kızlar çok yorgunum,geçmişe yarın bakarım artık.menümü yazıp çıkıcam.bu hafta kendimden hiç ümitli değilim,gram oynamadı gibi geliyor.
menüm
sabah:1.5 dilim light ekmek
1 yumurta
domates
peynir
2 zeytin
öğle:2 kaşık taze fasulye
2 kaşık makarna
ara:1 erik
akşam:çorba
2 dilim ekmek
6 köfte
salata
fırında sebze
ara:1 kaşık dondurma
su:2 litre
spor:25 d leslie 5mile,25 d jillian,zorunlu hareketler
Dünkü menümü yazmamıştım yazayım:
Sabah 3 minik poğaça patatesli-zeytinli-peynirli
öğlen yarım kuşbaşılı pide ayran salata
ara form çayı
akşam patlıcan yemeği sarımsaklı ekşili lahana ve yoğurt
Veeeee form çayı ile lahana aynı gün olmamalıymış. Dün çok acaip bi şekilde bunu anladım
Sana bir tavsiye yumurta ve peynir aynı anda yenmeyecek. Yumurta haftada 2 gün haftada 5 gün de peynir.(Kaşar tulum gibi yağlı peynir olmayacak)Ve sabahki söğüşe tuz katılmayacak ödemi artırır.
Öğlen menüsüne yoğurt ayran cacık gibi bi yoğurt türevi ve yağsız salata eklenmeli taze fasulyeyi biraz arttırabilirdin
Akşam çorba içiyorsan hiç ekmek tüketmemelisin. Köfte 6 değil 3 olmalı ve dana etinden yapılmalı. Koyun eti yasaklı listesindedir. Akşamki menünde de yoğurt grubu yok. bi ayran iyi giderdi :)
Ara meyvelerinden sonra da su içilmeli.
bende menümü paylaşayım
sabah
domates
sütaşın süzme peyniri
ve 1 ad simit
1 ad haşlanış yumurta
ara
1 ad mandelina
öğlen
evimden getirdiğim miş gibi taze fasulye yarım tabak
yarım tabakta pilav
ara
1 ad. armut sapı hariç
akşam 5,45 de
yarım tabak taze fasulye
yarım tabak pilav
ara
3 ad kuru kayısı
2 lt su
yarım saat yürüyüş
Bize gelen hizmetli yaşı benim abla diyeceğim yaşta bi bayan. Bii kibar bi kibar bi hanımefendi ki anlatamam. Çocukları maşaallah hep iyi yerlerde okuyorlar. Kadın öyle ince ki çay isteyemiyoruz yahu. Kadına ayıp olmasın diye inip kendi çayımı kendim alıyorum. Erkek arkadaşlar aradıklarında emine hanım eğer mümkünse... falan diye başlıyorlar. Temizleyim mi efendim burasını diyo yok yok biz yaparız diyorlar :)) Giden çaycının arkasından ters köşe olmuş durumdayız. Kimse kadından bişey isteyemiyo
Menü süper.. Sana da etkileyici yorum yapayım:
Simit 3/4 oranında yenmeli. Yumurta ve peynir aynı anda olmamalı vee menünde et yokkk. Günlük 3 köfte kadar et yemelisin. Dana tavuk ya da balık. Hah bi de yoğurt gurubun eksik
Bi de o sapı hariç var ya koptummm:129:
burda aslında bişeyi çok iyi görmüş oluyoruz karşındakinin sana nasıl davranmasını istiyorsan öyle davran. helal olsun kadına ama nasıl koruyo acaba o inceliği zarifliği hanımfendiliği. ama olan size olmuş :)))
evet aslında o yemeklerin yanına yoğurt yada ayran yiyebilirdim. teşekkürederim yorumların için.
Gunaydin akilli hamarat becerikli gevezeeee guzel citir caliskaaaan anneee hatunlarrr:79:
Gunaydin akilli hamarat becerikli gevezeeee guzel citir caliskaaaan anneee hatunlarrr:79:
HosgeldinnnBen sonunda nete girebildim
kızlar çok yorgunum,geçmişe yarın bakarım artık.menümü yazıp çıkıcam.bu hafta kendimden hiç ümitli değilim,gram oynamadı gibi geliyor.
menüm
sabah:1.5 dilim light ekmek
1 yumurta
domates
peynir
2 zeytin
öğle:2 kaşık taze fasulye
2 kaşık makarna
ara:1 erik
akşam:çorba
2 dilim ekmek
6 köfte
salata
fırında sebze
ara:1 kaşık dondurma
su:2 litre
spor:25 d leslie 5mile,25 d jillian,zorunlu hareketler
geçmişin tamamını okudum ama alıntı yaptıktan sonra net gitti.. Aklımda kalanlar banu bir an bıraktın diye korktm öyle birşey yapma
Kaptanm Hayırlı olsun ögrencilik hayatında başarılar dilerim :)
mesaj sayılarım iyice düştüü ama gerçekten yoğunum ..
Nasıl kilo verdiğimle ilgili yazı paylaşmamı istemişşin yarın sabah uyanınca yazacam .. cok yorgunumda..
pazar günü gezideydim
pazartesi arkadaşımda kaldım .
Salı arkdaşım amlyt oldu onun yanındaydım
şimdi evdeyim
aşırı derecede yoğunummmm..
Menülerimden bahsedersek :
Pazar günü :
Sabah : 1 kase nesfit
Akşam : 1 tabak pilav bir tabak değişik bir yemekti köfteli patlıcanlı
Spor olarak 3 km gidiş 3 km dönüş kanyonlarda yürüdük
Pazartesi:
Sabah : 1 dilim kepekli ekmekten tost
çay
domates
1 tane haslanmış yumurta
Akşam :
1 simit ve hazır vişne suyu
spor yok ..
Salı :
hangi ögün diye yazsam bilemedm
Sadece 2 tane biber dolması
1 kase yoğurt akşam 3 4 civarı yedim kahvltıya vs ye vaktm olmadı ..
Çarşamba:
sabah :
1 dilim börek
domates salatalık
1 haslanmış yumurta
akşam :
1 kase mercimek corbası
1 tabak salata
1 dilim kepekli ekmek..
Menülerm cok kötü farkndaym ..
Ama yemek yemeye vaktim oldğu zman yiyecek birşeyler bile bulamadm .......
kızlar çok canım sıkılıyor.bu sabah dayanamayıp tartıldım.dediğim gibi gram oynamamış.yarından itibaren radikal çözümler bulmam lazım.yediklerimi ciddi anlamda azaltacağım.sanırım vücudum bu kiloyla iyiyim diyor.bende yoruldum ama hiç yoktan 65 olmalıyım.
Dünkü menümü yazmamıştım yazayım:
Sabah 3 minik poğaça patatesli-zeytinli-peynirli
öğlen yarım kuşbaşılı pide ayran salata
ara form çayı
akşam patlıcan yemeği sarımsaklı ekşili lahana ve yoğurt
Veeeee form çayı ile lahana aynı gün olmamalıymış. Dün çok acaip bi şekilde bunu anladım
Sana bir tavsiye yumurta ve peynir aynı anda yenmeyecek. Yumurta haftada 2 gün haftada 5 gün de peynir.(Kaşar tulum gibi yağlı peynir olmayacak)Ve sabahki söğüşe tuz katılmayacak ödemi artırır.
Öğlen menüsüne yoğurt ayran cacık gibi bi yoğurt türevi ve yağsız salata eklenmeli taze fasulyeyi biraz arttırabilirdin
Akşam çorba içiyorsan hiç ekmek tüketmemelisin. Köfte 6 değil 3 olmalı ve dana etinden yapılmalı. Koyun eti yasaklı listesindedir. Akşamki menünde de yoğurt grubu yok. bi ayran iyi giderdi :)
Ara meyvelerinden sonra da su içilmeli.
bende menümü paylaşayım
sabah
domates
sütaşın süzme peyniri
ve 1 ad simit
1 ad haşlanış yumurta
ara
1 ad mandelina
öğlen
evimden getirdiğim miş gibi taze fasulye yarım tabak
yarım tabakta pilav
ara
1 ad. armut sapı hariç
akşam 5,45 de
yarım tabak taze fasulye
yarım tabak pilav
ara
3 ad kuru kayısı
2 lt su
yarım saat yürüyüş
ferhancım günaydın. bak feyste bu yazıyı okuyunca aklıma sen geldin dünkü kaçamağından dolayı orda paylaştım ama sen göremediğin için bide buraya ekliyorum.
Beyaz şeker sağlığımızın baş düşmanıdır.
Her gün çaya, kahveye, bebeğin biberonuna, hasta kompostosuna kattığınız şeker, besin uzmanları ve hekimler tarafından halkın bir numaralı düşmanı ve kalsiyum hırsızı olarak görülmektedir. Vücudun şeker ihtiyacını meyve ve sebzelerden de karşılaması mümkündür. Arada yenilen çikolata gibi şekerli bir madde; metabolizmayı hızlandırıp, ani bir canlılık verebilir, fakat kısa süre sonra kendinizi eskisinden daha bitkin hissetmenize neden olur. Yakılmayan bu sağlıksız şekerler vücutta yağ olarak depolanır. Bu sebeple beyaz şeker ve mamülleri yerine fruktaz yani meyve şekerinden rafine edilmemiş esmer şeker tercih edilmelidir.
MyClub Fitness Eğitmeni // Muzaffer Alemdar
Ya aman güler yüzlü olsun da ben çayımı iner alırım. Yeter ki ortamın havası pozitif olsun :))) Öbüründe de inip alırdım ama sırf negatif havasını teneffüs etmemek için.
Ha ha bahsettiklerinin hiçbiri ben değilim ama günaydınnnn yine de
Ayyy geçmişe gitmeden menüde paylaşayımm
Sabah: 1 dukan krep(birgün önce çok yapmışım ziyan olmasın diye yedim)+ 1 dilim ezine peyniri(yeni favorim)+Şekersiz çay
Öğle: Az mantar çorbası+Tavuk sote+Cacık
Akşam: İnegöl köfte(ızgara)+Ayran
Akşam ders dönüşü: 1 kase yoğurt(acı pul biberli)
Su 2lt
Kahve şekersiz ve ligt sütle 3 kupa aralarda
spor: Zorunlu hareketler: 100 Mekik+100 Yan bel+100 Twister+30 dakika eliptik bisiklet
Bu kadarrrrr
Bu, sabahki 3 patatesli pogacayada etkileyici bir yorum bekliyorum:))
Harika,,yalniz etin yaninda yogurtayran olayina katilmiyorum et turleri süt ürünleriyle karismamali amaherhangi bir sebze yemeginin yanindada yogurt yenmeli diy biliyorum
Haha niye kiii
günaydın kızlar ben geldimmmmm
Günaydınnnn kızlar...
Günaydın Kızlar
Geçmişe bakıp döneceğim.
günaydın yaseminim menüde spor da güzel olmuş.Ayyy geçmişe gitmeden menüde paylaşayımm
Sabah: 1 dukan krep(birgün önce çok yapmışım ziyan olmasın diye yedim)+ 1 dilim ezine peyniri(yeni favorim)+Şekersiz çay
Su 2lt
spor: Zorunlu hareketler: 100 Mekik+100 Yan bel+100 Twister+30 dakika eliptik bisiklet
Bu kadarrrrr
günaydın bilgen hoşgeldin.günaydın kızlar ben geldimmmmm
Sabahki poğaçaya etkileyici yorum:
Poğaçadan mümkün olduğunca kaçınacağız. İçinde margarin bol miktarda kullanıldığı için tavsiye etmiyoruz. Poğaça yerine 3/4 simit yenebilir.
Valla canım ben diyetisyenimin yalancısıyım. Kadına gitmeden önce çok araştırdım beslenme ve diyetetik mezunu olsun doktor olmasın diye. :94:
Ayyy geçmişe gitmeden menüde paylaşayımm
Su 2lt
Bu kadarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?