yakınmışız ya:) benim kızım da doğduğundan beri huysuz mızmız sürekli ağlar ayda bir gideriz doktora.malesef huyu öyle evet sanırım öylede gicek dediğn gibi ne yapsak fayda etmiyor.bir daha çocuğum olursa ne sallarım ne yanımda yatırırım diye düşünüyorum.
Eskiden birlikte çalışıyorduk benim şirketimdeydi 2 yıl beraber çalıştık, 4 yıl kadar oldu tanıyalıTek korktuğum noktası Akrep burcu
Hehhehehe bana da arkadaşımın ablası söylemişti. Bulgur acaip tok tutuyo dene canım. Benim kızım 19 Haziran 2010 aşağı yukarı aynı yaştalar
bence yeterde artar bile
yakınmışız ya:) benim kızım da doğduğundan beri huysuz mızmız sürekli ağlar ayda bir gideriz doktora.malesef huyu öyle evet sanırım öylede gicek dediğn gibi ne yapsak fayda etmiyor.bir daha çocuğum olursa ne sallarım ne yanımda yatırırım diye düşünüyorum.
Onun başına çok talihsizlikler geldi. Tam olcakkken bekledik beklemek zorunda kaldım. Geçen hafta babası öldü annesinin ameliyatından 1 gün önce, annesi kanser oldu falan filan....
ilk doğdu 3 günlükken enfeksiyon nedeniyle 10 tane iğne yedi sonra emmedi ilk zzamanlr derken gaz sorunu oldu hep ağlardı ağlatmamak için mecbur ayak kucak sallayp durduk işte. yapmam dediğn şeyi mecbur kaınca yapıyoruz işte ne yapalım canları sağolsun :)her çocuk bir olmuyor ki, bazıları gerçekten huysuz oluyor dediğin gibi huyu öyledir. ama sakın büyük konuşma bence başına gelir. ben kesinlikle sallamam diyodum annem sallarız rahat olur diyordu kızıyodum kolaya kaçıyorsun diye sonra bi baktım kendim koymuşum ayaklarıma
Bizimkide ayakta sallanıyordu eskiden, 1.5 yaşına gelince kendisi sallanmak istemedi. Şimdi ağzına emziğini eline köpeğini alıp ben eeeeeee eeeeee olcam diyip yatağına gidip kendisi yatıyor ve uyuyor canımDarısı senin başına
Benimki de 19 şubat 2010
Ben yanımda yatmasın diye çok uğraştım ama olmadı o kadar çok kalkıyodu ki bi de ağlıyodu bir sürü ve tekrar da uyumuyordu başaramadık bir türlü. İlk doğduğu zamanlarda kesinlikle yanımda yatırmadım aylarca. Sallıyorduk o zaman beşikte. Sonra bi beşikte uyumaz oldu saatlerce salla salla, ayağımda hiç sallayarak uyumadı zaten uyuyamadı. Aldım yanıma yatırdım bunu artık sallamaktan bitap düşüp koluma sarıldı uyudu. O gün bugündür koluma sarılıp uyuyor. Daha hiç öyle bi yerde falan sızıp kalmadı. Öğlen uyumaz gece 11'i geçe uyur. Yeni doğmuş bebekken de gece 11'de uyurdu hala aynı. Bi öğlen uykumuz değişkenlik gösteriyor.
Ben geçmişi okuyacaktım
Ama okuyamadan gitmek zorundaym
hazırlanıp dışarı cıkacam
regl oldum şimdi çok sancım var ama sevgilim yarın memleketine gidiyor
görüşmek şart
Öpüldünüzzzzzzzzz
E bunlar kafa karışıklığı yapmaz ki? Engel olur aksilik olur. Ama sen tam kararımı veremedim kafam karışık diyorsun ya onu soruyorum ben. Yoksa biliyorum çok zor şeyler yaşadı.
Ben geçmişi okuyacaktım
Ama okuyamadan gitmek zorundaym
hazırlanıp dışarı cıkacam
regl oldum şimdi çok sancım var ama sevgilim yarın memleketine gidiyor
görüşmek şart
Öpüldünüzzzzzzzzz
Aaaaaaa sen Eddie yi bilmiyosun:))) Benim avrupa müdürüm bana aşık evlenmek istiyo hala onun da fotosunu bir ara paylaşmıştım burda. Ama onda gönlüm yok ama acaba dedirtiyo :)))))
Aaaaaaa sen Eddie yi bilmiyosun:))) Benim avrupa müdürüm bana aşık evlenmek istiyo hala onun da fotosunu bir ara paylaşmıştım burda. Ama onda gönlüm yok ama acaba dedirtiyo :)))))
Kızlar albüme foto koydum, gizemli dut rengim ve ben . Çok beceremedim, gittim labavoda çektim ama idare edersiniz artıkın
Hımmm anladım. Ondan demek kafan karışıyo. Önemli olan kimin yanında kendini iyi hissettiğin benceKimin yanında kendin gibi oluyorsun ve bundan keyif alıyorsun önemli olan bu. Ve sanırım bu sprunun cevabı da var sende
Evet canım, eski yaşadıklarımın biraz korkusu aslında kimseye güvenememezlikten kaynaklanıyor kararsızlığım. Aslında böyle yalnız iyiyiym ama sevildiğimi de hissettirilmesi hoşuma gidiyo, böyle karmakarışık durumlar işte
O zaman karar vermek için acele etme yalnızlık da güzeldir sıkılana kadar
afiyet olsundünkü menüm(yine fiyasko)
sabah
çavdar ekmeğine 1,5 tost
öğlen
1 tavuk but
2 kaşık mantı
1 kase yoğurt
arada kapüçino ve 1 kurabiye
akşam
1 tabak izmir köfte
1 tavuk but
yarım kase yoğurt
(kırmızı ve beyaz eti nasıl aynı anda yedim bilmiyorum ama doymamıştım)
2 saat duraksız alışverişspor niyetine, 2,5lt su
kız fotoyu face temi gösterdin?hangisi,ben kaçırdımmmmmmmm.Eskiden birlikte çalışıyorduk benim şirketimdeydi 2 yıl beraber çalıştık, 4 yıl kadar oldu tanıyalıTek korktuğum noktası Akrep burcu
Hehhehehe bana da arkadaşımın ablası söylemişti. Bulgur acaip tok tutuyo dene canım. Benim kızım 19 Haziran 2010 aşağı yukarı aynı yaştalar
ilk doğdu 3 günlükken enfeksiyon nedeniyle 10 tane iğne yedi sonra emmedi ilk zzamanlr derken gaz sorunu oldu hep ağlardı ağlatmamak için mecbur ayak kucak sallayp durduk işte. yapmam dediğn şeyi mecbur kaınca yapıyoruz işte ne yapalım canları sağolsun :)
ben emziği 3 ay önce bıraktırdım çok zor oldu ağladı çok aradı emziği. emzik varken yine sakinleşiyordu sanırım onun etkiside var ters etki etti bize malesef.
afiyet olsun
kız fotoyu face temi gösterdin?hangisi,ben kaçırdımmmmmmmm.
o emzik meselesi benide korkutuyor.emziğimize aşığız.biri elinde diğeri ağzında.birini çıkarır diğerini sokar ağzına.nasıl bırakacak emziği
faceden arkadaşlarımdan özgürü bul bak canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?