Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende okudum , Haticecim, Nurgülün cevabını evet kabul edeceklerini anlamadım. Geçmiş birkaç sayfaya baktım ama herhalde özel mesajla evet demiş bizimki dedim

Bende okudum , Haticecim, Nurgülün cevabını evet kabul edeceklerini anlamadım. Geçmiş birkaç sayfaya baktım ama herhalde özel mesajla evet demiş bizimki dedim
Canım bende oyumuzu paylaşmayı düşünüyordum.Sonra bizim takımın karşısına evet oyunu gördüm. Paylaşım alanında birtek Nurgül ün yazıları var. Akrep Nurgülün bu takımdan olduğunu biliyor olsa gerek.Sonuçta evet oyu yazılmış. Bende o yüzden paylaşım alanındaki mesajıma öyle bir cümle yazdım. Böyle anlaşılması iyi olmuş.En azından grubumuzdan biri oy kullanmış olarak düşündüm. Yoksa bu vakite kalacaktı iş işten geçmiş olacaktı.Ben durumdan rahatsız değilim. Sadece Nurgül, haber veren arkadaşlara teşekkür edince haberimiz yoktu gibi anlaşılmış ona üzüldüm.Oysa daha önce urumu yazmıştım.Sanırım gözden kaçmış.

Son düzenleme:

Evet canım. Çok şanslısınız. 16 slayt var ve her biri 4-6 dakika. Veee çok sıkıcı. Ben kendim de 2007 kullanmıyorum hepten yabancı bana Pofffff

Okudum gün içinde ve durumdan da haberdar oldum ama müdahale etmeye yetkin görmüyorum kendimi. Daha takımda bile değilim

Ama umarım çözüm bulunur herkesin mutlu olabileceği bir şekilde.

Nurgül cüm yukarı da da belirttiğim gibi evet oyunu illa ben kullanmak zorunda değilim.. Kaptan veya yardımcı olunca ne oluyor başımız göğe ermiyor ki en sevmediğim muhabbettir daha öncede belirttim. İlgili olup paylaşımda bulunduğun için teşekkürler.Yukarıdaki mesajıma da durumu belirttim. Paylaşım alanına yazdığın mesaj sonucunda akrep bizi oy kullanmadı olarak gösterip tekrar oy kullanmamızı isteyecek ve tamamen gereksiz. O yüzden öyle bir mesaja gerek yok.

Nurgül cadısı sana laf yetiştireceğim derken yemek saatim geçiyor.Ben yemek yiyip geliyorum.Görüşürüz

Çıkarım birazdan. Pazara uğrayıp çocuğu alıp eve geçeceğim. Ve şu word eğitimini bitiremedim:18: Görüşürüz

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
2 lokma bal

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Kepek ekmeğinden domates,peynir,marullu sandiviç

ARA
Sütlü kahve
4 kayısı kurusu
2 kepekli bisküvi

AKŞAM
Lahana yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Selamlar.. Haticecim.. ben bu cuma listeye dahil olmak istiyorum...
kpss den cıktık,evide tesıdım.. kilo aldım.. daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum...
yer varmı takımda

Selamlar.. Haticecim.. ben bu cuma listeye dahil olmak istiyorum...
kpss den cıktık,evide tesıdım.. kilo aldım.. daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum...
yer varmı takımda

Merhaba canım hoşgeldin. Bu hafta listede 12 kişiyiz. O yüzden listede şuan için yer yok.Zaten Nermin de döndü oda listeye girmeyi bekliyor. İstersen sadece listede olmadan menü ve spor paylaşımında bulunmaya başla. Seni spor ve mesaj listesine de alalım. Listede yer olunca girersin

kızlar ben geldim ama mesaj sayılarını ve menümü paylaşıp gitcem ben yine hasta oldum yaaa boğazım çok şiş, zor nefes alıyorum başım da kazan gibi. okuldan gelince 2 saat uyudum ama bana mısın demedi

neyse mesaj sayıları:

Pia: 8 Ekim : 18 - , 10 +

bulbul: 25 - , 19 +

yasminyaso: 34 + , 26 -

mersinli42: 11 + , 8 -

UZAYIM: 40 + , 11 -

_ferdici_: 15 + , 16 +

bilgen35: 12 + , 21 +

goncagullll: 8 - , 18 +

limpida: 4 + , 3 -

Kbra23: ? ?

Kahvaltı: 1 dukan muffin, 2 piliç jambon, 1 brdk süt ( yarım tk bal ile)

Öğle: 1 dukan muffin, 1 brdk çorba

Ara: 1 brdk ballı süt

Akşam: 1 kase çorba, 2 piliç burger, tavada lorlu 1 yumurta, 1 kornişon turşu

1 kakaoya batırılmış muz

Su: 1.5 lt (boğazım kötü ondan çok içemiyorum)

Spor: yok ((

Son düzenleme:
bu arada bugün dukan atak evresi bitti, yarın seyir evresine başlıyorum. sebze yemeye başlıcam yaşasınn 1 gün sebze+protein, 1 gün sadece saf protein

Canım benim geçmiş olsun. Dinlen , çabuk iyileş Liste için ellerine sağlık.

Afiyet olsun canım. Şu muzda Gönül dençıktı değil mi Bu arada Gönülden ses seda yok.Ne yaptı acaba:44:

bu arada bugün dukan atak evresi bitti, yarın seyir evresine başlıyorum. sebze yemeye başlıcam yaşasınn 1 gün sebze+protein, 1 gün sadece saf protein
Hayırlı uğurlu olsun

öylede motive olamamki ben
yakın zamanda cıkacak olan varmı

O nasıl söz kız.Hedefimize ulaşmadan hiçbirimiz çıkmayacağız. Motive olmak istersen olursun. Yine kilo bildirimi yapacak,yine spor ve menülerden sorumlu olacaksın.Olmaz mı?

ya olurda,ben bi ara öyle yapayım dedim ama kilo bildirimi yapmadıgım için pek uzun soluklu olmadı.
listede adım olmayınca bosladım bende,öyle gittii...

ya olurda,ben bi ara öyle yapayım dedim ama kilo bildirimi yapmadıgım için pek uzun soluklu olmadı.
listede adım olmayınca bosladım bende,öyle gittii...
Boşlamak yoooooookkk Mesaj sayınada bakarız,kilo vermeyince kızarız,spor yapılmazssa isyan çıkarırız O yüzden gel bize,katıl bize

muz disinda iyi canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…