasimi diyelim..bilgencim bi sürecten geciyor ins hepsi gecicek..son sözlerine aynen katiliyorum

Haha süpeeerrrr bu 2. sini yazip görebilicegimiz biryere asmali:)

Iyi gezmeler semie

hehehehehh bencede sabah uyanınca direkt görebileceğimiz bir yere asmak lazım

hamileliğimde hamile yogasına gidiyordum istanbuldan hoca geliyodu şimdi az önce uğradı burada dükkan açmış yoga dersleri veriyo yine, gitsemmi acaba

hamileliğimde hamile yogasına gidiyordum istanbuldan hoca geliyodu şimdi az önce uğradı burada dükkan açmış yoga dersleri veriyo yine, gitsemmi acaba

daha önce gidiyoduysan memnun kaldıysan git tabi herkes yodan memnun. bende bi ara gitmiştim bi sene önce felan 2 hafta sona attılar beni dersten çok gülüyodum ya çakra felan olayları varya kopuyodum resmen.

iyi akşamlar kızlar, şu jilianı yapayım dedim mahvoldum gece gece ilk 10 dak. dayanabildim şimdi zor yürüyorum. hiç sevmedim ne o kendi gibi kas yığını yapmaya çalışıyo galiba milleti hıh
Kas yığını mı bence yanılıyorsun.Hem yağların erimeden kas yapamazssın.Zor kilo vermemizin sebebi kas oranımızın az olması.Erkekler gibi kas oranımız fazla olsa 2 gün az yiyerek kilo verirdik.O yüzden kaslı çirkin bir vücudumuz olmasını asla istemem ama jillianla öyle bir kas olayı olmaz.Ben yaptığımda faydasını gördüm.Öyle kaslarımda olmadı.Ancak vücudumun şekillendiğini de gördüm. Bir anda ağırlık çalışırsan kas yaparsın.1 ay yap etkisini görünce haklısın diyeceksin.Yoksa yapamadığın için mi böyle diyon kız cadı

Canım durumla ilgileniyoruz.Sizinde çabanızdan dolayı teşekkür ederim.

Durumdan haberdarız.Bugün yazılanlara henüz bakmaım.Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız.
Sütlü kadayıf olması menün çok güzelmiş.

heyy nereye gittiniz yaa taam taam sustum gelin

Yiyin gari yiyin Afiyet olsun canım. 1 gün önce ne olu ki

bir gün önceden ders almışım dimi. Ağzıma ekmek sürmedim vallahi hihihihihiih
Ne dersi canım .Özel ders mi
Bugünde tüm menüleri mercek altına alıp ceza vermeyi planlıyorum
Ne güzelmiş. Ben de istiyom.O bölüm hala varsa bir göz atayım.

iyi eğlenceler

daha önce gidiyoduysan memnun kaldıysan git tabi herkes yodan memnun. bende bi ara gitmiştim bi sene önce felan 2 hafta sona attılar beni dersten çok gülüyodum ya çakra felan olayları varya kopuyodum resmen.

kız seni dersten atmasalar şaşardım:111:

iyi eğlenceler

kız seni dersten atmasalar şaşardım:111:

ama napim ya ilçe belediyesinin kültür merkezinde bayanlar için yoga dersi başlamıştı bende gidim dedim ilk hafta alışırım die ses çıkarmamışlar sona kusura bakmayın sınıfın huzurunu bozuyosunuz dediler duramıyodum ya gülmeden bide kendimi sıktıkça allahım yarabbim gözümden yaş geliyodu. gözleri kapatıp nefes çalışması yaptığımızda hele açıp bakıyodum bakma işte demi konsantre ol sende olamadım

Yoga candır:)) Git bence

hamile yogası daha hafifti tabiki ama faydasını görmüştüm, şimdi ise kararsızım önümüzdeki ay spor salonuna yazılmayı düşünüyordum aslında yogaya gidersem spora gidemem. sizce hangisi daha iyi:26::26:

valla 10 dak yaptım şimdi yürüyemiyom. ama o kadın kaslı bence evet evet beyenmedim ben o kadını

Şekerle mi? E az yağ koysunlar
Güzel bir bakış açısı

Canım annenin sana yardım etmesi gerekiyor.İnternette nerden çıktı :44:

kızlar akşam yemeğe misafirim var.temizlik,alışveriş,yemek...ben kaçıyorum.sonra görüşürüz.
Kolay gelsin canım.Görüşürüz

zeynepçim ben şoku geçtim eşim kavga etme annenle diyor.allah razı olsun yemek yapıyor o bile yeterli ama arada netede bakmak istiyorum işte.
Canım annenle özel konuşsan daha iyi olur.Sen eşinin yanında ona saygı göstermezssen eşinde göstermez. Birtek annen var ve eşin ondanda kopuk olduğunu görürse onun karşısında güçlü olamazsın. Yaşadığın sorunlarda bundan kaynaklanır.Annene birşey söyleyeceksen yalnız söylemelisin ve asla başkasının yanında ailenle kavga edecek düzeye gelmemelisin. Herkes gider birtek aile kalır..Annen kendini yalnız hissettiği için internete sarmış olmalı. İnterneti kapatım uzun sohbetler edin. Zamanla herşey yoluna girecektir.

Bugün tavuk dürüm yemedim
Şoklardayım

Bişey sorcam, Kübra nerelerde
Canım Kübra arkadaşında kalıyordu.Sonra arkadaşı ameliyat olmuş o yüzden yok. Bugün gelir sanırım.

bende öğlen arasında eve gittim, oğlumu emzirdim uyuttum, yemeğimi yedim, sonrada oğlum için elceğızlarımla bebe bisküvisi yeptım ve işe geldim. ne hamaratım yahu ben

Bir hamarat daha maaşallah
ayıptır sölemesi biraz önce armut yedim ama sadece sapı kaldı geriye bide başı hhaahahaaa kendimden korkuyorum
Canavaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldinnn merabaaa gözümüz yollarda kaldı. istersen boş bi zamanında diyet grupları paylaşım alınına bi göz at yine ortalık karışmış
Canım geçmişi bitirim gideceğim şimdi.

Akıllı uslu dursan şaşardım.

Yiyin gari yiyin Afiyet olsun canım. 1 gün önce ne olu ki

Ne dersi canım .Özel ders mi
Bugünde tüm menüleri mercek altına alıp ceza vermeyi planlıyorum

1 gün önce ne oldu ki di mi
Heee hayat dersi aldım, oburluğun hazin sonu idi konusu

Hehehhehehe ben bu hafta bir daha ceza alacağımı sanmıyom. Başka kaçamak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…