Teşekkür ederim canım.Bu arada jillian toplam 90 dk. Ancak İlk 30 dksı 10 gün,2. 30 dk. 10 gün.3. 30 dk 10 gün toplam 30 gün yapılıyor.Senin ki farklı mı???
Bide muhteşem diyor terbiyesiz
işte yasemin sen busun tatlımne o gereksiz yere kendi motivasyonunu buzuyosun yaaa
afiyet olsun sporcu güzel
kolay gelsin sana bilgen, nasıl oldu oğlun iyimi
eline sağlık hatice kendi ölçülerimi ekledim, dün yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım belimde 2cm kalçamda 1cm incelme var malesef bedeninde 42 onu yazamadım
tebrikler kübracım valla süpersnbence nasıl başardığını bize anlatmalısın, sırlarını paylaş
gizemli dut hııııımmmmm, çok seksi geliyor kulağaarkadaşının annesi nasl oldu canım
günaydın
Geçmiş olsun,ilaki takcam diyosan kuyumcuda genişlettir canımkız kocam ne yapsıngüldürdün beni
zor oldu ama çıkartmayı başardım kızlar. halbuki dün sevinmiştim artk oluyo diye meğersem olmuyomuş70 lerden düşene kadar bi daha denemeyeceğim karar verdim. çok kötü şişti parmağım. çeke çeke nerdeyse koparacaktım
İlanı aşk mı yaptın nediryok yemek yemedimdedim ya aşık oluorum die onla ilgili bişey yaptım
Canım bugün akşam yönetim ekonomisi dersindede suriye savaşı ve savaşları konuştuk.işsizlik oranı yüksek olan ülke devletin yaptığı yaptırımlara rağmen bu oranı düşüremiyorsa savaşa girip ekonomiyi düzeltiyormuş.türkiyenin şu an işsizlik oranı düşük seviyelerde sayılır%9 civarlarında.bu oran savaşa girmeyeceğimizi gösteriyor.olaki abd nin gazına gelip bir savaş ortamına girersek rusya yandaşları ve amerika yandaşları olarsk dünya savaşı çıkar ve türkiyenin t si kalmayacaktır bu durumdaselam hanımlar.bugün eşim evdeydi rahatsızdı biraz 1 saat önce gitti o nedenle giremedim.dün geceden beri sallanıp duruyoruz burada sabah 4.15 de oldu iyi salladı ama eşimle fırladık yataktan.öğlen yine oldu kahramanmaraşta olmuş 4.5 şittedinde ikiside ama buradada iyi hissediliyor tırsmaya başladım.sabaha karşı olanı depremden çok suriye bombamı attı acaba diyerek uyandım.allah sonumuzu hayır etsin bakalım.
Hımmm nasıl biriiii,çok ilgini belli etme,nasıl olsa yakın zamanda senin fıstıklığına dayanamıyp peşinden koşacaktırya okulda bir öğretmen var, ondan hoşlanıorum sanırsammm:44: bugün internetten adını aratırken, bir ilan buldum adı soyadına açılmış. aradım ben deee, o çıktı. efendim dedi kapattım ben deee
Herkese merhaba.Bugün okuldan sonra doktora gittik.Eve gelince eşim beni dinlenme moduna aldıO yüzden ancak girebiliyorum.Dinlenip iyileşmem lazım. Geçmişe bakayım
Bu arada menüm
SABAH
1 bardak ballı süt
ÖĞLEN
Sütlü kahve
6-7 bisküvi
AKŞAM
Izgara balık
Salata
2 ilim ekmek
Ay sevgili de yapmış yesinler
Güle güle kullan canım
Böyle yapma canım benim. Çok sağlıksız. Bide yeni farketmiş.Yemek yemeyi unutmak nasıl birşey ben hiç unutmadım.Keşke o beni unutsa
Bak cadıya bak. Ama haklısın büyük ihtimal totom açıkta kaldı diye hasta oldum
Bu arada gözünayın canım.Annenler geliyor ne güzel
Canım merak ettim ne yaptın?
Haberlere dahi çıktı.Çok yoğunmuş.
Kolay gelsin canım. Hadiseyi bende gördüm ama sanırım hızlı kilo verdiğinden çökmüş gibi görünüyor.
Canım bende saçıma ışıltı olsun diye saçımın birkaç kat açık tonunda ışıltılar yaptırmak istiyorum ama kuaförde saç açıcı ile mi açtırsam yoksa açık tonda boya mı attırsam.Sence hangisi daha sağlıklı olur?
Geçmiş olsun canım.
Amanıııın bizim kıza bak
Aşık Banu aşık BanuSende Kübra gibi eriyip bitersen karışmam
Canım bizde dün gece depremle uyandık. Sen Gaziantepteydin değil mi?
Teşekkür ederim canımÇocuklarda küçük olunca bizde hemen hasta oluyoruz.
Not aldım canım
Çılgın seni
okuldan geldim bu gidişle kilo alacam ben sanırım 9.30 da muhteşem dürüm yedim
Yazık yaramasınyarasınnnn
Hoşgeldin canım,biz iyiyiz sen nasılsın?bebiş nasılSelam kızlarNe var ne yok?
Anladığım kadarı ile Kübra kaçamak yapmış kestiniz mi cezasını
Hatice'm geçmiş olsun hastasın galiba. Umarım kötü bişey yoktur?
Dünkü yemek yemeyi unutma olayımın ardından bugünki menü dehşet hihihi:))))
Sabah küçük yuvarlak hamburger ekmeğine kaşarlı tost
Öğle sabahın aynısı hihihihi:))))
Akşam:ızgara tavvuk ve ayran
Kahve 10 bardak içtim mi içmişimdir
Su garanti 2 lt si var
Spor yoookk
Bu kadarrrr
Ders çalışmaya kaçıyom arkadaşlar,ara ara uğrarım:)))
Mesaj sayıları kime gidiyoooo
Ders çalışmaya kaçıyom arkadaşlar,ara ara uğrarım:)))
Mesaj sayıları kime gidiyoooo
afiyet olsun.bugünkü menüm
sabah 4-5 çatal patates kızartası çok incecikti kızarta
1zytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
1çatal incir reçeli
2 lokmalık domates turşusu
ara:2kk peynirr
öğlen yarım kase çorba
akşam
1kase çorba
4yk kuru fasulye
3-4 çatal salata
4dilim balık
1 dilim ekmek
2 lt su spor daha yapmadım
ama yatmadan önce jillian yapıcam inşşş
akşamı fazla kaçırdım biliyorum kızlar oyüzden cumaya kadar daha da dikkat edicem yediklerimeee:18:
allah sonumuzu hayretsin.korkuyorum cidden.Bugün herkes saçımı çok beğendi bir foto çekebilsem düzgün albüme foto koyacağım
Geçmiş olsun,ilaki takcam diyosan kuyumcuda genişlettir canım
İlanı aşk mı yaptın nedir
Canım bugün akşam yönetim ekonomisi dersindede suriye savaşı ve savaşları konuştuk.işsizlik oranı yüksek olan ülke devletin yaptığı yaptırımlara rağmen bu oranı düşüremiyorsa savaşa girip ekonomiyi düzeltiyormuş.türkiyenin şu an işsizlik oranı düşük seviyelerde sayılır%9 civarlarında.bu oran savaşa girmeyeceğimizi gösteriyor.olaki abd nin gazına gelip bir savaş ortamına girersek rusya yandaşları ve amerika yandaşları olarsk dünya savaşı çıkar ve türkiyenin t si kalmayacaktır bu durumda(
Bu arada geçmiş olsun canım
muhteşem bir menü,tebrik ederimDünkü yemek yemeyi unutma olayımın ardından bugünki menü dehşet hihihi:))))
Sabah küçük yuvarlak hamburger ekmeğine kaşarlı tost
Öğle sabahın aynısı hihihihi:))))
Akşam:ızgara tavvuk ve ayran
Kahve 10 bardak içtim mi içmişimdir
Su garanti 2 lt si var
Spor yoookk
Bu kadarrrr
kız sen nasıl bir atom karıncasıniyi ders çalışmalar canımmm benimmm
bende mutfağımı hallettim sonunda bitti
çamaşırlarımı makineye attım yıkanıyooo
bulaşık makinemi çalıştırdım yıkanıyo
bide beni yıkayan olsaaaaaa
artık işlerim bittiiiii
şimdi sporumu yapabilirim
Günaydın kızlar. Dün resmen 5'e çeyrek kala işim bitti Güya sabah 8:30'da evden çıkmıştım. Kuyrukta bekleme rekorumu kurmuş bulunmaktayım. Umarım hayırlısıyla bu rekoru bi daha egale etmem.
Dünkü menüm
Sabah yarım sıkma
Akşam 2 tabak patlıcan yemeği 3 dilim ekmek yoğurt bi de ilk defa bu sene turşu yapmıştım birini açtık bikaç tane yedim ondan
Sonra biraz kuruyemiş
Ne yedin banu:)) aşık banu
Başakcım rezene anoson hariç hepsi zararlı içme süte geçer.
maydonoz sütü azaltıyormuş,bilgin olsun.
afiyet olsun
ya okulda bir öğretmen var, ondan hoşlanıorum sanırsammm:44: bugün internetten adını aratırken, bir ilan buldum adı soyadına açılmış. aradım ben deee, o çıktı. efendim dedi kapattım ben deee
menüm
sabah:1.5 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
2 zeytin
domates
ara:neskafe
öğle:yarım uskumru
salata
1 dilim ekmek
ara:2 kuru incir
akşam:1 kase fellah köftesi(bulgurla yapılıyor)
1 küçük tabak etli taze fasulye
2 kaşık yoğurt
su:2 litre
spor:25 d leslie 5 mile
25 d jillian
zorunlu hareketler
15 d twister
Herkese merhaba.Bugün okuldan sonra doktora gittik.Eve gelince eşim beni dinlenme moduna aldıO yüzden ancak girebiliyorum.Dinlenip iyileşmem lazım. Geçmişe bakayım
Bu arada menüm
SABAH
1 bardak ballı süt
ÖĞLEN
Sütlü kahve
6-7 bisküvi
AKŞAM
Izgara balık
Salata
2 ilim ekmek
Canım merak ettim ne yaptın?
sabah sabunla çıkmamıştı sonra elimi hep yukarada tutmaya çalıştım şişi insin diye biraz indi sonra tekrar sabunla zorladım ama canım çok acıdı
okuldan geldim bu gidişle kilo alacam ben sanırım 9.30 da muhteşem dürüm yedim
Bugün herkes saçımı çok beğendi bir foto çekebilsem düzgün albüme foto koyacağım
Geçmiş olsun,ilaki takcam diyosan kuyumcuda genişlettir canım
Seminecim kahveler 10 nescafe fincanı şekersiz sütsüz nescafe:)))
İyi gecelerrt,tatlı ruyalar...
mesaj sayılarını göndermeyenler; nurgül, ferhan, yasemin, kübra, gönül
Günaydın kızlar. Dün resmen 5'e çeyrek kala işim bitti Güya sabah 8:30'da evden çıkmıştım. Kuyrukta bekleme rekorumu kurmuş bulunmaktayım. Umarım hayırlısıyla bu rekoru bi daha egale etmem.
Dünkü menüm
Sabah yarım sıkma
Akşam 2 tabak patlıcan yemeği 3 dilim ekmek yoğurt bi de ilk defa bu sene turşu yapmıştım birini açtık bikaç tane yedim ondan
Sonra biraz kuruyemiş
haklısın canım zaten herşey süte geçtiği için bende risk alamıyorum
saol canım bilgi için
tamam kızım sen kesin aşık olmuşsun, bu hareketleri tanırım
afiyet olsun, ne güzel spor yapmışsın
geçmiş olsun haticecim ama menün biraz kötü olmuş sanki:2::2::2:
afiyet olsun
bekliyoruz canım yeni foto. yok ben parmagımı inceltecem, yüzüğüme kıyamam
çok içmişsin yaa miden ağrıyacak kız
Az önce yolladım canım;mesaj sayılarını göndermeyenler; nurgül, ferhan, yasemin, kübra, gönül
Kızlar hepinizi yeni açılan Cafe Light'a sohbete bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html
Ben de göndermemiştim sormasan da ben söyleyim bi de şimdi tekrar Hatice'ye ayrı mesaj sayısı bildir yapmayayım 15'inde 10 mesaj 16'sında 3 mesaj spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?