Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen benimkide 90dk

ama 1.30yı 10 gün
2.30dk yı 10gün 3.30dk 10gün diye bilmiyordummmmmmm
Öğrenmiş oldun canım

Birtek gözüme takılan patates kızartması. Menülere baktımda kaçamaklar yoğun. Ceza veresim geldi Patates kızartması için 100 mekik cezan var

Teşekkür ederim canım.Bugün daha iyiyim. Önerin için teşekkürler açıcı ile değilde boya ile yaptırayım

Anaaam bu menüyü tebrik eden olmuş.Sanırım Zeynep ti kız hamburger ekmeğini görmedin miHemi de kaşarlı. Bide 2 tane vay cadı vaaayyyy. Şimdi tost başına kaç ceza vereyim.En az300 hareket.Hayırlı uğurlu olsun

Maşallah güzel spor olmuş
Bütün ayakta durmak harcatır tabiii

Baaaaaaaaaaaaaakkkkkk;

HAFİF AKTİVİTELER - 150'den az Kalori/saat

Bilardo 140

Uzanmak/uyumak 60

Ofis İşleri 140

Oturmak 80

Ayakta Durmak 100
Bu 1 saatte harcanan kalori mi:44:. O zaman ben sabah 7 gibi uyanıyorum.Okulda hiç oturmuyorum. 14:30 gibi oturduğumu düşünürsek 7,5 saat yapar.Öğle yemeğinde oturduğumu atsam 6,5 saat x 100= 650 kalori valla süpermiş.Birde sürekli 3 katı çıkıp iniyorum.Sevdim ben bu işi

Of of of yemeklere bak. 1,5 tost hadi es geçeyim.2 kaşık mantı= 100 mekik.
1 kurabiye = 100 hareket.Hayırlı uğurlu olsun.

Günaydın:))) oku oku

Evet kedisi var:))) geveze kaplumbağa kendisi, ben hiç geveze değilimdir mesela
Tabi tabi bizim tanıdığımız Yasemin'in ağzından lafı cımbızla alırız.Hiç konuşmaz gevezelik yapmaz

Seni uyanık seni bulgur pilavını ver o midede iyicede şişsin .OHHHH hiç acıkmaz uyur.İyiymiş Canım deprem falan böyle şeyler düşünme.Allah korusun.

Ay ne şeker.Yerim ben onu
Allah kavuştursun canım Sevdiceğin gittiğine göre seni buralarda daha çok göreceğiz inşallah

Kızlar albüme foto koydum, gizemli dut rengim ve ben . Çok beceremedim, gittim labavoda çektim ama idare edersiniz artıkın
Birazdan bakacağım

Nurgülde rahatsızlanmış bu arada Takımımıza nazar değdi

gül hastalığı gibi bişey dedi canım
AAAA Geçmiş olsun bizim kıza.Gerçekten nazar değdi.Çoğumuz hasta,kara bulutlarda geldi gitti. Neyse ki toparlanmaya başladık. Takımımızı seviyorum

dur sen akşama bi kurşun döktürteyim ben takıma
Döktür canım

Görüşürüz canım.Dikkat et kendine.

Teşekkür ederim canım benim,daha iyiyim . Geçmişe bakayım derken selam veremedim.Sen nasılsın ?

Ben iyiyiym muhasebeden ödev konusu arama derdindeyim. Hoca kendiniz bulun yoksa ben verirsem çok fena olur dedi tırstım. Bütçe hazırlamasını yapcam galiba materyal arayıp duruyom netten.

Özledim kızzzzzzz

Ama ama o ekmek minicik ki yağsız tost. unonun minik hamburger ekmeği. 2Kepek ekmeği dilimi ancak eder ühüühühüühühühüühühühüühühühüüh:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu arada ağzım var dilim yok ne gevezeliğimi gördünüz ki

Son düzenleme:
Ben iyiyiym muhasebeden ödev konusu arama derdindeyim. Hoca kendiniz bulun yoksa ben verirsem çok fena olur dedi tırstım. Bütçe hazırlamasını yapcam galiba materyal arayıp duruyom netten.

Özledim kızzzzzzz
Kolay gelsin canım. Ödevde zor iş valla Bende yavaştan sosyoloji kitaplarına başlasam mı diyorum. Neyse ki ödev veren yok Bende özledim Ancaaaakkkk şuan çıkmam lazım gidip yemek hazırlamalıyım.Görüşürüz.Öpüldünüz.

Hımmm nasıl biriiii,çok ilgini belli etme,nasıl olsa yakın zamanda senin fıstıklığına dayanamıyp peşinden koşacaktır

öyle mi dersin yasocummmm, benimse hiç umudum yok oofff çok datlu yaaaaaaaaaaaaa, napcam akıl verin azcık banaaa

baktım, beğendim hadi hayırlısııııı

Bak cadıya bak nasılda isyan etmiş.Sus kız valla cezanı arttırırım Bir bak bakalım kalorisi ne kadarmış.Merak ettim.Kaşar peyniri çok ama ekmeği tam bilmiyorum.
Hiç geveze olur musun Sana geveze demek az olur

öyle mi dersin yasocummmm, benimse hiç umudum yok oofff çok datlu yaaaaaaaaaaaaa, napcam akıl verin azcık banaaa

Tabiki, nasıl düşünürsen öyle olurmuş. Bu düşünce gücünden öte , olumlu düşündüğün zaman fırsatları daha iyi görebilme durumuyla ilgili. Onun için napıyoruz, çok kaptırmadan kendimizi umudumuz yok demiyoruz

Laf yetiştireyim derken bir gidemedim

Akılda istermiş.Aşık Banu aşık Banu

ben geldimmm doktora gittim ben de bugün, sinüzitim azıtmış-cozutmuş yine. bi ton ilaç verdi 5 mi 6 mı ne
Sonunda doktora gitmene sevindim.İlaçlarını düzenli kullanıp hemen iyileş canım.Kendine dikkat et

Kahvaltı: 2 karper, 1 haşlanmış yumurta

Ara: kçk kutu süt

Öğle: 1 kase havuçlu-kabaklı tavuk (göğüs) yemeği, 1 brdk ayran

Ara: kayısılı activia

Akşam: 1 kase çorba, 1 tabak havuçlu-kabaklı tavuk (göğüs) yemeği, 1 brdk ayran

Su: 2 lt

SPOR: 100 twist + 50 mekik + 50 yan mekik + 25 alt karın çalıştırma + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + pilates bandıyla kol sıkılaştırma

Kaşarım da light hepsi ev yapımı ben yaptım dışardan değil ühühüühühühühühühüh isssssyeeeeeeeeeaaaaaaaannnnn ihihhiihihihihiihihih

hatice yaseminin menüsünü beyendiğim için değil beyenmediğim için tebrik ettim.edebiyatta bir sanat vardıya onu yapmaya çalıştım

ben geldimmm doktora gittim ben de bugün, sinüzitim azıtmış-cozutmuş yine. bi ton ilaç verdi 5 mi 6 mı ne
alnını açık bırakma,saçın ıslak dışarı çıkma .gençsin dikkat etmezsin sen.

Özledim kızzzzzzz
kolay gelsin,okul çocuğu.

afiyet olsun banu.

Kendine dikkat et canım, biraz meyvelerden vitamin almaya çalış tatlım

alamıorum ki dukan yüzünden ((( seyir evresindeyim ve goji berry dışında bütün meyveler yasak sanırsam dukanı kendime uyarlayıp yapcam. ah şu 100den bir anca önce insemmmmmmm

taam madem ki öyle yapıoruzz

Laf yetiştireyim derken bir gidemedim

Akılda istermiş.Aşık Banu aşık Banu

Sonunda doktora gitmene sevindim.İlaçlarını düzenli kullanıp hemen iyileş canım.Kendine dikkat et

ya canlarım zaten ztn sinizüt çıkınca saçlarımı kısacık kestirdim, düzenli de kurtuorum ama beni mahfeden çok terlemem ve saçlarım ıpıslak oluo okulda falan bazen peçeteyle falan wcde kuruluorum ama fön olmadğından ıslak kalıo ve rüzgar yeyince iltihabı tutuo ondan acilen kış gelmesi lazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…