Hadi hairli osun...hakkini ver bakalim bisikletinnnnkızlar yazdım ama bir daha giremedim.servis geldi bisikleti kurdu.umarım memnun kalarım ve güzel kilolar veririm.
Hah aynı ben ama ben 68'e çabuk düşmedim diyetisyen kontrolünde ancak düşebildim 65'e sonra geri aldım. Millet doğumdan sonra kilo verir ben aldım sütüm az geliyo artsın diye
iyi dersler canımBen okula gidiyorum .. Hatice kaptanım numaramı değiştirdim birazdan msj atarım birşey olursa falan ulaşamazsan şasırma
Öpüldünüz kızlar
Hayırlı olsun Bilgen, çık bir dene bakalım üstüne
kızlar yazdım ama bir daha giremedim.servis geldi bisikleti kurdu.umarım memnun kalarım ve güzel kilolar veririm.
Bende emzirirken kilo aldım, sütüm azdı arttırmak için ne gerekiyorsa yedim. Kuru soğan dediler yedim, çörekotu dediler yedim, süt iç mdediler sütün dibine vurdum hhihhiihihihihiSONUÇ Şekil A burdayım
demekki napıyomuşum eğer bi gün çocuk yapar emzirirsem süt olsun diye herşeyi yemiyomuşum. iyiki varsınız yaa
Ayhhh nba sezonu artik acilsaaaa canim sikiliyor bazen tatiller cok uzadiii simdi
Muhtesem bi lakers bizi bekliyooo
Cocukken dennis rodman a asiktimmmmm...bilen var mii?
Bebiş aç kalmasın diye her şeyden vitaminini alsın diye yiyon da yiyon. Hele bi de sütün az gelip bebek ağlayıp duruyorsa ne yapsam da arttırsam diye çırpınıyon. Yine olsa yine yaparım
Ayhhh nba sezonu artik acilsaaaa canim sikiliyor bazen tatiller cok uzadiii simdi
Muhtesem bi lakers bizi bekliyooo
Cocukken dennis rodman a asiktimmmmm...bilen var mii?
Simdi dwight howart
Allahim böyle bi tatlilik pozitif enerji olamaaazzz
günaydın kızlar.dün giremedim nete kızım çok huysuzdu sürekli ağlayıp duruyor ateşi falanda yok ama herşeye ağlıyor gecede uyumuyor doğru düzdün bütün gün onunla uğraştım sinir kat sayım tavan yaptı anlayacağınız.bugün kontrolü var öğleden sonra gidicez bakalım.1 tane çocukla baş edemiyorum allah çok çocuğu olana kolaylık versin
günaydın canım hoşgeldin. allah kolaylık versin bak böle diyonuz sonrada çocuk yapsana diyosunuz gelde yap
acaba sen bisim dönisimi diyosun. manyak o adam ya kafayı yemiş resmen kırık kırıkçılgının teki
günaydın kızlar.dün giremedim nete kızım çok huysuzdu sürekli ağlayıp duruyor ateşi falanda yok ama herşeye ağlıyor gecede uyumuyor doğru düzdün bütün gün onunla uğraştım sinir kat sayım tavan yaptı anlayacağınız.bugün kontrolü var öğleden sonra gidicez bakalım.1 tane çocukla baş edemiyorum allah çok çocuğu olana kolaylık versin
İkisini de tanımıyorum
dün akşam üzeri hiç görmedimki seni nasıl hatırlatayım
sabah dayanamadım tartıldım 55,5 çıktım
Emzirirken mi diyet yapıyo
Normaldir o zaman sanırım. Bi arkadaşım hastaneye yatmıştı diyet yaparken çok su tükettiği için ama emzirirken zaten bol su içmek lazım..
Ay ben asıl emzirirken kilo aldım beya kız nasıl cesaret ettin :18::18::18:
Bende hastaneden 68 ile ciktim emzirirken nnecimde saolsun 74 i75 e ciktim sonra 68 e cabuk dustumde 68 den sonra allahim gram gram :95::96:
Herkese Merhabalar
Ton balığının yanına ayran içilir mi:44::44::44: Hurafe deniyo ama yine de siz içiyo musunuz?
kızlar yazdım ama bir daha giremedim.servis geldi bisikleti kurdu.umarım memnun kalarım ve güzel kilolar veririm.
hayırlısı olsun canım inşallah hakkını verirsin oda sana iyi sonuçlar verir.
demekki napıyomuşum eğer bi gün çocuk yapar emzirirsem süt olsun diye herşeyi yemiyomuşum. iyiki varsınız yaa
günaydın canım hoşgeldin. allah kolaylık versin bak böle diyonuz sonrada çocuk yapsana diyosunuz gelde yap
Kucağına aldığın günden bikaç gün sonra(şaşkınlık evresi) neden daha önce yapmamışım diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?