alamıorum ki dukan yüzünden((( seyir evresindeyim ve goji berry dışında bütün meyveler yasak sanırsam dukanı kendime uyarlayıp yapcam. ah şu 100den bir anca önce insemmmmmmm
taam madem ki öyle yapıoruzz
ya canlarım zaten ztn sinizüt çıkınca saçlarımı kısacık kestirdim, düzenli de kurtuorumama beni mahfeden çok terlemem ve saçlarım ıpıslak oluo okulda falan bazen peçeteyle falan wcde kuruluorum ama fön olmadğından ıslak kalıo ve rüzgar yeyince iltihabı tutuo ondan acilen kış gelmesi lazımmmm
afiyet olsun
kız fotoyu face temi gösterdin?hangisi,ben kaçırdımmmmmmmm.
o emzik meselesi benide korkutuyor.emziğimize aşığız.biri elinde diğeri ağzında.birini çıkarır diğerini sokar ağzına.nasıl bırakacak emziği
ben geldimmmdoktora gittim ben de bugün, sinüzitim azıtmış-cozutmuş yine. bi ton ilaç verdi 5 mi 6 mı ne
uğurla bakalım sevdiceğini bu günlerin tadını çıkar evlendikten çocuk sahibi olduktan sonra sende katılırsın çocuk muhabbetine dert anlatmaya başlarsınen güzel zamanların kübracığım:)
öyle oluyor canım, ağlatmamak için her çareyi arıyorsun, sağlık olsun herşeye razıyım ben. bende gece boyunca 3-4 defa kalkıyorum ne yapalım herşeye değer diyorum. neyseki biz emziğe hiç düşkün değiliz, önceden uyurken alıyordu dün onuda istemedi
görüş tabi canım gez toz keyfine bak
Öğrenmiş oldun canım
Birtek gözüme takılan patates kızartması. Menülere baktımda kaçamaklar yoğun. Ceza veresim geldiPatates kızartması için 100 mekik cezan var
Teşekkür ederim canım.Bugün daha iyiyim. Önerin için teşekkürler açıcı ile değilde boya ile yaptırayım
Anaaam bu menüyü tebrik eden olmuş.Sanırım Zeynep ti kız hamburger ekmeğini görmedin miHemi de kaşarlı. Bide 2 tane vay cadı vaaayyyy. Şimdi tost başına kaç ceza vereyim.En az300 hareket.Hayırlı uğurlu olsun
Maşallah güzel spor olmuş
Bu 1 saatte harcanan kalori mi:44:. O zaman ben sabah 7 gibi uyanıyorum.Okulda hiç oturmuyorum. 14:30 gibi oturduğumu düşünürsek 7,5 saat yapar.Öğle yemeğinde oturduğumu atsam 6,5 saat x 100= 650 kalori valla süpermiş.Birde sürekli 3 katı çıkıp iniyorum.Sevdim ben bu işi
Of of of yemeklere bak. 1,5 tost hadi es geçeyim.2 kaşık mantı= 100 mekik.
1 kurabiye = 100 hareket.Hayırlı uğurlu olsun.
Tabi tabi bizim tanıdığımız Yasemin'in ağzından lafı cımbızla alırız.Hiç konuşmaz gevezelik yapmaz
Seni uyanık senibulgur pilavını ver o midede iyicede şişsin .OHHHH hiç acıkmaz uyur.İyiymiş Canım deprem falan böyle şeyler düşünme.Allah korusun.
Ay ne şeker.Yerim ben onu
Allah kavuştursun canımSevdiceğin gittiğine göre seni buralarda daha çok göreceğiz inşallah
Birazdan bakacağım
AAAAGeçmiş olsun bizim kıza.Gerçekten nazar değdi.Çoğumuz hasta,kara bulutlarda geldi gitti. Neyse ki toparlanmaya başladık. Takımımızı seviyorum
Döktür canım
Görüşürüz canım.Dikkat et kendine.
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Sporda çok güzelKahvaltı: 2 karper, 1 haşlanmış yumurta
Ara: kçk kutu süt
Öğle: 1 kase havuçlu-kabaklı tavuk (göğüs) yemeği, 1 brdk ayran
Ara: kayısılı activia
Akşam: 1 kase çorba, 1 tabak havuçlu-kabaklı tavuk (göğüs) yemeği, 1 brdk ayran
Su: 2 lt
SPOR: 100 twist + 50 mekik + 50 yan mekik + 25 alt karın çalıştırma + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
İsyankaaaaarrrrr.Tamam tamam af geldi.Peynirin light mış,hamburger ekmeğide az kaloriliymiş.Cezanı affedeyim mi hafifleteyim mi:44:Kaşarım da light hepsi ev yapımı ben yaptım dışardan değil ühühüühühühühühühüh isssssyeeeeeeeeeaaaaaaaannnnn ihihhiihihihihiihihih
Tamam canım anladım.Biz bu cadıya ne yapsak acep:44:hatice yaseminin menüsünü beyendiğim için değil beyenmediğim için tebrik ettim.edebiyatta bir sanat vardıya onu yapmaya çalıştım
Kanıtta sunmuşHaticeeee baaaaaaaakkkkkk
Eki Görüntüle 535012
Biz sana özel olarak pamuklu saç bandı yaptıralım. Terleyince o suyu alsın ki hasta olmaalamıorum ki dukan yüzünden((( seyir evresindeyim ve goji berry dışında bütün meyveler yasak sanırsam dukanı kendime uyarlayıp yapcam. ah şu 100den bir anca önce insemmmmmmm
taam madem ki öyle yapıoruzz
ya canlarım zaten ztn sinizüt çıkınca saçlarımı kısacık kestirdim, düzenli de kurtuorumama beni mahfeden çok terlemem ve saçlarım ıpıslak oluo okulda falan bazen peçeteyle falan wcde kuruluorum ama fön olmadğından ıslak kalıo ve rüzgar yeyince iltihabı tutuo ondan acilen kış gelmesi lazımmmm
bugünkü menüm
sabah: 2dilim ekmek domates zeytin azıcık bal peynir
öğlen yarım açma 1 elma
akşam: fırında tavuk salata
2 litre su
2 saat yürüyüş
emziğe düşkünse işin zor beenim yeğenim 3.5 yaşında zorla bıraktı bende öyle olur diye erken bıraktırayım dedim bizimkide çok zor oldu valla allah şimdiden kolaylıklar versin:)
geçmiş olsun canım geçenlerde ben 10 gün çektim ilaç kullanmadan geçmiyor meret.
Ne güzel bir arkadaşsın sen böyleHaklısın canımm daha cokk gencımmm benn :)
Evlılık dusunmeycm
Hayat bana guzelll
Evet kaptan yarından sonra daha sık gırecem ınsallah
Arkadasm amlyt olmstu ya burnundan olmstu cokme olmus yarın tekrar olacak
Aılesı burda degıl
1 hafta bızde kalacak annem bakacak ona :)
Sevdiceğin gitti ya hemen canın sıkılsın.Sersem aşık seniOkuldaym kızlarrr :)
ama cok sıkılıyormmm
Okuldaym kızlarrr :)
ama cok sıkılıyormmm
Onun canının sıkıntısı ancak sevdiceği gelince geçerniye sıkılıyosun şeker.yokmu arkadaşların çene çalacak:) hem sıkı can iyidir çabuk çıkmazmış
Onun canının sıkıntısı ancak sevdiceği gelince geçerniye sıkılıyosun şeker.yokmu arkadaşların çene çalacak:) hem sıkı can iyidir çabuk çıkmazmış
Sımsıkı olmak ıcınnnn sıkılyrmmm :)))niye sıkılıyosun şeker.yokmu arkadaşların çene çalacak:) hem sıkı can iyidir çabuk çıkmazmış
Tskler ttlmAfiyet olsun canım menün güzel olmuş.Sporda çok güzel
İsyankaaaaarrrrr.Tamam tamam af geldi.Peynirin light mış,hamburger ekmeğide az kaloriliymiş.Cezanı affedeyim mi hafifleteyim mi:44:
Tamam canım anladım.Biz bu cadıya ne yapsak acep:44:
Kanıtta sunmuş
Biz sana özel olarak pamuklu saç bandı yaptıralım. Terleyince o suyu alsın ki hasta olma
[/COLOR]Afiyet olsun güzel olmuş Nermin.
Ne güzel bir arkadaşsın sen böyle
Sevdiceğin gitti ya hemen canın sıkılsın.Sersem aşık seni
Sımsıkı olmak ıcınnnn sıkılyrmmm :)))ne gzl olur canımz sıkıldkca sıkılasmak
Tskler ttlm
Dahaa gıtmedı yarın 7de gtcek
12 gun yok
Nereye gidecek Kübra??
Canım beniiim kıyamam sanaIzmıt
Izmıtlı burda okuyor ıste bayram tatılıne gıdıyor .
1 haftadan fazladır heran bırlıkteyz okuldan alıp okula bırakıyor benı hep yarndan ıtıbaren 30una kdr onsuzum ...
Ve bugune karsı yasadklrmdan cok farklı
Dusuncelıı beyefendı bırı ya :) onsuz kalmak korkunc
afiyet olsun nerminbugünkü menüm
öğlen yarım açma 1 elma
2 litre su
2 saat yürüyüş
emziğe düşkünse işin zor beenim yeğenim 3.5 yaşında zorla bıraktı bende öyle olur diye erken bıraktırayım dedim bizimkide çok zor oldu valla allah şimdiden kolaylıklar versin:)
geçmiş olsun canım geçenlerde ben 10 gün çektim ilaç kullanmadan geçmiyor meret.
sıkılma,az ayrılık iyidirOkuldaym kızlarrr :)
ama cok sıkılıyormmm
oh afiyet olsun.MENÜM
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay
Bir lokmalık ekmeğin üstüne bal
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 dilim ekmek
Domates,peynir
Haşlanmış yumurta
AKŞAM
Yumurtalı kabak
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Şimdi de biraz ceviz yiyorum.
oooo dur bakalım,bu kadar yorum için so early.Izmıt
Izmıtlı burda okuyor ıste bayram tatılıne gıdıyor .
1 haftadan fazladır heran bırlıkteyz okuldan alıp okula bırakıyor benı hep yarndan ıtıbaren 30una kdr onsuzum ...
Ve bugune karsı yasadklrmdan cok farklı
Dusuncelıı beyefendı bırı ya :) onsuz kalmak korkunc
kötüsün,kötüsün semineya daaa 25dk sporumu yapayımmm
tvde geldi sonunda servistennn tv geldi ama kumandasını serviste unutmuşlarrr:26:
bu tvden bize hayır gelmicek heralde....
onlar kumandayı almaya gittiğinde ekranını çizsem mi diyede düşünmedim deil haniii
gidiyorumm gelince geçmişii okuyayağımm öpüyorum
kimseciklerde yok ammaa:44:
kız seni zaten zor görüyorduk,annen tuz biber oldu.iyi akşamlar arkadaşlar...
ben bu hafta farketmişsinizdir aranıza katılamıyorum.burada olamadığım içinde üzülüyorum ama şartlardan dolayı olmuyor.işyerinde çok yoğunum eve gelir gelmez annem çocukları bana sepetliyor haklı olarak.çocukları uyutuyorum,pc den annem gece 12 gibi çıkıyor ve benim uykum olduğu için giremiyorum.zaten o saatte kimse olmuyor.ben cuma günleri geleyim kilomu bildireyim,her ayın 13.de ölçülerimi vereyim ama aranızdan ayrılayım.çünkü hiç giremiyorum.kendinize iyi bakın şimdi çıkıyorum sevgilerrr
Bir aksiliktir gidiyor sizin iş.ya daaa 25dk sporumu yapayımmm
tvde geldi sonunda servistennn tv geldi ama kumandasını serviste unutmuşlarrr:26:
bu tvden bize hayır gelmicek heralde....
onlar kumandayı almaya gittiğinde ekranını çizsem mi diyede düşünmedim deil haniii
gidiyorumm gelince geçmişii okuyayağımm öpüyorum
kimseciklerde yok ammaa:44:
Canım sen bilirsin.Bunu daha öncede çok kez konuştuk.İsteiğin zaman geliyi akşamlar arkadaşlar...
ben bu hafta farketmişsinizdir aranıza katılamıyorum.burada olamadığım içinde üzülüyorum ama şartlardan dolayı olmuyor.işyerinde çok yoğunum eve gelir gelmez annem çocukları bana sepetliyor haklı olarak.çocukları uyutuyorum,pc den annem gece 12 gibi çıkıyor ve benim uykum olduğu için giremiyorum.zaten o saatte kimse olmuyor.ben cuma günleri geleyim kilomu bildireyim,her ayın 13.de ölçülerimi vereyim ama aranızdan ayrılayım.çünkü hiç giremiyorum.kendinize iyi bakın şimdi çıkıyorum sevgilerrr
bugünkü menüm
öğlen yarım açma 1 elma
2 litre su
2 saat yürüyüş
Sinüzit çok zor yaaa, ablamın alnı kocaman şişiyordu((( Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Sporda çok güzel
İsyankaaaaarrrrr.Tamam tamam af geldi.Peynirin light mış,hamburger ekmeğide az kaloriliymiş.Cezanı affedeyim mi hafifleteyim mi:44:
Tamam canım anladım.Biz bu cadıya ne yapsak acep:44:
Kanıtta sunmuş
Biz sana özel olarak pamuklu saç bandı yaptıralım. Terleyince o suyu alsın ki hasta olma
[/COLOR]Afiyet olsun güzel olmuş Nermin.
Ne güzel bir arkadaşsın sen böyle
Sevdiceğin gitti ya hemen canın sıkılsın.Sersem aşık seni
MENÜM
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay
Bir lokmalık ekmeğin üstüne bal
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 dilim ekmek
Domates,peynir
Haşlanmış yumurta
AKŞAM
Yumurtalı kabak
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Şimdi de biraz ceviz yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?