Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnsalllah boy olarak uygunnn olmasadaaaaa napalım :)
Fotografcı sevgilimde var artık Model olurum

Ben sporumu yapayım yürüyüşü bırakmayacam bu hafta
1 saat sonra gelirim öpüldünüz kızlar

İyi geceler canım sende seviliyorsun

Özlemedimmm

akşama kadar geziyon bide spor mu yapcaaannn
hehehehe şaka şaka hadi iyi sporlar

bende akşama kadar gezsem bende özlemem ki evimiiyeterki gezeyimmm

iyi geceler canım

iyi geceler kızlar, ben erkenden yatcam bu gece. ders falan çalıştım, spor da derken hepten mahfoldum bir de öksürük belası geri geldiii seviorum sizi

Saçlarımı gizemli dut rengine boyadım:))) sonucunu merakla bekliyorum,10 dakika sonra yıkayacağım.bu arada bi geçmişi okuyayım

Jillian çok fenaaaaa

Sensin süper
Geçmiş olsuncanım,bende seni seviyooom

Ben bu yapılanın altında kalmaz döşerdim kelimeleri incelikle ama sana kıyamadım Hacom m
Ben seni hergün twitlerim ki
Geçmiş olsun canım

allaha şükür daha iyi canım çok sağol
afiyet olsun canım
kararına saygı duyuyorum ferhancım aramıza gel ama
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım
iyi geceler kızlar, ben erkenden yatcam bu gece. ders falan çalıştım, spor da derken hepten mahfoldum bir de öksürük belası geri geldiii seviorum sizi

iyi geceler geçmiş olsun

Kızlar ben bugün menümü yazayım dedim ama farkettimki bugün tek yediğim şey kahve olmuş,yorgunluk vs yiyemedim yemek ne sabah ne öğle ne akşam( sonuç şimdi karnım acıktı(allah allah nedenki)bi parça çikolata yiyip yatıcam,o da başım çok döndüğü içinöptüm canlarım muccuks

Oh ne guzel herkes misil misil uykuyaaaa..üzerinizinguzel örtün totonuzu acikta birakip usutmeyin hatice gibii hehe

Saçlarımı gizemli dut rengine boyadım:))) sonucunu merakla bekliyorum,10 dakika sonra yıkayacağım.bu arada bi geçmişi okuyayım

Gizemli dut rengi gizemli yasemine gizemli renk..bende caramelden sikildim aslinda ama seviyorum

Ben o twiti tarihi gecince görurum:)))nurgul ugramadi bugun?
Neyse bende yatayim yarin annemler gelicek cok mutluyum
Herkese iyi geceler huzur dolu gunler diliyorum

işte yasemin sen busun tatlım ne o gereksiz yere kendi motivasyonunu buzuyosun yaaa

afiyet olsun sporcu güzel

kolay gelsin sana bilgen, nasıl oldu oğlun iyimi

eline sağlık hatice kendi ölçülerimi ekledim, dün yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım belimde 2cm kalçamda 1cm incelme var malesef bedeninde 42 onu yazamadım

tebrikler kübracım valla süpersn bence nasıl başardığını bize anlatmalısın, sırlarını paylaş

gizemli dut hııııımmmmm, çok seksi geliyor kulağa arkadaşının annesi nasl oldu canım

günaydın kızlar

günaydın

Son düzenleme:
kızlar size bişey sorcam sabah sabah. hamilelikte alyansımı bi çıkarttım halada olmuyodu, dün sabah bi deneyim dedim taktım oldu ama sıkı bi şekilde olsun dedim bütün günü öyle geçirdim gecede yattım ama gece kaltıkça parmağımın acıdığını hissediyordum. sabah kalkıncada çıkartayım dedim sabunladım ama nafile parmağım iyice şişmiş değil çıkartmak kıpırdatamıyorum bile, canımda acıyo ne yapsamki çıkartmam lazım yoksa daha kötü olacak. zorladıkça parmağım morardı korktum. ne olur yardım edin ne yapayım:18::18::18:

günaydın kk nın ennnnnnnnnn datlı hatunları
günaydın canım

bir kuyumcuda kestirerek çıkartabilirsin,sabunlada olmadıysa bu seçenek var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…