- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
İyi geceler canım sende seviliyorsunKızlar ben çıkıyorum.Dinlenmeliyim. Hepinize iyi geceler.SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
ohhhh ne güzellll
özledin mi evinii
Kızlar ben çıkıyorum.Dinlenmeliyim. Hepinize iyi geceler.SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
İnsalllah boy olarak uygunnn olmasadaaaaa napalım :)
Fotografcı sevgilimde var artık Model olurum
Ben sporumu yapayım yürüyüşü bırakmayacam bu hafta
1 saat sonra gelirim öpüldünüz kızlar
İyi geceler canım sende seviliyorsun
Özlemedimmm
bende yatıyorum kızlar.iyi uykular.
eşim jillianı indirmişti netten onu mu yapsam nee
çok zor ama yaaaaa
o zamannn 1 saat sporumu ve duşta masajımııı yapıcamm
ödül olarak taa mis gibiii kahvesi bol olan bi kahve yapıp balkonda kitap okuyayıımmm
Sensin süperCanım benim süpersin.
Güzel tarif.Teekkürler canım
Politikacımız Nermin
Amanııınn bizim sporcu Banumuz geri dönmüş.MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH
Valla ben bile korktum onlarda korkup hemen erir
Ay ne keyifli anlattın böyle.Valla özendim.Ancak yoğun öksürük,boğaz ağrısı nedeniyle spor servisimi kapatmış bulunmaktayım. Sana keyifli sporlar
Geçmiş olsuncanım,bende seni seviyooomaslında bende düşünmüştüm bugün burayı bırakmayı ama sizin yazdıklarınızı okuyunca vazgeçtim.siz benim sırdaşlarım arkadaşlarımsınız,hiç kimseye anlatmadıklarımı anlattım size ve sizleri seviyorum.
dünün özeti
1ğlumun parmakları kapıya sıkıştı
2ğlum yüz üstü düştü ve dudak üstü yarıldı
3.kızım sabah 6 da uyudu bende 6 uyuyup 06:45'te kalkıp işe gittim.böyle işte.
şimdi onlara yemek hazırlayıp yemek yediricem öpüldünüz
Ben bu yapılanın altında kalmaz döşerdim kelimeleri incelikle ama sana kıyamadım Hacom mCanım bir an benimde canım sıkıldı.Nazar değdi gerçekten.Bu kadar paylaşımı çok,iyi anlaşan başka bir grup var mı bilmem. Bende sizi en yakın arkadaşlarım gibi görüyorum. Herşeyi paylaşıyoruz. Dağılırsak çok üzülürüm. Aslında daha da aktif olmalıyız. Son zamanlarda pek kilo veremiyorum acaba kaptanlığı bıraksam mı diye düşünürken tatsız durumlarda yaşanınca tamamen mi bıraksam dedim. Öyle kafamda dolaşan tilkiler var. Neyse umarım Ferhan ve Yaseminde gitmez.Hep beraber hedefimize ulaşır aynı hafta mezun oluruz.13. takım mezunlarını aynı anda verir. Çok ama çok güzel olur.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.İYİ Kİ VARSINIZ...
Ayrıca çok çok geçmiş olsun.Oğluşun şimdi iyi mi?
Ben seni hergün twitlerim kiHatirladigim ykadariyla yazayim((
Yasemincim sana yakismazdi birakip gitmek..basladigin isi bitirmelisin..sebebin sebeb degil asla izin verme motivasyonun dusmesine tam tersi gaza gelmelisinki hemen toparlayip sana yakisani yapmissin canim..aslanim benimmmmmmm
Ben sabah aslinda cok istedim argo bir dille fikirlerimi yazmak ama haticeyi zor durumda birakmak mevzuyu uzatma sebebi olmak istemedim cunku gözüme takilan cok detay vardi dile getirmek istedigim ...sustum..
Bana gelince dun gece 2 saatlik uykuyla duruyorum dusunmeye firsatim oldu..( az önceki yazimda cok uzatmistim) simdi uzatmiyaym ..böyle daha iyi olucak saniyorum..ins yanilmam..az bucuk tahmin edebiliyorsunuzdur calisan ev hanimlari olarak ve 3 cocuk ihtiyaclari programlari birde stres yapinca ben bocaliyorum..ins hata yapmiyorumdur...gunlugumde devam etmeye calisicam ..bide foto cekip bende öncesi sonrasi yapicam sizin icin..asla kilo konusunda pes etmis ,, kabullenmis degilim,,,
Haticecimmmm sen zaten azmin ve sabrinla hepimize örneksin..inanin bende sizi cok cok ama cok seviyorumolur derseniz gelir arada satasirim
Geçmiş olsun canımDoğru sen mesaj atmıştın 6-6 diyede ben aynı kareye sığdırmışım olmuş 66. Çaktırma. Bu hafta 60 mesaj borcun olsunŞuan yorgan altında öksürerek yazıyorum.Gözüm görmüyor tablolarda başka hatalarda var.Beni maruz görün canım
allaha şükür daha iyi canım çok sağolCanım bir an benimde canım sıkıldı.Nazar değdi gerçekten.Bu kadar paylaşımı çok,iyi anlaşan başka bir grup var mı bilmem. Bende sizi en yakın arkadaşlarım gibi görüyorum. Herşeyi paylaşıyoruz. Dağılırsak çok üzülürüm. Aslında daha da aktif olmalıyız. Son zamanlarda pek kilo veremiyorum acaba kaptanlığı bıraksam mı diye düşünürken tatsız durumlarda yaşanınca tamamen mi bıraksam dedim. Öyle kafamda dolaşan tilkiler var. Neyse umarım Ferhan ve Yaseminde gitmez.Hep beraber hedefimize ulaşır aynı hafta mezun oluruz.13. takım mezunlarını aynı anda verir. Çok ama çok güzel olur.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.İYİ Kİ VARSINIZ...
Ayrıca çok çok geçmiş olsun.Oğluşun şimdi iyi mi?
afiyet olsun canımbugünkü menüm
sabah
domates
salatalık
biber 1kk peynir 3 zeytin
1 dilim ekmek
2 çatal incir reçeliii
öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1dilim ekmek
1.5 yk yoğurt
2 yk domates turşusu
ara:1 avuç fındıkkk
akşam
yarım bardak ezogelin çorba
1 elmaa
birazdan da kahvemi yapıp içicem balkonla new book'umla
2lt su
spor
45 dk jillian mıdır nedir ne zıkkımsaaaneymişş o öyleee yaaaaa
100 mekik
20dk masajjjjjj
ben kaçar kızlarrr
artık keyif zamanıııııı
bu arada haticecim son gönderdiğin tabloya kendimi ekliyeyim dedim beceremedimsonra umursamadım sanmaa
bide bu ayki ölçülerime bakarak geçen ayla aynı kilodaydım tabi geçen ay 70 i de gördümmşimdi birazcık vermeye başladımm....ancak şu varkii hiç aksatmadan spor yapmaya 2 hafta önce başladımm
bidahaki aya daha güzel sonuç bekliyorum kendimden....
sana gelince haticecim sonuçta boyun 1.70 eee 62 kilo bence senin boyuna göre çok çok iyii bünyen vermek istemiyo demekki ya da vericek yağ kalmamışş gitmiyolar iştee
kararına saygı duyuyorum ferhancım aramıza gel amaHatirladigim ykadariyla yazayim((
Yasemincim sana yakismazdi birakip gitmek..basladigin isi bitirmelisin..sebebin sebeb degil asla izin verme motivasyonun dusmesine tam tersi gaza gelmelisinki hemen toparlayip sana yakisani yapmissin canim..aslanim benimmmmmmm
Ben sabah aslinda cok istedim argo bir dille fikirlerimi yazmak ama haticeyi zor durumda birakmak mevzuyu uzatma sebebi olmak istemedim cunku gözüme takilan cok detay vardi dile getirmek istedigim ...sustum..
Bana gelince dun gece 2 saatlik uykuyla duruyorum dusunmeye firsatim oldu..( az önceki yazimda cok uzatmistim) simdi uzatmiyaym ..böyle daha iyi olucak saniyorum..ins yanilmam..az bucuk tahmin edebiliyorsunuzdur calisan ev hanimlari olarak ve 3 cocuk ihtiyaclari programlari birde stres yapinca ben bocaliyorum..ins hata yapmiyorumdur...gunlugumde devam etmeye calisicam ..bide foto cekip bende öncesi sonrasi yapicam sizin icin..asla kilo konusunda pes etmis ,, kabullenmis degilim,,,
Haticecimmmm sen zaten azmin ve sabrinla hepimize örneksin..inanin bende sizi cok cok ama cok seviyorumolur derseniz gelir arada satasirim
geçmiş olsun canımDoğru sen mesaj atmıştın 6-6 diyede ben aynı kareye sığdırmışım olmuş 66. Çaktırma. Bu hafta 60 mesaj borcun olsunŞuan yorgan altında öksürerek yazıyorum.Gözüm görmüyor tablolarda başka hatalarda var.Beni maruz görün canım
afiyet olsun canımmenüm
sabah:1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
peynir
domates
3 zeytin
yeşillik
ara:1 neskafe
öğle:1 kase çorba
2 kaşık patates püresi
akşam:1 tabak yoğurtlu pirinçsiz ıspanak yemeği
3 dilim ekmek
su:1.5 litre
spor:25 d leslie 5 mile
25 d jillian
zorunlu hareketler
15 dakika twister
iyi geceler kızlar, ben erkenden yatcam bu gece. ders falan çalıştım, spor da derken hepten mahfoldumbir de öksürük belası geri geldiii seviorum sizi
Saçlarımı gizemli dut rengine boyadım:))) sonucunu merakla bekliyorum,10 dakika sonra yıkayacağım.bu arada bi geçmişi okuyayım
Jillian çok fenaaaaa
Sensin süper
Geçmiş olsuncanım,bende seni seviyooom
Ben bu yapılanın altında kalmaz döşerdim kelimeleri incelikle ama sana kıyamadım Hacom m
Ben seni hergün twitlerim ki
Geçmiş olsun canım
Kızlar özür dilerim sizi üzdüğüm için.tamam bırakmıyorum.mezun olup öncesi sonrası fotolarımu paylaşım alanında yayınlayıp çatlatcam onlarıhepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız ) muccyks:))
Not:telden girdiğim için alıntılayamadım
Kahvaltı: 1 karper, 1 domates, 1 dukan muffin, 1 çay bardağı süt
Öğle: 1 kase z.yağlı bamya, 1 dilim dukan ekmek, yarım kase light yoğurt
Ara: 1 brdk nescafe, 1 muz
Akşam: 1 kase çorba, 1 kase zyağlı karnabahar, 1 tavuk burger, 1 brdk ayran
1 brdk kayısı çayı
Su: 2.5 lt
Spor: leslie 2 miles + 150 bacak egzersizi +100 twist + 100 yan bel + 100 mekik + 50 yan mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
aslında bende düşünmüştüm bugün burayı bırakmayı ama sizin yazdıklarınızı okuyunca vazgeçtim.siz benim sırdaşlarım arkadaşlarımsınız,hiç kimseye anlatmadıklarımı anlattım size ve sizleri seviyorum.
dünün özeti
1ğlumun parmakları kapıya sıkıştı
2ğlum yüz üstü düştü ve dudak üstü yarıldı
3.kızım sabah 6 da uyudu bende 6 uyuyup 06:45'te kalkıp işe gittim.böyle işte.
şimdi onlara yemek hazırlayıp yemek yediricem öpüldünüz
Amanınnnn eriyip bitenlerimiz var. MAŞALLAH MAŞALLAH
[TABLE="width: 686"]
[TR]
[TD="colspan: 10, align: center"]ÖLÇÜLER
GEÇEN AY VE BU AYIN ÖLÇÜLERİNİ AYNI YERE YAZDIM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]BOY
[/TD]
[TD]KİLO
[/TD]
[TD]GÖĞÜS
[/TD]
[TD]BEL
[/TD]
[TD]KOL
[/TD]
[TD]KALÇA
[/TD]
[TD]ÜST BACAK
[/TD]
[TD]ALT BACAK
[/TD]
[TD]BEDEN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kbra
[/TD]
[TD]1.65
[/TD]
[TD]76,3-71
[/TD]
[TD]95-91
[/TD]
[TD]81-75
[/TD]
[TD]27-25
[/TD]
[TD]110-100
[/TD]
[TD]60-53
[/TD]
[TD]38-36
[/TD]
[TD]44-42
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UZAYIM
[/TD]
[TD]1.70
[/TD]
[TD]62,9-62.2
[/TD]
[TD]93-93
[/TD]
[TD]75-75
[/TD]
[TD]24-24
[/TD]
[TD]97-97
[/TD]
[TD]50-50
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersinli
[/TD]
[TD]1.68
[/TD]
[TD]73.5-71
[/TD]
[TD]94-94
[/TD]
[TD]88-83
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]110-107
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tadli
[/TD]
[TD]1.55
[/TD]
[TD]54.5-52.4
[/TD]
[TD]92
[/TD]
[TD]80
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]96
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pia
[/TD]
[TD]1.64
[/TD]
[TD]66.5-65.1
[/TD]
[TD]91
[/TD]
[TD]78
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]102
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurgul
[/TD]
[TD]1.62
[/TD]
[TD]56.5-55.5
[/TD]
[TD]94-93
[/TD]
[TD]74-72
[/TD]
[TD]26-26
[/TD]
[TD]96-96
[/TD]
[TD]50-48
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin
[/TD]
[TD]1.71
[/TD]
[TD]82.3-79.5
[/TD]
[TD]101-98
[/TD]
[TD]90-89
[/TD]
[TD]30-30
[/TD]
[TD]104-103
[/TD]
[TD]64-62
[/TD]
[TD]37-36
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]limpida
[/TD]
[TD]1.76
[/TD]
[TD]109-103
[/TD]
[TD]113-109
[/TD]
[TD]96-91
[/TD]
[TD]40-36
[/TD]
[TD]121-111
[/TD]
[TD]76-71
[/TD]
[TD]48
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncagulll
[/TD]
[TD]1.77
[/TD]
[TD]74.5-72.7
[/TD]
[TD]9999
[/TD]
[/TD]
[TD]8482
[/TD]
[/TD]
[TD]2929
[/TD]
[/TD]
[TD]110109
[/TD]
[/TD]
[TD]6565
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilgen35
[/TD]
[TD]1.63
[/TD]
[TD]88.9-87
[/TD]
[TD]106-108
[/TD]
[TD]92-92
[/TD]
[TD]34-31
[/TD]
[TD]116-115
[/TD]
[TD]68-67
[/TD]
[TD]46-43
[/TD]
[TD]48
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ferdici
[/TD]
[TD]1.58
[/TD]
[TD]68.5-68.3
[/TD]
[TD]94
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]105
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]44
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bulbul
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]87
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]106
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Teşekkürler canım cidden kıyafetleriö hiç yok hatta artık pantolon giyinmiyorum tayt giyiniyorum kıyafetsizim alışveriş şart herşey cuval gibi suan bana
Tartıdaki kilom fazla olmasına ragmen inceldiğim için mutlu oldum herkes söylüyor en fazla 5 kilo daha versen dur diyorlar ama ben 60 olsam hedefimi 50 yaparm
Seviyorum sizi
Saçlarımı gizemli dut rengine boyadım:))) sonucunu merakla bekliyorum,10 dakika sonra yıkayacağım.bu arada bi geçmişi okuyayım
günaydın kızlar
günaydın canımgünaydın kk nın ennnnnnnnnn datlı hatunları
kızlar size bişey sorcam sabah sabah. Hamilelikte alyansımı bi çıkarttım halada olmuyodu, dün sabah bi deneyim dedim taktım oldu ama sıkı bi şekilde olsun dedim bütün günü öyle geçirdim gecede yattım ama gece kaltıkça parmağımın acıdığını hissediyordum. Sabah kalkıncada çıkartayım dedim sabunladım ama nafile parmağım iyice şişmiş değil çıkartmak kıpırdatamıyorum bile, canımda acıyo ne yapsamki çıkartmam lazım yoksa daha kötü olacak. Zorladıkça parmağım morardı korktum. Ne olur yardım edin ne yapayım:18::18::18:
günaydın açık öğretim burosundayim rezalet bi kuyruk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?