Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Spor çok güzel olmuş. Ölçülerin değiştiyse söyle ben eklerim.Birdahaki ay tekrar paylaşırım. Ben inat ettim 50li sayıları görmem lazım. Birde gelecek yıl bebek düşünüyoruz.O yüzden inebileceğim en az kiloya inmek ve öyle hamile kalmak istiyorum.Son alınan kiloları vermesi daha kolay olur.

Canım karar senin.Geri dönmek üzere ayrıldı yazarım ki istediğin zaman geri dönebilesin. Bu haftada kilo bildirimini yaparsan sevinirim. Ama gitme ya bizde seni çok seviyoruz.Sen arada değil her zaman gelip sataş olur mu.Ağlarım bak

hatice tabloda benim kısımlarda hata olmuş.cuma mesaj sayım 66 değil 6cumarteside 6.ayrıca cuma spor yaptım

hatice tabloda benim kısımlarda hata olmuş.cuma mesaj sayım 66 değil 6cumarteside 6.ayrıca cuma spor yaptım
Doğru sen mesaj atmıştın 6-6 diyede ben aynı kareye sığdırmışım olmuş 66. Çaktırma. Bu hafta 60 mesaj borcun olsun Şuan yorgan altında öksürerek yazıyorum.Gözüm görmüyor tablolarda başka hatalarda var.Beni maruz görün canım

Hmm niye caktirmadan haftayi atlatip yollamycakmisin
Tamam canim nasil uygunsa sen bilirsin
Gelip cantayi kafana kafana vurucam:)) smiley varya hani bitane:))
Ama kilon konusunda da bence sen kenine haksizlik ediosun

oy oy bu çocular ne kadar sakar oluyor.hemencik iyileşsin inşallah oğlun.

afiyet olsun.bi kahve de ben isterim

canın sağolsun hatice,sen iyileş yeter.nane limon kaynatsın eşinde iç,sıcak sıcak.

Hmm niye caktirmadan haftayi atlatip yollamycakmisin
Tamam canim nasil uygunsa sen bilirsin
Gelip cantayi kafana kafana vurucam:)) smiley varya hani bitane:))
Ama kilon konusunda da bence sen kenine haksizlik ediosun
Bu kadar zeki olma.Senin için çok kötü planlarım var

menüm
sabah:1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
peynir
domates
3 zeytin
yeşillik

ara:1 neskafe

öğle:1 kase çorba
2 kaşık patates püresi

akşam:1 tabak yoğurtlu pirinçsiz ıspanak yemeği
3 dilim ekmek

su:1.5 litre
spor:25 d leslie 5 mile
25 d jillian
zorunlu hareketler
15 dakika twister

afiyet olsun beybilerr

oy oy bu çocular ne kadar sakar oluyor.hemencik iyileşsin inşallah oğlun.

afiyet olsun.bi kahve de ben isterim

canın sağolsun hatice,sen iyileş yeter.nane limon kaynatsın eşinde iç,sıcak sıcak.
sennn yeterkiii gelll ben sana ne kahvelerrr yaparımmmmm
afiyet olsunnn canııım
akşam 3 dilim ekmek mi ben mi yanlış gördümmm

Ölçüler 13/09/2012 15/10/2012
Göğüs 94 cm 94 cm
Bel 86 cm 82 cm
Kalça 105 cm 103 cm
Kol 30 cm 30 cm
Üst Bacak 60 cm 59 cm
Alt But 36 cm 36 cm

haticecim ölçülerimi yazmıştım ama yine yazim buyurr

şincik anladım niye okaaaaaaa zayıf olmak istediğiniii

çıtır anne adayııı

ayyy o zaman benim 45 falan olmam lazım bu boyla anca o kurtarırrr ama o kadar verememmm ya verirsemmm

çok geçmiş olsun tekrar canım zencefilli çay yap onu iç varsa öksürüğe iyi geliyo ....

bende de ne tarifler var ya

öksürüğe zencefilli çay
ballı sıcak su

mide ağrısına patteesssss haşlamaa

selülitlere biberiye yağı

gel gelllllll tariflere gelll almayan kalmasınnnn

Benim kafam bugün yok. Senin ölçülerin tablomda varmış. Ancak ben tablolar kaybolmasın diye 2 yere kaydetmiştim.Güncelleme yaptığımı değil bir öncekini paylaşmışım.Bu yüzden senin ölçüler eksik.Özür dilerim canım. Ben 2 yerede gereken güncellemeyi tekrar yaptım.
Sende neler varmış böyle maşallah.Eşim şimdi meyveli ıhlamurlu çay yaptı onu içiyorum.Teşekkür eerim

Teşekkürler canım cidden kıyafetleriö hiç yok hatta artık pantolon giyinmiyorum tayt giyiniyorum kıyafetsizim alışveriş şart herşey cuval gibi suan bana
Tartıdaki kilom fazla olmasına ragmen inceldiğim için mutlu oldum herkes söylüyor en fazla 5 kilo daha versen dur diyorlar ama ben 60 olsam hedefimi 50 yaparm
Seviyorum sizi

ohhh afiyet olsunnn ...şifa olsun inşş

Biz de seni seviyoruz canım benim.Yakında manken olacaksın gerçekten

Kızlar ben çıkıyorum.Dinlenmeliyim. Hepinize iyi geceler.SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM

Biz de seni seviyoruz canım benim.Yakında manken olacaksın gerçekten

İnsalllah boy olarak uygunnn olmasadaaaaa napalım :)
Fotografcı sevgilimde var artık Model olurum

Ben sporumu yapayım yürüyüşü bırakmayacam bu hafta
1 saat sonra gelirim öpüldünüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…