kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı
afiyet olsun bilgen.Kahvaltı: yarım dukan krep, 1 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, marul, yarım brdk şeftali suyu
Ara: 1 kase light yoğurtlu semizotu
Öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 3 nugget, 1 brdk ayran
Akşam: 1 tabak kıymalı kapuska, 1 kase light yoğurt
1 brdk kayısı çayı
Su: 2 lt
Spor:
Allah yardımcın olsun.zor doğuda yalnız olmak.merhaba arkadaşlar yolculuğum vardı o yüzden giremedim fazla..ama bundan sonra düzenli girerim artık. aslında haftaya başlayacağım diyete . annemi bekliyorum gelince beraber dukan diyeti yapıcaz kısmetse..bugün sabahtan beri uçaktaydık sandviç yedim hep.
biz aslında bursada oturuyoruz ama ben mecburi hizmetim dolayısıyla siirte geldim 2 yıl burdayım eşim gelmedi oğlumla beraberiz, bu hafta eşim yanımda bayram dolayısıyla sonra annem ve babm gelecek ve yaşasın diyeeeeeetttttt diyeceğim
afiyet olsun.çocuklar hep aynı.benimki bu ara mama e süt dışında yediği şey muz ve kuru incir.yemek yedirmek nerdeyse imkansız.Ay ne kötü olmuşşş.. Ne iş yapıyorsunuz ki siz?
Dünkü menümü yazayım
Sabak 1 bardak ılık su
Brunch1 yumurta 5 zeytin yarım kk peynir salata yoğurt
Akşam 1 adana salata çeşitleri ayran çok az ekmek
Ara bir adet erik
Spor camlar kapılar silindi çok sayıda kol bel ve bacak hareketi yapıldı
Hala 100 gr fazlam var toparlayamadım iyi ki bu hafta bildirim yok. Benim kızda yeme problemi var kolay kolay hiçbirşey yemiyor. Dün sabah küstüm yumurtasını yemiyor diye. Sonra da öğlen kaşık mamasını yemiyor diye küstüm. Sonra bayram çikolatası istedi benden. Verdim bi tane. Sen de bunu ye dedi. Olmaz ben yemiycem dedim küstü bana zıbıdı. Yedim ben de.
kıyamam,sen nasıl yormuşun kendini öyle.Günaydın kızlar:)))
Haftasonu giremedim. Cuma mesaj sayımıda göndememişim, çok şuçluyum çoookkkŞu an size dolma barnaklarımla yazıyom . 135 m2 ev komple,camlar ciflenir, koltuklar halılar silinir, bannyo mutfak tuvalet itinayla çiflenir ve çamaşır sulanır Sonuç bugün sabah kalkamadım işe 30 dakika geç kaldım, ellerim hamileyken bile bu kadar şişmemişti, balon gibi üflesen gidecekler
Geçmişi okuyup döneceğim(kim bilir kaç sayfadır)
çok geçmiş olsun kübra.üzülme ne olur,ameliyattan da korkma ama iyi bir dr araştır.kısa zamanda iyileşirsin inşallah.Kızlar doktordan geliyorum
Geçen sene karadenizde dizkapağım çok agrımıştı ve sürekli agrısını hissediyordum ama doktora gitmemiştim bugünlerde yürürken ayağım dönecek gibi hissetmeye başladım ...
Doktor muayene oldum yırtık var dedi dizinde.
yarın mr ve röntgen çekilecek ona göre tekrar konuşucam .
amlyt olmak zorundayım sanırım ve çok korkuyorum
çok morelim bozukk ..
çocuklardan ne istiyorsunuz şerefsizler.yapılacak tek şey var bu adilere...Canim cocuk 5 yasinda daha pisikologlarin sordugu sorulara verdigi cevaplardan inanmslar yoksa 8 yasinda olsaymis egitim aldiklari icin inanmayip delil gerekebilrmis fln fln ...dusunebiliyormusun..3 cocukta ayni seyianlatinca evine fln baskin yapilmis ozel esyalari alinmis..iclerinden birsey cikarsa ne ala yoksa yapacak birsey yokmus..adam serbest suanda..bende tesadüf ugradim o kisiye girgiryaarken hian durdu ve anlatti yasafiklarini ..gunerdir uyuyamadigini soyledi..,ben bile 3 4 gun kabus gördum dilim tutuldu neredeyse..ama sayet birsey bulunup cezalandirilmazsa allah kimseye yasatmasin amaaaaaaaa ben onun cezaini keicek insanlar bulurdum..bukadar acik soyluyorum ne dusunurseniz dusunun ben birini hulur adami anadindan dogduguna pisman ettirirdim.. 1dk tereddüt etmeden
onlar bizim kıymetlilerimiz,özlemez mi insan.Temizliği yaptım ama tabiri caizse anam ağladı.Çamaşır suyundan mıdır nedir bugün sesim travesti gibi çıkıyor
Annemler gelince rahat etsinler diye dip köşe temizledim. Bu haftasonu gidemedim, kızımıda çok özledim. Telefonda annecim seni çok özledim diyo yaa yüreğim eridi gitti. Hatta cuma temizlik yapacağım için gidemedim kızımın yanına diye oturdum ağladım, gün içinde bişey yiyemedim. Boğazıma dizildiler.
Ayyyyy nee ciciler aldınızBende yarın öğlen bakıcam bişeyler, kızımınkini almıştık ama yinede ona bişeyler daha alırım güzel görürsem
menünü beyenmedim meleğimolsun.sabah sadece su demişsin.kalorisi olmayan birşey öğün olmazakradaslar dunki yediklerimi yazim cikicam
sabah bi bardak su
oglen cornfleks ve yogur
aksam doner
aksam yemeginden sonra bi bardak sirkeli su ictim
oglum atesli isali de var virus kapmis sanirim
hastaneye gidicez bugun giremicem kusura bakmayin cok optum sizleri
kilo çizelgemi deiştirdim ondan bahsediyodum
hiihihiiii elbise bulüz ve kolye aldım. kocamın kalbine iniyodu al al onuda al diyodu:)))) ayakkabı almaya vaktimiz olmadı onuda kendibaşıma hallederim artık nabimhihiiiiii eğer fırsat bulursam foto çekip paylaşırım.
geçmiş olsun kübracım peki olay nasıl neden oldu. bu zamana kadar niye bekledin artmışmı
Gördük nurgulcum gördük kiskanicaz heralde 55 lik hatunu
Gecmis olsun kubra
geçmiş olsun canım çocuklar nedense hemen kapıyorlar hastalığı benim kızımda bir köye gittik geldik ertesi gün başlamıştı rahatsızlığı çok şükür atlattık inşallah ilerlemeden atlatırsınız allah şifa versin.evt ya benimde oglum sabah ateslendi soydum soguk bezle eklem yerlerine masaj yaptim dusunce ates dusurucusunu verdim ayaklarinin altinada viks surdum kalicna corap giydirdim ayakkabilarini giydirdim simdi durmadan ter dokuyor sirtindan havlu aliyorum bizim gezme isi yatti yani esim cikti hasta ziyaretine bizde oglusla evde havlu deistiriyoz sirtindan ama kendine geldi sanki cok hareketlendi birden ins bisi olmaz ya atesten korkuyorum trde bi ateslendi 1 ay hastaneye yatcakti resmen ya offfff hersey ust uste geliyo boyle yemeyi icmeyi bile unuttum tek onu dusunuyorum bi bardak su bitanede muzli yedim bu zamana kadar oda daha cok halsizlesmiyim diye zorla gozumden sakiniyorum neden boyle oluyo cuma arkiler geldi oglu oksuruyodu kesin ondan gecti offff
tebrik ederim kızlar ilk 3 ü bırakmıyoruz maşallah allah bozmasın:)Bu arada 3. olmuşuz.TEBRİKLER KIZLAR
geçmiş olsun.çamaşır suyu dokunur fazla kullandıysan.maşallah sana bitirmişsin bayram temizliğini benimde az çok birşeyler yapmam lazım ama hava yağmurlu kız rahatsız öyle bekliyorum bakalım ne edeceğim:)Günaydın kızlar:)))
Haftasonu giremedim. Cuma mesaj sayımıda göndememişim, çok şuçluyum çoookkkŞu an size dolma barnaklarımla yazıyom . 135 m2 ev komple,camlar ciflenir, koltuklar halılar silinir, bannyo mutfak tuvalet itinayla çiflenir ve çamaşır sulanır Sonuç bugün sabah kalkamadım işe 30 dakika geç kaldım, ellerim hamileyken bile bu kadar şişmemişti, balon gibi üflesen gidecekler
Geçmişi okuyup döneceğim(kim bilir kaç sayfadır)
kız nurgül gittinmi samsuna hiç gördünmü karadenizin güzelliklerini gidersen ordanda sinopa geç benim memleketime ağırlayalım seni :)mersü bebeim
teşekkürederim. merhaba bu arada. ben nurgül. 28 yaşındayım. muhasebeciyim. kilo durumum aşağıdaki gibi :)))) yarışmaya katılalı 2 yada 3 ay oldu. çok güzel dostluklar edindik. genelde öğretmen ve sağlık sektörü iyi denk gelmiş yaa. aslen izmirliyim daha doğrusu doğma büyüme 7-8 yıl kadar manisada yaşadım. sonrada evlilik nedeniyle 6 yıldır istanbuldayım. eşim samsunlu olduğu için kimlikte samsun terme yazıyoçok karışık yani. kısaca senide tanıyabilirmiyim. şimdiden memnum oldum.
çok geçmiş olsun kübracığım inşallah amaliyatlık durumun olmaz canım ya bozma moralini allah şifa versin inşallah.Kızlar doktordan geliyorum
Geçen sene karadenizde dizkapağım çok agrımıştı ve sürekli agrısını hissediyordum ama doktora gitmemiştim bugünlerde yürürken ayağım dönecek gibi hissetmeye başladım ...
çok morelim bozukk ..
kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı
selam hanımlar hayırlı haftalar hepinize:)
kız nurgül gittinmi samsuna hiç gördünmü karadenizin güzelliklerini gidersen ordanda sinopa geç benim memleketime ağırlayalım seni :)
çok geçmiş olsun kübracığım inşallah amaliyatlık durumun olmaz canım ya bozma moralini allah şifa versin inşallah.
prinç lapasını bende bekarken denemiştim 3 gün sadece prinç lapası yiorsun özellikle reglşi döneminde vücudun su toplamasını önlüyor.faydalı oluyor yani.
Kızlar doktordan geliyorum
çok morelim bozukk ..
Canim cocuk 5 yasinda daha pisikologlarin sordugu sorulara verdigi cevaplardan inanmslar yoksa 8 yasinda olsaymis egitim aldiklari icin inanmayip delil gerekebilrmis fln fln ...dusunebiliyormusun..3 cocukta ayni seyianlatinca evine fln baskin yapilmis ozel esyalari alinmis..iclerinden birsey cikarsa ne ala yoksa yapacak birsey yokmus..adam serbest suanda..bende tesadüf ugradim o kisiye girgiryaarken hian durdu ve anlatti yasafiklarini ..gunerdir uyuyamadigini soyledi..,ben bile 3 4 gun kabus gördum dilim tutuldu neredeyse..ama sayet birsey bulunup cezalandirilmazsa allah kimseye yasatmasin amaaaaaaaa ben onun cezaini keicek insanlar bulurdum..bukadar acik soyluyorum ne dusunurseniz dusunun ben birini hulur adami anadindan dogduguna pisman ettirirdim.. 1dk tereddüt etmeden
Basak menıskus herkeste var menskus yırtılması oluyor dıskapakta .. O oldu
Zeynep doktorum ıyı annemn ayagndan kemık aldı anneannemnde doktoru ıyı bır doktor ortopedıde futbolculrn lıf yırtlma amlytltnı hep elzgda bu yapıyor ozelde calısıyor
prinç lapasını bende bekarken denemiştim 3 gün sadece prinç lapası yiorsun özellikle reglşi döneminde vücudun su toplamasını önlüyor.faydalı oluyor yani.
çok geçmiş olsun kübracımmmmmBasak menıskus herkeste var menskus yırtılması oluyor dıskapakta .. O oldu
Zeynep doktorum ıyı annemn ayagndan kemık aldı anneannemnde doktoru ıyı bır doktor ortopedıde futbolculrn lıf yırtlma amlytltnı hep elzgda bu yapıyor ozelde calısıyor
biliyorum canım bende o nu kastedmiştim zaten annemde oldu o ameliyattan çok korkulacak bişey değil
ıyyyy yok 3 gün üst üste o yenirmi kız. ben acaba 1 öğünde falanmı yeniyo diye düşünmüştüm. ben yapamam
gidip sporumu yapayım kızlarrrr
midem hala düzelmedi yaaa cırcır olmuşum gibi gur gur ediyo midem ama bişi yok sonuç kabızzzzz
kızlarrr öğlen yemeği için tarhana çok kalorili sayılır mı sizce
tarhana çorbası+salata ? ne dersiniz
aaaa enteresan ama bence mantıklı çünkü japonlara çinlilere felan baktığımız zaman hep haşlanmış pirinç yiyorlar ve kg problemi olan yok. ama onların uygulamaları şöyle ekmek kültürleri yok onun yerine yiyorlar. bi yere yemeğe gittiklerindede hep yemeklerin vs lerin yanında ekmek yerine haşlanmış pirinç geliyor. bence mantıklı ama detaylarını bilmiyorum
yok bence içebilirsin 2 kaseye kadar ama ekmek yeme ya da bir dilim ekmek 1 kase çorba da olabilir
onlarda ekmek kültürü yok haşlanmış pirinç yiyorlar kafaları da zehir gibi çalışıyo
bizdede bol ekmek ve bol yağlı pirinç ikram edilir ....zeka var ama çalıştırmaya eriniyoruz :26:
milletimizi kim böyle yaptı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?