Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydinnnn zeynebimm zeynebiiimm anli sanli zeynebimmm bu turkuyu bilrmisin daha öncede bahsetmistim ya sülalemin zeynep takintisini o yuzden bu türküyu cok soyler babam

Bilgen,,gülsahh selam kolay gelsinn..basak selammm ayyyy dur panik yapmaaaa girdiyse cikar ama zorlama once ..hic cikmiycak gibiyde ayyyyy bende bilemeim esini araaaaa

Ben ütü yapiyorum simdi kuzumu yatirdim
Aksam 5 gibi annemler gelicek yiycek birseylerde hazirlayip oraya gidicem
Yarin sabah 8 de bir cikicam asimiz var sonraaaa tumgun 3-4 fakli yerlerde is gezme randevu vs var...söyliyimdedemeyin ilk gunden ferhan kayboldu:108::121:

Tvde hadiseyi gördümmmm nasil zayiflams hatun..ama yuzu gercekten kötü olmus dimiiii
Kanal d de bebekler icin cok guzel bilgiler veriyorlar

Günaydın kızlar:)))

Ferhanım ne gizemi yahuu profilimdeki fotolarıma baksana görmedin mi yoksa kızımı beni bu arada gözünaydın

Zeynebim biraz fazla tutmuşum boyayı burda geçmişi okucam derken güneşte kızımlımsı kara dut rengi gibi duruyoo, değişik oldu, renk koyu olunca tenim beyaz kaldı hihihi :))))

başak ne oldu parmağın,çıkarabildin mi?inşallah çıkmıştır.yoksa bilgenin dediği gibi kestirmen gerekebilir.

türküyü bilirim bilmem mi hiç.eskiden daha çok severdim.sivas kangal türküsü olduğunu duyunca canım sıkıldı biraz.Allahım ne olacak benim bu sivas takıntım:111:ne güzel annen geliyormuş.senin adına çok sevindim.

şeyyyy ,yasemin,biz ne zaman saçla ilgili konuştuk,hatırlayamadım.

Biliyorum gordum:) ama gorunmekle kisi gizemini kaybetmez bence :) ben gibi:)

günaydın kızçelerrr

kahvaltımı yaptımmm....mutfağı ve evi toplicam sonra biraz kitap okur yemek yapmaya başlarım

bi arada spor yaparım evde

eşimde evde bugün yazık hasta olmuşş onada bakmam lazımmmm

öpüyorum şimdilikkk

kız kocam ne yapsın güldürdün beni

zor oldu ama çıkartmayı başardım kızlar. halbuki dün sevinmiştim artk oluyo diye meğersem olmuyomuş 70 lerden düşene kadar bi daha denemeyeceğim karar verdim. çok kötü şişti parmağım. çeke çeke nerdeyse koparacaktım

kızlar bugün bi akrabımızı gördüm, yüzükten falan bahsederken sen daha atamamışın ödemini dedi. ödem attırıcı çay iç dedi. bende korkuyorum süte geçiyo falan deyince bitkilerin bi zararı olmaz dedi. kararsızım içsemmi sizce. msırpüskülü veya maydanoz çayı.

ay bugün ne çok soru sordum

Selamm fıstıklarrrr gıremedım yıne . Okuldaym ders dınlıyorm :)

Banuuuuuuuu
AŞıkmı oldunnn hemen anlattt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…