Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Heyyy bende facein yok yorum yapamayacağım :)

8 saat 800 :)) oleyyyyy
Mesaj yolladım ekle beni şeker

Heee derste işliyoz canım

Bak bakalım beğencen mi

Gündüz uyutmasan da mı aynı oluyor niye uyansın ki acıkıyo falan mı gece Allah Allah
Pazarcık'la ilgili bi deprem beklentisi vardı ama Antep'i de etkiliyor herhalde.

aynı oluyor ya sallamaya çok alıştı ondan herhalde nasıl bırakıcaz sallama işini bilmiyorum.gece acıkmaması lazım akşam yemek yediriyorum gece sütte veriyorum.huysuz işte :)
pazarcıkta oluyor orası kadar burasıda sallanıyor valla aynı fay hattı zaten.buasıda 1.derece deprem bölgesi istanbul depremini yaşamış biri olaraktan korkuyorum ne yalan söleyeyim allaha emanet allah esirgesin kötüsünü inşallah.
sen maraştamısın ?

Canım ne kadarlıktı senin bebişin yani kaç yaşında. Ben bizimkine gece yatarken bulgur pilavı yediriyom(bayılıyor) sabaha kadar tık yok hihihihihiihih

Depremde bana bişey olmasında çok kızıma ve anneme bişey olmasından korkuyorum, ya onlara yardım edemezsem diye:18::18::18:

Mesaj yolladım ekle beni şeker

Heee derste işliyoz canım

Bak bakalım beğencen mi

Günaydın:))) oku oku

Evet kedisi var:))) geveze kaplumbağa kendisi, ben hiç geveze değilimdir mesela

iyi işte sen öğren bizde sayende öğrenmiş oluyoruz canım ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp
çok konuşup boş konuşanlardan değilsin allahtan.çok konuşup doğru konuşmaktır meziyet sende öylesin işte.bu arada iki konuşkan bir arada nasıl olur acaba başkalarına sıra gelmez

güvercinde besliyor galiba bilmemmi tencere kapak olmuşsunuz işte:13::13: ama istanbulda yaşıyor diyo nasıl görüşüyosunuz

Evet canım, bende istanbuldaydım 1.5 yıl öncesine kadar. O kendi işini yapıyor maden mühendisi, bursa tarafına çooooook geliyo nedense iş için diyo ama hihihihihihih ben istanbula gittiğimde o buraya geldiğinde şu an arkadaşça!!görüşüyoz sevgili değiliz olamadık bir türlü hihihihiihhiihi:103::103:
Güvercin mi yok canım o güvercin değil bizimkinin martısı Hurşit

Son düzenleme:

Yok canım Adana'dayım ben. Maraş'ta bi arkadaşım var Pazarcık'ta çok tırsıyor.

Kim ne derse desin ben çocukların kendi huylarıyla dünyaya gelip öyle de devam ettiğini düşünüyorum. Şöyle yap böyle yap denen neyi denediysem ne yapmaya çalıştıysam bi faydası olmadı. Seninkinin tarzı bu. Ben çareyi beraber yatmakta buldum. Sarılıp yatıyoz sabah kadar uyuyoruz öyle. Bi gece sabaha karşı süte kalkıyorum o kadar.

nermin mesaj sayılarımızı bildirirken o gün spor yapıp yapmadığımızıda yazıyoruz artık, aklında olsun. şimdi söyle bakayım yaptın mı spor

Yasemin iyi görünüyor canım. Aman dikkat et bi fırlama çıkmasın altından. Ne zamandır tanıyorsun onu?

benim kızım 2 yaş 2 aylık oldu.yemekle pek arası yok hiç anasına çekmemiş bulgur pilavı tok tutuyor demekki bende deneyeyim o zaman bakalım fark edecekmi.
deprem korkusu fena bir şey ya öyle bir durumda öncelik çocuklar.ne yaparım ne ederim diye düşünüyoruz aslında deprem çantası hzır olması lazım hiç önemsemiyoruz hazır aklıma gelmişken hazırlayayım ben ne olacağımız belli değil.yinede allah esirgesin

Teşekkür ederim tatlişkom
Biz zaten bir buluşuyoz elimizde bir koca kahve bir oturuyoz sohbete :))) bi bakıyom saat 11 olmuş hihihiihih

hurşit haaa çok tatlıymış kuşlar kediler ooooooooooo bu arada ben matı ile güvercini ayırdedemiyormuşum :90::90:

bursa tarafına çok geliyor demek, ne diyelim hayırlısı olsun şekerim

Yasemin iyi görünüyor canım. Aman dikkat et bi fırlama çıkmasın altından. Ne zamandır tanıyorsun onu?
Eskiden birlikte çalışıyorduk benim şirketimdeydi 2 yıl beraber çalıştık, 4 yıl kadar oldu tanıyalı Tek korktuğum noktası Akrep burcu

Hehhehehe bana da arkadaşımın ablası söylemişti. Bulgur acaip tok tutuyo dene canım. Benim kızım 19 Haziran 2010 aşağı yukarı aynı yaştalar

Heee olur o zaman tamamdır. Benden onay çıktı. Sen niye kararsız kaldın ki kafanı karıştıran bişey mi var?

yakınmışız ya:) benim kızım da doğduğundan beri huysuz mızmız sürekli ağlar ayda bir gideriz doktora.malesef huyu öyle evet sanırım öylede gicek dediğn gibi ne yapsak fayda etmiyor.bir daha çocuğum olursa ne sallarım ne yanımda yatırırım diye düşünüyorum.

Heee olur o zaman tamamdır. Benden onay çıktı. Sen niye kararsız kaldın ki kafanı karıştıran bişey mi var?

Onun başına çok talihsizlikler geldi. Tam olcakkken bekledik beklemek zorunda kaldım. Geçen hafta babası öldü annesinin ameliyatından 1 gün önce, annesi kanser oldu falan filan....

Bizimkide ayakta sallanıyordu eskiden, 1.5 yaşına gelince kendisi sallanmak istemedi. Şimdi ağzına emziğini eline köpeğini alıp ben eeeeeee eeeeee olcam diyip yatağına gidip kendisi yatıyor ve uyuyor canım Darısı senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…