Bilgi icin tskler basak bebegini emziriyo..o zaman normaldir heralde?Aaaaa bi dakka suyu çok fazla tüketmişsin. 2,5 civarı iyi. Bence 3,5'a çıkma. Mineral kaybına sebep oluyormuş.
ama koydum bide baksam kimse yok, kendimi çok yanlız hisettim,kurtlar kapacak sandım zaten int foto koymak pek bana göre değil faceye bile çok koymam
afiyet olsun, armudun çekirdeklerinidemi yadin kız
patates kızartma değilkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fırın. kızarmış patatesi diyette olmasam bile tüketmiyorum ben
saol tatlım
pastane poğaçasıda yapmıştır, baba dokunuyor
demek sporumuda beyendin haaaaaaaaben sana geçen hafta ne dedim orti. bana yürüyüş yapmamı hatırlat demedimmi şimdi bana bide spor güzel diyosun
ama koydum bide baksam kimse yok, kendimi çok yanlız hisettim,kurtlar kapacak sandım zaten int foto koymak pek bana göre değil faceye bile çok koymam
afiyet olsun
geçmiş olsun arkadaşına canım, menülerin bencede kötü olmuş hele salı, vücuduna bu kadar haksızlık etme
afiyet olsun, ishalmi oldun kız
afiyet olsun, armudun çekirdeklerinidemi yadin kız
afiyet olsun
zaten bi kere yaptım bidaha töbe ettim ama ağrılarım geçmiyor
patates kızartma değilkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fırın. kızarmış patatesi diyette olmasam bile tüketmiyorum ben
saol tatlım
Bilgi icin tskler basak bebegini emziriyo..o zaman normaldir heralde?
evet herşeyini yedim bi sapı kaldı bide o başındaki çicek gibi bişe varya orası hhihihihiiii
sabah dayanamadım tartıldım 55,5 çıktım
Emzirirken mi diyet yapıyo
Normaldir o zaman sanırım. Bi arkadaşım hastaneye yatmıştı diyet yaparken çok su tükettiği için ama emzirirken zaten bol su içmek lazım..
Ay ben asıl emzirirken kilo aldım beya kız nasıl cesaret ettin :18::18::18:
Haha ama lmadada armuttata en faydali yerler o cekirdek kismindaki yelermis ckirdegi bilmiyorum da iyi yapmissin:)
Ya ben dunki cikoata krizinden sonra hesapladim 20. gunum yarin fln regl olurum..ins yarin fazla cikmam dunun hariinde haftam ok kotu degildi..3 hafta gram gram verip 4. haftasinda almayip dursa raziyim
Ya bana bi kick lazimmmmmm hirsanmaliyimmm
geçen cuma günü benimde reglden bi gün önceki günümmüş ama etkilemedi ondan öncede bi defa öyle denk geldim. demekki benim kilomu regl etkilemiyo. ama genelde ödem toplanıyo diye biliyorum. evet senin bu hafta menülerin gayet iyiydi bende haticenin verdiği cezayı tartıdan önce yapabiliyosan yap belki hem ödem atarsın hemde çikolataları yakmış olursun. arkadaşlarınla felan buluşmana rağmen bile kaçamak yapmadın diye hatırlıyorum.
Herkese Merhabalar
Ton balığının yanına ayran içilir mi:44::44::44: Hurafe deniyo ama yine de siz içiyo musunuz?
Ton balığının yanına ayran içilir mi:44::44::44: Hurafe deniyo ama yine de siz içiyo musunuz?
kızlar yazdım ama bir daha giremedim.servis geldi bisikleti kurdu.umarım memnun kalarım ve güzel kilolar veririm.
Bende hastaneden 68 ile ciktim emzirirken nnecimde saolsun 74 i75 e ciktim sonra 68 e cabuk dustumde 68 den sonra allahim gram gram :95::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?