Ceza isteyen ilk kişisinhatice bana ceza verirmisinne olduğunu söylemek istemiyorum ama ben tatlı yedim:18::18::18::18: ölçülerimide zaten bu tatlının üstüne ölçtüm ve iyice moralim bozuldu
Gunaydin kizlarrr
Öncelikle nasilsiniz? Dün gece girdim gecmise bakindim .. Yeniden mevzu etmek degil amacim ama gecte olsa fikrimi yazmak istiyorum..gercekten yasemin kirilmakta hakli,,ilk oldugu gun yaseminin hassas yada ogüne özel gergin oldugunu sandim..bunu dusunmeme neden , aslinda ayni gun muteddeyyinle yasadigi diyalogtu..sonra dun gece yeniden baktigimda ..yasemin gayet normal fikrini yaziyor verilen ilk cvpta avukatlikla suclaniyor,birde sen git kaptanin gelsin muamelesi görüyor..tabi etki tepkiyi dogruyorda yasemin cvp yaziyor..ama sonrasinda püskütünde mesajlarin siralmaya bakmadan usluplar diye deyerlendirip konuyu örtmrside ayri bisey..birde sonra ben aylardir buradayim ..hic kimse gelip bizim sayfada birsey yazmazdi hatirlatmazdi,paylasmazdi,,, 2 defa ayni arkadas gelip biseyler paylasmis :s baskalarina iyi niyetli gibi gelebilirde bana pifff bilmem ki ,,,sonra insanlar gidip" ... "Fikrini paylasir orda
Simdi bunu yazdiktan sonra benim size verecegim haberi yazmam biraz sey olucak ama :) alakasinin olmadiginida belirtmek isterim
Kizzzllaaarrrr bana kizicaksiniz amaaaa belki kizmasssinizben listeden cikmak istiyorum..haftasonu cok dusundum. Her cuma ciddii gerginlik yasiyorum..bunu kendime yasaticak kadar kilo sorunumun olmadigina karar verdim ..vermek istedigim kilom elbette var en az 5 ...7 versem süper olur..ama gram gram vermek cok geriyor beni...acaba bu stres mi verdirmiyor diyorum..rahat olmaya calisiyorum ama olamiyorum cok uzuluyorum veremeyince yada az verince..burda mizmizlanmamak icin belli etmemeye calisiyorum ama evde geriliyorum..simdiden haftaya cumanin sikintisi basladi..önceden böyle olmamisti..yanilmiyorsam 2009 du ve ben yarismaya katilip kisa surede 9 kilo verip ayrilmistim..simdi olmuyor yada ben cok kasiyorum..bunu daha oncede hissediyordum ama size cok alistigim ve coooooookkkk sevdigim icin o stresi görmezden geliyordum ..ama daha fazla uzmek istemiyorum kendimi...
Daha önce bahsetmistim isyerindende sikistiriyorlar..bu haftasonu bununda görüsmesi oldu..buhafta annemlerde gelicek..zaten ise baslarsam ben 3 cocukla buraya msj , paylasim olarak zaman ayirabilmem neredeyse imkansiz..ama acikcasi bu sebebim degil..
Böyle hissederken yedek bekleyen arkadaslarimida bekletmek istemem.
Ama biyerede kaybolmak istemiyorum ...kabul ederseniz yazarim yine hep:26:cok sik olmasada...diyet gunlugum vardi..oradan diyetimi takip ederim...hatta bugun bi resim cekileyim diye dusundum ,,sizinlede paylasirim...killo verincede cekilirim ...vazgectigim yok yani sadece kendim icin yöntemimi degistirmek istiyorum
Siz ne dersiniz?:26:
Kızlar merhaba,
Makina mühendisleri odasında bugün yarın eğitim veriyorum.sabahtan beri giremedim bu nedenle.
Ferhan gitme canım ben seni çok özlerim amaaaayazdığını gördüm cuma yaşadıklarımla ilgili.Aynen dediğin gibi oldu, bende çok soğudum bu yarışmadan alın başınıza çalın yarışmanızı diyesîm var püsküüt ve akrebe.sinirlerim hala bozuk,motivasyonum 0 hiç yazasım yok buraya. bende kararsızım ayrılmak konusunda (((
Kızlar mesajlarınızı okuyunca benimde iyice canım sıkıldı. Son haftalarda zaten doğru dürüst kilo veremiyorum bende bıraksam mı diyorum:44:siz giderseniz bende giderim
Kızlar merhaba,
Makina mühendisleri odasında bugün yarın eğitim veriyorum.sabahtan beri giremedim bu nedenle.
Ferhan gitme canım ben seni çok özlerim amaaaayazdığını gördüm cuma yaşadıklarımla ilgili.Aynen dediğin gibi oldu, bende çok soğudum bu yarışmadan alın başınıza çalın yarışmanızı diyesîm var püsküüt ve akrebe.sinirlerim hala bozuk,motivasyonum 0 hiç yazasım yok buraya. bende kararsızım ayrılmak konusunda (((
Dukanın ekmeği mi çıktı ? Dukan ekmek nasıl oluyor ?
afiyet olsun.bende bayılırım kavurma pilava:26:Okuldaym kızlar gecmıse. Bakamıyorum
Dunku menum :
Sabah :
1 haslanmıs yumurta
1 dılım kepeklı ekmek
1 kasık tulum peynırı
Aksam :
Dugundeydm salata kavurma pılav 1 porsıyon :)
Ara :
Nescafe
Spor yok
Kızlar özür dilerim sizi üzdüğüm için.tamam bırakmıyorum.mezun olup öncesi sonrası fotolarımu paylaşım alanında yayınlayıp çatlatcam onlarıhepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız ) muccyks:))
Not:telden girdiğim için alıntılayamadım
Kızlar özür dilerim sizi üzdüğüm için.tamam bırakmıyorum.mezun olup öncesi sonrası fotolarımu paylaşım alanında yayınlayıp çatlatcam onlarıhepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız ) muccyks:))
Kahvaltı: 1 karper, 1 domates, 1 dukan muffin, 1 çay bardağı süt
Öğle: 1 kase z.yağlı bamya, 1 dilim dukan ekmek, yarım kase light yoğurt
Ara: 1 brdk nescafe, 1 muz
Akşam: 1 kase çorba, 1 kase zyağlı karnabahar, 1 tavuk burger, 1 brdk ayran
1 brdk kayısı çayı
Su: 2.5 lt
Spor: leslie 2 miles + 150 bacak egzersizi +100 twist + 100 yan bel + 100 mekik + 50 yan mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
ama benim mikrodalgam yokkiiiiiiiiiiiiidukan diyet tariflerinden buldum canım. mikrodalgada yapılıyor. tarifi veriyim. güzel oldu. küçük bir borcam yaptım, 4e böldüm. dolaba attım. 1 parçasını yiorum gün içinde :)
MİKRODALGA EKMEĞİ
MALZEMELER2 KİŞİLİK veya 2 GÜNLÜK)
-1 YUMURTA + 1 YUMURTA AKI
-4 YK YULAF KEPEĞİ(atakta 3)
-3 YK YAĞSIZ YOĞURT
-1 ÇAY K.KAB.TOZU
Yumurtalar yoğurtla çırpılır.Kepek ve kab.tozu eklenir.İyice çırpılıp 5dk kadar dinlendirilir.Mikrodalgaya dayanıklı bir kap içine alınarak en yüksek derecede 7dk.pişirilir.Ben 15x15 kare borcam kullandım.4 dilim büyük boy tost ekmeğim oldu.
Çıktığında çok hoş görünmesede ,soğuduğunda ekmeğe benzeyecek merak etmeyin:)Tercihen çok miktarda yapıp buzluğa atarak ihtiyaç duyduğunuzda,kızartarak tüketmenizi tavsiye ederim.
Kahvaltı: 1 karper, 1 domates, 1 dukan muffin, 1 çay bardağı süt
1 brdk kayısı çayı
Spor: leslie 2 miles + 150 bacak egzersizi +100 twist + 100 yan bel + 100 mekik + 50 yan mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
nihayet twister ve dambıllarım geldi.çok mutluyum.kalın belim,sarkan kollarım korkun benden
bugün yürüyüşe çıkmak istemiyo canım kızlarrrr
evde yapayım diyorum videolarımdan ama canım onuda istemiyo :26:
napsam kiiiiii
canın istemeyince bir işi yapması ölüm gibi geliyor dimi insana.ama sen bence diril evdede olsa yap sporunu bende şimdi bisiklete binicem şimdi hadi bakalım beraber başlayalım
eşim jillianı indirmişti netten onu mu yapsam nee
çok zor ama yaaaaa
ona bende başlamıştım annemlerdeyken 1 hafta yapabildim günde en fazla 15 dakika kadar gerçekten çok zor ama bir o kadarda faydalı benim internetim sınırlı olmasa yine başlardım ama açamıyorum ne yazıkki bence dene derim 1 haftada anlarsın.
Canım benim süpersin.Kızlar özür dilerim sizi üzdüğüm için.tamam bırakmıyorum.mezun olup öncesi sonrası fotolarımu paylaşım alanında yayınlayıp çatlatcam onlarıhepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız ) muccyks:))
Güzel tarif.Teekkürler canımdukan diyet tariflerinden buldum canım. mikrodalgada yapılıyor. tarifi veriyim. güzel oldu. küçük bir borcam yaptım, 4e böldüm. dolaba attım. 1 parçasını yiorum gün içinde :)
MİKRODALGA EKMEĞİ
MALZEMELER2 KİŞİLİK veya 2 GÜNLÜK)
-1 YUMURTA + 1 YUMURTA AKI
-4 YK YULAF KEPEĞİ(atakta 3)
-3 YK YAĞSIZ YOĞURT
-1 ÇAY K.KAB.TOZU
Yumurtalar yoğurtla çırpılır.Kepek ve kab.tozu eklenir.İyice çırpılıp 5dk kadar dinlendirilir.Mikrodalgaya dayanıklı bir kap içine alınarak en yüksek derecede 7dk.pişirilir.Ben 15x15 kare borcam kullandım.4 dilim büyük boy tost ekmeğim oldu.
Çıktığında çok hoş görünmesede ,soğuduğunda ekmeğe benzeyecek merak etmeyin:)Tercihen çok miktarda yapıp buzluğa atarak ihtiyaç duyduğunuzda,kızartarak tüketmenizi tavsiye ederim.
Politikacımız Nerminha şöyle yola gel bakayım doğru yoldan şaşmayalım doğru yol 13. takımdan geçiyor hedefe ulaşmanın en güzel ve keyifli yolu bu yol bence.bu yolda beraber ilerleyelim arkadaşlar dağılmadan...(politikacılar gibi konuştum)
Amanııınn bizim sporcu Banumuz geri dönmüş.MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAHKahvaltı: 1 karper, 1 domates, 1 dukan muffin, 1 çay bardağı süt
1 brdk kayısı çayı
Valla ben bile korktum onlarda korkup hemen erirnihayet twister ve dambıllarım geldi.çok mutluyum.kalın belim,sarkan kollarım korkun benden
Ay ne keyifli anlattın böyle.Valla özendim.Ancak yoğun öksürük,boğaz ağrısı nedeniyle spor servisimi kapatmış bulunmaktayım. Sana keyifli sporlareşim jillianı indirmişti netten onu mu yapsam nee
çok zor ama yaaaaa
o zamannn 1 saat sporumu ve duşta masajımııı yapıcamm
ödül olarak taa mis gibiii kahvesi bol olan bi kahve yapıp balkonda kitap okuyayıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?