OLur canım. Bende ölçülerimi almadım.Yarın alacağım3 kestane 50 kaloriymiş bilgin olsun:111:afiyet olsun.
geçmiş olsun hatice ,dikkat et kendine.
çok güzel açıklamışsın hatice .eline sağlık.ölçülerimi sabah ölçmeyi unuttum.şimdide zamanım yok.sorun olmazsa yarın sabah yazsam.
Sinizütte beter canım. Bu arada sinüsleri açan şey tuzlu su ancak deniz suyu en iyisi.Burnundan çek canım.Faydasını gerçekten göreceksin. İnsan hasta olunca hiçbirşeydende zevk almaz oluyor. İnşallah kısa süree iyileşirsin.gidemedim canım, inşallah pazartesibir de sinüzit var ben de, sinüslerim de kapalı şu an başağrısı, mide bulantısı da cabasıı sana da geçmiş olsun kaptancık
ballı süt içiyorum bir öğünde seminecim çok saol. valla okulda konuşmamak ne mümkünevde de dün kuzenlerim ve çocukları geldi. tam yatıp dinlencem, onlara sus otur derken yine boğazlarım tahriş oldu napalım sağlık olsun. tam iyileşiyorum yeniden başlıo :S ne hassas boğazım varmış arkadaş yaaa
Canım önemli değil.Bende farkında değilim.Ben kendi isteği ile ayrıldı ifadesini görünce izinli ile aynı işlemler yapılıyor zannetmiştim.Meğer 6 ay gelemiyormuş. Birazda benim hatam. Bilip sana söylemeliydim. Neyse böyleöğrenmiş olduk.Biz sana alıştık.Listee olmasanda aramızda olmanı isteriz.aslında enerjimin azaldığından ve biraz dinlenip geri donecegimden bahsetmistim ama kesin konusmamistim hatice zira amacım sadece o gruptan ayrılmaktı akrebin beni ne şekilde ayirdigini bilmiyordum ya da geri dönüş suresinin altı ay olduğundan da haberim yoktu. Neyse kismet diyelim. Umarım sizi zor durumda birakmamisimdir.
Gevezenin baş kraliçesi. Senin gevezelik için sebebe mi ihtiyacın varMerhaba kızlar
Geçmişi okudum ama alıntılayamadım
Haticecim cuma mesajım 68(biraz abarttığımım farkındayım ama gelişmeler öyle gerektirdi).beni üzen 2. Takımın kaptanı akrepti.akrep gibi inceden soktu iğnesini.Şahsen ysptığı kabalıktan ötürü genel paylaşım olan kısımda bir özür bekliyorum.
Gülşahcım listede kalmanda sıkıntı var sanırım. Ama istersen buraya devam edip gününün dolmasını bekleyebilirsin
Amanda aman bayramlıklarda alınırmış.Güle güle giyin canım.Bugün annem ve kızımla çarşıya çıkıp kızıma bayramlık aldık.ablamın 2 oğlunada hediye bayramlık aldık :)))))
Hehehe ben mont almıcam diyodum yaa waikiki de sarı bir kaşe monta aşık oldum.biraz geniş olsun diyerek XL aldım(tanrım böyle diyebilmek ne güzel,eskiden en büyük bedeni içine giremiyodum:)))))annem ne biçim renk dedi durdu ama ben bayıldım kapsonlu yarım ceket gibi kaşe mont:))))
Eeee siz napıyonuz fıstıklarrr
Kaçamak yapılıp cezada yapılmış.İşte ideal yarışmacı.MaşallahSabah:yulaf kepeği ile yapılmış 2 lorlu poğaca, sekersiz cay,domates salatalık,2 zeytin
Öğle:annem çiğbörek istiyorum diye tutturdu. 2 tane yedim.( cezamıda yaptım.150 mekik,150 yanbel,150 bacak)ayran
Akşam :kıymalı bamya yemeği,yoğurt çorbası
Su 2lt ama daha içerim
Spor ceza hareketlerimin yanısıra sabah 1 saat yürüyüş(çarşıdaki mağaza mağaza yaptıklarımı daha saymadım:)))))))
Canım haklısın. Bende Ebrudan(önceki kaptanımız) kişileri ayrılınca madur bırakmamak için geri dönmek üzere ayrıldı olarak belirtmeyi öğrendim. Böylece isediği zaman dönüp bir takıma girebiliniyor. Kaptan ayrıldı yazınca böyle olmuş.Bazen ayrıldı yazmakta mantıklı geliyor ancak iş biraz kaptana kalıyor.ikinci takım sayfa 4396 ayrılma talebim burda
ilginç bir durum ya canım sıkıldı izinli yazilabilirdi bence
pofff
Canım bana gönderin.dün ve bugünün mesajlarını kime gönderioruz şimdiii? gönüle mi?:44::44:
Afiyet şeker olsun canımKahvaltı: 1 dukan krep, 2 karper, 1 domates,1 brdk ballı süt
Öğle: 1 kase çorba, 4 kaşık z.yağlı bamya, yarım kase et döner, 1 brdk ayran
Akşam: 1 dilim dukan mikrodalga ekmek, 1 kase işkembe çorbası(nihayettt ), 4 kaşık bamya, 1 brdk ayran
2 bardak ıhlamur, 1 brdk kayısı çayı
Su: 2.5 lt
SPOR: 100 twist + 100 yan bel + 100 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 150 bacak egzersizi
Ödülü sonuna kaar haketmiştin.Afiyet olsun canım.Menum :
Sabah
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates
1 dılım kepek ekmegı
Ara : 1 bardak sıcak cıklta
Aksam:
2 kasık pılav
Salata
Ara : 1 ınce dılım cıkolatalı pasta (kremsantsz
Erkek arkdsm cok ısrar edınce yedım