Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese GÜNAYDINLAAARRR
Geçen Hafta :62.2
Bu hafta :62.2
Giden :0
Yüzde :0
Ben bir hafta gram verip diğer hafta hiç vermemeye alıştım galiba. Hayırlısı bakalım.

Ahh ahh şu fazlalıklar bir 10 kilo daha gitse yicemde, kurubaklagil ve ekmek bende ters etki yapıyo ondan yiyemiyom. Test yaptırmıştım. Unlu mamuller, kuru bakliyat vb bana kilo aldıran şeylermişsevdiğim halde yiyemiyom.
Ahhhh ahhhh kız bir günde sebze ye sebze

Aramıza Hoşgeldin canım. Ben Yasemin. Bende doğum ve doğum sonrası kilolarıyla uğraşıyom. 110 kilolardan 79 lara kadar indim şükür 2 yaşında kızım var. Motivasyon için doğru takıma geldin canım, biz takımdan öte bir aileyiz

günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.
Tebrik ederim
günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.

geçen hafta .87

bu hafta:85.5

fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.
İşte eliptik bisikletin ve anne yemeklerinin gücü. Birde sen bizi bırakıp gidiyosun ha
Tebrik ederim

Bizde seni çok özledik Gönül

Gecen hafta : 71
Bu hafta : 71
Fark : 0
Haftalardır çok kilo verdin, bırakta vücudun yeni kilolara alışsın 1 hafta tatlım
Tebrik ederim
sonra çiğköfte olmasaydı, gözleme olmasaydı, pide olmasaydı ne bileyim tavuk döner olmasaydı hihihihiihihhihihihi

günaydın kızlar
geçen haftaki kilom 72,700
bu hafta 72,700
giden 0
Vücudun bir önceki haftaki verdiğin kiloya alışıyo demekki canım, bayram sonu süper olacak

Hesabın doğru canım, tebrik ederim

***13. TAKIM 279. ETAP ***

bilgen35 ( 87 /85.5 /1.5 / % 1.72 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
_ferdici_ ( 68.3 /67.5 / 0.8/ % 1.17 )
goncagulll ( 72.7/ 72.7/0 / %0 )
Kbra23 ( 71/ 71/0 /%0 )
limpida ( 103/ 103 / 0 /% 0 )
mersinli42 ( 71 /70 / 1/ %1.41 )
nurgulguney ( 55.5 / / / % )
bekolim ( 52.4 / 51.9/0.5 / %0.95 )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 65.1 / / /% )
UZAYIM ( 62.2/ 62.2/0 /% 0)
yasminyaso ( 79.5 /79 /0.5 / % 0.63 )

13.Takım ortalaması : %

Tatlı cadılar mı kaldı kilo bildirmeyen hihiihihiihihihiihi

gümaydın hanımlar.dün kızım rahatsızlandı.ateşi öksürüğü vardı.geceyi hastanede geçirdik. nefes alırken tıkanıyordu.iğne yaptılar ardından 1 saat soğuk buhar sonra 15 dakika ilaçlı buhar verdiler.bir sürüde ilaç tabi gece berbat geçti.tabi huysuzlğuüzerinde yine.
benim kilom yine aynı 86. siz verebildinizmi bir bakayım..

Haticecim artık ideal kilolarındasın da ondan vücut direniyor bence
Canım ne kadar direnirse dirensin sonunda ben kazanacağım. Gelecek haftadan itibaren bende jillian ve günlük en az yarım saat yürüyüşe başlıyorum.Bakalım kim kazanacak.Bayram dönüşüm muhteşem olacak

takımın maşallahı var yine tabi vermeyenler de var ama yinede güzel tebrik ederim özelliklede bilgen süper kilo vermiş:)

Canım çok çok geçmiş olsun.Sen giderken kilon kaçtı??? Bu hafta listeye gir diyecektim ama dün seni göremedim.Listeye istersen bayram dönüşü alalım.

Geçmiş olsun canımBurnunu açmak için bu küçük izotonik serumlar var ya ben onlardan kullanıyorum kızımın burnu tıkandığında. Şırıngayla(iğnesiz) burnuna sıkıyorum, burnunun içi yıkanıp açılmış oluyo. Hastanede hemşire öğretmişti.

Hatice işlem tamam Benim tatlı isteğim geçti biliyo musun bugün canım hiçbişey yemek istemiyo

***13. TAKIM 279. ETAP ***

bilgen35 ( 87 /85.5 /1.5 / % 1.72 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
_ferdici_ ( 68.3 /67.5 / 0.8/ % 1.17 )
goncagulll ( 72.7/ 72.7/0 / %0 )
Kbra23 ( 71/ 71/0 /%0 )
limpida ( 103/ 103 / 0 /% 0 )
mersinli42 ( 71 /70 / 1/ %1.41 )
nurgulguney ( 55.5 /55.5 / 0/ % 0 )
bekolim ( 52.4 / 51.9/0.5 / %0.95 )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 65.1 /65.1 / 0 /% 0 )
UZAYIM ( 62.2/ 62.2/0 /% 0)
yasminyaso ( 79.5 /79 /0.5 / % 0.63 )

13.Takım ortalaması : % 0.53

Ferhan gelmedi ama dün giremezsem kilom aynı demişti.Bu yüzden onuda ekledim.

Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63

Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı

Tebrikler kızlar

Herkese GÜNAYDINLAAARRR
Geçen Hafta :62.2
Bu hafta :62.2
Giden :0
Yüzde :0
Ben bir hafta gram verip diğer hafta hiç vermemeye alıştım galiba. Hayırlısı bakalım.

Hatice hiç diyetisyene gittin mi?

Ahhhh ahhhh kız bir günde sebze ye sebze
sonra çiğköfte olmasaydı, gözleme olmasaydı, pide olmasaydı ne bileyim tavuk döner olmasaydı hihihihiihihhihihihi

ha ha yok kız su tuttum şimdi ben yarına düşmüş olur yine :)) bulgur ve turşu için dedim onu yoksa diğerlerine sözüm yok

Aaaa geçmiş olsun. İnşaallah düzelir bir an önce. Onlar hasta olunca insanın eli ayağı tutmuyor.

bende özel mesaj istiyorum bana nee bana neeeee

kilo bildirimi yapıyorum

geçen hafta 55,5
bu hafta 55,5
giden 0
fark %0 :)))))

iyi ki bi de kilo vermemişin nurgül hastaydın ya zaten belki vücudun zayıf düşerdi de iyileşmen gecikirdi ya da ağır atlatırdın. Böylesi daha iyi olmuş

Doğru canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…