Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol canım, kuru kayısım var. O işe yarar belki.

İş yerine meyve getirmek sorunlu oluyo, tek kendime götüremiyom, çok götürmem gerekiyor her zaman meyve getiremiyom bende.

Sek bir kahve yaptım şimdi. Azıcık dizginledi sanki

Ooooo ne güzel, beraber ders çalışırsınız canım

aaa bide ben onu kist tedavisinde falan kullandıklarını duydum yok ediyomuş. jinekoloğa gittim sorun yok çok şükür. sadece sol tarafımda 2,2mm çikolata kisti var oda büyünce ameliyatla alınır yada doğumla geçer dedi

Evet kist oluşumunu engellediği gibi, rahim kanseri ihtimalini yok ediyor kullandığın sürece.

Nurgül başbaşa kalmışız:))) Hahhahahaha gel kaynatalım da geçmişi okumaya zorlansınlar bizi burda yalnız bırakanlar hihihihihiihihih

Nurgül başbaşa kalmışız:))) Hahhahahaha gel kaynatalım da geçmişi okumaya zorlansınlar bizi burda yalnız bırakanlar hihihihihiihihih

taam olur

Aaaa bunlar çok iyi ama e ben de kullanmıyorum hormon dengem bozulmasın diye:44:

bence eskiden ilaçların öle bi etkisi vardı ama günceleyip yenilendiler şimdi faydası bile var

akşama diksiyon kursum başlıyo acaba neler öğrenbilicem 5 ay sürüyo maşallah perşembe akşamları 6-9 arası

Nurgül bir arkadaşımda başlamıştı KOSGEB in. Hehheheheheh ben saf diksiyonu direksiyon anlamışım, en sonunda patlak verdi, kız senin ehliyetin yok muydu niye direksiyon dersine gidiyon dedim hahahhaahahahhaha yarım saat gülmüştük.

Seninki de öyle değil di mi

Murat yayınlarının çok güzel diye biliyom ben, ablam hep onun yardımcılarından çalışmışştı, 15 yıllık üniversite hayatında(çok istikrarlıydı da 4 yıllık fakülteyi 15 yılda bitirdi )

senin çalışma sistemin nasıl oluyo genelde bide ben dün aöf yi arayıp sordum master yok dediler sen bişiler öğrenebildinmi

Masterı normal bir üniversitede yapabiliyorsun ki. Sana zaten lisans diploması veriyor.

Ders çalışma yöntemim dersi derste anlamak ama sizin açıktan okuma olduğu için aöf bürolarında akşam dersleri oluyor diye biliyorum. Mesela Bursada Uludağ üniversitesinde örneğin işletme Aöf öğrencileri için ders yapıyolar.

Son düzenleme:
ha ha yapacak çok işim var dediğin bu muydu kız git hemen çocuk yap bakiimm

Nurgül sen bu baskıyla yaparsın artık 9 ay sonrasına bir tane

HHHAAAHAHAHA evet kariyer peşinde koşuyorum nabim. olur kurs çıkışı yaparım akşama yok yok diksiyon çok ihtiyacım olan şey yani biraz konuşmayı öğrenirim ama iyimiş yaa direksiyon he hhaahahahaa. bu baskıyla iki aya doğururum ben

Diksiyona evet çok ihtiyacın var çatır çatır konuşuyon ya daha ne diksiyonu

Yok yok olmaz 15 gün sonra istiyoruz. İkiz olsun hemde:118::119::124:

bi yemeğe gittim ne konuşmuşsunuz yahu

mimiom ya bide tabi sadece benim istememlede olmuyo. benim işim daha zor eşim destek çıkıp morel vereceğine boşver yaa biz böyle çok iyiyiz diyo (

güzelim eşin istemiyorsa çok zor benden söylemesi, en anlayışlı erkek bile kaldıramıyo bazen. kadınlarda ergenlikten sonra oluşurmuş annelik duygusu ama erkeklerde malesef olmazmış onlarda ancak baba olduktan sonra anlayabiliyorlar ama istemeden olunca........

mrb bende başak, tanışmışmıydık hatırlamıyorum, memnun oldum

eşimde bundan korkuyo işte. etrafımızda ne kadar çocuk yapan arkadaşlarımız varsa hep birbirlerine karşı tahammülsüz sinirli bi davranış sergiliyorlar eşimde ben seninle öyle olmak istemiyorum diyo ((

açıkçası bende çocuk istemiyodum, bi kere korunmadık ondada oldu ama sonra içime bi duygu geldi ve aslında istediğimi anladım, belki sende öyle olursun.
ama kendini hazır hissetmen çok çok çok çok önemli, kendini sorgula. erkekler genelde daha tahammülsüz malesef

Kızlar bugün kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum. Bunun yanısıra kendimi hala aç hissediyorum öğle yemeği yememe rağmen. Ne yapsam ki, hasta mı olcam nedir:2::2:

al bendende o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…