Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fotoğrafçı sevgili fikri çok iyi ama
ok canım
aman yasemin sen başka yere kıpırdama zaten

ne kuyruğu canımm

açık öğretim kuyruğu canım

Antep'te misin canım

Canım son güne kalınca yoğunluk olmuş.Keşke önceden halletseydin.

Ya olmadı gitti bi türlü normalde yapmam böyle şey ama.

okuldan geldim bu gidişle kilo alacam ben sanırım 9.30 da muhteşem dürüm yedim

Ha ha Kübra bişeyler ters gitmeye başladı canım aman toparlan. Daha da güzelleşmen lazım şimdi. Salma kendini.

Çocuklardan sana senden çocuklara çocuklardan sana.....

10 nescafe mi

benim sormam gerekmiyor zaten, mesaj sayısını bildirmek her üyenin kendi sorumluluğu. ben iyi niyetimi kullanarak aklımda kalan isimlere hatırlatma yapmak istedim sadece

Ben de sorulmadan gönderiyorum normalde. Ancak 2 gündür aksiliklerle karşılaştığım için mesajımı gönderemedim. Oluşturduğun listeye bakarak eksikleri söylediğini düşündüm. Aklında kalanları yazdığın şeklinde yorumlamadım. İyi niyet güzel bişey evet.

Günaydın fıstıklarrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119:

Günaydın canım. Haklısın valla ne deyim. Kalori harcanıyo mu kız ayakta durmakla Keşke öyle olsa hep dikilirim.

Günaydın canım. Haklısın valla ne deyim. Kalori harcanıyo mu kız ayakta durmakla Keşke öyle olsa hep dikilirim.

Bütün ayakta durmak harcatır tabiii

Baaaaaaaaaaaaaakkkkkk;

HAFİF AKTİVİTELER - 150'den az Kalori/saat

Bilardo 140

Uzanmak/uyumak 60

Ofis İşleri 140

Oturmak 80

Ayakta Durmak 100

dünkü menüm(yine fiyasko)
sabah
çavdar ekmeğine 1,5 tost

öğlen
1 tavuk but
2 kaşık mantı
1 kase yoğurt

arada kapüçino ve 1 kurabiye

akşam
1 tabak izmir köfte
1 tavuk but
yarım kase yoğurt
(kırmızı ve beyaz eti nasıl aynı anda yedim bilmiyorum ama doymamıştım)
2 saat duraksız alışveriş spor niyetine, 2,5lt su

Hahaahhahaaha 1.5 tost(hala aklım 1.5 ekmeğe gidiyor:) ) Mantı yamiiiyummiii Kapüçino hüüüüüüüüpppp diye içine çek beni
Neler aldın kızzzzz:103::103:

kübra şanslı kız benim kocamada bi zor gelir foto çekmek

Benim sevgili aday adaycığımda sever fotoğraf çekmeyi ama daha henüz aday adayı, ne olacağı belli olmayan bir durum hiihihihihihihi Bahsettiğim çocuğu merak ediyorsanız faceden arkadaşlarımda özgür var bakın ona Bakalım beğenecek misiniz

Heyyy bende facein yok yorum yapamayacağım :)

Kaç saat ayakta durmuştun 10 saat var mı 10x100=1000 kalori

8 saat 800 :)) oleyyyyy

günaydın kızlar... keyifler iyidir inşallah.ben uykusuzum gözlerim ağrıyor kızım geceleri neredeyse 10 defa uyanıyor sersem gibi oluyorum.2 yaşını bitirdi ama uykusu düzene girmedi sürekli sallatıyor kendini gündüz salıncakta gece ayakta canıma tak dedirtiyor artık

gaziantepteyim malesefmi desem ne desem hehe:)
yasemin ekonomi dersindemi işliyorusnuz konuyu iyi aman savaş mavaş çıkamsın da artık senden alırız gelişmeleri :)

hahaahhahaaha 1.5 tost(hala aklım 1.5 ekmeğe gidiyor:) ) mantı yamiiiyummiii Kapüçino hüüüüüüüüpppp diye içine çek beni
Neler aldın kızzzzz:103::103:

ne yapayım 2 tost çok geliyor 1 az bende buçuk yapıyorum Uzun zamandır şöyle bi alışverişe çıkayım diyodum neler aldım neler bluzler takılar badiler. Sağlam para harcadım Amannnn canım sağ olsun

aaaaaaaaaaaaaa hemen bakıyorum

Gündüz uyutmasan da mı aynı oluyor niye uyansın ki acıkıyo falan mı gece Allah Allah
Pazarcık'la ilgili bi deprem beklentisi vardı ama Antep'i de etkiliyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…