Canım benim stres sıkıntı etkiliyordur.Yazdığını okuyunca canım sıkıldı.Allah ailesine yardım etsin. Çok kötü bir durum.Şimdi birşeyler söyleyesim var ama ........................ noktalarla geçiştireyim.Allah bu tür iğrençlikler yapanların belasınbı versin diyede ekliyorum. Yarın umarım birşey çıkmaz.Merhabaaaa kizlar
Vaaayyy en kötü gunumuz böyle olsun diycem ama kötü,erden biriydi harbi yinede 3. olmusuz..demek diger takimlar baya kötü
Gecmis olsun canim
Melegim olsun bilmiyorum bende benimi kasttettin:)
Benim bebegim 15 aylik olucak bende 6 ay emzirdim ama emzirirken bile benim lohusalik bitti hemen regl oldum ve eski duzenimdeki gibi 21 gunde bir duzenli adet gördüm..bu sekilde ilk defa yasamistim ..
B
Offf feci gorunuyo:)) bende pide deyince normal pide ekmegi hayal ettim :))) biz gariplerin tabi burda ne kebab ne pide bildigi mi var..burda bi ekmek arasi döner..onuda ben yiyemiyorum..cogu yerde kötü yapiyorlar..turkiyeye gelince saldiriyoruz resmen yemeklere
Canim bu sabah nihayet sükürler olsun oldum:)) belim sirtim heryerim agriyor..ama yinede pazartesi doktorar gidicem kan tahlili fln yaptiricam zaten gitmek istiyordum bu bahane oldu..nettede baktim neden olabilir diye
Hep bildigimiz bir kac sebeb yaziyor..ben gecen cuma sanki resmen allah soyletmis..tamam biraz stres sikinti yapiyordum ama bukadar reglimis geciktiricek kadar degil:) ama baskada allaha binlerce kere sükür bir sikintim bir stresim yok..elbet yoruluyorum kuzularmla ilgilenirken ama bilemiyorum:44:
Gecen carsambada beni cok uzen bir sey duymustum gunlerce kabus gördüm..bir arkadasin cocugu tacize ugramis..daha 5 yasinda hemde anaokulunda((( okadar uzuldum ki...3 gece soguk terler doktum geceleri ,,kabuslar gordum hep...bukadar takmamaya calisiyorum ama olmuyor,,sürekli aklima ve gozumun onune geldi
Ama bu olayi duydugumda zaten 6 gun gecikmisti..direk onunla ilgisi oldugunu sanmiyorum
Allah yavrularimizi karusun ..cok zor bir zamanda yasiyoruz
Az önce cnn de bir begesel vardi..suriye ic savasiyla ilgili...devam bakamadim( gelecekte bizi neler bekliyor:/
Zaten sikiliyosunuz bide ben sikmiyayim caninizi..ama su siralar biraz keyfim yok
Oh oh eteklerde alınırmış.38 bedenlerde giyilirmişte daha rahat olsun diye 40 aqlınırmış.Maşallah kız sana. Valla faceteki resimlerede bakıyorum gittikçe daha da güzelleşiyorsun.Kızlar gırdım ama hc yazamadım bayram temızlıgı alısverısı ...
Bgn kısa etek aldm 40 beden ama 38de oldu yanlrm cıktı dıye 40 aldm :)
Sac boyası aldım. Akmıs durumda suan bayagı aynı renge boyayacm ama bu sefer fusya karıstırcm boyama :)))
Hoşgeldin Gönülcüm.Nasılsın canım?Selam nabersinzi kizlar ins hersey yolundadir kilo durumlari ne alemde cok merak ediyorum kim ne kadar verdi diye epeydir dogru duzgun giremiyorum..
kilolar gidiyor bende stresten olsa gerek, istahim cok kesildi spor falan yapamiyorum yalniz ..
gecmise bir goz gezdireyim simdi kimler neler yapmis :)))
Afiyet şeker olsun BanucumKahvaltı: yarım dukan krep, 1 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, marul, yarım brdk şeftali suyu
Ara: 1 kase light yoğurtlu semizotu
Öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 3 nugget, 1 brdk ayran
Akşam: 1 tabak kıymalı kapuska, 1 kase light yoğurt
1 brdk kayısı çayı
Su: 2 lt
Spor:
Teşekkürler PüsküütArkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..
Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.
Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.
Eksiğim, yanlışım varsa affola..
Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813
Dilerim motive edici olacaktır.
Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.
Mesleğin neydi? Eşinin yanında olmaması üzücü.merhaba arkadaşlar yolculuğum vardı o yüzden giremedim fazla..ama bundan sonra düzenli girerim artık. aslında haftaya başlayacağım diyete . annemi bekliyorum gelince beraber dukan diyeti yapıcaz kısmetse..bugün sabahtan beri uçaktaydık sandviç yedim hep.
biz aslında bursada oturuyoruz ama ben mecburi hizmetim dolayısıyla siirte geldim 2 yıl burdayım eşim gelmedi oğlumla beraberiz, bu hafta eşim yanımda bayram dolayısıyla sonra annem ve babm gelecek ve yaşasın diyeeeeeetttttt diyeceğim
Ferhan tüm sorulara güzelce yanıt vermiş. Aklına takılan birşey olursa herzaman sorabilirsin.geçmişi okuyum dedim birsürü alıntı yaptım ama silindi hepsi(
hasta olanlara geçmiş olsun , biz neyse de çocuklar hastalanınca insan mahvoluyor
kilo verenleri tebrik ediyorum harikasınız
birkaç sorum var
1-menüleri aynı gün mü yazıyoruz bir gün öncesini mi
2- bi de mesaj olayı var anlayamadım onu
3-ceza puanı vs var mı
4-ararnızda dukan diyeti yapan var mı
5- bayram haftası kilo bildirimi yapılacak mı , yeni başlayanların bildirimi 2 hafta sonra mı yapılyor
şimdiden teşekkür ederim öpüldünüz iyi geceler