Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

OLur canım. Bende ölçülerimi almadım.Yarın alacağım Yarın öğrencimin evine ziyarete gideceğiz.Akşama kadar ölçülerini paylaşmamış olanlar paylaşırsa tabloları paylaşırım olur mu

Sinizütte beter canım. Bu arada sinüsleri açan şey tuzlu su ancak deniz suyu en iyisi.Burnundan çek canım.Faydasını gerçekten göreceksin. İnsan hasta olunca hiçbirşeydende zevk almaz oluyor. İnşallah kısa süree iyileşirsin.

Canım önemli değil.Bende farkında değilim.Ben kendi isteği ile ayrıldı ifadesini görünce izinli ile aynı işlemler yapılıyor zannetmiştim.Meğer 6 ay gelemiyormuş. Birazda benim hatam. Bilip sana söylemeliydim. Neyse böyleöğrenmiş olduk.Biz sana alıştık.Listee olmasanda aramızda olmanı isteriz.

Gevezenin baş kraliçesi. Senin gevezelik için sebebe mi ihtiyacın var Maşallah diyeyim aman nazar değmesin.Haftanın birincisi sanırım sen olacaksın

Amanda aman bayramlıklarda alınırmış.Güle güle giyin canım.
Kaçamak yapılıp cezada yapılmış.İşte ideal yarışmacı.Maşallah

ikinci takım sayfa 4396 ayrılma talebim burda
ilginç bir durum ya canım sıkıldı izinli yazilabilirdi bence
pofff
Canım haklısın. Bende Ebrudan(önceki kaptanımız) kişileri ayrılınca madur bırakmamak için geri dönmek üzere ayrıldı olarak belirtmeyi öğrendim. Böylece isediği zaman dönüp bir takıma girebiliniyor. Kaptan ayrıldı yazınca böyle olmuş.Bazen ayrıldı yazmakta mantıklı geliyor ancak iş biraz kaptana kalıyor.
dün ve bugünün mesajlarını kime gönderioruz şimdiii? gönüle mi?:44::44:
Canım bana gönderin.

Afiyet şeker olsun canım

Ödülü sonuna kaar haketmiştin.Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım

menüm

saat 11:00 gibi kahvaltı

peynirli lor
4 zeytin doMATES salatalık
3 çatal sucuklu yumurta
5-6 tane patates kızartması
şekersiz çay

akşam

1/2 tabak söğürme
karnıbahar yemeği 3-4 çatal
3 zytin
peynir
şekersiz çay

bugün menüm saçma sapan oldu.sabah çok yemişim eşim annem ve çocuklarla kahvaltı ettik çok güzeldi sohbetle abartmışım.sonra çocuklara alışverişe çıktık,çocuklarla bir,geldiğimizde saat 3 gibiydi çocukları uyuttuk.bizde uyumuşuz.eşimin teyzesinin telefonuyla uyandık size geliyoruz diye.buzluktan sigara böreği kızarttım.erişte pişirdim çay ve allah ne verdiyse yedik.sonra iki teyzesi geldi ailecek ve bu saat oldu işte

PAYLAŞIM ALANINA ŞU MESAJI BIRAKTIM.BİLGİNİZE KIZLAR.

Merhaba akrep33. Ben musait olup geçmişi şimdi okuyabildim. Bu diyalogları görünce gerçekten üzüldüm.Püsküüt gerekli müdahaleyi yapmış ancak bende yorum yapmadan geçemeyeceğim. Günlerdir grup üyelerinin burayı takip etmesini ve gerekirse paylaşımda bulunmasını söylüyor ve bunun için neler yapmalıyız diye konuşuyoruz. Grup arkadaşlarımda özveri ile takip etmeye çalışıyor. Bir öneri sunulunca doğal ve haklı olarak yorumda bulunmuşlar ki bende çalışıyor olmasam gelip kendi yorumumu yazardım. Grup içindeki durumumuza göre Yasemin'in yaptığı yorum gayet mantıklı. Başka bir grup aynı fikirde olmayabilir. Burda kim kimin avukatı anlamadım. Arkadaşımıza bu tür bir hitapta bulunulması bizleri çok üzdü. Senden bir özür beklediğimizi belirtmek isterim.
Püsküüt ün e dediği gibi burayı takip edip yorum yapmak her üyenin hakkı ve yapmalı da. Düşüncelerini ve görüşlerini her zaman burda belirtmeni isterim

göğüs :108
bel:92
basen:115
kol:31
üst bacak:67
alt bacak:43

kızlar geçen sefer metreyle ölçmiştüm bu sefer mesureyle ölçtüm ama sanırım hiç incelmemişim

paylaşım alanına şöyle bir öneri getirmiş püsküt

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-643.html

haftanın sondan birincisinin paylaşım alanında sırrını yazması.yani haftanın birincisinin yaptığı gibi.siz ne dersiniz buna.kaptanlardan cevap bekleniyor ve her takımın katılma zorunluluğu yok,sadece evet diyen takımlar katılıcak.

ben fikrimi şöyle söyleyim.eğlence açısından yada bir dahaki haftaya motivasyonun artması için evet, ama ben kendi adıma kilo veremediğimde yada aldığımda çok sinirli ve gergin oluyorum.paylaşım alanınada bunu yazmak beni üzebilir.

takım genelinin kararına ve kaptanımızın kararına katılıyorum.yapmak zorunda kalırsam eğer mecburiyetten yaparım

Öneri / Haftanın Sonuncusu
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..

Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.

ÖNERİ:

Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.

Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?

OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dünkü menum
sabah bir haşlanmış yumurta
ara elma
öğlen bir tabak sebzeli makarna 2bardak ayran
ara elma
akşam hamsi roka salatası şalgam

afiyet olsun bilgen.arada olur ,takılma.iyi gidiyorsun.

siz ne derseniz ben uyarım.

günaydın iyi pazarlar
günaydııııııııııııııııın.

günaydın kızlar
dünkü menum
ara elma
ara elma
çok az olmuş sanki.afiyet olsun.

ölçülerim
gögüs:94
bel:83
basen:107
kol:27
üst bacak:54
alt bacak:34

belim geçen aya göre ciddi farketmiş.düzgün kilo veremedim ama sanırım sıkılaşmışım.buda bişey.

Teşekkür ederim canım ..

Afiyet olsun canım .
Arada olur öyle şeyler :)

Ben begenmedim Rahatsız edici bir uygulama bana göre :)

günaydın kızlar
dünkü menum
ara elma
ara elma
Afiyet olsun canım

ölçülerim
gögüs:94
bel:83
basen:107
kol:27
üst bacak:54
alt bacak:34

belim geçen aya göre ciddi farketmiş.düzgün kilo veremedim ama sanırım sıkılaşmışım.buda bişey.
masallah orti

Ben birazdan dışarı çıkacam akşam 7dede bir arkadaşımın abisinin düğününe gitcem sonra arkadaşta kalacam ordan direk okula giderim yarın akşam nette olurum ama telefondan bakabildiğim kadar bakacam öpüldünüz

kızım kır dizini az evde otur be ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…