Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şekerim cezanı ona göre verecektim.O zaman sanada 600 hareket vereyim.İstediğin hareketleri yapmakta özgürsün.En kısa zamana yapıp paylaşmalısın
O egzersizede bakarım. Bu söylediğim için etkili oldu ,şu kadar inceldi falan denmiş o yüzden başladım. Karnım çok yok ama iyice sıkılaşsa güzel olur.

Ups 600 baya cok ama kabul ediyorum hak ettim cunkuu tamam yapar paylasirim

Kolay tavsiye etmem canim ben bunu ilk dyetimde yapmistim karnim cok iyi olmustu 2 cocuktan eser yoktu

Simdi yine yapmaya calisiyorum alisincada zor gelmiyor

Ups 600 baya cok ama kabul ediyorum hak ettim cunkuu tamam yapar paylasirim

Kolay tavsiye etmem canim ben bunu ilk dyetimde yapmistim karnim cok iyi olmustu 2 cocuktan eser yoktu

Simdi yine yapmaya calisiyorum alisincada zor gelmiyor
Canım miktarını söylesen ona göre yazarım da çok kaçamak yaptım deyince Yasemin ile aynı olsun dedim. Yasemin kadar değilse düşürelim Yasemin bunu okuyunca acaba ne diyecek

Herkes tvye daldi herade:)
Galiba öyle. Çok sessiz kaldı burası. Gündüz bende girebilsem güzel olacak ama çocuklardan 2 dakika fırsat olmuyor. Tenefüse bile her zaman çıkamıyorum.

Son düzenleme:
Ferhan cım ben çıkıyorum.O paylaştığın videoyu yarın deneyeceğim.Teşekkürler Öpüyorum .İYİ GECELER

Yok yok iyi yaparim..cok kizdim kendime cunku:) yasemin ne yemsti? Sen syle ben diyim daha azmi cokmu:)))allaaa bide daha coksa ceza 1000 ne mi cikar:))

Ayyy iclerinde böyle cok zeki ttli olanlari var mi

kızlar çok yorgunum,geçmişe yarın bakarım artık.menümü yazıp çıkıcam.bu hafta kendimden hiç ümitli değilim,gram oynamadı gibi geliyor.
menüm
sabah:1.5 dilim light ekmek
1 yumurta
domates
peynir
2 zeytin

öğle:2 kaşık taze fasulye
2 kaşık makarna

ara:1 erik

akşam:çorba
2 dilim ekmek
6 köfte
salata
fırında sebze

ara:1 kaşık dondurma

su:2 litre
spor:25 d leslie 5mile,25 d jillian,zorunlu hareketler

geçmişin tamamını okudum ama alıntı yaptıktan sonra net gitti.. Aklımda kalanlar banu bir an bıraktın diye korktm öyle birşey yapma
Kaptanm Hayırlı olsun ögrencilik hayatında başarılar dilerim :)
mesaj sayılarım iyice düştüü ama gerçekten yoğunum ..
Nasıl kilo verdiğimle ilgili yazı paylaşmamı istemişşin yarın sabah uyanınca yazacam .. cok yorgunumda..
pazar günü gezideydim
pazartesi arkadaşımda kaldım .
Salı arkdaşım amlyt oldu onun yanındaydım
şimdi evdeyim
aşırı derecede yoğunummmm..

Menülerimden bahsedersek :
Pazar günü :
Sabah : 1 kase nesfit
Akşam : 1 tabak pilav bir tabak değişik bir yemekti köfteli patlıcanlı
Spor olarak 3 km gidiş 3 km dönüş kanyonlarda yürüdük

Pazartesi:
Sabah : 1 dilim kepekli ekmekten tost
çay
domates
1 tane haslanmış yumurta

Akşam :
1 simit ve hazır vişne suyu

spor yok ..

Salı :

hangi ögün diye yazsam bilemedm
Sadece 2 tane biber dolması
1 kase yoğurt akşam 3 4 civarı yedim kahvltıya vs ye vaktm olmadı ..

Çarşamba:
sabah :
1 dilim börek
domates salatalık
1 haslanmış yumurta

akşam :
1 kase mercimek corbası
1 tabak salata
1 dilim kepekli ekmek..

Menülerm cok kötü farkndaym ..
Ama yemek yemeye vaktim oldğu zman yiyecek birşeyler bile bulamadm .......

afiyet olsun.güzel olmuş hatice

afiyet olsun ve çok geçmiş olsun.banu bir d a gitsene.böyle sürekli olmaz.tedavi ol.

Haticeeeeee ben bugun menumu paylasmiyayi mm,,m nooooollluuur

Daha paylasmadam ceza ver bana

Öglen kacamak yaptim yazmicam yazmicam yazmicamnmm

Ben regl olucam mi yaaa yakin mi benim reglim :44:
vay çikolata düşmanı seni:111:

en iyisi ben bu albümü sileyim, tedirgin oldum, kimsede yokki yorum yapsın
kız neden sildin,bakardık.

twister aldım.birkaç güne gelecek inşallah.

arkadaşın çabucak iyileşir inşallah.menülerin fena değil ama hep 2 iki öğün.afiyet olsun.

kızlar çok canım sıkılıyor.bu sabah dayanamayıp tartıldım.dediğim gibi gram oynamamış.yarından itibaren radikal çözümler bulmam lazım.yediklerimi ciddi anlamda azaltacağım.sanırım vücudum bu kiloyla iyiyim diyor.bende yoruldum ama hiç yoktan 65 olmalıyım.

Nasıl yiyorsun ki azaltmak her zaman çözm değildir. Dengeli olman lazım. Depolayabilirsin de yoksa azalttıkça.

afiyet olsun güzel olmuş. doyurucu ve sağlıklı.

benimde mesaj sayım 40 + 5 +

afiyet olsun demekki doğru hissettmişsin. ama canını sıkma geçen hafta iyi kilo vermiştin demekki bu haftada veremeyip haftaya 1 kg civarında vereceksin. bence yinede çok iyi. bence ciddi anlamda azaltmana gerek yok menülerin zaten çok güzel azalta azalta sonunda ne yiyeceksin. mesela en son paylaştığın menüye bakalım sabah 1,5 deil 1 dilim yeseydin zeytini yemeseydin yada bi tane yeseydin(eğer yanlış bilmiyorsam zeytin kalorili baya ama besleyicide) öğle 2 kaşık makarna yerine ( ki ben yapamam) 4 kaşık taze fasulye yeseydin. akşam 2 dilim ekmeği yemeseydin. yada 1 dilim ekmek yiyip 4 köfte yeseydin. gibi gibi. yoksa senin düşündüğün gibi ciddi anlamda azaltmana gerek yok bence.

Tüh yetişemedim Günaydınnnn

bidahakine inşallah günaydın canım

zeynepcim senin sporun falanda çok iyi hatta düşünüyorum ki spor yapmasan bile çocuğunla uğraşmak baya kalori yaktırıyordur. akşam yemeklerini saat kaçta yiyorsun.

Dünkü menümü yazmamıştım yazayım:
Sabah 3 minik poğaça patatesli-zeytinli-peynirli
öğlen yarım kuşbaşılı pide ayran salata
ara form çayı
akşam patlıcan yemeği sarımsaklı ekşili lahana ve yoğurt

Veeeee form çayı ile lahana aynı gün olmamalıymış. Dün çok acaip bi şekilde bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…