Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kucağına aldığın günden bikaç gün sonra(şaşkınlık evresi) neden daha önce yapmamışım diyeceksin

bunu her anne söylüyo demekki gerçek herkes yanılıyo olamaz dimi.

böle konuşmalar geçince bi hevesleniyorum sonra kendime dönüp bakıyorum ben kiimmm çocuk kim diyorum

mimiorum ya çok muallaktayım ve bi karar veremediğimiz içinde çok kızıyorum hem bi taraftan zaman akıp geçiyo olup olmama ihtimalini bile bilmiyoruz ya tedavi süreci vs ama bi taraftanda rahatım huzurum yaptıklarım yapacaklarım çok

bence sen daha gevezesin

Ama ben cocuklarim olunca bildigin kaybediyrum kendimiiiiii

Insanin kalbi neyle doluysa dilindede o olurmus:)
Hicte bikere ben dut yems bülbül gibiyim

geçmişi okuyayım dedim bitmiyor yahu :)

Bende çocukları uyuttum.bugün dört saat çocuk sallamışım ayağımda ayaklarım ağrıdan kopuyor.benimde çok uykum var yatıyorum kızlar iyi geceler

bilgen o ayakta sallama yokmu beni bitirdi biz hala ayakta sallanıyoruz sallamazsam kıyametler kopuyor bir dha çocuğum olursa töbe ettim sallamamaya ne zor gıcık bir iş ya gece yok gündüzü yok allah sana kat kat kolaylıklar versin vala.

ferhancığım benim ayrıldığım dönemlerde sen yeni gelmiştin fazla muhabbete girememiştik anlayacağın.ama artık tanıştık dimi ama:)

zeynepcim senin sporun falanda çok iyi hatta düşünüyorum ki spor yapmasan bile çocuğunla uğraşmak baya kalori yaktırıyordur. akşam yemeklerini saat kaçta yiyorsun.
eşim 6-6.30 gibi geliyor.hemen oturuyoruz.

afiyet olsun.

haklısın nurgül.benim önce psikolojimi toparlamam lazım.

tamam,köfte 6 değil 3,yumurta varsa peynir yok

afiyet olsun

spor muhteşem.afiyet olsun.

kekte güzlmiş.afiyet olsun.

Ton balığının yanına ayran içilir mi:44::44::44: Hurafe deniyo ama yine de siz içiyo musunuz?
konyada dedenin yeri diye bir alabalıkçı vardı.ızgara alabalıkla kendi mayaladıkları taze yoğurdu getiriyorlardı.muhteşem bir lezzetti.

dün gece benimkide çıldırdı.bana sürekli çocuğa kızma diyen sevgili kocacığımın gözlerinden ateş fışkırıyordu.zor aldım elinden kızı.bazen cidden sabır taşıyor.

günaydın canım hoşgeldin. allah kolaylık versin bak böle diyonuz sonrada çocuk yapsana diyosunuz gelde yap
allah sana akıllı uslu bir tane versin inşallah:) sevgisi apayrı bir şey elbetteki ama benim kızım çok huysuz bazen bezdiriyor ne yazıkki ama her çocuk aynı olacak diye bir şey yok sen yap yap elin değmişken peşpeşe 2 tane çıkar aradan :)

maşallah o zmn sna ben kendimde bir ikincisini bile düşünemiyorum zor iş ya allah ömür verirse 1.2 sene sonra 1 tane daha olur sonra the end allah olmayanlara versin akıllı uslusundan:)

Evet olabilir cunku hatirlyorum bende ama tanisamamstik..simdi tabiki nermin hosgeldin yeniden

28 yaşındayım evliliğimde 6. yıla girdim

Daha nice huzurlu saglikli senelere ins canimmm

Ayyy nurgul cok gevezesin yaaaaa spor yapicam senin yuzunden yapamadim...haticeeee ben cezami yapicam nurgül izin vermiyooooo:118: heheheee

benim eşimde bazen bana bağırır çocuğa ne bağırıyorsun diye o zman ona şarlarım bende sen benim gün boyu ne çektiğimi biliyomusun diye bak diyince 10 dakika sonra al şu kızı demeye başlar hepsi aynı anlayacağın:)bütün gün baksalar 3 gün eve uğramazlar

28 yaşındayım evliliğimde 6. yıla girdim

kız 6 yıl yeter.bu kadar sene gezmişin kocanla.bide bebişin olsun.tamam çok zorladığı zamanlar olacak.ama o senin gözlerinin içine bakıp gülünce herşey siliniyor.kızlar söylemiş birde ben söyleyeyim.bu dünyada kızımdan daha değerli hiç kimse yok.o benim canım ,kanım.onun için aldım bunca kiloyu.canı sağolsun.hayırlı evlat,iyi insan olsun yeter bana.

sağol canım beni unutanlar için tekrar tanıtayım kendimi 29 yaşındayım 2 yaşında kızım var 5 yıllık evliyim gaziantepte yaşıyorum ailem izmitte oturuyor üniversite mezunuyum muhasebeciyim aslında ama 5 yıldır malesef evde ev hanımlığı yapıyorum.hamileliğimde 107 kiloya kadar çıktım sonra kendim 97 ye indim takımım sayesinde git gellerle beraber 87 kiloya indim.haziran gibib başlamıştım sanırım.tabi düzenlilik sağlayamadım sorunlar çok oldu çünkü neyse artık bir sorun çıkmaz inşalalh devamı gelir :)memnun oldum hepinizi tanıdığım için:)

eşimde bundan korkuyo işte. etrafımızda ne kadar çocuk yapan arkadaşlarımız varsa hep birbirlerine karşı tahammülsüz sinirli bi davranış sergiliyorlar eşimde ben seninle öyle olmak istemiyorum diyo ((

eşimde bundan korkuyo işte. etrafımızda ne kadar çocuk yapan arkadaşlarımız varsa hep birbirlerine karşı tahammülsüz sinirli bi davranış sergiliyorlar eşimde ben seninle öyle olmak istemiyorum diyo ((

vayyyssssss eşin düşünceli bi insan canımm öyle olmazsınız merak etme

mimiom ya bide tabi sadece benim istememlede olmuyo. benim işim daha zor eşim destek çıkıp morel vereceğine boşver yaa biz böyle çok iyiyiz diyo (

Benim esim cok istemisti..onun israrlari benim korkumu kirdi 3. de ..sakin sabirli bi yapisi vardir cocuklarlada cok yi anlasir...arada 14 alik kizim bääbäääää diye seslenyo ( belki bilincsiz bazen ) oda efendim kizimmm ne oldduuu diyor
O kadar kiskaniyorum kiiii
Bende aya grip annnn ne annn nee iyorum oda babb baaaa diyor
Acaip ksaniyorum herzamanki gibi :))

Neyse amani vardir belki nurgulcüm allah hairlisiyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…