Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nurgül kasımda buluşalım yaaaafuuuuu Kasımda buluşma başkadırKahve içmeye gittiğimiz yerde kesin ikimizi fişleyip kapıya foto asarlar , bunlar giremez diye hahhahahhaahhahahahahha

1 gün önce ne oldu ki di mi
Heee hayat dersi aldım, oburluğun hazin sonu idi konusu

Hehehhehehe ben bu hafta bir daha ceza alacağımı sanmıyom. Başka kaçamak yok
Maşallah maşallah kızımıza

Nurgül kasımda buluşalım yaaaafuuuuu Kasımda buluşma başkadırKahve içmeye gittiğimiz yerde kesin ikimizi fişleyip kapıya foto asarlar , bunlar giremez diye hahhahahhaahhahahahahha
Keşke bende olsam Gerçi ben akıllı uslu kızım beni atmazlar sizi kesin atarlar Gerçi bende az değilim neyse

Paylaşım alanını okudum benimde nevrim döndü.Neyse ki Nurgül cadısı arada gidip birşeyler yazmış.Ama cadalozumuz "Ben kaptan da değilim yardımcı da değilim.Gruba gelip bilgi veren arkadaşlara teşekkürler " demiş. Sanki biz bostan korkuluğuz İnsan kaptanım bilgi verdi falan yazar.Cadaloz işte

ben her zaman hazırım biliyosun kasım aralık ocak ..........gel yeterki ben aylardan sen olurum

Maşallah maşallah kızımıza

Keşke bende olsam Gerçi ben akıllı uslu kızım beni atmazlar sizi kesin atarlar Gerçi bende az değilim neyse

akıllı usluymuş

senin geçen paylaştığın konuyla bu aynımıydı o başka bu başka sanıyorum ben. şimdi gider düzeltme yaparım

Waaoooooooovvvvv bu sözle işte taaaam kalbimden vurdun tatlişkommm

Haticecim, baş cadıcım atla otobüse sende geelllll

word 2007 ile ilgili bi eğitim yapıyorum şu an çok sıkıldııııııııımmmmmmmmmmmm

Yürü git cadı

Waaoooooooovvvvv bu sözle işte taaaam kalbimden vurdun tatlişkommm

Haticecim, baş cadıcım atla otobüse sende geelllll
Yok canım size otobüsle yetişemem.İlk uçakla gelirim

anaaa düzeltme paneli yok o sayfada niye. hem ben takım adına evet demedim ki o yüzden kaptan ve yardımcı deilim dedim

anaaa düzeltme paneli yok o sayfada niye. hem ben takım adına evet demedim ki o yüzden kaptan ve yardımcı deilim dedim
Sen yorumu yazınca 13.takım olarak kabul edildi diye anlaşılmış.Bir süre sonra düzeltme butonu aktifliğini yitirir ki düzeltmene gerek yok. Ancak ben kendimi sorumsuz hissettim. Halbu ki durumla ilgili buraya mesaj yazmış orayı okumanızı istemiştim. Ayrıca grup adına cevap yazmıştım.Ben orayı hergün takip ediyorum.Bugün soruna çözüm önerileri getirilmiş. Gün içinde giremediğim için okuma fırsatını ancak buluyorum ki yine cevabımı yazdım. Neyse kaptan olarak sadece ben değil, sizlerde orayı takip ederseniz sevinirim

Son düzenleme:
Ne eğitimi ??????????

e-akademi diye bişey var mebbiste bitirmemiz gerekiyormuş az kalmış. İnternet üzerinde slaytta ders dinleyip çıkan soruları cevaplıyorsun yanlış cevaplarsan hopppp bütün o zamana kadar yaptıkların çöpe
şu an mesela bir soruyu yanlış cevapladım ama eğitimi bitirmeli ve yeniden başlamalıyım (

bi yazı bu kadarmı yanlış anlaşılır yaa olurmu öle şey sen gayet sorumluluğunu bilen bi kaptansın ben telafi ederim hatamı merak etme ayrıca böle bir anlaşılmaya sebebiyet verip seni üzdüysem özür dilerim kıyamam ben sana.

E akedemi mi:44: Bize değil idareciler var sanırım.Şimdi girip baktım bizde çıkmıyor.
Yapman gereken birşey yok canım.Hatta ilgi gösterip oraya mesaj yazdığın için ayrıca teşekkür ederim.Umarım diğer arkadaşlarımızda okuyup durumdan haberdar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…