Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı

aaaa enteresan ama bence mantıklı çünkü japonlara çinlilere felan baktığımız zaman hep haşlanmış pirinç yiyorlar ve kg problemi olan yok. ama onların uygulamaları şöyle ekmek kültürleri yok onun yerine yiyorlar. bi yere yemeğe gittiklerindede hep yemeklerin vs lerin yanında ekmek yerine haşlanmış pirinç geliyor. bence mantıklı ama detaylarını bilmiyorum

afiyet olsun bilgen.

Allah yardımcın olsun.zor doğuda yalnız olmak.

afiyet olsun.çocuklar hep aynı.benimki bu ara mama e süt dışında yediği şey muz ve kuru incir.yemek yedirmek nerdeyse imkansız.

kıyamam,sen nasıl yormuşun kendini öyle.

çok geçmiş olsun kübra.üzülme ne olur,ameliyattan da korkma ama iyi bir dr araştır.kısa zamanda iyileşirsin inşallah.

çocuklardan ne istiyorsunuz şerefsizler.yapılacak tek şey var bu adilere...

onlar bizim kıymetlilerimiz,özlemez mi insan.

menünü beyenmedim meleğimolsun.sabah sadece su demişsin.kalorisi olmayan birşey öğün olmaz

yasemin biz burda iki aileyiz.aynı apartmanda.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor.yemekte bizdeysek ,kahvaltıda onlarda.cumartesi kahvaltıyı 12 de onlarda yaptık.yok yoktu

dünkü menüm
sabah 11.00:3 dilim ekmek
patlıcan salatası
2 yumurta
peynir

ara:1 dilim ekmek,2 kaşık patlıcan salatası

akşam:kıymalı yeşil mercimek
2 kaşık makarna
yoğurt

ara:3 minik gofret(tatlı diye beynim döndü)

su:1 litre
spor:15 d twister

Gördük nurgulcum gördük kiskanicaz heralde 55 lik hatunu

Gecmis olsun kubra

Telefndan grdm alıntı yapamıyorum .
Ben agrıdır gecer dıyordum ve gecmstı. Kosu bandından dustm gecen gun tekrar agrı grdı ama artık yururken ayagımın donecegnı hssdyrm dıskapagmn yanı ..
Yarn bellı olacak durumu
Tskler kızlar

Basak menıskus herkeste var menskus yırtılması oluyor dıskapakta .. O oldu
Zeynep doktorum ıyı annemn ayagndan kemık aldı anneannemnde doktoru ıyı bır doktor ortopedıde futbolculrn lıf yırtlma amlytltnı hep elzgda bu yapıyor ozelde calısıyor

selam hanımlar hayırlı haftalar hepinize:)

geçmiş olsun canım çocuklar nedense hemen kapıyorlar hastalığı benim kızımda bir köye gittik geldik ertesi gün başlamıştı rahatsızlığı çok şükür atlattık inşallah ilerlemeden atlatırsınız allah şifa versin.

Bu arada 3. olmuşuz.TEBRİKLER KIZLAR
tebrik ederim kızlar ilk 3 ü bırakmıyoruz maşallah allah bozmasın:)

geçmiş olsun.çamaşır suyu dokunur fazla kullandıysan.maşallah sana bitirmişsin bayram temizliğini benimde az çok birşeyler yapmam lazım ama hava yağmurlu kız rahatsız öyle bekliyorum bakalım ne edeceğim:)

kız nurgül gittinmi samsuna hiç gördünmü karadenizin güzelliklerini gidersen ordanda sinopa geç benim memleketime ağırlayalım seni :)

çok geçmiş olsun kübracığım inşallah amaliyatlık durumun olmaz canım ya bozma moralini allah şifa versin inşallah.

kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı

prinç lapasını bende bekarken denemiştim 3 gün sadece prinç lapası yiorsun özellikle reglşi döneminde vücudun su toplamasını önlüyor.faydalı oluyor yani.

yook nerde ben hep egeyi akdenizi gezdim. karadenize daha kısmet olmadı ne giresuna gittim ne samsuna ama gelirsem seve seve uğrarım

Aaa geçmiş olsun. Eşimde de vardı yırtık ama ameliyat dememişti doktor.

Bakıcı falan mı bu neci?

tikkat tikkat !!!!! sayın kadınlar kulubü 13. takım yarışmacıları yasminyaso kullancısının pisisi gümlediği için giriş yapamıyormuş bilgilerinize saygılarımla iyi çalışmalar :)))))

biliyorum canım bende o nu kastedmiştim zaten annemde oldu o ameliyattan çok korkulacak bişey değil

prinç lapasını bende bekarken denemiştim 3 gün sadece prinç lapası yiorsun özellikle reglşi döneminde vücudun su toplamasını önlüyor.faydalı oluyor yani.

ıyyyy yok 3 gün üst üste o yenirmi kız. ben acaba 1 öğünde falanmı yeniyo diye düşünmüştüm. ben yapamam

annemler gelmişler nihayet. Kayınvalidem evine dönecek demektir bu. Akşam yemeklerim sadeleşecek. Dizim de iyileşti gibi oldu artık. Spor salonuna tekrar başlayabilirim. Bayram geçsin

çok geçmiş olsun kübracımmmmm
bakalım doktorun ne diyecek?

evlenmeden önce bende yapmıştım pirinç lapasını tadı gerçekten pek hoş deil ama 3günün sonundaaa
görüyorsunuz ki değiyorrr

gidip sporumu yapayım kızlarrrr

midem hala düzelmedi yaaa cırcır olmuşum gibi gur gur ediyo midem ama bişi yok sonuç kabızzzzz

kızlarrr öğlen yemeği için tarhana çok kalorili sayılır mı sizce

tarhana çorbası+salata ? ne dersiniz

yok bence içebilirsin 2 kaseye kadar ama ekmek yeme ya da bir dilim ekmek 1 kase çorba da olabilir

onlarda ekmek kültürü yok haşlanmış pirinç yiyorlar kafaları da zehir gibi çalışıyo
bizdede bol ekmek ve bol yağlı pirinç ikram edilir ....zeka var ama çalıştırmaya eriniyoruz :26:

milletimizi kim böyle yaptı yaaa

Kendi kafamızı çalıştırmaktansa çalıştırılmış kafaların peşinden gitmek daha kolay gelir bize. Benim bilgim yetmez benim hayat görüşüm yetmez der o ne diyorsa doğrudur der sorgusuz sualsiz teslim oluruz. Bizde takım tutulur çocukluktan beri. Herkesin bir futbol takımı vardır o süperdir şampiyondur onun taraftarları dosttur onlardan olmayan düşmandır. Bu zihniyet yerleşerek büyürüz. Sonra siyasi görüşleri olur ailelerin onlar ocudur bunlar bucudur. Ocu ya da bucu oluruz. Diğerleri düşmandır. Seçimlerde de takım tutar gibi oy veririz biz şucuyuz deyip. Sonra ne yapsa savunmaya kılıf uydurmaya çalışırız. Yapmazsak dönek oluruz çünkü. Hiç bir parti seçimlerden önce bu benim eğitim politikam bu sosyal politikam bu da sağlık politikam.. gibi bişeyler açıklamaz biz de onları inceleyip evet bu bana daha doğru demeyiz. Biz kafa yormayız. Oyun oynar gibi yaşarız hayatı. Ciddiye alışımız bu kadardır. Sürü psikolojisi üzerine kurulduğu için dünyamız çok da zehir gibi çalışmasına gerek yoktur kafalarımızın. Nasıl olsa zehir gibi çalıştıracak biri bulunur biz de alkışlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…