Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hatice bana ceza verirmisin ne olduğunu söylemek istemiyorum ama ben tatlı yedim:18::18::18::18: ölçülerimide zaten bu tatlının üstüne ölçtüm ve iyice moralim bozuldu
Ceza isteyen ilk kişisin 300 HAREKET CEZA YADIM GİTTİ.

siz giderseniz bende giderim
Kızlar mesajlarınızı okuyunca benimde iyice canım sıkıldı. Son haftalarda zaten doğru dürüst kilo veremiyorum bende bıraksam mı diyorum:44:
Ferhan kendi adıma seni çok sevdim ve alıştım. Gitmeni istemem ancak strese girip kötü etkileniyorsan elbette karar senin.Beraber mezun olmayı çok isterdim. Son kararını verdikten sonra tekrar görüşelim.
Yasemin yaşadığın kırgınlıkta fazlası ile haklısın.İnan bu durumdan bende çok etkilendim ve üzüldüm. Ancak sen haklıyken bırakıp gitmeni istemem. Burdan hedefine ulaşıp mezun olarak gitmen en büyük cevap olacaktır. Gerçi sanal alem gidince burayı unutum önemli değil de diyebilirsin.Ama ben sizin gitmenizi istemiyorum.Burası siz olmaan iyice tatsızlaşır. Sanırım Nurgül ünde dediği gibi bende giderim.
Ya bu takıma daha çok sarılıp hedefimize ulaşalım ve mezun olarak gidelim(Biz burda sadece kilo vermek için uğraşmadık güzel arkadaşlıklarda kurduk.)Ya da bu işi bırakalım. Karar sizin.....

Okuldaym kızlar gecmıse. Bakamıyorum
Dunku menum :

Sabah :
1 haslanmıs yumurta
1 dılım kepeklı ekmek
1 kasık tulum peynırı

Aksam :
Dugundeydm salata kavurma pılav 1 porsıyon :)

Ara :

Nescafe

Spor yok

noluyor kızlar ya sonbahar havası depresyonamı yol açtı ne.pire için yorganmı yakacaksın yasemin yani aşkolsun.boşversene ya bizim içn takım ve biz önemliyiz gerisi dış kapının mandalı canım sen motivasyonunu başkaları için bozuyorsunki seni bilen zaten biliyor kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.otur oturduğun yerde bakayım :cızz:

Kızlar özür dilerim sizi üzdüğüm için.tamam bırakmıyorum.mezun olup öncesi sonrası fotolarımu paylaşım alanında yayınlayıp çatlatcam onları hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız) muccyks:))
Not:telden girdiğim için alıntılayamadım

Dukan’ın ekmeği mi çıktı ? Dukan ekmek nasıl oluyor ?

dukan diyet tariflerinden buldum canım. mikrodalgada yapılıyor. tarifi veriyim. güzel oldu. küçük bir borcam yaptım, 4e böldüm. dolaba attım. 1 parçasını yiorum gün içinde :)
MİKRODALGA EKMEĞİ

MALZEMELER2 KİŞİLİK veya 2 GÜNLÜK)
-1 YUMURTA + 1 YUMURTA AKI
-4 YK YULAF KEPEĞİ(atakta 3)
-3 YK YAĞSIZ YOĞURT
-1 ÇAY K.KAB.TOZU

Yumurtalar yoğurtla çırpılır.Kepek ve kab.tozu eklenir.İyice çırpılıp 5dk kadar dinlendirilir.Mikrodalgaya dayanıklı bir kap içine alınarak en yüksek derecede 7dk.pişirilir.Ben 15x15 kare borcam kullandım.4 dilim büyük boy tost ekmeğim oldu.
Çıktığında çok hoş görünmesede ,soğuduğunda ekmeğe benzeyecek merak etmeyin:)Tercihen çok miktarda yapıp buzluğa atarak ihtiyaç duyduğunuzda,kızartarak tüketmenizi tavsiye ederim.

afiyet olsun.bende bayılırım kavurma pilava:26:

oh be doğru yolu bulduğuna sevindim yasemin.darısı ferhanın başına

ha şöyle yola gel bakayım doğru yoldan şaşmayalım doğru yol 13. takımdan geçiyor hedefe ulaşmanın en güzel ve keyifli yolu bu yol bence.bu yolda beraber ilerleyelim arkadaşlar dağılmadan...(politikacılar gibi konuştum )

Kahvaltı: 1 karper, 1 domates, 1 dukan muffin, 1 çay bardağı süt

Öğle: 1 kase z.yağlı bamya, 1 dilim dukan ekmek, yarım kase light yoğurt

Ara: 1 brdk nescafe, 1 muz

Akşam: 1 kase çorba, 1 kase zyağlı karnabahar, 1 tavuk burger, 1 brdk ayran

1 brdk kayısı çayı

Su: 2.5 lt

Spor: leslie 2 miles + 150 bacak egzersizi +100 twist + 100 yan bel + 100 mekik + 50 yan mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma

Son düzenleme:

muz dışında güzel menü afiyet olsun.

işteeeee buuuuu

ama benim mikrodalgam yokkiiiiiiiiiiiii

afiyet olsun banucum....
bugün nasılsınnn bakayım nasıl oldun canım?

nihayet twister ve dambıllarım geldi.çok mutluyum.kalın belim,sarkan kollarım korkun benden

ben bile korktummmmmm:26:

hayırlı olsun canım

bugün yürüyüşe çıkmak istemiyo canım kızlarrrr

evde yapayım diyorum videolarımdan ama canım onuda istemiyo :26:

napsam kiiiiii

bugün yürüyüşe çıkmak istemiyo canım kızlarrrr

evde yapayım diyorum videolarımdan ama canım onuda istemiyo :26:

napsam kiiiiii

canın istemeyince bir işi yapması ölüm gibi geliyor dimi insana.ama sen bence diril evdede olsa yap sporunu bende şimdi bisiklete binicem şimdi hadi bakalım beraber başlayalım

canın istemeyince bir işi yapması ölüm gibi geliyor dimi insana.ama sen bence diril evdede olsa yap sporunu bende şimdi bisiklete binicem şimdi hadi bakalım beraber başlayalım

eşim jillianı indirmişti netten onu mu yapsam nee
çok zor ama yaaaaa

o zamannn 1 saat sporumu ve duşta masajımııı yapıcamm

ödül olarak taa mis gibiii kahvesi bol olan bi kahve yapıp balkonda kitap okuyayıımmm

Son düzenleme:
eşim jillianı indirmişti netten onu mu yapsam nee
çok zor ama yaaaaa

ona bende başlamıştım annemlerdeyken 1 hafta yapabildim günde en fazla 15 dakika kadar gerçekten çok zor ama bir o kadarda faydalı benim internetim sınırlı olmasa yine başlardım ama açamıyorum ne yazıkki bence dene derim 1 haftada anlarsın.

benimde telefon netim kotalı bizim evde net yok telefonu bğlyıp öyle giriyorum

saolsun eşim indirdi nette pc ye yükledii

onun gibi 3-4 video var
hadi başlayalımmmmm

Canım benim süpersin.

Güzel tarif.Teekkürler canım
Politikacımız Nermin

Amanııınn bizim sporcu Banumuz geri dönmüş.MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH

nihayet twister ve dambıllarım geldi.çok mutluyum.kalın belim,sarkan kollarım korkun benden
Valla ben bile korktum onlarda korkup hemen erir

Ay ne keyifli anlattın böyle.Valla özendim.Ancak yoğun öksürük,boğaz ağrısı nedeniyle spor servisimi kapatmış bulunmaktayım. Sana keyifli sporlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…