Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vayyyssssss eşin düşünceli bi insan canımm öyle olmazsınız merak etme

öyledir sağolsun hatta diyoki mide bulantıların doğum falan ya bişi olursa nasıl dayanacaksın ya canın acırsa ben anlayamam ki seni ama çekmenede dayanamam diyo. çocuklara karşı yaklaşımı ilgilenmesi hassasiyeti süper. öyledir heralde amin inş. şuan beni tedirgin eden ya geç kalırsak şimdi istemiyoruz iyi hoşda

Bir keresinde kontrole gitmistik esimle biraz canim acidi ahh fln dedim sonra buuuummm bir gutultü esim yere yigildi..apar topar beni kaldirdilar esimiyatirdilar ..ben duu. Noluyorrrr yaa hasta benim fln :))
Canida azdir hic dayanamaz bayildigi cok oldu birde ben onunla ugrasiyorum hamile benken:))

Ins öyle olmaz dogru zamanda hazir oldugunuzda saglikli bisekilde istediginiz gibi olur ins

Bence hiçbir zaman hazır hissetmeyeceksiniz ama tüm yapacaklarınızı yaptığınız zaman demek yaşam enerjinizin bittiği zaman demektir. Oysa ki onunla da yapılacak bir dünya şey var. Ben 33 yaşında yaptım çocuğu ve kesinlikle ama kesinlikle çok geç kalmış olduğumu hissettim. Yaş ilerledikçe kabul etsen de etmesen de ruh da yaşlanıyo.

tam olarak bahsettiklerim bunlar. eşim o kadar hassas ve benden daha çok korkuyo ama bende gurur yapıyorum asla demem gel çocuk yapalım. bi yandanda seninde dediğin gibi geç kalmış olmak istemiyorum hissediyorum ki bi iki sene sonra kim uğraşacak çocukla diycem.

Ya iyi de tüm yükü taşıyacak olan ve vücudunda yaşam tarzında büyük değişiklikler yaşayacak olan sensin. Eşin sonuçta düşünceli bi insan ve ben çocuk istiyorum yapalım demez ki. Hazır olduğunda senin söylemeni bekler.

ben istesem bile öle bişey diyemem ya. çocuk konusunda öyleyim sanki kücültücü bişey gibi deil biliyorum ama öyle geliyo

Öyle düşünme, ben doğum kontrol hapını bırakmamın 20. gününde hamile kalmıştım. Doktor bana 1 yıl sonrayı bulur demişti hamile kalmak için. Yaklaşık 6 yıl doğum kontrol hapı kullandığım için demişti. Meğerse benim psikolojimi rahat tutmak içinmiş. Ne olduğunu anlamadan kalmıştım

Son düzenleme:

aaaa tongaya düşmüşsün resmen :))) ben hap kullanmıyorum eşim korunuyor. hap kullanma zararlı olabilir hormonel bozukluk yapmasın ben korunurum dedi hiç ilaç almadım :)))

Bir selam verip yine çıkmak zorunda kaldım.Çocukları yemeğe götürdüm.Şimdide çıkmam gerekiyor.Akşam gelince geçmişi okuyup cevaplandırırım. Okuldan çıkınca açıköğretim bürosuna gideceğiz.Arkadaşlarda var.Sonra dışarıda yemek yeriz derken geç kalabilirim.Haberiniz olsun. Hepiniz gündüz burdasınız ve muhabbet ediyorsunuz gece ben yalnız kalıyorum pek kimse uğrayamıyor. Buna üzülüyorum. Gündüz bende girebilsem güzel olacak ama ilk önce minik kuşlarımın okuma yazma öğrenmesi şart. Neyse hepinizi öpüyorum.Görüşürüz. Bu arada eşimde sosyolojiye kaydını yaptırıyor. Kıskanç sevgilim benim

Kızlar bugün kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum. Bunun yanısıra kendimi hala aç hissediyorum öğle yemeği yememe rağmen. Ne yapsam ki, hasta mı olcam nedir:2::2:

hhhaahahahaaa ikiniz içinde hayırlısı olsun ama daha iyi olmuş bence eşimde aynı bölüme kaydını yaptırmıştı ben okuyorum diye ikimiz bir mezun olduk. güzel oluyo.

Kızlar bugün kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum. Bunun yanısıra kendimi hala aç hissediyorum öğle yemeği yememe rağmen. Ne yapsam ki, hasta mı olcam nedir:2::2:

başakta aynı bugün he havalardamı bişey var acaba. bence açlığını bastıracak şeyler ye iç soda, meyve, su, kahve vs

Aaaa ne güzel bişey. Hep beraber takılırsınız çok hoş. Ben daha kayıt yaptırmadım en son güne kalıp sıkışacak ya.

Bence ara öğünde mandalina portakal gibi bişeyler ye ki hem zindelik versin hem direnç versin hasta olacaksan hem de üstüne bi bardak su iç tok tutsun.

hhhaahahahaaa ikiniz içinde hayırlısı olsun ama daha iyi olmuş bence eşimde aynı bölüme kaydını yaptırmıştı ben okuyorum diye ikimiz bir mezun olduk. güzel oluyo.

Benimki bi kere benle sınava girdi. Benden düşük alınca gurur yaptı daha da bişeye katılmıyo benle

mimiom ya bide tabi sadece benim istememlede olmuyo. benim işim daha zor eşim destek çıkıp morel vereceğine boşver yaa biz böyle çok iyiyiz diyo (

eşimde bundan korkuyo işte. etrafımızda ne kadar çocuk yapan arkadaşlarımız varsa hep birbirlerine karşı tahammülsüz sinirli bi davranış sergiliyorlar eşimde ben seninle öyle olmak istemiyorum diyo ((

kız şanlısın o zmn eş,n kesin bakar çocuk olunca arada tabi ister istemez bunalmalar olacaktır o da normal olsun artık:)

geçmiş olsun canım aç hissediyorsan meyve falan atıştır yatıştırır açlığını.

aaaa tongaya düşmüşsün resmen :))) ben hap kullanmıyorum eşim korunuyor. hap kullanma zararlı olabilir hormonel bozukluk yapmasın ben korunurum dedi hiç ilaç almadım :)))

Sana o zaman küçük bir not; tüp bebek tedavisi olupda zahmetler sonucu bir arkadaşımın doktorunun söylediği söz bu. Artık üretilen doğum kontrol hapları doğurganlığı azaltmıyor aksine bıraktığın anda hamile kalmana yardımcı oluyor demiş. Eğer arkadaşımda doğum kontrol hapı kullanmış olsaymış herşey düzenli olduğu için hemen hamile kalabilir mis. Yeditepedeki jinekologunun söylediği(adam prof) bir söz bu. Bunu bana kendi doktorumda demişti. Eğer bir bebek aklına düştü yada düşmediysede aklındaki bu soruları yok etmek için jinekologa git derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…