Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Memuriyet çok iyi canım, şansını dene. Benim iki ablamda memur

ben ortaya lafı koydum beğenen alsın beğenmeyen almasın... misali etmişsin edeceğini beğenen almış işte .ah sen yokmusun ah

Vallahi kimseye laf çarpmak için yapmadım. Daha 2 gün önce yarışma dağılıyordu, yaralar sarılmadı listeler düzelmedi. Neden acele böyle bir karar alındığını anlayamadım. Bu kadar yani

Ben çıkayım artık. Spora gidecektim annem alışveriş yapalım mı dedi ona takılacağım ben de. Spora belki yarın sabah. Görüşürüz belki yine girerim.

Hadi yaaa:26:

Yahu tarzı odur onun. Burda ne çok insan var. Bir şeyin doğru olduğunu düşünüyorsan yapacaksın. Yanlış yapanlara küsüp meydan bırakmak olmaz.

Evet bu nabız aralığı senin yağ yakma aralığın. Bunun altında çalışırsan kendini kandırmış oluyorsun, sadece kendini yormuş oluyorsun. Maksimum nabzın üstüne çıkarsanda kalbini zorlarsın. 114 ü yakalamaya çalış canım en azından

Küsmedim canım, haksızlığa uğradım. Buna da canım çok sıkıldı ve üzüldü.

yasemin benim suçum ne şimdi söyle bakayım 1 ay gittim geldim liste dolmuş yedeğe düştüm.ne yapayım şimdi de bakayım (kafiyeli oldu hehe:)

nermin kıs allahmı söletti hihihihiii. ama burdan ayrılmakta istemem he öle kolay kurtulamassınız. seninde listede olmanı çok isteriz ama sen yokken bi görseydin 4-5 kişi geldi gitti birer hafta arayla tam tanışıyoruz hiç gelmez oluyo eğer bi sınır olmazsa herkes gelir gider bu samimiyet kurulmaz diye şettirdik sen bizdensin kıs

Canım çok sıkıldı ama

Eeeeee neler yapıyon Nermincim görüşmeyelii Ben mastera başladım sonunda

yasemincim yaa sen böle şeyleri kafana ne takıyosun ki. noldu ne bitti bilmiyorum bakıcam birazdan ama değmez yani. amacımız burda motive olup kilo vermek onuda en güzel şekilde yapıyoruz zaten hem orası yarışmacılar paylaşım alanı kimse boşuna artistlik taslamasın. havalara bak havalara master yapıyomuş

Heeee master yapıyom canımHayallerimin birini gerçekleştirdiğim için nasıl mutluyum canım anlatamam, kalbim bir kuş gibi pır pır

belkide bir taktiktir.takımlar kalabalıktan çöksün kendiliğinden dağılsınlar diye

hadi inşallah az kalmış hedefine canım.valla bişey diyeyim mi sana mezun olanlar aynı şeyi söylüyorlar hep 1-2 kez giriyorlar sonra vın turizm hehe.ama sen gitmezsin gibi geliyor bakalım göreceğiz:)terkedersen burayı bol bol dedikodun olur arkandan bilesin
bu arada allah razı olsun canıımm.sizde bendensiniz

Kod:
KIZLARRRRR 1. olmuşuz Banu da 2. olmuş:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
hepinizi tebrik ederim.bu nasıl bişey,birinci olduğumuz hafta kilo veremdim.çok üzüldüm çok
Şimdi çıktı canım Ameliyat çok iyi geçmiş, Salı günü taburcu edecekler

oh çok şükür,iyi haber.Allah evlatlarına bağışlamış...

Kod:
hepinizi tebrik ederim.bu nasıl bişey,birinci olduğumuz hafta kilo veremdim.çok üzüldüm çok

Annesinin iyi haberini alınca rahatladı biraz olsun Onuda bugün kaybedecem diye dün gece hiç uyumadı üzüntüden

Üzme o tatlı canını, haftaya yine muhteşem vermiş olacaksın, sen benim idolümsün taaaammmmıııııı

Son düzenleme:
Kod:

vay arkadaş ya üzülmek için ne kadar çok neden bulabiliyosunuz ya bi gün elime sopayı alıp hepinizi sıradan geçiricem heee

çok çoookkk geçmiş olsun en azından biraz morel olmuştur. bundan sonra herşey yolunda gider inşallah.acıların cocuğu olmuş valla

Aynen canım, yarın babasını bir defnedebilseler belki biraz ağlar açılır. Ağlayamadığı içinde çok zor durumda.

ay em go tı dı may hom. ay lav yu evri badi so mac. kis yu yasemin kis yu zeynebim

hheheheheheheh delüüüüüüüü nurgülüm benim bende kis yu so maç

Ben çıkıyorum Kızlar, akşam eskişehire kızımın yanına geçiyorum. Menümü de paylaşayım

Sabah: 1 simit 1 parça peynir şekersiz çay
öğle: az domates çorbası, az izmir köfte, az pilav(pirinç)
akşam: ton balıklı salata
spor yok
su şimdilik 2 lt

öptüm

Haticecim gönül yok ya mesaj sayımı buraya yazıyorum 67 mesaj sayım, spor yookk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…