bi yazı bu kadarmı yanlış anlaşılır yaaolurmu öle şey sen gayet sorumluluğunu bilen bi kaptansın ben telafi ederim hatamı merak etme ayrıca böle bir anlaşılmaya sebebiyet verip seni üzdüysem özür dilerim kıyamam ben sana.
Canım bende oyumuzu paylaşmayı düşünüyordum.Sonra bizim takımın karşısına evet oyunu gördüm. Paylaşım alanında birtek Nurgül ün yazıları var. Akrep Nurgülün bu takımdan olduğunu biliyor olsa gerek.Sonuçta evet oyu yazılmış. Bende o yüzden paylaşım alanındaki mesajıma öyle bir cümle yazdım. Böyle anlaşılması iyi olmuş.En azından grubumuzdan biri oy kullanmış olarak düşündüm. Yoksa bu vakite kalacaktı iş işten geçmiş olacaktı.Ben durumdan rahatsız değilim. Sadece Nurgül, haber veren arkadaşlara teşekkür edince haberimiz yoktu gibi anlaşılmış ona üzüldüm.Oysa daha önce urumu yazmıştım.Sanırım gözden kaçmış.Bende okudum , Haticecim, Nurgülün cevabını evet kabul edeceklerini anlamadım. Geçmiş birkaç sayfaya baktım ama herhalde özel mesajla evet demiş bizimki dedim
E akedemi mi:44: Bize değil idareciler var sanırım.Şimdi girip baktım bizde çıkmıyor.
Yapman gereken birşey yok canım.Hatta ilgi gösterip oraya mesaj yazdığın için ayrıca teşekkür ederim.Umarım diğer arkadaşlarımızda okuyup durumdan haberdar olur.
Selamlar.. Haticecim.. ben bu cuma listeye dahil olmak istiyorum...
kpss den cıktık,evide tesıdım.. kilo aldım.. daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum...
yer varmı takımda
Canım benim geçmiş olsun. Dinlen , çabuk iyileşkızlar ben geldim ama mesaj sayılarını ve menümü paylaşıp gitcemben yine hasta oldum yaaa boğazım çok şiş, zor nefes alıyorum başım da kazan gibi. okuldan gelince 2 saat uyudum ama bana mısın demedi
neyse mesaj sayıları:
Pia: 8 Ekim : 18 - , 10 +
bulbul: 25 - , 19 +
yasminyaso: 34 + , 26 -
mersinli42: 11 + , 8 -
UZAYIM: 40 + , 11 -
_ferdici_: 15 + , 16 +
bilgen35: 12 + , 21 +
goncagullll: 8 - , 18 +
limpida: 4 + , 3 -
Kbra23: ? ?
Afiyet olsun canım. Şu muzda Gönül dençıktı değil miKahvaltı: 1 dukan muffin, 2 piliç jambon, 1 brdk süt ( yarım tk bal ile)
Öğle: 1 dukan muffin, 1 brdk çorba
Ara: 1 brdk ballı süt
Akşam: 1 kase çorba, 2 piliç burger, tavada lorlu 1 yumurta, 1 kornişon turşu
1 kakaoya batırılmış muz
Su: 1.5 lt (boğazım kötü ondan çok içemiyorum)
Spor: yok((
Hayırlı uğurlu olsunbu arada bugün dukan atak evresi bitti, yarın seyir evresine başlıyorum. sebze yemeye başlıcam yaşasınn1 gün sebze+protein, 1 gün sadece saf protein
Merhaba canım hoşgeldin. Bu hafta listede 12 kişiyiz. O yüzden listede şuan için yer yok.Zaten Nermin de döndü oda listeye girmeyi bekliyor. İstersen sadece listede olmadan menü ve spor paylaşımında bulunmaya başla. Seni spor ve mesaj listesine de alalım. Listede yer olunca girersin
O nasıl söz kız.Hedefimize ulaşmadan hiçbirimiz çıkmayacağızöylede motive olamamki ben
yakın zamanda cıkacak olan varmı
O nasıl söz kız.Hedefimize ulaşmadan hiçbirimiz çıkmayacağız. Motive olmak istersen olursun. Yine kilo bildirimi yapacak,yine spor ve menülerden sorumlu olacaksın.Olmaz mı?
Boşlamak yoooooookkkya olurda,ben bi ara öyle yapayım dedim ama kilo bildirimi yapmadıgım için pek uzun soluklu olmadı.
listede adım olmayınca bosladım bende,öyle gittii...
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
2 lokma bal
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Kepek ekmeğinden domates,peynir,marullu sandiviç
ARA
Sütlü kahve
4 kayısı kurusu
2 kepekli bisküvi
AKŞAM
Lahana yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Kahvaltı: 1 dukan muffin, 2 piliç jambon, 1 brdk süt ( yarım tk bal ile)
Öğle: 1 dukan muffin, 1 brdk çorba
Ara: 1 brdk ballı süt
Akşam: 1 kase çorba, 2 piliç burger, tavada lorlu 1 yumurta, 1 kornişon turşu
1 kakaoya batırılmış muz
Su: 1.5 lt (boğazım kötü ondan çok içemiyorum)
Spor: yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?