Tam renklerin ışıltısını yakalayabileceğim bir foto çekebilsemFotoğrafçı sevgilimizde yok ki su içerken bile fotomuzu çeksin hihiihihihihihihi
Az önce yolladım canım;
15 ekim 7 tane, 16 ekim 10 tane mesajım var canım
Ben son yaşananlardan sonra ağzımın payını aldım. Hiiiiiiiiiç başka ortak alanlara gidip sohbet falan etmem. Takımım dışındaki her yer motivasyonumu bozar
Günaydın fıstıklarrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119:
ne kuyruğu canımm
selam hanımlar.bugün eşim evdeydi rahatsızdı biraz 1 saat önce gitti o nedenle giremedim.dün geceden beri sallanıp duruyoruz burada sabah 4.15 de oldu iyi salladı ama eşimle fırladık yataktan.öğlen yine oldu kahramanmaraşta olmuş 4.5 şittedinde ikiside ama buradada iyi hissediliyor tırsmaya başladım.sabaha karşı olanı depremden çok suriye bombamı attı acaba diyerek uyandım.allah sonumuzu hayır etsin bakalım.
Canım son güne kalınca yoğunluk olmuş.Keşke önceden halletseydin.
okuldan geldim bu gidişle kilo alacam ben sanırım 9.30 da muhteşem dürüm yedim
Geç bile kaldın. Ben dün akşam çok kötü oldum.Sürekli öksürdüm,hapşırdım.Boğazım çok kötü oldu dayanamayıp bugün gittim.Sınıfta bir sürü çocuk var birde sen birkaç sınıfa birden giriyorsun.Böyle olunca hemen hasta oluyoruz. Çok dikkat et kendine
Semine kız gece yarısı ne günaydını:))) hihihi:))
Jillian pestil yapmadımı seni hala :))))
Dersimi çalıştım uyucam artık.
Seminecim kahveler 10 nescafe fincanı şekersiz sütsüz nescafe:)))
İyi gecelerrt,tatlı ruyalar...
benim sormam gerekmiyor zaten, mesaj sayısını bildirmek her üyenin kendi sorumluluğu. ben iyi niyetimi kullanarak aklımda kalan isimlere hatırlatma yapmak istedim sadece
Günaydın fıstıklarrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119:
İyi kalori harcamışsındır tam gün ayakta hihiihiihiih
Ben son yaşananlardan sonra ağzımın payını aldım. Hiiiiiiiiiç başka ortak alanlara gidip sohbet falan etmem. Takımım dışındaki her yer motivasyonumu bozar
günaydın, arkadaşının annesi nasıl oldu yasemin
Günaydın canım. Haklısın valla ne deyim. Kalori harcanıyo mu kız ayakta durmaklaKeşke öyle olsa hep dikilirim.
fotoğrafçı sevgili fikri çok iyi ama
ok canım
aman yasemin sen başka yere kıpırdama zaten
Manken Kübra nın var ama
Hahaahhahaaha 1.5 tost(hala aklım 1.5 ekmeğe gidiyor:) ) Mantı yamiiiyummiiidünkü menüm(yine fiyasko)
sabah
çavdar ekmeğine 1,5 tost
öğlen
1 tavuk but
2 kaşık mantı
1 kase yoğurt
arada kapüçino ve 1 kurabiye
akşam
1 tabak izmir köfte
1 tavuk but
yarım kase yoğurt
(kırmızı ve beyaz eti nasıl aynı anda yedim bilmiyorum ama doymamıştım)
2 saat duraksız alışverişspor niyetine, 2,5lt su
Bütün ayakta durmak harcatır tabiii
Baaaaaaaaaaaaaakkkkkk;
HAFİF AKTİVİTELER - 150'den az Kalori/saat
Bilardo 140
Uzanmak/uyumak 60
Ofis İşleri 140
Oturmak 80
Ayakta Durmak 100
kübra şanslı kızbenim kocamada bi zor gelir foto çekmek
Haha süperrrrr
Benim sevgili aday adaycığımda sever fotoğraf çekmeyi ama daha henüz aday adayı, ne olacağı belli olmayan bir durum hiihihihihihihiBahsettiğim çocuğu merak ediyorsanız faceden arkadaşlarımda özgür var bakın ona Bakalım beğenecek misiniz
Kaç saat ayakta durmuştun 10 saat var mı10x100=1000 kalori
Ay sevgili de yapmış yesinler
Güle güle kullan canım
Böyle yapma canım benim. Çok sağlıksız. Bide yeni farketmiş.Yemek yemeyi unutmak nasıl birşey ben hiç unutmadım.Keşke o beni unutsa
Bak cadıya bak. Ama haklısın büyük ihtimal totom açıkta kaldı diye hasta oldum
Bu arada gözünayın canım.Annenler geliyor ne güzel
Canım merak ettim ne yaptın?
Haberlere dahi çıktı.Çok yoğunmuş.
Kolay gelsin canım. Hadiseyi bende gördüm ama sanırım hızlı kilo verdiğinden çökmüş gibi görünüyor.
Canım bende saçıma ışıltı olsun diye saçımın birkaç kat açık tonunda ışıltılar yaptırmak istiyorum ama kuaförde saç açıcı ile mi açtırsam yoksa açık tonda boya mı attırsam.Sence hangisi daha sağlıklı olur?
Geçmiş olsun canım.
Amanıııın bizim kıza bak
Aşık Banu aşık BanuSende Kübra gibi eriyip bitersen karışmam
Canım bizde dün gece depremle uyandık. Sen Gaziantepteydin değil mi?
Teşekkür ederim canımÇocuklarda küçük olunca bizde hemen hasta oluyoruz.
Not aldım canım
Çılgın seni
Bugün herkes saçımı çok beğendi bir foto çekebilsem düzgün albüme foto koyacağım
Geçmiş olsun,ilaki takcam diyosan kuyumcuda genişlettir canım
İlanı aşk mı yaptın nedir
Canım bugün akşam yönetim ekonomisi dersindede suriye savaşı ve savaşları konuştuk.işsizlik oranı yüksek olan ülke devletin yaptığı yaptırımlara rağmen bu oranı düşüremiyorsa savaşa girip ekonomiyi düzeltiyormuş.türkiyenin şu an işsizlik oranı düşük seviyelerde sayılır%9 civarlarında.bu oran savaşa girmeyeceğimizi gösteriyor.olaki abd nin gazına gelip bir savaş ortamına girersek rusya yandaşları ve amerika yandaşları olarsk dünya savaşı çıkar ve türkiyenin t si kalmayacaktır bu durumda(
Bu arada geçmiş olsun canım
açık öğretim kuyruğu canım
Antep'te misin canım
Ya olmadı gitti bi türlü normalde yapmam böyle şey ama.
Ha ha Kübra bişeyler ters gitmeye başladı canım aman toparlan. Daha da güzelleşmen lazım şimdi. Salma kendini.
Çocuklardan sana senden çocuklara çocuklardan sana.....
10 nescafe mi
hahaahhahaaha 1.5 tost(hala aklım 1.5 ekmeğe gidiyor:) ) mantı yamiiiyummiiiKapüçino hüüüüüüüüpppp diye içine çek beni
Neler aldın kızzzzz:103::103:
benim sevgili aday adaycığımda sever fotoğraf çekmeyi ama daha henüz aday adayı, ne olacağı belli olmayan bir durum hiihihihihihihiBahsettiğim çocuğu merak ediyorsanız faceden arkadaşlarımda özgür var bakın ona Bakalım beğenecek misiniz
günaydın kızlar... keyifler iyidir inşallah.ben uykusuzum gözlerim ağrıyor kızım geceleri neredeyse 10 defa uyanıyor sersem gibi oluyorum.2 yaşını bitirdi ama uykusu düzene girmedi sürekli sallatıyor kendini gündüz salıncakta gece ayakta canıma tak dedirtiyor artık
gaziantepteyim malesefmi desem ne desem hehe:)
yasemin ekonomi dersindemi işliyorusnuz konuyu iyi aman savaş mavaş çıkamsın da artık senden alırız gelişmeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?