eşimin halini gördükçe benim meslekte lisansın ve sonrasının ne kadar zor olduğunu anladım eşim malimüşavir oldu sonunda ama gel de sor ne zorluklarla oldu çok pis bir meslek daha bir getirisi olmadan milyarlar götürdü bizden.adım atsan para istiyorlar.sınavlar bitti adam malimüşavir oldu diye seviniyodum 3000 lira para istediler 3 gün içinde ödeme yapılmazsa bütün herşeyi iptal ediliyormuş.sisteme bakarmısın adam o kadar yoruldu çabaladı yırttındı 3 gün içinde ödemezse bütün emeklerini bir çırpıda yok edebiliyorlar.neyseki hallettik allaha şükür.o yüzden ben almayayım alanada mani olmayayım hehe. belki memurluk sınavlarına girerim 2 defa girdim tutturamadım allahın hakkı 3 müş onuda deneyelim bakalım:)
ben ortaya lafı koydum beğenen alsın beğenmeyen almasın... misali etmişsin edeceğini beğenen almış işte .ah sen yokmusun ah
Hadi yaaa:26:
Yahu tarzı odur onun. Burda ne çok insan var. Bir şeyin doğru olduğunu düşünüyorsan yapacaksın. Yanlış yapanlara küsüp meydan bırakmak olmaz.
yasemin benim suçum ne şimdi söyle bakayım 1 ay gittim geldim liste dolmuş yedeğe düştüm.ne yapayım şimdi de bakayım (kafiyeli oldu hehe:)
nermin kıs allahmı söletti hihihihiii. ama burdan ayrılmakta istemem he öle kolay kurtulamassınız. seninde listede olmanı çok isteriz ama sen yokken bi görseydin 4-5 kişi geldi gitti birer hafta arayla tam tanışıyoruz hiç gelmez oluyo eğer bi sınır olmazsa herkes gelir gider bu samimiyet kurulmaz diye şettirdik sen bizdensin kısyaseminciğim şaka takıldım ha.fikrin konusunda yorum yapmadım yapmamda saygı duyarım girip çıkanlar motivasyonu bozuyor olabilir haklısınızda ama bazen mecburi nedenlerden dolayı takından ayrı kalınabiliyor ne yazıkki benim gibi:) sana paylaşım alanında yorum yazan kişi sanırım bu fikri sunan o yüzden laf çarpmıştır.boşver 12 olsun ben yedek beklerim olmadı nurgülün mezuniyetini beklerim en yakın o
Yaaa kızlar ana paylaşım alanına fikrimi belirttim beni avukatlık yapmakla suçlamışlar. Bundan sonra yarışmanın faydası için 1 kelime paylaşmayacağım ortak alanda. eleştiriye açık olmayan bir kısımmış orası anladım bugün
Eki Görüntüle 531767
Düşüncem ile kırdıysam özür dilerim Nermincim. Senin bu takımda olmanı tabiki istiyorum canım. Dediğim gibi karar mekanizması kaptanımız, onun kararlarına sonuna kadar saygılıyım.
Evet fikri 1 kişi istedi hemen evet dedi Püsküüt. Kaptan onayları alınmış mı göremedim.Hatta alınmadıNe kadar çirkin bir sataşma ve fikir hakkımın olmadığına dair hava var o mesajda, canım cicimlerle kapatılmaya çalışılmış. Bu beni gerçekten çok üzdü. Salak kafam ne diye gidip yazıyorsun ne halleri varsa görsünler
Canım çok sıkıldı ama
Eeeeee neler yapıyon Nermincim görüşmeyeliiBen mastera başladım sonunda
Ben çıkayım artık. Spora gidecektim annem alışveriş yapalım mı dedi ona takılacağım ben de. Spora belki yarın sabah. Görüşürüz belki yine girerim.
nermin kıs allahmı söletti hihihihiii. ama burdan ayrılmakta istemem he öle kolay kurtulamassınız. seninde listede olmanı çok isteriz ama sen yokken bi görseydin 4-5 kişi geldi gitti birer hafta arayla tam tanışıyoruz hiç gelmez oluyo eğer bi sınır olmazsa herkes gelir gider bu samimiyet kurulmaz diye şettirdik sen bizdensin kıs
yasemincim yaa sen böle şeyleri kafana ne takıyosun ki. noldu ne bitti bilmiyorum bakıcam birazdan ama değmez yani. amacımız burda motive olup kilo vermek onuda en güzel şekilde yapıyoruz zaten hem orası yarışmacılar paylaşım alanı kimse boşuna artistlik taslamasın. havalara bak havalara master yapıyomuş
Memuriyet çok iyi canım, şansını dene. Benim iki ablamda memur
Vallahi kimseye laf çarpmak için yapmadım. Daha 2 gün önce yarışma dağılıyordu, yaralar sarılmadı listeler düzelmedi. Neden acele böyle bir karar alındığını anlayamadım. Bu kadar yani
belkide bir taktiktir.takımlar kalabalıktan çöksün kendiliğinden dağılsınlar diye
nermin kıs allahmı söletti hihihihiii. ama burdan ayrılmakta istemem he öle kolay kurtulamassınız. seninde listede olmanı çok isteriz ama sen yokken bi görseydin 4-5 kişi geldi gitti birer hafta arayla tam tanışıyoruz hiç gelmez oluyo eğer bi sınır olmazsa herkes gelir gider bu samimiyet kurulmaz diye şettirdik sen bizdensin kıs
yasemincim yaa sen böle şeyleri kafana ne takıyosun ki. noldu ne bitti bilmiyorum bakıcam birazdan ama değmez yani. amacımız burda motive olup kilo vermek onuda en güzel şekilde yapıyoruz zaten hem orası yarışmacılar paylaşım alanı kimse boşuna artistlik taslamasın. havalara bak havalara master yapıyomuş
yasemin arkadaşının annesi ameliyat olacaktı.nasıl geçmiş?
Ameliyata 1 gibi girdi hala çıkmadı bekliyoruz canım:18::18:
hepinizi tebrik ederim.bu nasıl bişey,birinci olduğumuz hafta kilo veremdim.çok üzüldüm çokKIZLARRRRR 1. olmuşuzBanu da 2. olmuş :118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
Şimdi çıktı canımAmeliyat çok iyi geçmiş, Salı günü taburcu edecekler
hepinizi tebrik ederim.bu nasıl bişey,birinci olduğumuz hafta kilo veremdim.çok üzüldüm çokKod:
oh çok şükür,iyi haber.Allah evlatlarına bağışlamış...
vay arkadaş ya üzülmek için ne kadar çok neden bulabiliyosunuz ya bi gün elime sopayı alıp hepinizi sıradan geçiricem heeehepinizi tebrik ederim.bu nasıl bişey,birinci olduğumuz hafta kilo veremdim.çok üzüldüm çokKod:
oh çok şükür,iyi haber.Allah evlatlarına bağışlamış...
Annesinin iyi haberini alınca rahatladı biraz olsunOnuda bugün kaybedecem diye dün gece hiç uyumadı üzüntüden
Üzme o tatlı canını, haftaya yine muhteşem vermiş olacaksın, sen benim idolümsün taaaammmmıııııı
vay arkadaş ya üzülmek için ne kadar çok neden bulabiliyosunuz ya bi gün elime sopayı alıp hepinizi sıradan geçiricem heee
çok çoookkk geçmiş olsun en azından biraz morel olmuştur. bundan sonra herşey yolunda gider inşallah.acıların cocuğu olmuş valla
ay em go tı dı may hom. ay lav yu evri badi so mac. kis yu yaseminkis yu zeynebim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?