Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öyle oluyor canım, ağlatmamak için her çareyi arıyorsun, sağlık olsun herşeye razıyım ben. bende gece boyunca 3-4 defa kalkıyorum ne yapalım herşeye değer diyorum. neyseki biz emziğe hiç düşkün değiliz, önceden uyurken alıyordu dün onuda istemedi

görüş tabi canım gez toz keyfine bak

yasemin,direk sen söylemesende bu adam akrep derdim.korkarım ben akrebin erkeğinden.hiç istemediğim halde kızım akrep oldu.çok canım sıkılmıştı.
Bende akrepten çok korkuyom, özellikle çok etkili bakıyoo napcağımı şaşırıyoooommm

Akrebin nesi var ki

Akrep erkeği diye yaz google a bir de ekşi sözlüğe yorumlara bak canım:)) Arkanıza bakmadan kaçın diyo biz yaylara:)) Ben yay burcuyum(gezenti olmamdan anlamış olmalıydınız dermişim)

Aman canım kaç yıldır tanıyorum diyorsun işte. Doğruluk payı da oluyor da yani burca göre hareket etmek doğru mu ki.. Zaten kalbinin sesini dinleyeceksin nasılsa eninde sonunda

15.Eki
mesaj sayısı--spor

mersinli42---8----var
gurbet_dmr-9---- var

bilgen35----5-----yok
limpida----- 8-----var
goncagull---12---yok
yaseminyaso-7---yok
ferdici------21--- var
bulbul------10----yok

16.Eki M MESAJ SAYILARI VE SPOR
mersinli42---6----var
goncagull---5---- yok
limpida------12---var
yaseminyaso--10--yok
ferdici------10--- var
bulbul------3-----yok
bilgen35----3-----yok
gurbet_dmr-5-----var

Aman canım kaç yıldır tanıyorum diyorsun işte. Doğruluk payı da oluyor da yani burca göre hareket etmek doğru mu ki.. Zaten kalbinin sesini dinleyeceksin nasılsa eninde sonunda

Beni şaşırtan durum burcunda ne yazıyorsa hepsi aynı yaaaaa:)))) hhehehhehehe benim kalbimin sesi bellide karşıdan en somut adımı bekliyom

nurgül nerelerde yaa iki gündür görünmüyor

hakikaten en son yaseminle ferhana siz giderseniz bende giderim dedi,kayboldu.:44:

kimbilir ne iş peşinde çatlak nurgül

Faceden konuştuk az önce, işleri çok yoğunmuş ondan uğrayamamış. Akşam uğrayacak takıma

Allah Allah umarım çabuk geçen birşeydir.

Ben kaçıyorum kızlar. Dizimdeki problem devam ediyor salona gitmeyeceğim herhalde bu hafta. Bi zorlamayım da tam iyileşsin. İyileşti diyorum geri hortluyor. Pazara uğrayacağım. Görüşürüz

Canım yanından ayırmalısın artık yaşıda buna elverişli. Ona bir uyku arkadaşı al, benim kızımın binicik bir yumuşak köpeği var ona sarılıp uyuyor.

Emziği sadece uykuya dalarken kullanıyoruz. Sonra zaten kendisi uykuya dalınca ağzından düşmüş oluyo bende alıyom. Gece bir daha almıyo.

Geçmiş olsun, doktora gösterdin mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…