Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım sporda güzelmişşşşşş :)

günaydın kızlar ben geldimmmmm

Günaydın tatlımm

seninde sabahki menünde 3 poğaça vardı minik diyodu pastane poğaçası deil dimi

Pastane poğaçası
Tamam itiraf ediyorumm sabah eşimle kavga edip çıktım ve çocuğu anneme bıraktıktan sonra ordaki unlu mamullere girip üç tane poğaça aldım. Ama üçü bir tane eder minik minik yapıyorlar. Sonra da üstüne bi sigara içtim. Sinirim anca yatıştı.
Ne kızıyonuz yaaa

Hatice baaaak mesaj sayımı arttırdım birazcık

Geçmiş olsun Banucum. Boğaz pastillerini denedin mi hiç. Ben ders vereceğim gün sabah 1 tane emiyorum, o gün ne boğaz ağrısı ne de ses kısıltısı oluyor

Haticeeeeee ben bugun menumu paylasmiyayi mm,,m nooooollluuur

Daha paylasmadam ceza ver bana

Öglen kacamak yaptim yazmicam yazmicam yazmicamnmm

Ben regl olucam mi yaaa yakin mi benim reglim :44:

hehhehehehe yazzzzzzzzz kız yaaaazzz

Alaaaaaahhhh Yasemin den sonra elime biri daha düştü

Böyle yırtamazssın kızıııımmm söylemek zorundasın.Yasemin hiç bişey dedi mi söylei paşa paşa a cezasını çekti

İvit hala totom bacaklarım acıııııyooooooo

ben geldm guzeller gun boyu ıst trafıgnde kosturmaktan bısey yıyemedm gun boyu

Çantanda kuru kayısı badem taşı canım, en azından metabolizmanı zinde tutar

Ama yazmiyim utaniyorum gercekten utaniyorum

Cidden hak ettim cezami stiyorum

Bu yasadigim mahcup olma duygsuda baya ceza oldu banada
Haftada 1 kacam yapiyorduk minik ama busefer ne oldu bilmiyorum yedim biguzel(

yaz yazzz

oysaki ben ferhan için album yapmıştım. mutasyon isimli albumümle ekranlarımızdayım
Hımmm Ferhan için mi sadece, peki öyle olsun(nasılda kıskancım)

en iyisi ben bu albümü sileyim, tedirgin oldum, kimsede yokki yorum yapsın
Yaaaa tatlım niye sildin? Sadece arkadaşlar görcek deseydin, bizz bugün girip bakardık
Bugün neden hiçkimse yok :44::44:

Ben o saatlerde iğren muhasebe dersinde, hocanın anlattığı japonca!! şeyleri anlamaya çalışıyordum hihihihiiihihi

Ups 600 baya cok ama kabul ediyorum hak ettim cunkuu tamam yapar paylasirim

Kolay tavsiye etmem canim ben bunu ilk dyetimde yapmistim karnim cok iyi olmustu 2 cocuktan eser yoktu

Simdi yine yapmaya calisiyorum alisincada zor gelmiyor

Hadi Ferhan açıkca yaz ne yedin, merak etttimm

Ben çoğunluk yanlız kalıyom burda, Emrah gibi acılaaaarıııııınnn çooooooccuuuuuğuuummm

Yok yok iyi yaparim..cok kizdim kendime cunku:) yasemin ne yemsti? Sen syle ben diyim daha azmi cokmu:)))allaaa bide daha coksa ceza 1000 ne mi cikar:))

Ayyy iclerinde böyle cok zeki ttli olanlari var mi

Ne mi yemiştim; 2 peynirli poğaça(sabah), 1 dilim pizza(akşam): ceza ise bu 3 kaleme toplam 600 hareket.

Evet Kübracım çok dengesiz olmuş menülerin

bu sabahta ilk günaydın benden olsun
Günaydın

Tüh yetişemedim Günaydınnnn

Günaydın

canım menülerinde bu ara çok göze batmasada kaçamakların oluyo, bunlar engelliyor. Çünkü vücut dengeni bozuyor:18::18::18:

Gunaydin akilli hamarat becerikli gevezeeee guzel citir caliskaaaan anneee hatunlarrr:79:
Aynı beeeennnn muccuks

evet Bende 3 poğaçaya 200x3 : 600 hareket ceza olmalı, banane banane, çok cadıyım yaaaa

günaydın kızlar ben geldimmmmm
Hoşgeldin

Haticeeeeeeeeeee, poğaçaya ceza yok mu hemde patatesli, bana her poğaça başı 200 hareket ceza vermiştin:84::84::84::84::84:

dünkü menüm
sabah
2 tost ekmeği tost

öğlen
2 köfte 2 patates
yarım tabak taze fasülye
1 dilim kepek ekmek

arada
1 dilim havuçlu kek

akşam
ızgara palamut yarımla bir arası
üzüm

3,5 lt su, yeşilçay içtim. zorunlu hareketleri yaptım zar zor

Bu dukan krep nedir?

Yulaf kepeğinden yapılmış bildiğin krep canım

Hatice duydun muuuuu??? Ne kadan kötüyüm. O zaman canım ceza sana 200x3 : 600 hareket bugün

günaydın kızlar, kendimi çok yorgun hissediyorum, her yerim ağrıyo. oğlum ve jilian bir oldular beni mahvettiler

Jillian abla parçalıyo insanı ve erkeksi kas yapıyor bence. Leslie ablayı denesene

ben de yanıma kuru kayısı alsam iyi olacak meyve getiremediğim günlerde imdadıma koşar

Havuçlu kek ve kızarmış patates dışında olmuş diyecektim de gece yarısı mı yedin akşam yemeğini:)))) şaka şaka afiyet olsun

Son düzenleme:

menü çok güzel havuçlu kek doğru olmamış ama akşam da ekmek grubu hiç tüketmediğin için kısmen telafi etmiş olabilirsin öğlen de o ekmeği ya da patatesi yemeseydin keki kurtarırdı bi de öğlen bi yoğurt gurubu ataydın iyiydi

Aaaaa bi dakka suyu çok fazla tüketmişsin. 2,5 civarı iyi. Bence 3,5'a çıkma. Mineral kaybına sebep oluyormuş.

sen geçen günde eşinle kavga edip evden çıkmıştın. hayırdır neler oluyo yaa

günaydın kızlar, kendimi çok yorgun hissediyorum, her yerim ağrıyo. oğlum ve jilian bir oldular beni mahvettiler

günaydın orticim. ne güzel dün çoğumuz taze fasulye yemişiz. havuçlu kek dışında bence güzel olmuş. sporda öyle.

ama koydum bide baksam kimse yok, kendimi çok yanlız hisettim, kurtlar kapacak sandım zaten int foto koymak pek bana göre değil faceye bile çok koymam

afiyet olsun

geçmiş olsun arkadaşına canım, menülerin bencede kötü olmuş hele salı, vücuduna bu kadar haksızlık etme

afiyet olsun, ishalmi oldun kız

afiyet olsun, armudun çekirdeklerinidemi yadin kız

afiyet olsun

zaten bi kere yaptım bidaha töbe ettim ama ağrılarım geçmiyor

Havuçlu kek ve kızarmış patates dışında olmuş diyecektim de gece yarısı mı yedin akşam yemeğini:)))) şaka şaka afiyet olsun

patates kızartma değilkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fırın. kızarmış patatesi diyette olmasam bile tüketmiyorum ben

saol tatlım

Yada 2 dilim kepekli ekmek..en iyisi

Akşamki bulaşıkları üşendim sabah topladım ööööle bekledi

Günaydın canım hoşgeldinn

aaa aaa :))))

Bu dukan krep nedir?

Yulaf kepegi ile sifir yag yapilan b krep

Äyazdim yaaaa sonradnnnn daha fazla dezaya giremem 600 cezam ilac gibi geldi 200 ip atliycam 200 mekik 100 bel 100 kalca öyle karar verdim:))

Oglusa laf yokk. Ne yaptiysa jilan yapmistirrr

Afiyet osun canim

gunaydn kızlar ormanda yuruyusteym

Ohhh en sevdigim aktivite

demek sporumuda beyendin haaaaaaaa ben sana geçen hafta ne dedim orti. bana yürüyüş yapmamı hatırlat demedimmi şimdi bana bide spor güzel diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…