Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabi karar senin canım ama bu kadar kasıyosa kendine zarar vermiş olursun....belki listede olmayıpta yine bildirimler yapıp msjlarını yazabilirsin...belki ozaman kasmadan daha iyi sonuçlar alınabilir....ama bizi sakınn bırakmaa
geçmiş olsun canım en kısa zamanda git doktora lütfen :26:
kııızzzzzzz 3cm incelmeee azmıııııııı
günaydın hanımlar güzel ve bol kilo verişli bir hafta olur inşallah.hafta sonu biraz abarttımda o yüzden temennilerim fazla neyse bu hafta telafi ederm herhalde :)
günaydın canımmmmm
inşşşşşşşşşş
menüm
sabah:10.30 da
3 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
patlıcan salatası
yeşillik

ara:2 kuru incir
1 ceviz

akşam:1 kepçe çorba
5 köfte
1 kaşık pilav

vee 1 kaşık dondurma

su:1 litre
spor yok
afiyet olsunnnnnn
afiyet olsun.

afiyet olsun,cidden az olmuş ama.
bünyemi tanımaya çalışıyorum normal sizin yediğiniz gibi yesem kilo alıyorummmmya da veremiyorumm

biberiye yağı yağ yakımını hızlandırarak yakmaya yardımcı oluyo canım...günde 1fincan suya 2-3 damla atılıp içilebiliyor ayrıca gece yatarken sürüldüğünde yağ yaktırıyo ama ben yürüyüşe çıkıcağım zaman sürüp öyle çıkıyorum...selülitler için bide tabiii sıkılaşması için ...bu yüzden de masaj yapıp hızlanmasını sağlamaya çalışıyorum...streç film sarmıyorum...
ne zamandır kullanıyorum sorusuna gelince 1-2 hafta olmuştur ve gerçektende selülitlerde gözle görülür azalma oldu canım

bence az semine
sana bi soru biberiye yağını sürüp üstüse termal şort giyip yatsam geceleri sence fayda edermi

Saolun kizlarrrr daa iste nebilim süreklidiyet modu motive,i tam tersi etkiliyo..

sauna şort terletme açısından çok iyi ama gece giyilmesii uygun deil...sonuçta kumaş değil pamuk deil sonuçta bildiğin naylonn

yok sen giyme yinede canımcıııımmmmm işi garantiye alalımm ama evde temizlik yaparken sür yağını onuda giyyy ohhh şıkır şıkır terlersin

Kızlar merhaba,

Makina mühendisleri odasında bugün yarın eğitim veriyorum.sabahtan beri giremedim bu nedenle.
Ferhan gitme canım ben seni çok özlerim amaaaa yazdığını gördüm cuma yaşadıklarımla ilgili.Aynen dediğin gibi oldu, bende çok soğudum bu yarışmadan alın başınıza çalın yarışmanızı diyesîm var püsküüt ve akrebe.sinirlerim hala bozuk,motivasyonum 0 hiç yazasım yok buraya. bende kararsızım ayrılmak konusunda(((

yaa bendeki anneminki aslında bayagı büyük çalışmıyoken dediğini yapıyordum gün içinde evde üstümdeydi çokta iyi oluyodu ama çalışınca hiç vakıt olmadı bi daha hiç giymedim. evde zaten toplasan kaç saatim geçiyo o yüzden gece giymeyi düşündüm

aaaaaaaaaa bide sen çıkma kız

siz giderseniz bende giderim

Ama paylaşımlarınız hep grup içinde oluyor zaten. Senin bu grupta olman ya da olmaman onlar için çok farketmeyebilir ama bu grup için farkediyor.

afiyet olun

benim dizimde de gençlik yıllarından bir sorun var.meniskğsten şüpheleniyorum.burdan gidince dr agideceğim.bence sende aksatma git.

ferhan seni çok iyi anlıyorum.ben tek çocukla bazen yazmaya zorlanıyorum.bir tarafımsa gitme diyor.cidden burda hepinizle olmaktan çok mutluyum.sonuçta karar senin.

yaaaa yasemin ,tamam üzülüyorun ama bizi neden cezalandırıyorsun.burdan başka yere bakma,yazma.biyere gidemezsin.

çok sıkıcı oldu bugün burası, depresif bi havadır gidiyor. bance bize nazar değdi bütün gruplar gıpta ile bakıyordu

bencede canım nazar değdiii grubumuzaa

gözü olanınnnnn......

toplanınnn bakayımmm
kimsenin bi yere gittiği yok
zaman zaman diyet yüzünden sıkıldığımızda burdan ayrıldığımızda nolur biliyonuz mu davul gibiii şişerizz bende olduğu gibii :26: güzelliğine düşkün hiçbi bayan böyle olsun istemez
veee yasmininnn sana gelince amannn insanlarıı ne diye kafaya takalım ki dimi onlar mı önemli biz mii
onlar önemli diyosan gitmekte özgürsün yok ben önemliyim diyosan

BİZİMLEEE OLMAYA DEVAM KIZÇELER....BİZ BİR TAKIMIZ TAKIMDAN AYRILANI YAĞ SELÜLİT KİLO KAPLAR ONA GÖREE

hepinizi çok seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…