günaydın kızlar iyi haftalar dilerim
Günaydın kızlar
Beden ölçülerini bildirmeyenler Başak,Semine,Ferhan,Gönül . Yarın tabloyu yayınlayacağım.Lütfen artık paylaşın.
Zeynep,Nurgül,Yasemin,Gülşah cuma cumartesi mesajlarınız eksik. Semine çarşamba perşembe eksik.
hatice bana ceza verirmisinne olduğunu söylemek istemiyorum ama ben tatlı yedim:18::18::18::18: ölçülerimide zaten bu tatlının üstüne ölçtüm ve iyice moralim bozuldu
bütün geçmişi okudum ve geldim
birinci olmuşuzbütün arkadaşlarımı tebrik ederim. banucum senide tebrik ederim
yasemincim kafana takma derim sen fikrini belirttin ama kaldıramayanlar oldu herhalde
ölçülerini paylaşanlarda bi incelme farkediliyor tebrik ederim. benim durumum ise pek parlak değilyazdığım evde kaldı ama şöyle söyleyim haticecim basenden 1cm belden 2cm gitmiş o kadar çok kötü hissediyorum kendimi yediklerimde belirgin bi azaltma yapamayacağım için spora yüklenmem lazım, bunun içinde spor salonuna yazılacağım. babaannemin iyileşmesini bekliyorum, bu arada geçmiş olsun diyenlerede teşekkür ederim cuma günü kötüydü ama hafta sonu daha iyi oldu hatta dün bayramı evinde geçirmekten bahsediyordu inşallah düzelecek. bayramıda atlattımmı yaşasın spor yapmak
Sen rejimi bitir istediğin kiloya gel bol bol yersin tatlılar kaçmıyo merak etme
Ama bişey söyleyim kimi diyetlerde off gün de var canın çok istediyse muhtemelen vücudun sinyal göndermiştir sana ve bence afiyet olsun
Veee ara öğünlerinde meyveni ihmal etmezsen vücudunun şeker ihtiyacı da aynı zamanda görüleceğinden ciddi tatlı krizlerine girmezsin. Diyet yaparken dengeli beslendiğin sürece kriz anları yaşamazsın.
bence git şimdiden üyeliğini al kendini mecbur et şu geçsin de bu bitsin de olayının ardı arkası gelmiyor çünkü
şu anda gitmeye hiç vaktim yok. ayrıca bayramda tatil olduğuna göre 1 haftam boşuna gider ve o hafta gidemediğim için soğurum
çok canın sıkılmış senin yaaa ileri zamanlı üyeliği kastetmiştim ben bayramdan sonraya başlayacak şekilde
Kürtçe bi atasözü var. Nusaybin'de çalışırken öğrenmiştim. Bazen bazı şeylerin düzelmesi için önce tamamen bozmalısın der. Genelde insan ilişkileri için kullanılır ama şimdi sen diyete uygula bunu. Bozmuşsun moralin de çok bozulmuş bu anı milat al ve bundan sonra bu hataları yapmaktan kaçın..
İnsan bu kadar üzülüp moralini bozacağı şeyi bi daha yapar mı? Mutlu olmak üzerine değil mi bizim bütün düşünce yapımız.
günaydın hanımlargüzel ve bol kilo verişli bir hafta olur inşallah.hafta sonu biraz abarttımda o yüzden temennilerim fazla neyse bu hafta telafi ederm herhalde :)
Gunaydin kizlarrr
Öncelikle nasilsiniz? Dün gece girdim gecmise bakindim .. Yeniden mevzu etmek degil amacim ama gecte olsa fikrimi yazmak istiyorum..gercekten yasemin kirilmakta hakli,,ilk oldugu gun yaseminin hassas yada ogüne özel gergin oldugunu sandim..bunu dusunmeme neden , aslinda ayni gun muteddeyyinle yasadigi diyalogtu..sonra dun gece yeniden baktigimda ..yasemin gayet normal fikrini yaziyor verilen ilk cvpta avukatlikla suclaniyor,birde sen git kaptanin gelsin muamelesi görüyor..tabi etki tepkiyi dogruyorda yasemin cvp yaziyor..ama sonrasinda püskütünde mesajlarin siralmaya bakmadan usluplar diye deyerlendirip konuyu örtmrside ayri bisey..birde sonra ben aylardir buradayim ..hic kimse gelip bizim sayfada birsey yazmazdi hatirlatmazdi,paylasmazdi,,, 2 defa ayni arkadas gelip biseyler paylasmis :s baskalarina iyi niyetli gibi gelebilirde bana pifff bilmem ki ,,,sonra insanlar gidip" ... "Fikrini paylasir orda
Simdi bunu yazdiktan sonra benim size verecegim haberi yazmam biraz sey olucak ama :) alakasinin olmadiginida belirtmek isterim
Kizzzllaaarrrr bana kizicaksiniz amaaaa belki kizmasssinizben listeden cikmak istiyorum..haftasonu cok dusundum. Her cuma ciddii gerginlik yasiyorum..bunu kendime yasaticak kadar kilo sorunumun olmadigina karar verdim ..vermek istedigim kilom elbette var en az 5 ...7 versem süper olur..ama gram gram vermek cok geriyor beni...acaba bu stres mi verdirmiyor diyorum..rahat olmaya calisiyorum ama olamiyorum cok uzuluyorum veremeyince yada az verince..burda mizmizlanmamak icin belli etmemeye calisiyorum ama evde geriliyorum..simdiden haftaya cumanin sikintisi basladi..önceden böyle olmamisti..yanilmiyorsam 2009 du ve ben yarismaya katilip kisa surede 9 kilo verip ayrilmistim..simdi olmuyor yada ben cok kasiyorum..bunu daha oncede hissediyordum ama size cok alistigim ve coooooookkkk sevdigim icin o stresi görmezden geliyordum ..ama daha fazla uzmek istemiyorum kendimi...
Daha önce bahsetmistim isyerindende sikistiriyorlar..bu haftasonu bununda görüsmesi oldu..buhafta annemlerde gelicek..zaten ise baslarsam ben 3 cocukla buraya msj , paylasim olarak zaman ayirabilmem neredeyse imkansiz..ama acikcasi bu sebebim degil..
Böyle hissederken yedek bekleyen arkadaslarimida bekletmek istemem.
Ama biyerede kaybolmak istemiyorum ...kabul ederseniz yazarim yine hep:26:cok sik olmasada...diyet gunlugum vardi..oradan diyetimi takip ederim...hatta bugun bi resim cekileyim diye dusundum ,,sizinlede paylasirim...killo verincede cekilirim ...vazgectigim yok yani sadece kendim icin yöntemimi degistirmek istiyorum
Siz ne dersiniz?:26:
Gunaydin kizlarrr
Öncelikle nasilsiniz? Dün gece girdim gecmise bakindim .. Yeniden mevzu etmek degil amacim ama gecte olsa fikrimi yazmak istiyorum..gercekten yasemin kirilmakta hakli,,ilk oldugu gun yaseminin hassas yada ogüne özel gergin oldugunu sandim..bunu dusunmeme neden , aslinda ayni gun muteddeyyinle yasadigi diyalogtu..sonra dun gece yeniden baktigimda ..yasemin gayet normal fikrini yaziyor verilen ilk cvpta avukatlikla suclaniyor,birde sen git kaptanin gelsin muamelesi görüyor..tabi etki tepkiyi dogruyorda yasemin cvp yaziyor..ama sonrasinda püskütünde mesajlarin siralmaya bakmadan usluplar diye deyerlendirip konuyu örtmrside ayri bisey..birde sonra ben aylardir buradayim ..hic kimse gelip bizim sayfada birsey yazmazdi hatirlatmazdi,paylasmazdi,,, 2 defa ayni arkadas gelip biseyler paylasmis :s baskalarina iyi niyetli gibi gelebilirde bana pifff bilmem ki ,,,sonra insanlar gidip" ... "Fikrini paylasir orda
Simdi bunu yazdiktan sonra benim size verecegim haberi yazmam biraz sey olucak ama :) alakasinin olmadiginida belirtmek isterim
Kizzzllaaarrrr bana kizicaksiniz amaaaa belki kizmasssinizben listeden cikmak istiyorum..haftasonu cok dusundum. Her cuma ciddii gerginlik yasiyorum..bunu kendime yasaticak kadar kilo sorunumun olmadigina karar verdim ..vermek istedigim kilom elbette var en az 5 ...7 versem süper olur..ama gram gram vermek cok geriyor beni...acaba bu stres mi verdirmiyor diyorum..rahat olmaya calisiyorum ama olamiyorum cok uzuluyorum veremeyince yada az verince..burda mizmizlanmamak icin belli etmemeye calisiyorum ama evde geriliyorum..simdiden haftaya cumanin sikintisi basladi..önceden böyle olmamisti..yanilmiyorsam 2009 du ve ben yarismaya katilip kisa surede 9 kilo verip ayrilmistim..simdi olmuyor yada ben cok kasiyorum..bunu daha oncede hissediyordum ama size cok alistigim ve coooooookkkk sevdigim icin o stresi görmezden geliyordum ..ama daha fazla uzmek istemiyorum kendimi...
Daha önce bahsetmistim isyerindende sikistiriyorlar..bu haftasonu bununda görüsmesi oldu..buhafta annemlerde gelicek..zaten ise baslarsam ben 3 cocukla buraya msj , paylasim olarak zaman ayirabilmem neredeyse imkansiz..ama acikcasi bu sebebim degil..
Ama biyerede kaybolmak istemiyorum ...kabul ederseniz yazarim yine hep:26:cok sik olmasada...diyet gunlugum vardi..oradan diyetimi takip ederim...hatta bugun bi resim cekileyim diye dusundum ,,sizinlede paylasirim...killo verincede cekilirim ...vazgectigim yok yani sadece kendim icin yöntemimi degistirmek istiyorum
ben bişeye karar verdimmi(allah nasip ederse) onu yaparım, bayramdan sonraya karar verdiysem yazılırım zaten emin ol.
kürt ata sözleri hiç bana göre değil güzelim, hayatımı onların sözlerine göre yaşayamam
Gunaydin kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?