Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yolun yarısını geçtimmmm 11 kilocuk kaldııı sadece kendimiii süper hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Süslenip Dışarı çıkacam öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Süpersin gerçekten maşallah

günaydın kızlar hepinizi tebrik ederim maşallahınız var valla:)ben listede değilim ama kilo bildireyim yinede izine ayrıldığımda 87.7 idim şu an 86 yım:)ne mutlu kilo veriyorum diyene hehe:)
Çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler
off ya yaş pasta dedinde bugün personellerden birinin doğum günü pasta felan alınıcak ben napıcam yaa
Cıızzzzz

haticecim kübra listeyi paylaşmış ama bülbülün sütununda eksiklik var.verdiği kilonunda olması gerekmiyormu ?
Canım ordaki 0.17 verdiği kilo zaten
artık takımlarda sayı sınırlaması yok paylaşım alanında okudum
Ben inşallah zaman bulabilirsem bakacağım

İyi yapmışsın canım. Ben orayı daha okuyamadım ancak bende sınırlı olmasından yanayım.

Kız semine hep böyle Ceeeee yapıp gitcen mi??????
Semine hep böyle ceeee deyip giderse ceee deyip hoşçakal olacak. Semine gözüm mesaj sayılarının üstünde

Banu cum nasıl oldun iyi misin???

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ama çokk üzüldümmm şimdiii
ağlicam bakkkkk

gidim ben o zaman

hahaha :)
demekki aşk daha fazla kilo verdiriyor .. :)
ama hemen zayıflamak dahaada güzel olmak istiyorummmmmm :)
bence sen halen eşine aşıksndr kaptanm :)

Önemli değil kaptan yardımcısıyım boşuna değil heralde Herzaman yardım ederim

Kaptanım gülsah ile ilgili soruna bakarmısın paylaşım alanında ...
Bu akşam belki eve gitmeyeblrm bakamadım dün gecede cnm .. anlamadımda zaten :/

benim de mezuram yoktu esnemeyen bi iple ölçüp kizimin boy cetveline tutarak baktım walla sağlıklı olmadı ama sizi mi kircam dedim en kısa zamanda bir mezura alina
çok zekice

sınıfta çok öğretmen olduğu için sizinde işinize yaracak bilgiler çıkabilir özellikle not ediyorum sizinle paylaşmak için. evet nasıl oluyo anlamadım ama mısır gevreği tüketmiyorum en önemli fark bide onunla birlikte yağlı süt tabi :))) bunlar hep benim sonradan aklıma geldi çok süt tüketiyodum ama yağlı süt bırakınca hemen vermeye başladım daha verdiğimi hissediyorum. senin ihtiyacın olan tek şey bünyeni şaşırtmak o kadar geçen yaptın faydasını gördün. kocaman kocaman öpüyorum

Bugünkü mesajlar normalde Gönüle gidecekti Haticecim ama gönül babasıyla yaaa. Kime atalım mesajları???
cANIM BANA ATIN

haticecim beni haftasonu izinli yazabilirmisin, babaannem kötüleşti annemin yanında olup yardım etmem lazım. oradan giremem.
Geçmiş olsun canım.Yazdım.

Kimmiş onlar valla dalarız ağız burun kırarız.
Canım neden üzülüyorsun.Kendini bilmez birsürü kişi var.Ben daha bakamadım ama bakacağım.

Onu söyleyen 5. takıma gitti.Listeye girmeden bırakmış.

KIZLARRRRR 1. olmuşuz Banu da 2. olmuş:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
HEPİNİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.SÜPERSİNİZ

Canım annesinin iyi oluğuna sevindim.Tekrar geçmiş olsun.

ay em go tı dı may hom. ay lav yu evri badi so mac. kis yu yasemin kis yu zeynebim
Ya ben ya ben

1 ay önce

Gögüs : 95
bel: 81
Basen:110
alt bacak :38
Üst bacak :60
Kol:27

1 ay sonra

gögüs : 91
bel:75
Basen :100
alt bacak:36
üst bacak:53
Kol : 25

Maşallah sana
afiyet olsun dukan diyeti dimi. merak etme büyük ihtimalle haticede kayıtlıdır.
Kayıtlı canım

Göğüs: 109

Bel: 91

Kalça: 111

Üst Bacak: 71

Diz: 47

Kol: 36 utanıorum bu ölçülerle yaşamaktan
Not aldım canım. Üzülme eriyececek bunlar.

Bende yeni gördüm.Zamanım olursa ilgileneceğim.
Canım ben ayrılma yazını izne ayrıldı olarak yorumlayıp öyle işlem yaptım. Keşke öyle yazdırsaydın. Şimdi grubumuzda olurdun.
Kaptanım gülsah ile ilgili soruna bakarmısın paylaşım alanında ...
Bu akşam belki eve gitmeyeblrm bakamadım dün gecede cnm .. anlamadımda zaten :/
Gördüm canım birazdan bakacağım.

afiyet olsun seminecim

hamarat kaptanım

kötüyümmmmmmmmmmm öksürük de başladııı
Canım benim dikkat et kendine. Benimde iki gündür sesim kısıldı ,boğazım çok ağrıyor ve dedğin gibi öksürüyorum daha çok acıyor. Bide üstüne misafirim var. Senin hastalığın uzun sürdü. Daha çok dikkat edip iyileşmelisin canım.Doktora gittin mi?

kötüyümmmmmmmmmmm öksürük de başladııı

nane limon kaynat banucum...

içebilirsende ballı su ya da ballı süt iç öksürüğe iyi gelir ....

boğazların ağrıyosada gün boyu mümkün olduğunca konuşmakii boğazın dinlensin....

anaokulunda öğretmenlik yaptığım dönem bende öyle olurdum üstüne bide üşütme gelince insan çok fena olur o yüzden anlıyorumm

çok geçmiş olsunn canım inş hemencecik iyileşirsin

rabbim şifa versin...

kızlarrr eşim geldikten sonra beraber yürüyüşe çıkıcazzz

akşam girer menümü paylaşırr sonrada msj sayılarımı bildiririmm

Kızlar sizin grup içinde tartıştığınız ve paylaşım alanında verilmiş olan öneriye grup olarak cevap yazdım.Sonucu değiştiremeyiz ancak oyumuzu kullanmış olalım.

Öneri sunulmuş ve oy çokluğu ile karar verilmiş. Çoğunluk kabul ettiği için hayırlı olmasını diliyoruz.Biz 13. takım olarak oy kullanmakta geciktik ancak grup içinde bu durum tartışıldı. Oyumuzu 13.Takım: Hayır olarak kullanıyoruz.
Artık geç karar alındı oy kullanmanıza gerek yok gibi bir düşünce oluşabilir ancak biz geçte olsak sonucu değiştiremesekte oyumuzu kullanıp sebeblerini açıklamak istiyoruz.Şuan grubumuzda 11 üyemiz ve misafir olarak katılan 2 arkadaşımız var. Toplam 13 kişiyiz.
*
Grup olarak her haftanın mesajlarının toplamı olan bir tablo oluşturuyoruz. Grup paylaşımı ile ilgili yorumlar yapıp düzeltmelere çalışıyoruz.
*
Haftalık spor tablomuz var bunda da haftada kim kaç gün spor yapmış belli.
*Beden ölçülerimiz olan bir tablomuz var.Ayda bir yenileyerek durumu değerlendiriyoruz
.
*
Hergün yapılmasını oy birliği ile karar verdiğimiz sporlar var ve bunu hergün tablo olarakta paylaşıyoruz.
Peki bunları neden sayıyorum. Bu tabloları sürekli oluşturup paylaşıp değerlendirmek oldukça yararlı ancak kişi sayısı arttıkça bunu yapmak çok zor.. Biz bunları hep zevkle ,sıkılıp kimseye yük bindirmeden yapmaya çalışırken kişi sayısı artarsa zorlanırız. Kişi sayısı az olunca daha samimi ve bol sohbetli zaman geçiriyoruz ve burda olamaktan zevk alıyoruz. Ben kaptan olarak sayı artarsa takip açısından zorlanacağımıda düşünüyorum,Tek tek takip yapıp yorum yapmamda zor. Bizce 12 üst sınır olmaya devam etmeli ve bu sayı arttırılmamalıydı.

Durumu değiştiremesekte düşüncelerimiz bunlar.Bu maddenin hayırlı olmasını ve sorunlar çıkarmamasını diliyoruz.

3 kestane 50 kaloriymiş bilgin olsun:111:afiyet olsun.

geçmiş olsun hatice ,dikkat et kendine.

çok güzel açıklamışsın hatice .eline sağlık.ölçülerimi sabah ölçmeyi unuttum.şimdide zamanım yok.sorun olmazsa yarın sabah yazsam.

gidemedim canım, inşallah pazartesi bir de sinüzit var ben de, sinüslerim de kapalı şu an başağrısı, mide bulantısı da cabasıı sana da geçmiş olsun kaptancık

ballı süt içiyorum bir öğünde seminecim çok saol. valla okulda konuşmamak ne mümkün evde de dün kuzenlerim ve çocukları geldi. tam yatıp dinlencem, onlara sus otur derken yine boğazlarım tahriş oldu napalım sağlık olsun. tam iyileşiyorum yeniden başlıo :S ne hassas boğazım varmış arkadaş yaaa

aslında enerjimin azaldığından ve biraz dinlenip geri donecegimden bahsetmistim ama kesin konusmamistim hatice zira amacım sadece o gruptan ayrılmaktı akrebin beni ne şekilde ayirdigini bilmiyordum ya da geri dönüş suresinin altı ay olduğundan da haberim yoktu. Neyse kismet diyelim. Umarım sizi zor durumda birakmamisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…