Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet herşeyini yedim bi sapı kaldı bide o başındaki çicek gibi bişe varya orası hhihihihiiii

pastane poğaçasıda yapmıştır, baba dokunuyor

Sanmam canım ya. Hep aldığımız bildik bi yer. Hiç olmadı daha önce.Hem gün boyu da bişey olmadı ama öğleden sonra form çayını içtim akşam da lahanayı yyedim ve bir süre sonra başladı. Yoksa poğaçalar sabah 07:30 civarı yenmişti

Bende öyleyim canm anliyorumda endin koyup istedigin an burda silebiliyorsun ..o yuzden gecen ekledigimde 3 gun tuttum sildim sonra..bisey olaz merak etmeeee

Bilgi icin tskler basak bebegini emziriyo..o zaman normaldir heralde?

Emzirirken mi diyet yapıyo

Normaldir o zaman sanırım. Bi arkadaşım hastaneye yatmıştı diyet yaparken çok su tükettiği için ama emzirirken zaten bol su içmek lazım..

Ay ben asıl emzirirken kilo aldım beya kız nasıl cesaret ettin :18::18::18:

evet herşeyini yedim bi sapı kaldı bide o başındaki çicek gibi bişe varya orası hhihihihiiii

Haha ama lmadada armuttata en faydali yerler o cekirdek kismindaki yelermis ckirdegi bilmiyorum da iyi yapmissin:)

sabah dayanamadım tartıldım 55,5 çıktım

Ya ben dunki cikoata krizinden sonra hesapladim 20. gunum yarin fln regl olurum..ins yarin fazla cikmam dunun hariinde haftam ok kotu degildi..3 hafta gram gram verip 4. haftasinda almayip dursa raziyim

Ya bana bi kick lazimmmmmm hirsanmaliyimmm

Bende hastaneden 68 ile ciktim emzirirken nnecimde saolsun 74 i75 e ciktim sonra 68 e cabuk dustumde 68 den sonra allahim gram gram :95::96:

geçen cuma günü benimde reglden bi gün önceki günümmüş ama etkilemedi ondan öncede bi defa öyle denk geldim. demekki benim kilomu regl etkilemiyo. ama genelde ödem toplanıyo diye biliyorum. evet senin bu hafta menülerin gayet iyiydi bende haticenin verdiği cezayı tartıdan önce yapabiliyosan yap belki hem ödem atarsın hemde çikolataları yakmış olursun. arkadaşlarınla felan buluşmana rağmen bile kaçamak yapmadın diye hatırlıyorum.

Ton balığının yanına ayran içilir mi:44::44::44: Hurafe deniyo ama yine de siz içiyo musunuz?

Aslansinnn yapmadim tabee benim etkiliyor biliyorum artik yillardir hertürlü etkiliyor kilo olarakta krizerim olarakta yeme duzeni oarakta resmen dengeiz bri olup cikiyorum o 3 gun ...cezaarimi tabiiiii yapicammm bugün digersporlarimida

Herkese Merhabalar

Selammmm:13::81::80:

kızlar yazdım ama bir daha giremedim.servis geldi bisikleti kurdu.umarım memnun kalarım ve güzel kilolar veririm.

Ben okula gidiyorum .. Hatice kaptanım numaramı değiştirdim birazdan msj atarım birşey olursa falan ulaşamazsan şasırma
Öpüldünüz kızlar

Bende hastaneden 68 ile ciktim emzirirken nnecimde saolsun 74 i75 e ciktim sonra 68 e cabuk dustumde 68 den sonra allahim gram gram :95::96:

Hah aynı ben ama ben 68'e çabuk düşmedim diyetisyen kontrolünde ancak düşebildim 65'e sonra geri aldım. Millet doğumdan sonra kilo verir ben aldım sütüm az geliyo artsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…