Öğrenmiş oldun canımaynen benimkide 90dk
ama 1.30yı 10 gün
2.30dk yı 10gün 3.30dk 10gün diye bilmiyordummmmmmm
Birtek gözüme takılan patates kızartması. Menülere baktımda kaçamaklar yoğun. Ceza veresim geldibugünkü menüm
sabah 4-5 çatal patates kızartası çok incecikti kızarta
1zytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
1çatal incir reçeli
2 lokmalık domates turşusu
ara:2kk peynirr
öğlen yarım kase çorba
akşam
1kase çorba
4yk kuru fasulye
3-4 çatal salata
4dilim balık
1 dilim ekmek
2 lt su spor daha yapmadım
ama yatmadan önce jillian yapıcam inşşş
akşamı fazla kaçırdım biliyorum kızlar oyüzden cumaya kadar daha da dikkat edicem yediklerimeee:18:
Teşekkür ederim canım.Bugün daha iyiyim. Önerin için teşekkürler açıcı ile değilde boya ile yaptırayımHımmm nasıl biriiii,çok ilgini belli etme,nasıl olsa yakın zamanda senin fıstıklığına dayanamıyp peşinden koşacaktır
Açıcı kullandırtma mahvoluyo saç canım,ben hala 3-4 ay önce yaptırıp memnun kalmadığım röflenin izleriyle uğraşıyom,saçımı çok yıprattı.
Geçmiş olsun haticecim.zencefil soğuk algınlığına iyi gelir ,zencefil ve bal karışımı seni çok çabuk iyileştirir canım
Cezanı kendin seç kübracımmmm
Yazık yaramasın
Hoşgeldin canım,biz iyiyiz sen nasılsın?bebiş nasıl
Anaaam bu menüyü tebrik eden olmuş.Sanırım Zeynep ti kız hamburger ekmeğini görmedin miDünkü yemek yemeyi unutma olayımın ardından bugünki menü dehşet hihihi:))))
Sabah küçük yuvarlak hamburger ekmeğine kaşarlı tost
Öğle sabahın aynısı hihihihi:))))
Akşam:ızgara tavvuk ve ayran
Kahve 10 bardak içtim mi içmişimdir
Su garanti 2 lt si var
Spor yoookk
Bu kadarrrr
Maşallah güzel spor olmuşherkeseee günaydınnnn güzellerrrrr
siz bu msjımı okurken ben mışıl mışıl uyuyo olucam kim bilir yarın kaçta kalkıcam
25dklık jillianı yaptım
yani bu 2.günüm olmuş oluyo
acaba 30 gün yapsam mı diyorum ara vermeden
heryerim ağrıyo yaaa
kitap okuyup uyicammm
öpüyorum fıstıklarrrr
Bu 1 saatte harcanan kalori mi:44:. O zaman ben sabah 7 gibi uyanıyorum.Okulda hiç oturmuyorum. 14:30 gibi oturduğumu düşünürsek 7,5 saat yapar.Öğle yemeğinde oturduğumu atsam 6,5 saat x 100= 650 kalori valla süpermiş.Birde sürekli 3 katı çıkıp iniyorum.Sevdim ben bu işiBütün ayakta durmak harcatır tabiii
Baaaaaaaaaaaaaakkkkkk;
HAFİF AKTİVİTELER - 150'den az Kalori/saat
Bilardo 140
Uzanmak/uyumak 60
Ofis İşleri 140
Oturmak 80
Ayakta Durmak 100
Of of of yemeklere bak. 1,5 tost hadi es geçeyim.2 kaşık mantı= 100 mekik.dünkü menüm(yine fiyasko)
sabah
çavdar ekmeğine 1,5 tost
öğlen
1 tavuk but
2 kaşık mantı
1 kase yoğurt
arada kapüçino ve 1 kurabiye
akşam
1 tabak izmir köfte
1 tavuk but
yarım kase yoğurt
(kırmızı ve beyaz eti nasıl aynı anda yedim bilmiyorum ama doymamıştım)
2 saat duraksız alışverişspor niyetine, 2,5lt su
Tabi tabi bizim tanıdığımız Yasemin'in ağzından lafı cımbızla alırız.Hiç konuşmaz gevezelik yapmazGünaydın:))) oku oku
Evet kedisi var:))) geveze kaplumbağa kendisi, ben hiç geveze değilimdir mesela
Seni uyanık seniCanım ne kadarlıktı senin bebişin yani kaç yaşında. Ben bizimkine gece yatarken bulgur pilavı yediriyom(bayılıyor) sabaha kadar tık yok hihihihihiihih
Depremde bana bişey olmasında çok kızıma ve anneme bişey olmasından korkuyorum, ya onlara yardım edemezsem diye:18::18::18:
Ay ne şeker.Yerim ben onuBizimkide ayakta sallanıyordu eskiden, 1.5 yaşına gelince kendisi sallanmak istemedi. Şimdi ağzına emziğini eline köpeğini alıp ben eeeeeee eeeeee olcam diyip yatağına gidip kendisi yatıyor ve uyuyor canımDarısı senin başına
Allah kavuştursun canımBen geçmişi okuyacaktım
Ama okuyamadan gitmek zorundaym
hazırlanıp dışarı cıkacam
regl oldum şimdi çok sancım var ama sevgilim yarın memleketine gidiyor
görüşmek şart
Öpüldünüzzzzzzzzz
Birazdan bakacağımKızlar albüme foto koydum, gizemli dut rengim ve ben . Çok beceremedim, gittim labavoda çektim ama idare edersiniz artıkın
Beni şaşırtan durum burcunda ne yazıyorsa hepsi aynı yaaaaa:)))) hhehehhehehe benim kalbimin sesi bellide karşıdan en somut adımı bekliyom
Faceden konuştuk az önce, işleri çok yoğunmuş ondan uğrayamamış. Akşam uğrayacak takıma
Nurgülde rahatsızlanmış bu aradaTakımımıza nazar değdi
AAAAgül hastalığı gibi bişey dedi canım
Döktür canımdur sen akşama bi kurşun döktürteyim ben takıma
Görüşürüz canım.Dikkat et kendine.Allah Allah umarım çabuk geçen birşeydir.
Ben kaçıyorum kızlar. Dizimdeki problem devam ediyor salona gitmeyeceğim herhalde bu hafta. Bi zorlamayım da tam iyileşsin. İyileşti diyorum geri hortluyor. Pazara uğrayacağım. Görüşürüz
Teşekkür ederim canım benim,daha iyiyim . Geçmişe bakayım derken selam veremedim.Sen nasılsın ?İyileştin mi azıcık canım
Teşekkür ederim canım benim,daha iyiyim . Geçmişe bakayım derken selam veremedim.Sen nasılsın ?
[/B]
Teşekkür ederim canım.Bugün daha iyiyim. Önerin için teşekkürler açıcı ile değilde boya ile yaptırayım
Anaaam bu menüyü tebrik eden olmuş.Sanırım Zeynep ti kız hamburger ekmeğini görmedin miHemi de kaşarlı. Bide 2 tane vay cadı vaaayyyy. Şimdi tost başına kaç ceza vereyim.En az300 hareket.Hayırlı uğurlu olsun
Tabi tabi bizim tanıdığımız Yasemin'in ağzından lafı cımbızla alırız.Hiç konuşmaz gevezelik yapmaz
Seni uyanık senibulgur pilavını ver o midede iyicede şişsin .OHHHH hiç acıkmaz uyur.İyiymiş Canım deprem falan böyle şeyler düşünme.Allah korusun.
Birazdan bakacağım
AAAAGeçmiş olsun bizim kıza.Gerçekten nazar değdi.Çoğumuz hasta,kara bulutlarda geldi gitti. Neyse ki toparlanmaya başladık. Takımımızı seviyorum
Döktür canım
Görüşürüz canım.Dikkat et kendine.
Kolay gelsin canım. Ödevde zor iş vallaBen iyiyiym muhasebeden ödev konusu arama derdindeyim. Hoca kendiniz bulun yoksa ben verirsem çok fena olur dedi tırstım. Bütçe hazırlamasını yapcam galiba materyal arayıp duruyom netten.
Özledim kızzzzzzz
Hımmm nasıl biriiii,çok ilgini belli etme,nasıl olsa yakın zamanda senin fıstıklığına dayanamıyp peşinden koşacaktır
Benim sevgili aday adaycığımda sever fotoğraf çekmeyi ama daha henüz aday adayı, ne olacağı belli olmayan bir durum hiihihihihihihiBahsettiğim çocuğu merak ediyorsanız faceden arkadaşlarımda özgür var bakın ona Bakalım beğenecek misiniz
ben geldimmmdoktora gittim ben de bugün, sinüzitim azıtmış-cozutmuş yine. bi ton ilaç verdi 5 mi 6 mı ne
Bak cadıya bak nasılda isyan etmiş.Sus kız valla cezanı arttırırımAma ama o ekmek minicik ki yağsız tost. unonun minik hamburger ekmeği. 2Kepek ekmeği dilimi ancak eder ühüühühüühühühüühühühüühühühüüh:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Bu arada ağzım var dilim yokne gevezeliğimi gördünüz ki
öyle mi dersin yasocummmm, benimse hiç umudum yokoofff çok datlu yaaaaaaaaaaaaa, napcam akıl verin azcık banaaa
baktım, beğendimhadi hayırlısııııı
Akılda istermiş.Aşık Banu aşık Banuöyle mi dersin yasocummmm, benimse hiç umudum yokoofff çok datlu yaaaaaaaaaaaaa, napcam akıl verin azcık banaaa
baktım, beğendimhadi hayırlısııııı
Sonunda doktora gitmene sevindim.İlaçlarını düzenli kullanıp hemen iyileş canım.Kendine dikkat etben geldimmmdoktora gittim ben de bugün, sinüzitim azıtmış-cozutmuş yine. bi ton ilaç verdi 5 mi 6 mı ne
Bak cadıya bak nasılda isyan etmiş.Sus kız valla cezanı arttırırımBir bak bakalım kalorisi ne kadarmış.Merak ettim.Kaşar peyniri çok ama ekmeği tam bilmiyorum.
Hiç geveze olur musunSana geveze demek az olur
hatice yaseminin menüsünü beyendiğim için değil beyenmediğim için tebrik ettim.edebiyatta bir sanat vardıya onu yapmaya çalıştım
alnını açık bırakma,saçın ıslak dışarı çıkma .gençsin dikkat etmezsin sen.ben geldimmmdoktora gittim ben de bugün, sinüzitim azıtmış-cozutmuş yine. bi ton ilaç verdi 5 mi 6 mı ne
kolay gelsin,okul çocuğu.Ben iyiyiym muhasebeden ödev konusu arama derdindeyim. Hoca kendiniz bulun yoksa ben verirsem çok fena olur dedi tırstım. Bütçe hazırlamasını yapcam galiba materyal arayıp duruyom netten.
Özledim kızzzzzzz
afiyet olsun banu.Kahvaltı: 2 karper, 1 haşlanmış yumurta
Ara: kçk kutu süt
Öğle: 1 kase havuçlu-kabaklı tavuk (göğüs) yemeği, 1 brdk ayran
Ara: kayısılı activia
Akşam: 1 kase çorba, 1 tabak havuçlu-kabaklı tavuk (göğüs) yemeği, 1 brdk ayran
Su: 2 lt
SPOR: 100 twist + 50 mekik + 50 yan mekik + 25 alt karın çalıştırma + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
alnını açık bırakma,saçın ıslak dışarı çıkma .gençsin dikkat etmezsin sen.
kolay gelsin,okul çocuğu.
afiyet olsun banu.
Kendine dikkat et canım, biraz meyvelerden vitamin almaya çalış tatlım
Tabiki, nasıl düşünürsen öyle olurmuş. Bu düşünce gücünden öte , olumlu düşündüğün zaman fırsatları daha iyi görebilme durumuyla ilgili. Onun için napıyoruz, çok kaptırmadan kendimizi umudumuz yok demiyoruz
Laf yetiştireyim derken bir gidemedim
Akılda istermiş.Aşık Banu aşık Banu
Sonunda doktora gitmene sevindim.İlaçlarını düzenli kullanıp hemen iyileş canım.Kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?