- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
KIZLARRRRR 1. olmuşuzBanu da 2. olmuş :118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
sağol canım deniycem10 dakika yaparken zorlanıyorsan 1 hafta daha öyle git haftaya 15 dakika sonraki hafta 20 bir sonraki hafta 25 ve son olarak 30 dakika yapıp o şekilde devam edersin canım
buna takım kaptanımız karar vericek yasemin fikrini söylemiş,keşke alınmasaydın
Ben takımın eski üyesiyim...
Tamda haticeye üye sayısı kalkmış geri döneyim diyecektim ama madem kendi içinizde samimiyete ulastınız, ben baska takıma geceyim...
samimiyetsizlik yapmayayım takıma giripte...
geçmiş olsun başakçımhaticecim beni haftasonu izinli yazabilirmisin, babaannem kötüleşti annemin yanında olup yardım etmem lazım. oradan giremem.
geçmiş olsun canımben bugün daha iyiyim. inşallah sporumu yapabilirimmide bulantımın sebebini anlamıyorum ama hiç ya bugün de kahvaltı ve öğle yemeğimi doğru düzgün yiyemedim mide bulantısından, midemi de üşüttüm sanırsam:44::44: ay bi de iyi ki ortaokula geçmişim yaaaaa, o kadar tatlılarr kiiiiiiiiiiiii
afiyet olsun canımbugünkü menümü paylaşayım arada.yoksa unutuyorum hep.
sabah.2 dilim ekmek salatalık domates azıcık pekmez 5 adet zeytin şekersiz çay.
öğlen.1 tabak yeşil mercimek çorbası.
ara.3 tane kaymaklı bisküvi 1 fincan bitki çayı
akşam.fırında tavuk.
2.5 litre su
spor.yarım saat bisiklet
40 dakika yürüyüş
30 mekik
tebrikler arkadaşlarKIZLARRRRR 1. olmuşuzBanu da 2. olmuş :118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
allah sağlık versin canımŞimdi çıktı canımAmeliyat çok iyi geçmiş, Salı günü taburcu edecekler
Ben çıkıyorum Kızlar, akşam eskişehire kızımın yanına geçiyorum. Menümü de paylaşayım
Sabah: 1 simit 1 parça peynir şekersiz çay
öğle: az domates çorbası, az izmir köfte, az pilav(pirinç)
akşam: ton balıklı salata
spor yok
su şimdilik 2 lt
öptüm
Haticecim gönül yok ya mesaj sayımı buraya yazıyorum 67 mesaj sayım, spor yookk
Bademciklerin iltihaplı mı canım? Benim bademciklerim iltihaplandığında çok midem bulanır hiçbişey yiyemem
bugünkü menümü paylaşayım arada.yoksa unutuyorum hep.
sabah.2 dilim ekmek salatalık domates azıcık pekmez 5 adet zeytin şekersiz çay.
öğlen.1 tabak yeşil mercimek çorbası.
ara.3 tane kaymaklı bisküvi 1 fincan bitki çayı
akşam.fırında tavuk.
2.5 litre su
spor.yarım saat bisiklet
40 dakika yürüyüş
30 mekik
Ben çıkıyorum Kızlar, akşam eskişehire kızımın yanına geçiyorum. Menümü de paylaşayım
Sabah: 1 simit 1 parça peynir şekersiz çay
öğle: az domates çorbası, az izmir köfte, az pilav(pirinç)
akşam: ton balıklı salata
spor yok
su şimdilik 2 lt
öptüm
Haticecim gönül yok ya mesaj sayımı buraya yazıyorum 67 mesaj sayım, spor yookk
menüm
sabah
domates salatalık peynir şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğle
biberli lor közlenmiş kırmızı biber 1 dilim ekmek
ara susamlı çubuk 2 adet
akşam
1/2 tabak karnıbahar yemeği 3 köfte yeşil salata
10 dk eliptik bisiklet,zorunlu hareketler
afiyet olsun kızlar bende paylaşayım menümü görünce kıskandım
sabah
1 ad simit
ara
1 ad mandelina
öğlen
1 kase ezogelin
1 ad kepekli tost
ara
3 ad kuru kayısı
pasta yemedim ama 1 ad sütlü nuriye yedim :))
akşam
daha yemedim ne yicem mimiom birazdan arkadaşlarla çamlıcaya çıkıcaz hafif bişiler bulurum inşallah
zorunlu hareketleri yapıcam şimdi
su 1 lt
evet canım iltihaplı
kaymaklı bisküvi dışında güzel, afiyet olsun
afiyet olsunn
afiyet olsunn
sütlü nuriye olmasa iyiymiş, afiyet olsunnbu arada Nuriye isminden nefret ederim :S
Kahvaltı: 1 brdk ballı süt (yarım tk bal)
Öğle: 1 dukan muffin, 1 brdk ayran, 1 brdk sahlep
Ara: 1 muffin, 1 kase naneli-pulbiberli yoğurt (haşlanmış tavuk göğsü de didikledim içine. öğlen yerine geçti daha çok bu aram)
Akşam: fırında yarım palamut, 1 mandalina
1 brdk kayısı çayı
su: 2 lt
spor: misafir gelcek, bugün de yapamıcam gibi gözüküoneyse iyileşiim de, şu spor olayına bir çözüm buluim :S
ben önceki ölçülerimi kaydetmemişim yaaa, uff nerden bulcam şimdii
enee nie be
afiyet olsun dukan diyeti dimi. merak etme büyük ihtimalle haticede kayıtlıdır.
eski erkek arkadaşımın benden sonraki sevgilisinin adı dahe şu anda da Büşra ismine kılım o ayrııı. aslında direk Veysel isminden nefret ediyorum da neysee
saol canım, evet dukan. neyse ben yeni ölçülerimi paylaşıiim de karşılaştırmasını görürüz
ama amaaa bende msj sayılarımı yollamıştımmm neden yazmadın kiiiiağlarım bak
iki çocuklu ve fit bir hatun olaraktan ..bu beden bizim ..kendimize olan saygımız sevgimiz için özeliklede sağlığımız için çocuk doğurduktan sonra bakımlı olmak daha önemli...hem eşler o zaman daha bir gıpta ile bakıyor.. hemde siz kendinizle daha çok gurur duyuyorsunuz..ideal kilo=mutlu bir hatun..
kilolar verilir yeter ki isteyelim..inanalım..ve özellikle de kafada bu işe tamam demek gerek..en tehlikeli açlık biliyorsunuz ki duygusal açlık..bunuda asla doyurmak mümkün değil..dünyayıda yesek doymaz ..şincik niye bunları yazdım öncelikle takım süper maşallah ama arada takılan hatun kişiler için yazdım ...yoksa hepiniz oldukça güzel gidiyorsunuz..
eğer her şeyi gerektiği gibi yapıyor da kilo veremiyorsanız mutlaka doktora gitmelisiniz..
bir ara ne yaptımsa gitmeyen kilocuklarımın sebebi d vitamini ve kalsiyum eksikliğindenmiş..düzenli ilaç ve vitamin desteği ile şu an sıkıntı yok..öyle aman aman diyet yapmıyorum..abartı yemeyi kestim ve birde erkenden yeme işine son veriyorum...uzun sürede ideal kiloda kalmayı başarınca daha çabuk toparlanıyorsunuz.
akşamı yada yarın sabah paylaşmış olurum bak şimdi onuda merak ettim. ya madem bi iş yapıyorum (gevezelik gibi) bari hakkını verim dedim. bak senide ilgilendiren bi bilgi paylaşıcam akşam öğrendim. sınıfımızda 3-4 tane edebiyat öğretmeni vardı özellikle onlar için söyledi akşamki konumuz doğru nefes almak ve toplum içinde konuşmaktı. meslek hastalığı faranjitmiş onunda nedeni doğru nefes alamamakmış. erkekler bize göre daha iyi diyafram nefesi alıyomuş yeni doğan bebeklerde ama sonra zamanla bozuluyomuş bu bozulma 2-3 yaşa kadar düşmüş. örnek verdi bi bebek bütün gece ağlasa bile hiç sesi kısılmaz çünkü doğru nefes alıyo biz onun yarısı kadar ağlasak 3 gün sesimiz çıkmaz çok mantıklı geldi. bebeklere uyurken bakın karnı inip çıkar dedi. biz hep yarım yarım alıyoruz hatta bazen nefes almayı unutuyoruz dedi. bağırmakla yüksek ses çıkarmak arasında çok fark var dedi. NŞA durumlarında yani normal şartlar altında (kalıtsal,ırsi vs bi hastalık haricince) bi durum söz konusu deilse doğru nefes almak cildi güzelleştirir, kilo verdirir, kendinizi dinç hissettirir dedi. spor salonlarındaki gibi şimdi derin nefes alıyoruz deil. o zamanda ciğerlerimizi alttan sıkmış ve oraya hava dolmasını engellemiş oluruz dedi. nasıl ki bi balonu şişirken önce alttan dolmaya başlıyo cigerlermizde öyle olmalı kendimizi sıkıp derin nefes alıp verdiğimizde alt kısmı kapamış ve oraya oksijen girmesini engellemiş oluruz dedi. bu arada kelime bilgiside öğreniyoruz örn. mütevazi (arapçada parantez demekmiş) doğrusu mütevazı
Ben takımın eski üyesiyim...
Tamda haticeye üye sayısı kalkmış geri döneyim diyecektim ama madem kendi içinizde samimiyete ulastınız, ben baska takıma geceyim...
samimiyetsizlik yapmayayım takıma giripte...
Bu benim düşüncem.Düşüncemden ötürüde hiçbir şekilde üzüntü duymuyorum. Bu belki benim bencil düşüncemden kaynaklı olabilir. Kaptan Hatice karar verir, kaptanımın kararına saygılıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?