Mesaj yolladım ekle beni şekerHeyyy bende facein yok yorum yapamayacağım :)
8 saat 800 :)) oleyyyyy
günaydın kızlar... keyifler iyidir inşallah.ben uykusuzum gözlerim ağrıyor kızım geceleri neredeyse 10 defa uyanıyor sersem gibi oluyorum.2 yaşını bitirdi ama uykusu düzene girmedi sürekli sallatıyor kendini gündüz salıncakta gece ayakta canıma tak dedirtiyor artık
gaziantepteyim malesefmi desem ne desem hehe:)
yasemin ekonomi dersindemi işliyorusnuz konuyu iyi aman savaş mavaş çıkamsın da artık senden alırız gelişmeleri :)
Bak bakalım beğencen mine yapayım 2 tost çok geliyor 1 az bende buçuk yapıyorumUzun zamandır şöyle bi alışverişe çıkayım diyodum neler aldım neler bluzler takılar badiler. Sağlam para harcadım Amannnn canım sağ olsun
aaaaaaaaaaaaaa hemen bakıyorum
Günaydın:))) oku okuGunaydın Kızlar
kahvaltı yapıp gecmısı okuycmmmm
Evet kedisi var:))) geveze kaplumbağa kendisi, ben hiç geveze değilimdir meselahayvansever ve sportif bi arkadaş sanırımsempatik birine benziyor
Gündüz uyutmasan da mı aynı oluyor niye uyansın ki acıkıyo falan mı gece Allah Allah
Pazarcık'la ilgili bi deprem beklentisi vardı ama Antep'i de etkiliyor herhalde.
aynı oluyor ya sallamaya çok alıştı ondan herhalde nasıl bırakıcaz sallama işini bilmiyorum.gece acıkmaması lazım akşam yemek yediriyorum gece sütte veriyorum.huysuz işte :)
pazarcıkta oluyor orası kadar burasıda sallanıyor valla aynı fay hattı zaten.buasıda 1.derece deprem bölgesi istanbul depremini yaşamış biri olaraktan korkuyorum ne yalan söleyeyim allaha emanet allah esirgesin kötüsünü inşallah.
sen maraştamısın ?
Günaydın:))) oku oku
Evet kedisi var:))) geveze kaplumbağa kendisi, ben hiç geveze değilimdir mesela
Mesaj yolladım ekle beni şeker
Heee derste işliyoz canım
Bak bakalım beğencen mi
Günaydın:))) oku oku
Evet kedisi var:))) geveze kaplumbağa kendisi, ben hiç geveze değilimdir mesela
güvercinde besliyor galibabilmemmi tencere kapak olmuşsunuz işte:13::13: ama istanbulda yaşıyor diyo nasıl görüşüyosunuz
aynı oluyor ya sallamaya çok alıştı ondan herhalde nasıl bırakıcaz sallama işini bilmiyorum.gece acıkmaması lazım akşam yemek yediriyorum gece sütte veriyorum.huysuz işte :)
pazarcıkta oluyor orası kadar burasıda sallanıyor valla aynı fay hattı zaten.buasıda 1.derece deprem bölgesi istanbul depremini yaşamış biri olaraktan korkuyorum ne yalan söleyeyim allaha emanet allah esirgesin kötüsünü inşallah.
sen maraştamısın ?
Canım ne kadarlıktı senin bebişin yani kaç yaşında. Ben bizimkine gece yatarken bulgur pilavı yediriyom(bayılıyor) sabaha kadar tık yok hihihihihiihih
Depremde bana bişey olmasında çok kızıma ve anneme bişey olmasından korkuyorum, ya onlara yardım edemezsem diye:18::18::18:
iyi işte sen öğren bizde sayende öğrenmiş oluyoruz canım ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp
çok konuşup boş konuşanlardan değilsin allahtan.çok konuşup doğru konuşmaktır meziyet sende öylesin işte.bu arada iki konuşkan bir arada nasıl olur acaba başkalarına sıra gelmez
Evet canım, bende istanbuldaydım 1.5 yıl öncesine kadar. O kendi işini yapıyor maden mühendisi, bursa tarafına çooooook geliyo nedenseiş için diyo ama hihihihihihih ben istanbula gittiğimde o buraya geldiğinde şu an arkadaşça!!görüşüyoz sevgili değiliz olamadık bir türlü hihihihiihhiihi:103::103:
Güvercin mi yok canım o güvercin değil bizimkinin martısı Hurşit
nermin mesaj sayılarımızı bildirirken o gün spor yapıp yapmadığımızıda yazıyoruz artık, aklında olsun. şimdi söyle bakayım yaptın mı spor
Eskiden birlikte çalışıyorduk benim şirketimdeydi 2 yıl beraber çalıştık, 4 yıl kadar oldu tanıyalıYasemin iyi görünüyor canım. Aman dikkat et bi fırlama çıkmasın altından. Ne zamandır tanıyorsun onu?
benim kızım 2 yaş 2 aylık oldu.yemekle pek arası yok hiç anasına çekmemişbulgur pilavı tok tutuyor demekki bende deneyeyim o zaman bakalım fark edecekmi.
deprem korkusu fena bir şey ya öyle bir durumda öncelik çocuklar.ne yaparım ne ederim diye düşünüyoruz aslında deprem çantası hzır olması lazım hiç önemsemiyoruz hazır aklıma gelmişken hazırlayayım ben ne olacağımız belli değil.yinede allah esirgesin
pzartesi günü yarım saat bisiklet yarım saat oryantal dans 50 yarım mekik
salı günü sadece 20 dakika hızlı tempo koşu
Eskiden birlikte çalışıyorduk benim şirketimdeydi 2 yıl beraber çalıştık, 4 yıl kadar oldu tanıyalıTek korktuğum noktası Akrep burcu
Hehhehehe bana da arkadaşımın ablası söylemişti. Bulgur acaip tok tutuyo dene canım. Benim kızım 19 Haziran 2010 aşağı yukarı aynı yaştalar
Yok canım Adana'dayım ben. Maraş'ta bi arkadaşım var Pazarcık'ta çok tırsıyor.
Kim ne derse desin ben çocukların kendi huylarıyla dünyaya gelip öyle de devam ettiğini düşünüyorum. Şöyle yap böyle yap denen neyi denediysem ne yapmaya çalıştıysam bi faydası olmadı. Seninkinin tarzı bu. Ben çareyi beraber yatmakta buldum. Sarılıp yatıyoz sabah kadar uyuyoruz öyle. Bi gece sabaha karşı süte kalkıyorum o kadar.
Heee olur o zaman tamamdır. Benden onay çıktı. Sen niye kararsız kaldın ki kafanı karıştıran bişey mi var?
yakınmışız ya:) benim kızım da doğduğundan beri huysuz mızmız sürekli ağlar ayda bir gideriz doktora.malesef huyu öyle evet sanırım öylede gicek dediğn gibi ne yapsak fayda etmiyor.bir daha çocuğum olursa ne sallarım ne yanımda yatırırım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?