Canım şuan geçmişi okuyup ölçüleride not almaya çalışıyorum ancak bugüne zor gibi. Yarına kalabilir.Birazdan misafirlerim gelir. Onlar gelene kadar geçmişe bakayım.Yetişirse paylaşırım
Süpersin gerçekten maşallahKızlar yolun yarısını geçtimmmm 11 kilocuk kaldııı sadece kendimiii süper hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Süslenip Dışarı çıkacam öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Çok güzel kilo vermişsin canım tebriklergünaydın kızlar hepinizi tebrik ederim maşallahınız var valla:)ben listede değilim ama kilo bildireyim yinede izine ayrıldığımda 87.7 idim şu an 86 yım:)ne mutlu kilo veriyorum diyene hehe:)
Cıızzzzzoff ya yaş pasta dedinde bugün personellerden birinin doğum günü pasta felan alınıcak ben napıcam yaa
Canım ordaki 0.17 verdiği kilo zatenhaticecim kübra listeyi paylaşmış ama bülbülün sütununda eksiklik var.verdiği kilonunda olması gerekmiyormu ?
Ben inşallah zaman bulabilirsem bakacağımartık takımlarda sayı sınırlaması yok paylaşım alanında okudum
İyi yapmışsın canım. Ben orayı daha okuyamadım ancak bende sınırlı olmasından yanayım.Haticecim paylaşım alanına kendim adıma bir yorum bıraktım. Seninde haberin olsun. Takım üye sayısının arttırılmasıyla ilgili. Ben şahsen kendi takımımızda daha fazla kişi olmasını istemem. hepimiz kendi içimizde belli bir samimiyete ulaştık. bencillik mi bilemicem ama daha fazla kişiyi tanıyıp paylaşmak istemem açıkcası(cadımıyım nedir )Az olsun öz olsun
Eki Görüntüle 531485
Semine hep böyle ceeee deyip giderse ceee deyip hoşçakal olacak. Semine gözüm mesaj sayılarının üstündeKız semine hep böyle Ceeeee yapıp gitcen mi??????
Banu cum nasıl oldun iyi misin???tamam canımmmm
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiSüpersin gerçekten maşallah
Çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler
Cıızzzzz
Canım ordaki 0.17 verdiği kilo zaten
Ben inşallah zaman bulabilirsem bakacağım
İyi yapmışsın canım. Ben orayı daha okuyamadım ancak bende sınırlı olmasından yanayım.
Semine hep böyle ceeee deyip giderse ceee deyip hoşçakal olacak. Semine gözüm mesaj sayılarının üstünde
Banu cum nasıl oldun iyi misin???
Maşallah Gönülcüm
Aşık seni.Kilo vermeside hemencik hızlandı maaşallah Bende eşime tekrar aşık olmalıyım.Sanırım bana heyecan,adrenalin lazım
Maaşallah Bilgencim çokgüzel
Haftaya yine 1 kg verirsin.Arada aynı olması bile güzel.
Tebrikler Gülşah.Listeye artı kilo ile girersin diye çekiniyordum maşallah eksi ile kilo vererek girdin.Çok sevindim tebrikler
Tebrikler Başak
Tebrikler cadı. Son kilolar ama süpersin.Bana da akıl ver.
Evet canım boyum 170 .
Teşekkürler canım.Bu hafta birşeyler yapmalıyım.
Beni de öp beni de
Tebrikler DeryaHer zaman gel tabii ki.
Tebrikler Semine. Kız 600 gr ma üzülünür mü.Valla ben o kadar vermiş olsaydım takla atardım
Tebrikler canım. Ölçüleri hemen not ediyorum
İyi eğlenceler canım
Ah canım biz de daha neler var neler
Haftaya verirsin canım.Dediğin gibi regledenir.
Evet çok iyiydin.Böyle devam et canım. 2 şirin çocuğu olan çıtır bir anne olacaksın
Evet canım
Güzel bir bilgiymiş.Şaşırdım. Hayır kim ayarımızı bozuyor anlamadım kiSen bize doğru nefes almayı öğret canım.
Canım yine seni arada bırakmışım. Ben listeyi paylaşamadan çocukları yemeğe götrüdüm. Sende cankurtaran olarak paylaşmışsın.Teşekkürler
çok zekicebenim de mezuram yoktu esnemeyen bi iple ölçüp kizimin boy cetveline tutarak baktım walla sağlıklı olmadı ama sizi mi kircam dedim en kısa zamanda bir mezura alina
Maşallah Gönülcüm
Tebrikler cadı. Son kilolar ama süpersin.Bana da akıl ver.
Beni de öp beni de
Güzel bir bilgiymiş.Şaşırdım. Hayır kim ayarımızı bozuyor anlamadım kiSen bize doğru nefes almayı öğret canım.
[/B][/COLOR]
cANIM BANA ATINBugünkü mesajlar normalde Gönüle gidecekti Haticecim ama gönül babasıyla yaaa. Kime atalım mesajları???
Geçmiş olsun canım.Yazdım.haticecim beni haftasonu izinli yazabilirmisin, babaannem kötüleşti annemin yanında olup yardım etmem lazım. oradan giremem.
Kimmiş onlarYaaa kızlar ana paylaşım alanına fikrimi belirttim beni avukatlık yapmakla suçlamışlar. Bundan sonra yarışmanın faydası için 1 kelime paylaşmayacağım ortak alanda. eleştiriye açık olmayan bir kısımmış orası anladım bugün
Eki Görüntüle 531767
Canım neden üzülüyorsun.Kendini bilmez birsürü kişi var.Ben daha bakamadım ama bakacağım.Düşüncem ile kırdıysam özür dilerim Nermincim. Senin bu takımda olmanı tabiki istiyorum canım. Dediğim gibi karar mekanizması kaptanımız, onun kararlarına sonuna kadar saygılıyım.
Evet fikri 1 kişi istedi hemen evet dedi Püsküüt. Kaptan onayları alınmış mı göremedim.Hatta alınmadıNe kadar çirkin bir sataşma ve fikir hakkımın olmadığına dair hava var o mesajda, canım cicimlerle kapatılmaya çalışılmış. Bu beni gerçekten çok üzdü. Salak kafam ne diye gidip yazıyorsun ne halleri varsa görsünler
Onu söyleyen 5. takıma gitti.Listeye girmeden bırakmış.üzülme yasemin.tavır hiç hoş olmamış.sen ne anlayacaksın,sus otur gibi ...geçen ay birkaç kişi girdi,daha isimlerini öğrenemeden kaçıp gittiler.hatta bir tanesi eski hali kalmamış 13. takımın diye söylenmişti...neyse boşver,memleketi sen mi kurtaracakın.
HEPİNİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.SÜPERSİNİZKIZLARRRRR 1. olmuşuzBanu da 2. olmuş :118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
Canım annesinin iyi oluğuna sevindim.Tekrar geçmiş olsun.Annesinin iyi haberini alınca rahatladı biraz olsunOnuda bugün kaybedecem diye dün gece hiç uyumadı üzüntüden
Üzme o tatlı canını, haftaya yine muhteşem vermiş olacaksın, sen benim idolümsün taaaammmmıııııı
Ya ben ya benay em go tı dı may hom. ay lav yu evri badi so mac. kis yu yaseminkis yu zeynebim
Maşallah sana1 ay önce
Gögüs : 95
bel: 81
Basen:110
alt bacak :38
Üst bacak :60
Kol:27
1 ay sonra
gögüs : 91
bel:75
Basen :100
alt bacak:36
üst bacak:53
Kol : 25
Kayıtlı canımafiyet olsun dukan diyeti dimi. merak etme büyük ihtimalle haticede kayıtlıdır.
Not aldım canım. Üzülme eriyececek bunlar.Göğüs: 109
Bel: 91
Kalça: 111
Üst Bacak: 71
Diz: 47
Kol: 36utanıorum bu ölçülerle yaşamaktan
Bende yeni gördüm.Zamanım olursa ilgileneceğim.Gulsahcimbi payasim alanina akarmison:/
Süren dolmadigi icin yarisamazmissin listeden ikarip yeniden esapayip derecei etkilerse degstiilicekmis
Persembeye adar cvp akki var galia atice gelince ilgilenir..yada kubracim sende bilirsin nasil yapiyrunuz
Simdi ne olmus bakayim deren ilk msj bunu gördüm
Canım ben ayrılma yazını izne ayrıldı olarak yorumlayıp öyle işlem yaptım. Keşke öyle yazdırsaydın. Şimdi grubumuzda olurdun.ne yani 6ay bekleyecek mıyım şimdi peh gruptan ayrılmak için kendimce geçerli sebeplerim vardı ama o zaman bu deneme süresi mecburi tutulsaydi da yeni gelenler de gurubun kendilerine göre olmadığını anladıklarında cikabilselerdi
Gördüm canım birazdan bakacağım.Kaptanım gülsah ile ilgili soruna bakarmısın paylaşım alanında ...
Bu akşam belki eve gitmeyeblrm bakamadım dün gecede cnm .. anlamadımda zaten :/
afiyet olsun seminecimdünkü menüm
sabah 2 yumurta 1 küçük salatalık 1 küçük domates
öğlen 1,5 haşlanmış patates 10-15 tane kestane kebabı
akşam 5yk kabak yemeği 3yk yoğurt yarım patates
2lt su
spor
1 saat yürüyüş
zorunlu hareketler+100 yarım mekik
Herkese selamlar.Sabah 7:30da uyandım.O saatten beri mutfaktaydım. Yemeklerimi yaptım.Kimisi fırınlanmayı bekliyor, kimiside tencerede pişmeyi .İşlerimi bitirince duş aldım.Şimdi kahvaltı yapıyorum.Dün kaçıncı olduk ondan bile habersizim.Hemen geçmişe bakayım
Banu cum nasıl oldun iyi misin???
Canım benim dikkat et kendine. Benimde iki gündür sesim kısıldı ,boğazım çok ağrıyor ve dedğin gibi öksürüyorum daha çok acıyor. Bide üstüne misafirim var. Senin hastalığın uzun sürdü. Daha çok dikkat edip iyileşmelisin canım.Doktora gittin mi?kötüyümmmmmmmmmmmöksürük de başladııı
kötüyümmmmmmmmmmmöksürük de başladııı
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..
Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
3 kestane 50 kaloriymiş bilgin olsun:111:afiyet olsun.dünkü menüm
sabah 2 yumurta 1 küçük salatalık 1 küçük domates
öğlen 1,5 haşlanmış patates 10-15 tane kestane kebabı
akşam 5yk kabak yemeği 3yk yoğurt yarım patates
2lt su
spor
1 saat yürüyüş
zorunlu hareketler+100 yarım mekik
geçmiş olsun hatice ,dikkat et kendine.Canım benim dikkat et kendine. Benimde iki gündür sesim kısıldı ,boğazım çok ağrıyor ve dedğin gibi öksürüyorum daha çok acıyor. Bide üstüne misafirim var. Senin hastalığın uzun sürdü. Daha çok dikkat edip iyileşmelisin canım.Doktora gittin mi?
Kızlar sizin grup içinde tartıştığınız ve paylaşım alanında verilmiş olan öneriye grup olarak cevap yazdım.Sonucu değiştiremeyiz ancak oyumuzu kullanmış olalım.
Öneri sunulmuş ve oy çokluğu ile karar verilmiş. Çoğunluk kabul ettiği için hayırlı olmasını diliyoruz.Biz 13. takım olarak oy kullanmakta geciktik ancak grup içinde bu durum tartışıldı. Oyumuzu 13.Takım: Hayır olarak kullanıyoruz.
Artık geç karar alındı oy kullanmanıza gerek yok gibi bir düşünce oluşabilir ancak biz geçte olsak sonucu değiştiremesekte oyumuzu kullanıp sebeblerini açıklamak istiyoruz.Şuan grubumuzda 11 üyemiz ve misafir olarak katılan 2 arkadaşımız var. Toplam 13 kişiyiz.
*Grup olarak her haftanın mesajlarının toplamı olan bir tablo oluşturuyoruz. Grup paylaşımı ile ilgili yorumlar yapıp düzeltmelere çalışıyoruz.
*Haftalık spor tablomuz var bunda da haftada kim kaç gün spor yapmış belli.
*Beden ölçülerimiz olan bir tablomuz var.Ayda bir yenileyerek durumu değerlendiriyoruz.
*Hergün yapılmasını oy birliği ile karar verdiğimiz sporlar var ve bunu hergün tablo olarakta paylaşıyoruz.
Peki bunları neden sayıyorum. Bu tabloları sürekli oluşturup paylaşıp değerlendirmek oldukça yararlı ancak kişi sayısı arttıkça bunu yapmak çok zor.. Biz bunları hep zevkle ,sıkılıp kimseye yük bindirmeden yapmaya çalışırken kişi sayısı artarsa zorlanırız. Kişi sayısı az olunca daha samimi ve bol sohbetli zaman geçiriyoruz ve burda olamaktan zevk alıyoruz. Ben kaptan olarak sayı artarsa takip açısından zorlanacağımıda düşünüyorum,Tek tek takip yapıp yorum yapmamda zor. Bizce 12 üst sınır olmaya devam etmeli ve bu sayı arttırılmamalıydı.
Durumu değiştiremesekte düşüncelerimiz bunlar.Bu maddenin hayırlı olmasını ve sorunlar çıkarmamasını diliyoruz.
Canım benim dikkat et kendine. Benimde iki gündür sesim kısıldı ,boğazım çok ağrıyor ve dedğin gibi öksürüyorum daha çok acıyor. Bide üstüne misafirim var. Senin hastalığın uzun sürdü. Daha çok dikkat edip iyileşmelisin canım.Doktora gittin mi?
nane limon kaynat banucum...
içebilirsende ballı su ya da ballı süt iç öksürüğe iyi gelir ....
boğazların ağrıyosada gün boyu mümkün olduğunca konuşmakii boğazın dinlensin....
anaokulunda öğretmenlik yaptığım dönem bende öyle olurdumüstüne bide üşütme gelince insan çok fena olur o yüzden anlıyorumm
çok geçmiş olsunn canım inş hemencecik iyileşirsin
rabbim şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?