Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

KIZLARRRRR 1. olmuşuz Banu da 2. olmuş:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:

Herkesi tebrik ederim kilo veren veremeyen herkes yeterince çabalıyor
Biz süper bir takımız
Hepiniz birtanesinizzzzzzz ( Düşünün nurgül ve yaseminden birtane dahaa olsaaa )

ayrıca banuu çok tebrikler

1 ay önce

Gögüs : 95
bel: 81
Basen:110
alt bacak :38
Üst bacak :60
Kol:27

1 ay sonra

gögüs : 91
bel:75
Basen :100
alt bacak:36
üst bacak:53
Kol : 25

11.ekim mesaj sayım : 24 spor var..
10 ekim 1 msj
9 ekim 0
8 ekim:1 msj
7 ekim 1 msj
6 ekim 10 msj
Çok kötü bir tablo
Sanırım mesaj sayılarımı atamadm o yzden toplu yazdm ..
3 gün giremedim zaten doğru düzgün ..
Daha fazla vakit ayıracam ..

10 dakika yaparken zorlanıyorsan 1 hafta daha öyle git haftaya 15 dakika sonraki hafta 20 bir sonraki hafta 25 ve son olarak 30 dakika yapıp o şekilde devam edersin canım
sağol canım deniycem
buna takım kaptanımız karar vericek yasemin fikrini söylemiş,keşke alınmasaydın
haticecim beni haftasonu izinli yazabilirmisin, babaannem kötüleşti annemin yanında olup yardım etmem lazım. oradan giremem.
geçmiş olsun başakçım
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım
KIZLARRRRR 1. olmuşuz Banu da 2. olmuş:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
tebrikler arkadaşlar
Şimdi çıktı canım Ameliyat çok iyi geçmiş, Salı günü taburcu edecekler
allah sağlık versin canım

afiyet olsun canım hayırlı yolculuklar

kırılma kübracım ya şua bile kızım kucağımda yazıyorum.inan burda olup yazmayı çok isterim ama olmuyor işte

menüm

sabah

domates salatalık peynir şekersiz çay 2 dilim ekmek

öğle

biberli lor közlenmiş kırmızı biber 1 dilim ekmek

ara susamlı çubuk 2 adet
akşam

1/2 tabak karnıbahar yemeği 3 köfte yeşil salata

10 dk eliptik bisiklet,zorunlu hareketler

afiyet olsun kızlar bende paylaşayım menümü görünce kıskandım

sabah
1 ad simit

ara
1 ad mandelina

öğlen
1 kase ezogelin
1 ad kepekli tost

ara
3 ad kuru kayısı

pasta yemedim ama 1 ad sütlü nuriye yedim :))

akşam
daha yemedim ne yicem mimiom birazdan arkadaşlarla çamlıcaya çıkıcaz hafif bişiler bulurum inşallah

zorunlu hareketleri yapıcam şimdi
su 1 lt

Bademciklerin iltihaplı mı canım? Benim bademciklerim iltihaplandığında çok midem bulanır hiçbişey yiyemem

evet canım iltihaplı

kaymaklı bisküvi dışında güzel, afiyet olsun

afiyet olsunn

afiyet olsunn

sütlü nuriye olmasa iyiymiş, afiyet olsunn bu arada Nuriye isminden nefret ederim :S

Kahvaltı: 1 brdk ballı süt (yarım tk bal)

Öğle: 1 dukan muffin, 1 brdk ayran, 1 brdk sahlep

Ara: 1 muffin, 1 kase naneli-pulbiberli yoğurt (haşlanmış tavuk göğsü de didikledim içine. öğlen yerine geçti daha çok bu aram)

Akşam: fırında yarım palamut, 1 mandalina

1 brdk kayısı çayı

su: 2 lt

spor: misafir gelcek, bugün de yapamıcam gibi gözüküo neyse iyileşiim de, şu spor olayına bir çözüm buluim :S

Son düzenleme:

ben önceki ölçülerimi kaydetmemişim yaaa, uff nerden bulcam şimdii

afiyet olsun dukan diyeti dimi. merak etme büyük ihtimalle haticede kayıtlıdır.

eski erkek arkadaşımın benden sonraki sevgilisinin adı da he şu anda da Büşra ismine kılım o ayrııı. aslında direk Veysel isminden nefret ediyorum da neysee

afiyet olsun dukan diyeti dimi. merak etme büyük ihtimalle haticede kayıtlıdır.

saol canım, evet dukan. neyse ben yeni ölçülerimi paylaşıiim de karşılaştırmasını görürüz

hihihihiiii alemsin yaa ama tahmin etmiştim :))))

ama amaaa bende msj sayılarımı yollamıştımmm neden yazmadın kiiii ağlarım bak

Canimmm heralde ben ciktiktan sonra yolladin yada ben görmeden ciktim,,yoksa duzeltmezmyim.yasemin ekrana yazinca gorum duzellttim ..aceem vardi..hatice belki duzeltir

Katiliyorummm vermem gereken kiloar var ama nisbeen 3 cocuklu bir anne olarak ii sayilirim esnegimdirde..evde bazen bazi hareketler yapiyorum kimin annesi yapabilir bunu baska bi hareket yapiyrm bu nasil l fln..cocuklar bayiliyolar..büyüksün anne fln :))

Aferimm iyi ders dinlemissin ..arada bizede anlat böyle

Yasemincim mutedeyyin uzun zamandir yaziyor hep daha gecenlerde yine yazmsti..kisi sayisi kalktiysa hatice en azindan bu arkadasimizi alir o yuzdeeeennnnn cadilin sirasi degilllllll

Benim hic bi fikrim yok ..olsada, kaptanlar bile kaale alinmazken yorum yapmak yorucu gelor bana

Mutedeyyin yanls anlamayin yasemin genel fikrini soyedi siz yazmadan önce.hatice ne karar verirse kaynasir gideriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…