Kucağına aldığın günden bikaç gün sonra(şaşkınlık evresi) neden daha önce yapmamışım diyeceksin
Hehe ne tatliyfi dimiiii hizini alamaip hep seyirclere atlamadi yada agresiv tavirlari..yaslandi ve kullandigi madde,er maf etti onu
Ama simdi dhowart görmelsinnnnn la lackersa geldi kobeyla muthis ni yil olucak
Gecmis olsun canim ..benim 3 taneeeee yasam pinarlarimm. Beniiimmmmm cildiryruumm onlaraaaaa
Allah bozmason seytan kulagina kursssuuuunnn tikirinda bizde herseyy... Daha dun arkadaslaim öyle diyordum..ben 3. de cok dusundum cocuk ok seviyorum ama cesaret edemiyordum simdi bu olmadaymis ben depresivvvv agresiiiivvv bitik olurmusum
Ikiside sekermi seker basketbolcu
Nurgül kızımı çok seviyorum benim herşeyim ama, seçimi sadece kendim yapabilmiş olsaydım şu an çocuksuz bir bayandım. Sorumluluk çok fazla, kendinden çok onu düşünüyorsun, ilk yıllar .çok zor geçiyor. Bu nedenle istemiyorsan yapma ama gün gelip istersende zaten seve seve katlanırsın tüm zorluklara. Kızım hayatımda vazgeçemeyeceğim tek insan, onun için dünyaları yakar yıkarım. Ama sorumluluk almaya hazır değilsen biraz daha hayatını yaşa derim
Aynennn o duygu o his dunyada baska hic bir seyle imkansiz yasanmiyorrr..o heyecan o ask tadilmali nurgulcüüümmm
Merak etme hicbirseyden geri kalmiyorsun.. Bu tamamen tercih ve plani duzgun yapmakla alakali birsey..ben covuklarimla gezmedigim ulke yer kalmadi ne sinemamdan ne islerimden hobilerimden hic birseyimden vazgecmefim ki cocuk icin guzel olanda boyle bir profil cizmek,,saygi duymayi bilsin ve oda hak etsin
Emin ol birlikte yapmak herseyi cok cok cok daha keyifli..gecen gittigimizde pariste eifel kulesinin dibinde saatlerce sokak danscilaryla takildik minik bebehimin onlarla dansini göricektin oglumun onari izlemesi ,,özguvenlerini takip etmesi..ya,biz olsaydik ne olucakti esimle belki sokaktaki o detaylar takip edemeden aptal bi romantizm havasinda olucaktik..onceden yalnizd gitmistik bu kadar keyif almamistm
Sevgili okanin " hayat sokakta" slogani benim felsefelerimden biri
Aynerden nereye gectimmmm gevezelikte at basi kosturuyorum nurgulle hehehe
bunu her anne söylüyo demekki gerçek herkes yanılıyo olamaz dimi.
böle konuşmalar geçince bi hevesleniyorum sonra kendime dönüp bakıyorum ben kiimmm çocuk kim diyorum
mimiorum ya çok muallaktayım ve bi karar veremediğimiz içinde çok kızıyorum hem bi taraftan zaman akıp geçiyo olup olmama ihtimalini bile bilmiyoruz ya tedavi süreci vs ama bi taraftanda rahatım huzurum yaptıklarım yapacaklarım çok
bence sen daha gevezesin
nurgül kaç yaşındasın
Bende çocukları uyuttum.bugün dört saat çocuk sallamışım ayağımda ayaklarım ağrıdan kopuyor.benimde çok uykum var yatıyorum kızlar iyi geceler
Selammm nermin bende ferhan ..biz tanismiyoruz galiba:) afiyet olsun buarada
2 yil öncede nizde anneannemizde yasadik bunlari..cok zor ..yatan icinde bakan cinde kolayliklar dilyorum
Öylesin valla
Immmm seyyy yeeeaaani belkiii biraz:)
Ohhhh masalllahhhh
:26: bilemedim nediyim
Süpper menüöglen hafif ama olsun faydaliseyler hep
Misir unu asi biraz fazlami kacmi ne?:)
Hehe tabi olucaannnn...ben zaten yollamistim bileeee
Aynennn öyle bebeimmm simdiii herserde bir hayir, hair gibi gorunende ser olabilicegini ogrendikten sonraaa ,,birde cok aceleci davranmamiz gerektigini ögrenicez:)) biraz zaman ve sabir herseyin ilaci canim..coooookk sevindimm
28 yaşındayım evliliğimde 6. yıla girdim
eşim 6-6.30 gibi geliyor.hemen oturuyoruz.zeynepcim senin sporun falanda çok iyi hatta düşünüyorum ki spor yapmasan bile çocuğunla uğraşmak baya kalori yaktırıyordur. akşam yemeklerini saat kaçta yiyorsun.
afiyet olsun.Dünkü menümü yazmamıştım yazayım:
Sabah 3 minik poğaça patatesli-zeytinli-peynirli
öğlen yarım kuşbaşılı pide ayran salata
ara form çayı
akşam patlıcan yemeği sarımsaklı ekşili lahana ve yoğurt
Veeeee form çayı ile lahana aynı gün olmamalıymış. Dün çok acaip bi şekilde bunu anladım
haklısın nurgül.benim önce psikolojimi toparlamam lazım.afiyet olsun güzel olmuş. doyurucu ve sağlıklı.
benimde mesaj sayım 40 + 5 +
afiyet olsun demekki doğru hissettmişsin. ama canını sıkma geçen hafta iyi kilo vermiştin demekki bu haftada veremeyip haftaya 1 kg civarında vereceksin. bence yinede çok iyi. bence ciddi anlamda azaltmana gerek yok menülerin zaten çok güzel azalta azalta sonunda ne yiyeceksin. mesela en son paylaştığın menüye bakalım sabah 1,5 deil 1 dilim yeseydin zeytini yemeseydin yada bi tane yeseydin(eğer yanlış bilmiyorsam zeytin kalorili baya ama besleyicide) öğle 2 kaşık makarna yerine ( ki ben yapamam) 4 kaşık taze fasulye yeseydin. akşam 2 dilim ekmeği yemeseydin. yada 1 dilim ekmek yiyip 4 köfte yeseydin. gibi gibi. yoksa senin düşündüğün gibi ciddi anlamda azaltmana gerek yok bence.
bidahakine inşallah günaydın canım
tamam,köfte 6 değil 3,yumurta varsa peynir yokSana bir tavsiye yumurta ve peynir aynı anda yenmeyecek. Yumurta haftada 2 gün haftada 5 gün de peynir.(Kaşar tulum gibi yağlı peynir olmayacak)Ve sabahki söğüşe tuz katılmayacak ödemi artırır.
Öğlen menüsüne yoğurt ayran cacık gibi bi yoğurt türevi ve yağsız salata eklenmeli taze fasulyeyi biraz arttırabilirdin
Akşam çorba içiyorsan hiç ekmek tüketmemelisin. Köfte 6 değil 3 olmalı ve dana etinden yapılmalı. Koyun eti yasaklı listesindedir. Akşamki menünde de yoğurt grubu yok. bi ayran iyi giderdi :)
Ara meyvelerinden sonra da su içilmeli.
afiyet olsunbende menümü paylaşayım
sabah
domates
sütaşın süzme peyniri
ve 1 ad simit
1 ad haşlanış yumurta
ara
1 ad mandelina
öğlen
evimden getirdiğim miş gibi taze fasulye yarım tabak
yarım tabakta pilav
ara
1 ad. armut sapı hariç
akşam 5,45 de
yarım tabak taze fasulye
yarım tabak pilav
ara
3 ad kuru kayısı
2 lt su
yarım saat yürüyüş
spor muhteşem.afiyet olsun.Ayyy geçmişe gitmeden menüde paylaşayımm
Sabah: 1 dukan krep(birgün önce çok yapmışım ziyan olmasın diye yedim)+ 1 dilim ezine peyniri(yeni favorim)+Şekersiz çay
Öğle: Az mantar çorbası+Tavuk sote+Cacık
Akşam: İnegöl köfte(ızgara)+Ayran
Akşam ders dönüşü: 1 kase yoğurt(acı pul biberli)
Su 2lt
Kahve şekersiz ve ligt sütle 3 kupa aralarda
spor: Zorunlu hareketler: 100 Mekik+100 Yan bel+100 Twister+30 dakika eliptik bisiklet
Bu kadarrrrr
kekte güzlmiş.afiyet olsun.dünkü menüm
sabah
2 tost ekmeği tost
öğlen
2 köfte 2 patates
yarım tabak taze fasülye
1 dilim kepek ekmek
arada
1 dilim havuçlu kek
akşam
ızgara palamut yarımla bir arası
üzüm
3,5 lt su, yeşilçay içtim. zorunlu hareketleri yaptım zar zor
konyada dedenin yeri diye bir alabalıkçı vardı.ızgara alabalıkla kendi mayaladıkları taze yoğurdu getiriyorlardı.muhteşem bir lezzetti.Ton balığının yanına ayran içilir mi:44::44::44: Hurafe deniyo ama yine de siz içiyo musunuz?
günaydın kızlar.dün giremedim nete kızım çok huysuzdu sürekli ağlayıp duruyor ateşi falanda yok ama herşeye ağlıyor gecede uyumuyor doğru düzdün bütün gün onunla uğraştım sinir kat sayım tavan yaptı anlayacağınız.bugün kontrolü var öğleden sonra gidicez bakalım.1 tane çocukla baş edemiyorum allah çok çocuğu olana kolaylık versin
allah sana akıllı uslu bir tane versin inşallah:) sevgisi apayrı bir şey elbetteki ama benim kızım çok huysuz bazen bezdiriyor ne yazıkki ama her çocuk aynı olacak diye bir şey yok sen yap yap elin değmişken peşpeşe 2 tane çıkar aradan :)günaydın canım hoşgeldin. allah kolaylık versin bak böle diyonuz sonrada çocuk yapsana diyosunuz gelde yap
Hehe ne tatliyfi dimiiii hizini alamaip hep seyirclere atlamadi yada agresiv tavirlari..yaslandi ve kullandigi madde,er maf etti onu
Ama simdi dhowart görmelsinnnnn la lackersa geldi kobeyla muthis ni yil olucak
Gecmis olsun canim ..benim 3 taneeeee yasam pinarlarimm. Beniiimmmmm cildiryruumm onlaraaaaa
Allah bozmason seytan kulagina kursssuuuunnn tikirinda bizde herseyy... Daha dun arkadaslaim öyle diyordum..ben 3. de cok dusundum cocuk ok seviyorum ama cesaret edemiyordum simdi bu olmadaymis ben depresivvvv agresiiiivvv bitik olurmusum
Ikiside sekermi seker basketbolcu
Evet olabilir cunku hatirlyorum bende ama tanisamamstik..simdi tabiki nermingeçmişi okuyayım dedim bitmiyor yahu :)
bilgen o ayakta sallama yokmu beni bitirdi biz hala ayakta sallanıyoruz sallamazsam kıyametler kopuyor bir dha çocuğum olursa töbe ettim sallamamaya ne zor gıcık bir iş ya gece yok gündüzü yok allah sana kat kat kolaylıklar versin vala.
ferhancığım benim ayrıldığım dönemlerde sen yeni gelmiştin fazla muhabbete girememiştik anlayacağın.ama artık tanıştık dimi ama:)
eşim 6-6.30 gibi geliyor.hemen oturuyoruz.
afiyet olsun.
haklısın nurgül.benim önce psikolojimi toparlamam lazım.
tamam,köfte 6 değil 3,yumurta varsa peynir yok
afiyet olsun
spor muhteşem.afiyet olsun.
kekte güzlmiş.afiyet olsun.
konyada dedenin yeri diye bir alabalıkçı vardı.ızgara alabalıkla kendi mayaladıkları taze yoğurdu getiriyorlardı.muhteşem bir lezzetti.
dün gece benimkide çıldırdı.bana sürekli çocuğa kızma diyen sevgili kocacığımın gözlerinden ateş fışkırıyordu.zor aldım elinden kızı.bazen cidden sabır taşıyor.
konyada dedenin yeri diye bir alabalıkçı vardı.ızgara alabalıkla kendi mayaladıkları taze yoğurdu getiriyorlardı.muhteşem bir lezzetti.
Şu word excell eğitimin cevaplarını buldum. Kopya çekeceğimm:83::83::83:
gelmiş kız senin zamanın bence erteleme daha fazla yapacaklarını yine yaparsınn korkuyor musun yoksa?
eşim 6-6.30 gibi geliyor.hemen oturuyoruz.
afiyet olsun.
haklısın nurgül.benim önce psikolojimi toparlamam lazım.
tamam,köfte 6 değil 3,yumurta varsa peynir yok
afiyet olsun
spor muhteşem.afiyet olsun.
kekte güzlmiş.afiyet olsun.
dün gece benimkide çıldırdı.bana sürekli çocuğa kızma diyen sevgili kocacığımın gözlerinden ateş fışkırıyordu.zor aldım elinden kızı.bazen cidden sabır taşıyor.
Evet olabilir cunku hatirlyorum bende ama tanisamamstik..simdi tabiki nerminhosgeldin yeniden
Daha nice huzurlu saglikli senelere ins canimmm
Ayyy nurgul cok gevezesin yaaaaa spor yapicam senin yuzunden yapamadim...haticeeee ben cezami yapicam nurgül izin vermiyooooo:118: heheheee
benim eşimde bazen bana bağırır çocuğa ne bağırıyorsun diye o zman ona şarlarım bende sen benim gün boyu ne çektiğimi biliyomusun diye bak diyince 10 dakika sonra al şu kızı demeye başlar hepsi aynı anlayacağın:)bütün gün baksalar 3 gün eve uğramazlar
eşimde bundan korkuyo işte. etrafımızda ne kadar çocuk yapan arkadaşlarımız varsa hep birbirlerine karşı tahammülsüz sinirli bi davranış sergiliyorlar eşimde ben seninle öyle olmak istemiyorum diyo((
mimiom ya bide tabi sadece benim istememlede olmuyo. benim işim daha zor eşim destek çıkıp morel vereceğine boşver yaa biz böyle çok iyiyiz diyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?