ayrıldığım takimdaki kaptanım akrebe teşekkür ediyorum bilgilendirmesi için
arkadaşlar ve kaptanımız kabul ettiği sürece burdayım ve burda olmaktan mutluyum
günaydın kızlar iyi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.
öncelikle tebrik ederim 1. olmuşuz maşallah nazar değmesin inşallah tü tü tü
ya birde hepiniz ölçülerinizi almışsınız bende mezure yok metreyle olmazmı ölçsem merak ettim bende:)
bence metre fire verir net sonuç alamazsın. ama dene istersen.
günaydın kızlar iyi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.
öncelikle tebrik ederim 1. olmuşuz maşallah nazar değmesin inşallah tü tü tü
ya birde hepiniz ölçülerinizi almışsınız bende mezure yok metreyle olmazmı ölçsem merak ettim bende:)
Herkese selamlar.Sabah 7:30da uyandım.O saatten beri mutfaktaydım. Yemeklerimi yaptım.Kimisi fırınlanmayı bekliyor, kimiside tencerede pişmeyi .İşlerimi bitirince duş aldım.Şimdi kahvaltı yapıyorum.Dün kaçıncı olduk ondan bile habersizim.Hemen geçmişe bakayım
ohhh maşallahhh hamarattt hatunnnHerkese selamlar.Sabah 7:30da uyandım.O saatten beri mutfaktaydım. Yemeklerimi yaptım.Kimisi fırınlanmayı bekliyor, kimiside tencerede pişmeyi .İşlerimi bitirince duş aldım.Şimdi kahvaltı yapıyorum.Dün kaçıncı olduk ondan bile habersizim.Hemen geçmişe bakayım
kaptanımm işlerin bitince ölçü tablomuzu düzenleyip paylaşabilir misinnn aceppp
Maşallah GönülcümGunaydinlar hayirli cumalar
Bn gidip geldim kimse yok daha ilk bildirimi bn yapayim
Gecen hafta 53.3
Bu hafta 52.4
Giden 1.1
Aşık seniGunaydın Kızlar :)
Kılo bıldırmı yapayım
Gecen hafta : 72
Bu haftA : 71
Gıden :1 kılo
%1.39
Uykuma devam edıyorm smdıde telden gırdm :)
Maaşallah Bilgencim çokgüzelgeçen hafta 88
bu hafta 87
giden 1 kg
yüzdeyi hep yanlış hesapladığım için yapmadım kızlar ben tekrar yatıyorum.görüşürüz
Haftaya yine 1 kg verirsingeçen hafta:71.0
bu hafta:71.0
fark:0
Tebrikler Gülşah.Listeye artı kilo ile girersin diye çekiniyordum maşallah eksi ile kilo vererek girdin.Çok sevindim tebriklerGünaydın kızlar.
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.5
Fark: 0,4kg
Hesaplamayı hatırlayamıyorum. Fark ilk kiloya mı bölünüyordu?
Tebrikler Başakgünaydın arkadaşlar
geçen hafta 73
bu hafta 72.700
giden 300 gr
yüzde 0,41
Tebrikler cadıkilo veren ve vermek için mücadele eden bütün arkadaşları tebrik ediyorum. bende paylaşıp ferhana mesajlarımı göndereyim.
Geçen hafta 55,9
bu hafta 55,5
giden 0,4
fark %0,72
Evet canım boyum 170 .Ben gunaydin dedim mi? Günaydiiiinnnnn
Haticecimm senin boyun acti? 170 hatirliyorum?
Teşekkürler canım.Bu hafta birşeyler yapmalıyım.BırakmaaFarklı bişey yapmak istersen sana diyet listemi yazabilirim. Ben tam olarak uygulamaya geçemedim ama sen zaten pir olmuşsun uygulayabilirsin.
Tamam canım teşekkür ederim. Hemen gidip bakacağım.
Beni de öp beni deöpücem içimden geldi
Tebrikler Deryagünaydın ..
maşallah yine takıma tebrikler arkadaşlar....
geçen hafta :60.9
bu hafta :60..
giden 900 gr..
ya mezun oldum ama her hafta buraya yazıyorum kendimi bir garip hissediyorum...:26:
ama buraya yazacağımı bilmek bile hafta içi beni motive ediyor..
Tebrikler Semine. Kız 600 gr ma üzülünür mü.Valla ben o kadar vermiş olsaydım takla atardımgünaydın kızlar
geçen hafta :68,9
bu hafta:68,3
giden 600
ya o kadar spor yaptım yediklerime dikkat ettimmm bide sabah üstüne adet oldumm
giden sadece 600 isyannn ediyorrruuuummmmm
Tebrikler canım. Ölçüleri hemen not ediyorumGeçen Hafta: 79.9
Bu Hafta:79.5
Giden:0.4
Yüzde:%0.5
Ölçü tablosu zamanı da geldi sanırsam;
Bel:89
Gögüs:98
Gögüs altı:88
Üst bacak:62
Alt bacak: 36
kol:30
basen:103
ayak bileği: 21
İyi eğlenceler canım
Kizlar ben hincik cikiyorum hazirlanipp guzel kizimin yania gidiceeezzzzzzz cokkk özledimmmm az once aradi sunu getir bunu getrrrr. Simdi tum gun anlatir bizde bu vaziyette:106::106: dinleriz ..yakisikli oglumda hafif kiskanir oda haftaici yaptiklarini sikistirir araya:)))
Hepicinizi simsiki öpüyorummmmmm
Kübra kiiizzzz sen benim gelindinyaaaaa aaaa simdi geldi aklimaaaa. Ah oglum duymasin bu yasta ihaneti kaldiramaz
Leleleleleleleleleele viyviyviyviy
Aksama görüsürüüzzzzzz
Ah canım biz de daha neler var nelerÖlçüm de mi var:26:
Haftaya verirsin canım.Dediğin gibi regledenir.Belki kaynamistir arada benim kilom AYNI :S
Evet çok iyiydin.Böyle devam et canım. 2 şirin çocuğu olan çıtır bir anne olacaksınben aslında bu hafta daha çok vereceğimi düşünüyorum.çünkü haticeye söz vermiştim.bütün hafta hiç olmadığım kadar hareketliydim ve menülerim diğer menülerime göre çok iyiydi hayırlısı olsun artık.ben çıkıyorum kızlar annem oturucakmış.toplasan 10 dk oldu şuraya oturalı söyleniyor.bana bi laptop şart onuda eşim almıyor.arada gelirim yine sevgiler
Evet canımKontrol ettim canım. Bulbul(kız ismini unuttum) dışında sorun yok. Bulbulun hesaplamasını 3 e böldüğün için mi 0.17kg???
Güzel bir bilgiymiş.Şaşırdım. Hayır kim ayarımızı bozuyor anlamadım kiakşamı yada yarın sabah paylaşmış olurum bak şimdi onuda merak ettim. ya madem bi iş yapıyorum (gevezelik gibi) bari hakkını verim dedim. bak senide ilgilendiren bi bilgi paylaşıcam akşam öğrendim. sınıfımızda 3-4 tane edebiyat öğretmeni vardı özellikle onlar için söyledi akşamki konumuz doğru nefes almak ve toplum içinde konuşmaktı. meslek hastalığı faranjitmiş onunda nedeni doğru nefes alamamakmış. erkekler bize göre daha iyi diyafram nefesi alıyomuş yeni doğan bebeklerde ama sonra zamanla bozuluyomuş bu bozulma 2-3 yaşa kadar düşmüş. örnek verdi bi bebek bütün gece ağlasa bile hiç sesi kısılmaz çünkü doğru nefes alıyo biz onun yarısı kadar ağlasak 3 gün sesimiz çıkmaz çok mantıklı geldi. bebeklere uyurken bakın karnı inip çıkar dedi. biz hep yarım yarım alıyoruz hatta bazen nefes almayı unutuyoruz dedi. bağırmakla yüksek ses çıkarmak arasında çok fark var dedi. NŞA durumlarında yani normal şartlar altında (kalıtsal,ırsi vs bi hastalık haricince) bi durum söz konusu deilse doğru nefes almak cildi güzelleştirir, kilo verdirir, kendinizi dinç hissettirir dedi. spor salonlarındaki gibi şimdi derin nefes alıyoruz deil. o zamanda ciğerlerimizi alttan sıkmış ve oraya hava dolmasını engellemiş oluruz dedi. nasıl ki bi balonu şişirken önce alttan dolmaya başlıyo cigerlermizde öyle olmalı kendimizi sıkıp derin nefes alıp verdiğimizde alt kısmı kapamış ve oraya oksijen girmesini engellemiş oluruz dedi. bu arada kelime bilgiside öğreniyoruz örn. mütevazi (arapçada parantez demekmiş) doğrusu mütevazı
Canım yine seni arada bırakmışım. Ben listeyi paylaşamadan çocukları yemeğe götrüdüm. Sende cankurtaran olarak paylaşmışsın.TeşekkürlerListeyi paylaşmadan çıkmış kaptan acaba paylaşşammı bende çıkacam dışarı birazdan kızlar sizce :44:
Canım şuan geçmişi okuyup ölçüleride not almaya çalışıyorum ancak bugüne zor gibi. Yarına kalabilir.Birazdan misafirlerim gelir. Onlar gelene kadar geçmişe bakayım.Yetişirse paylaşırımkaptanımm işlerin bitince ölçü tablomuzu düzenleyip paylaşabilir misinnn aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?