Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

her çocuk bir olmuyor ki, bazıları gerçekten huysuz oluyor dediğin gibi huyu öyledir. ama sakın büyük konuşma bence başına gelir. ben kesinlikle sallamam diyodum annem sallarız rahat olur diyordu kızıyodum kolaya kaçıyorsun diye sonra bi baktım kendim koymuşum ayaklarıma

doğrudur ya burada zaten bulgursuz hayat geçmiyor yaparım yani:) benim kızımda 16 ağustos 2010 doğumlu. 2 ay büyükmüş seninki.allah bağışlasın hepimizin evladını eksikliklerini göstermesin.
bence yeterde artar bile

müzik eşliğinde dans etmek hem etkili oluyor hemde zevkli sitres atmayada yarıyor iyi oluyor yani tavsiye ederim

Benimki de 19 şubat 2010

Ben yanımda yatmasın diye çok uğraştım ama olmadı o kadar çok kalkıyodu ki bi de ağlıyodu bir sürü ve tekrar da uyumuyordu başaramadık bir türlü. İlk doğduğu zamanlarda kesinlikle yanımda yatırmadım aylarca. Sallıyorduk o zaman beşikte. Sonra bi beşikte uyumaz oldu saatlerce salla salla, ayağımda hiç sallayarak uyumadı zaten uyuyamadı. Aldım yanıma yatırdım bunu artık sallamaktan bitap düşüp koluma sarıldı uyudu. O gün bugündür koluma sarılıp uyuyor. Daha hiç öyle bi yerde falan sızıp kalmadı. Öğlen uyumaz gece 11'i geçe uyur. Yeni doğmuş bebekken de gece 11'de uyurdu hala aynı. Bi öğlen uykumuz değişkenlik gösteriyor.

Onun başına çok talihsizlikler geldi. Tam olcakkken bekledik beklemek zorunda kaldım. Geçen hafta babası öldü annesinin ameliyatından 1 gün önce, annesi kanser oldu falan filan....

E bunlar kafa karışıklığı yapmaz ki? Engel olur aksilik olur. Ama sen tam kararımı veremedim kafam karışık diyorsun ya onu soruyorum ben. Yoksa biliyorum çok zor şeyler yaşadı.

ilk doğdu 3 günlükken enfeksiyon nedeniyle 10 tane iğne yedi sonra emmedi ilk zzamanlr derken gaz sorunu oldu hep ağlardı ağlatmamak için mecbur ayak kucak sallayp durduk işte. yapmam dediğn şeyi mecbur kaınca yapıyoruz işte ne yapalım canları sağolsun :)

ben emziği 3 ay önce bıraktırdım çok zor oldu ağladı çok aradı emziği. emzik varken yine sakinleşiyordu sanırım onun etkiside var ters etki etti bize malesef.

Ben geçmişi okuyacaktım
Ama okuyamadan gitmek zorundaym
hazırlanıp dışarı cıkacam
regl oldum şimdi çok sancım var ama sevgilim yarın memleketine gidiyor
görüşmek şart
Öpüldünüzzzzzzzzz

tek dertli benim sanıyodum sende zorluklar yağamışsın annem der hep siz böyle değildiniz uyur giderdiniz diye şimdiki çocuklar arsız der durur.ev taşırken geldi annem 10 gün kaldı sen iyi sabrediyosun dedi bana ağladı gitti valla uzak olunca ellerindende birşey gelmiyor tek başına huysuz bir çocuğu büyütmek çok zor gerçekten.allaha şükür 2 sene atlattık geriside gelir inşallah :)

uğurla bakalım sevdiceğini bu günlerin tadını çıkar evlendikten çocuk sahibi olduktan sonra sende katılırsın çocuk muhabbetine dert anlatmaya başlarsın en güzel zamanların kübracığım:)

E bunlar kafa karışıklığı yapmaz ki? Engel olur aksilik olur. Ama sen tam kararımı veremedim kafam karışık diyorsun ya onu soruyorum ben. Yoksa biliyorum çok zor şeyler yaşadı.

Aaaaaaa sen Eddie yi bilmiyosun:))) Benim avrupa müdürüm bana aşık evlenmek istiyo hala onun da fotosunu bir ara paylaşmıştım burda. Ama onda gönlüm yok ama acaba dedirtiyo :)))))

Aaaaaaa sen Eddie yi bilmiyosun:))) Benim avrupa müdürüm bana aşık evlenmek istiyo hala onun da fotosunu bir ara paylaşmıştım burda. Ama onda gönlüm yok ama acaba dedirtiyo :)))))

kız sende şıpsevdilikmi var ne.sıralayıp duruyosun herifleri acabalarda kalma canım kalbinin ve mantığının sesini dinle ayrı ayrı değil ikisini birlikte dinle yanıltmaz:)

Hımmm anladım. Ondan demek kafan karışıyo. Önemli olan kimin yanında kendini iyi hissettiğin bence Kimin yanında kendin gibi oluyorsun ve bundan keyif alıyorsun önemli olan bu. Ve sanırım bu sprunun cevabı da var sende

Evet canım, eski yaşadıklarımın biraz korkusu aslında kimseye güvenememezlikten kaynaklanıyor kararsızlığım. Aslında böyle yalnız iyiyiym ama sevildiğimi de hissettirilmesi hoşuma gidiyo, böyle karmakarışık durumlar işte

O zaman karar vermek için acele etme yalnızlık da güzeldir sıkılana kadar

afiyet olsun

kız fotoyu face temi gösterdin?hangisi,ben kaçırdımmmmmmmm.

o emzik meselesi benide korkutuyor.emziğimize aşığız.biri elinde diğeri ağzında.birini çıkarır diğerini sokar ağzına.nasıl bırakacak emziği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…