Sabah:yulaf kepeği ile yapılmış 2 lorlu poğaca, sekersiz cay,domates salatalık,2 zeytin
Öğle:annem çiğbörek istiyorum diye tutturdu. 2 tane yedim.( cezamıda yaptım.150 mekik,150 yanbel,150 bacak)ayran
Akşam :kıymalı bamya yemeği,yoğurt çorbası
Su 2lt ama daha içerim
Spor ceza hareketlerimin yanısıra sabah 1 saat yürüyüş(çarşıdaki mağaza mağaza yaptıklarımı daha saymadım:)))))))
listede olmasanda,grupta yazsan olmaz mı?aslında enerjimin azaldığından ve biraz dinlenip geri donecegimden bahsetmistim ama kesin konusmamistim hatice zira amacım sadece o gruptan ayrılmaktı akrebin beni ne şekilde ayirdigini bilmiyordum ya da geri dönüş suresinin altı ay olduğundan da haberim yoktu. Neyse kismet diyelim. Umarım sizi zor durumda birakmamisimdir.
cicilerinizi güle güle giyin.yaşasın kilo vermekBugün annem ve kızımla çarşıya çıkıp kızıma bayramlık aldık.ablamın 2 oğlunada hediye bayramlık aldık :)))))
Hehehe ben mont almıcam diyodum yaa waikiki de sarı bir kaşe monta aşık oldum.biraz geniş olsun diyerek XL aldım(tanrım böyle diyebilmek ne güzel,eskiden en büyük bedeni içine giremiyodum:)))))annem ne biçim renk dedi durdu ama ben bayıldım kapsonlu yarım ceket gibi kaşe mont:))))
Eeee siz napıyonuz fıstıklarrr
afiyet olsunSabah:yulaf kepeği ile yapılmış 2 lorlu poğaca, sekersiz cay,domates salatalık,2 zeytin
Öğle:annem çiğbörek istiyorum diye tutturdu. 2 tane yedim.( cezamıda yaptım.150 mekik,150 yanbel,150 bacak)ayran
Su 2lt ama daha içerim
Spor ceza hareketlerimin yanısıra sabah 1 saat yürüyüş(çarşıdaki mağaza mağaza yaptıklarımı daha saymadım:)))))))
spor şahaneKahvaltı: 1 dukan krep, 2 karper, 1 domates,1 brdk ballı süt
Öğle: 1 kase çorba, 4 kaşık z.yağlı bamya, yarım kase et döner, 1 brdk ayran
Akşam: 1 dilim dukan mikrodalga ekmek, 1 kase işkembe çorbası(nihayettt ), 4 kaşık bamya, 1 brdk ayran
2 bardak ıhlamur, 1 brdk kayısı çayı
Su: 2.5 lt
SPOR: 100 twist + 100 yan bel + 100 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 150 bacak egzersizi
menünü beyenmedim kübraMenum :
Sabah
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates
1 dılım kepek ekmegı
Ara : 1 bardak sıcak cıklta
Aksam:
2 kasık pılav
Salata
Ara : 1 ınce dılım cıkolatalı pasta (kremsantsz
Erkek arkdsm cok ısrar edınce yedım
Spor:
Zorunlu hareketler
30dk yurume /kosma
listede olmasanda,grupta yazsan olmaz mı?
cicilerinizi güle güle giyin.yaşasın kilo vermek
afiyet olsun
spor şahaneafiyet olsun.
menünü beyenmedim kübraafiyet olsun.
menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
2 kaşık patatesli yumurta
2 kaşık melemen
peynir
1 tatlı kaşığı reçel
ara:2 kuru incir
1 ceviz
akşam:çorba
ıspanak yemeği
2 dilim ekmekk
yoğurt
ara:yarım küçük muz
1 mandalina
akşamı erken yedik,acıktım.
su:1 litre
spor:yok.
Menum :
Sabah
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates
1 dılım kepek ekmegı
Aksam:
2 kasık pılav
Salata
Spor:
Zorunlu hareketler
30dk yurume /kosma
menüm
2 kaşık melemen
peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 ceviz
ıspanak yemeği
2 dilim ekmekk
yoğurt
1 mandalina
bu erkek arkadaş sana kg aldırmasın dikkat etttafiyet olsn
afiyet olsun canımm
kötüyümmmmmmmmmmmöksürük de başladııı
geçmiş olsun kı<lar ikinizede hava değişimi sarsıyor bünyeyiCanım benim dikkat et kendine. Benimde iki gündür sesim kısıldı ,boğazım çok ağrıyor ve dedğin gibi öksürüyorum daha çok acıyor. Bide üstüne misafirim var. Senin hastalığın uzun sürdü. Daha çok dikkat edip iyileşmelisin canım.Doktora gittin mi?
çok güzel dile getirmişsin hatice ellerine sağlıkKızlar sizin grup içinde tartıştığınız ve paylaşım alanında verilmiş olan öneriye grup olarak cevap yazdım.Sonucu değiştiremeyiz ancak oyumuzu kullanmış olalım.
Öneri sunulmuş ve oy çokluğu ile karar verilmiş. Çoğunluk kabul ettiği için hayırlı olmasını diliyoruz.Biz 13. takım olarak oy kullanmakta geciktik ancak grup içinde bu durum tartışıldı. Oyumuzu 13.Takım: Hayır olarak kullanıyoruz.
Artık geç karar alındı oy kullanmanıza gerek yok gibi bir düşünce oluşabilir ancak biz geçte olsak sonucu değiştiremesekte oyumuzu kullanıp sebeblerini açıklamak istiyoruz.Şuan grubumuzda 11 üyemiz ve misafir olarak katılan 2 arkadaşımız var. Toplam 13 kişiyiz.
*Grup olarak her haftanın mesajlarının toplamı olan bir tablo oluşturuyoruz. Grup paylaşımı ile ilgili yorumlar yapıp düzeltmelere çalışıyoruz.
*Haftalık spor tablomuz var bunda da haftada kim kaç gün spor yapmış belli.
*Beden ölçülerimiz olan bir tablomuz var.Ayda bir yenileyerek durumu değerlendiriyoruz.
*Hergün yapılmasını oy birliği ile karar verdiğimiz sporlar var ve bunu hergün tablo olarakta paylaşıyoruz.
Peki bunları neden sayıyorum. Bu tabloları sürekli oluşturup paylaşıp değerlendirmek oldukça yararlı ancak kişi sayısı arttıkça bunu yapmak çok zor.. Biz bunları hep zevkle ,sıkılıp kimseye yük bindirmeden yapmaya çalışırken kişi sayısı artarsa zorlanırız. Kişi sayısı az olunca daha samimi ve bol sohbetli zaman geçiriyoruz ve burda olamaktan zevk alıyoruz. Ben kaptan olarak sayı artarsa takip açısından zorlanacağımıda düşünüyorum,Tek tek takip yapıp yorum yapmamda zor. Bizce 12 üst sınır olmaya devam etmeli ve bu sayı arttırılmamalıydı.
Durumu değiştiremesekte düşüncelerimiz bunlar.Bu maddenin hayırlı olmasını ve sorunlar çıkarmamasını diliyoruz.
Bugün annem ve kızımla çarşıya çıkıp kızıma bayramlık aldık.ablamın 2 oğlunada hediye bayramlık aldık :)))))
Hehehe ben mont almıcam diyodum yaa waikiki de sarı bir kaşe monta aşık oldum.biraz geniş olsun diyerek XL aldım(tanrım böyle diyebilmek ne güzel,eskiden en büyük bedeni içine giremiyodum:)))))annem ne biçim renk dedi durdu ama ben bayıldım kapsonlu yarım ceket gibi kaşe mont:))))
Eeee siz napıyonuz fıstıklarrr
afiyet olsun canım.bayramlıklarınızda hayırlı olsunSabah:yulaf kepeği ile yapılmış 2 lorlu poğaca, sekersiz cay,domates salatalık,2 zeytin
Su 2lt ama daha içerim
aramızda misafir olarak kal canım bitek listede olmazsın.ikinci takım sayfa 4396 ayrılma talebim burda
ilginç bir durum ya canım sıkıldı izinli yazilabilirdi bence
pofff
Kahvaltı: 1 dukan krep, 2 karper, 1 domates,1 brdk ballı süt
Akşam: 1 dilim dukan mikrodalga ekmek, 1 kase işkembe çorbası(nihayettt ), 4 kaşık bamya, 1 brdk ayran
SPOR: 100 twist + 100 yan bel + 100 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 150 bacak egzersizi
Kahvaltı: 1 dukan krep, 2 karper, 1 domates,1 brdk ballı süt
Akşam: 1 dilim dukan mikrodalga ekmek, 1 kase işkembe çorbası(nihayettt ), 2 yk bamya, 1 brdk ayran
Menum :
Sabah
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates
1 dılım kepek ekmegı
Aksam:
2 kasık pılav
Salata
Spor:
Zorunlu hareketler
30dk yurume /kosma
menüm
2 kaşık melemen
peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 ceviz
ıspanak yemeği
2 dilim ekmekk
yoğurt
1 mandalina
Selam kızlar.Geldim ama bitmiş durumdayım.Biraz geçmişe bakayım.Sonra uyuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?