ilk doğdu 3 günlükken enfeksiyon nedeniyle 10 tane iğne yedi sonra emmedi ilk zzamanlr derken gaz sorunu oldu hep ağlardı ağlatmamak için mecbur ayak kucak sallayp durduk işte. yapmam dediğn şeyi mecbur kaınca yapıyoruz işte ne yapalım canları sağolsun :)
ben emziği 3 ay önce bıraktırdım çok zor oldu ağladı çok aradı emziği. emzik varken yine sakinleşiyordu sanırım onun etkiside var ters etki etti bize malesef.
Ben geçmişi okuyacaktım
Ama okuyamadan gitmek zorundaym
hazırlanıp dışarı cıkacam
regl oldum şimdi çok sancım var ama sevgilim yarın memleketine gidiyor
görüşmek şart
Öpüldünüzzzzzzzzz
Bende akrepten çok korkuyom, özellikle çok etkili bakıyoo napcağımı şaşırıyoooommmyasemin,direk sen söylemesende bu adam akrep derdim.korkarım ben akrebin erkeğinden.hiç istemediğim halde kızım akrep oldu.çok canım sıkılmıştı.
Akrebin nesi var ki
Bende akrepten çok korkuyom, özellikle çok etkili bakıyoo napcağımı şaşırıyoooommm
Akrep erkeği diye yaz google a bir de ekşi sözlüğe yorumlara bak canım:)) Arkanıza bakmadan kaçın diyo biz yaylara:)) Ben yay burcuyum(gezenti olmamdan anlamış olmalıydınız dermişim)
nurgül nerelerde yaa iki gündür görünmüyor
hakikaten en son yaseminle ferhana siz giderseniz bende giderim dedi,kayboldu.:44:
Aman canım kaç yıldır tanıyorum diyorsun işte. Doğruluk payı da oluyor da yani burca göre hareket etmek doğru mu ki.. Zaten kalbinin sesini dinleyeceksin nasılsa eninde sonunda
nurgül nerelerde yaa iki gündür görünmüyor
hakikaten en son yaseminle ferhana siz giderseniz bende giderim dedi,kayboldu.:44:
kimbilir ne iş peşinde çatlak nurgül
Nurgülde rahatsızlanmış bu aradaTakımımıza nazar değdi
Aaaaa geçmiş olsun. Önemli birşey değildir umarım
Nurgülde rahatsızlanmış bu aradaTakımımıza nazar değdi
dur sen akşama bi kurşun döktürteyim ben takıma
gül hastalığı gibi bişey dedi canım
o ne ya hiç duymadım
Benimki de 19 şubat 2010
Ben yanımda yatmasın diye çok uğraştım ama olmadı o kadar çok kalkıyodu ki bi de ağlıyodu bir sürü ve tekrar da uyumuyordu başaramadık bir türlü. İlk doğduğu zamanlarda kesinlikle yanımda yatırmadım aylarca. Sallıyorduk o zaman beşikte. Sonra bi beşikte uyumaz oldu saatlerce salla salla, ayağımda hiç sallayarak uyumadı zaten uyuyamadı. Aldım yanıma yatırdım bunu artık sallamaktan bitap düşüp koluma sarıldı uyudu. O gün bugündür koluma sarılıp uyuyor. Daha hiç öyle bi yerde falan sızıp kalmadı. Öğlen uyumaz gece 11'i geçe uyur. Yeni doğmuş bebekken de gece 11'de uyurdu hala aynı. Bi öğlen uykumuz değişkenlik gösteriyor.
ilk doğdu 3 günlükken enfeksiyon nedeniyle 10 tane iğne yedi sonra emmedi ilk zzamanlr derken gaz sorunu oldu hep ağlardı ağlatmamak için mecbur ayak kucak sallayp durduk işte. yapmam dediğn şeyi mecbur kaınca yapıyoruz işte ne yapalım canları sağolsun :)
ben emziği 3 ay önce bıraktırdım çok zor oldu ağladı çok aradı emziği. emzik varken yine sakinleşiyordu sanırım onun etkiside var ters etki etti bize malesef.
Allah Allah umarım çabuk geçen birşeydir.
Ben kaçıyorum kızlar. Dizimdeki problem devam ediyor salona gitmeyeceğim herhalde bu hafta. Bi zorlamayım da tam iyileşsin. İyileşti diyorum geri hortluyor. Pazara uğrayacağım. Görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?