hehehehe ben olsam ilan hakkında bilgi alırdımmm sohbet ederdimmm banucuuummm
afiyet olsunnnnn sporrr süperrrrr
ben dün 45 dk jillian yaptım kolum bacağım totom heryerim ağrıyooo sana maşallahhhh
afiyet olsunnn canımmm
geçmiş olsun haticecim
afiyetde olsun iyice dinlende iyileş hemencikkk
Geç bile kaldın. Ben dün akşam çok kötü oldum.Sürekli öksürdüm,hapşırdım.Boğazım çok kötü oldu dayanamayıp bugün gittim.Sınıfta bir sürü çocuk var birde sen birkaç sınıfa birden giriyorsun.Böyle olunca hemen hasta oluyoruz. Çok dikkat et kendinegeçmiş olsun tatlım, ben de yarın gitcem sonunda doktora
okuldan geldim bu gidişle kilo alacam ben sanırım 9.30 da muhteşem dürüm yedim
Geçmiş olsn kaptanım dikkat etttGeç bile kaldın. Ben dün akşam çok kötü oldum.Sürekli öksürdüm,hapşırdım.Boğazım çok kötü oldu dayanamayıp bugün gittim.Sınıfta bir sürü çocuk var birde sen birkaç sınıfa birden giriyorsun.Böyle olunca hemen hasta oluyoruz. Çok dikkat et kendine
yarasınnnn
Geçmiş olsn kaptanım dikkat ettt
yaramasınnnn çok pişmanım
Teşekkür ederim canım.Bu arada jillian toplam 90 dk. Ancak İlk 30 dksı 10 gün,2. 30 dk. 10 gün.3. 30 dk 10 gün toplam 30 gün yapılıyor.Senin ki farklı mı???hehehehe ben olsam ilan hakkında bilgi alırdımmm sohbet ederdimmm banucuuummm
afiyet olsunnnnn sporrr süperrrrr
ben dün 45 dk jillian yaptım kolum bacağım totom heryerim ağrıyooo sana maşallahhhh
afiyet olsunnn canımmm
geçmiş olsun haticecim
afiyetde olsun iyice dinlende iyileş hemencikkk
Bide muhteşem diyor terbiyesizokuldan geldim bu gidişle kilo alacam ben sanırım 9.30 da muhteşem dürüm yedim
son pişmanlık neye yararrrrr
Kaptanım koşacam şimdiiiiTeşekkür ederim canım.Bu arada jillian toplam 90 dk. Ancak İlk 30 dksı 10 gün,2. 30 dk. 10 gün.3. 30 dk 10 gün toplam 30 gün yapılıyor.Senin ki farklı mı???
Bide muhteşem diyor terbiyesiz
İyi geceler tatlım iyi çalışmalariyi geceler beybiler, biraz daha ders çalışıyım sonra uyuimmm. seviorum siziii
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsn kaptanım dikkat ettt
yaramasınnnn çok pişmanım
Olmadı yaaaaaarrrrrrrson pişmanlık neye yararrrrr
İyi dersler canımiyi geceler beybiler, biraz daha ders çalışıyım sonra uyuimmm. seviorum siziii
Şekerim sen hemen kalk dürümcüye kadar koş.Dürümcü amca dürümcü amca ben çok pişmanım.Birdaha dürüm istersem verme dehahahaha kötüsünnn :)
Kaptanım koşacam şimdiiii
muhteşemliğine pişman olacam
İyi geceler tatlım iyi çalışmalar
Teşekkür ederim canım
Olmadı yaaaaaarrrrrrr
İyi dersler canımBende seni seviyorum Gider ayak takılayım.Aşık Banu aşık Banu
Şekerim sen hemen kalk dürümcüye kadar koş.Dürümcü amca dürümcü amca ben çok pişmanım.Birdaha dürüm istersem verme de
afiyet olsun.sporunda maşallahı var.Kahvaltı: 1 karper, 1 dilim dukan ekmek, yrm brdk süt
Ara: kçk kutu süt
Öğle: 2 dilim ince tavuk göğsü (yağsız tavada), kçk kutu light yoğurt
Ara: 1 kutu kayısılı activia yoğurt
Akşam: 1 dukan muffin, 2 tavuk burger, 1 kornişon turşu, 1 brdk ayran
1 brdk ıhlamur
Su: 2.5 lt
SPOR: leslie 1 mil +100 mekik + 100 twist + 50 yan mekik + 25 alt karın çalıştırma + 150 bacak egzersizi + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
baya az olmuş kaptanım faysalımHerkese merhaba.Bugün okuldan sonra doktora gittik.Eve gelince eşim beni dinlenme moduna aldıO yüzden ancak girebiliyorum.Dinlenip iyileşmem lazım. Geçmişe bakayım
Bu arada menüm
SABAH
1 bardak ballı süt
ÖĞLEN
Sütlü kahve
6-7 bisküvi
AKŞAM
Izgara balık
Salata
2 ilim ekmek
okuldan geldim bu gidişle kilo alacam ben sanırım 9.30 da muhteşem dürüm yedim
Sen en iyisi dürümcünün etrafında birkaç tur at.Amca seni böyle görürse yalvarsan bir daha dürüm vermezhahahahah çooookkkk güldümm dürümcüüü yakın bizee amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Erimezki koşşam bile
Selam kızlarNe var ne yok?
Anladığım kadarı ile Kübra kaçamak yapmış kestiniz mi cezasını
Hatice'm geçmiş olsun hastasın galiba. Umarım kötü bişey yoktur?
Sen en iyisi dürümcünün etrafında birkaç tur at.Amca seni böyle görürse yalvarsan bir daha dürüm vermez
Kızlar ben çıkıyorum. Biraz dinleneyim.Çabuk iyileşeyim.Hepinizi öpüyorum.Görüşürüz
Canım benim hoşgeldinSelam kızlarNe var ne yok?
Anladığım kadarı ile Kübra kaçamak yapmış kestiniz mi cezasını
Hatice'm geçmiş olsun hastasın galiba. Umarım kötü bişey yoktur?
ebru ,bizde durumlar aynı.asıl sen ve bebek nasılsınız?göbüş büyüdü mü
kızlar ben yatıyorum.öptüm
Canım benim hoşgeldinBebişin gelmesine 174 gün kalmış ne güzel Kübra nın cezası büyük Teşekkür ederim.Soğuk algınlığı,grip karışık.Ben şimdi ne yazık ki çıkıyorum.Seni kocaman öpüyorum Görüşürüz.
Hoşgeldin canımmm
Cezam : dürümcüye koşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?