Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim stres sıkıntı etkiliyordur.Yazdığını okuyunca canım sıkıldı.Allah ailesine yardım etsin. Çok kötü bir durum.Şimdi birşeyler söyleyesim var ama ........................ noktalarla geçiştireyim.Allah bu tür iğrençlikler yapanların belasınbı versin diyede ekliyorum. Yarın umarım birşey çıkmaz.

Oh oh eteklerde alınırmış.38 bedenlerde giyilirmişte daha rahat olsun diye 40 aqlınırmış.Maşallah kız sana. Valla faceteki resimlerede bakıyorum gittikçe daha da güzelleşiyorsun.

Hoşgeldin Gönülcüm.Nasılsın canım? Çok özledik seni.

Afiyet şeker olsun Banucum

Teşekkürler Püsküüt

Mesleğin neydi? Eşinin yanında olmaması üzücü.

Ferhan tüm sorulara güzelce yanıt vermiş. Aklına takılan birşey olursa herzaman sorabilirsin.

"cumbo ve meleğimolsun" daha önce yarıştıysanız hangi takımda olduğunuzu ve hangi etpata ayrıldığınızı öğrenebilir miyim?Ayrıca şuanki kilonuz ve hedef kilonuz kaç? Bunları not almam lazım.
Cumbo şuan 6 aydır herhangi bir grupta olmadığın için diskalifiye listesinde görünüyorsun.Paylaşımına göre listeye girmen durumunda diskalifiye listesinden çıkacaksın.

bugün hiç yazamadım.sevgili kocam sabah bir oturdu başına kalkmadı.işgal etti resmen bilgisayarı.şimdiyse benim yazacak halim yok.başım kazan gibi sabah görüşürüz.öptüm hepiciğinizi.

Gunaydin kizlaar

Haftanin ilk gununde tum guzellikler bizlerle olsun dilerim tum sorunlarimiz bi nebzede olsa cozulsun gonlumuzden gecen guzelliklerin
gerceklesmesi icin guzel kapilar acilsin insallah

Ay ne kötü olmuşşş.. Ne iş yapıyorsunuz ki siz?

Dünkü menümü yazayım

Sabak 1 bardak ılık su
Brunch 1 yumurta 5 zeytin yarım kk peynir salata yoğurt
Akşam 1 adana salata çeşitleri ayran çok az ekmek
Ara bir adet erik

Spor camlar kapılar silindi çok sayıda kol bel ve bacak hareketi yapıldı

Hala 100 gr fazlam var toparlayamadım iyi ki bu hafta bildirim yok. Benim kızda yeme problemi var kolay kolay hiçbirşey yemiyor. Dün sabah küstüm yumurtasını yemiyor diye. Sonra da öğlen kaşık mamasını yemiyor diye küstüm. Sonra bayram çikolatası istedi benden. Verdim bi tane. Sen de bunu ye dedi. Olmaz ben yemiycem dedim küstü bana zıbıdı. Yedim ben de.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar:)))
Haftasonu giremedim. Cuma mesaj sayımıda göndememişim, çok şuçluyum çoookkk Şu an size dolma barnaklarımla yazıyom. 135 m2 ev komple,camlar ciflenir, koltuklar halılar silinir, bannyo mutfak tuvalet itinayla çiflenir ve çamaşır sulanır Sonuç bugün sabah kalkamadım işe 30 dakika geç kaldım, ellerim hamileyken bile bu kadar şişmemişti, balon gibi üflesen gidecekler

Geçmişi okuyup döneceğim (kim bilir kaç sayfadır)

Son düzenleme:
yasemincim çok geçmiş olsun canım :)))) helal olsun valla o kadar işin üstesinden nasıl geldin. ee sen bu haftasonu kızını görmeye gitmedin onlarmı geleceksana bayramda.

yeni gelen arkadaşlarla hala konuşma tanışma fırsatımız olmadı. kaç kişi geldi.

bu hafta kilo bildirimi yapmıcak olmamız iyimi kötümü bilemedim. dün tartıldığımda cuma günkü tartıdan 300 gram daha azdım. anlamıyorum ki her defasında cuma ile pazar arasında nasıl bu kadar fark olabiliyor.

ayy bugün şıkır şıkır dün eşimle bana bayramlık almaya gittik bugün giydim işe gelirken çocuk gibiyim ya bekleyemedim bayramı hhhaahahahaaa.

Bende hala tikirti pikirti yok

Yoga hareketleri yapicam simdi,belki faydasi gelir

Ferhan bugün doktora git artık:18::18::18:

Gunaydin kizlar

Haha nevrim kayar

Ayrica 4 ? Hic guzel bi rakam degil ,,her zaman tek rakamlar:129:

Tek güzelde, örneğin 1 çocuktan 3 e çıkmak zor yafuuuu Sen 4 4 lüksün ya Ferhancım, yukardaki sana 4. yü yolluyo galiba

Cırcır mode, arada iyi gelir, Ama menün çok kötü olmuş canım

Zeynep sabah gün mü vardı hihihihihiih

neden bugün burada kimse yok, çok sıkıldım
Burda olmayı tercih ederdimi, temizlik yaparken kendimi kakılmış gibi hissettim

Öğlen olmasa menün örnek menü olurmuş hani

Temizliği yaptım ama tabiri caizse anam ağladı.Çamaşır suyundan mıdır nedir bugün sesim travesti gibi çıkıyor
Annemler gelince rahat etsinler diye dip köşe temizledim. Bu haftasonu gidemedim, kızımıda çok özledim. Telefonda annecim seni çok özledim diyo yaa yüreğim eridi gitti. Hatta cuma temizlik yapacağım için gidemedim kızımın yanına diye oturdum ağladım, gün içinde bişey yiyemedim. Boğazıma dizildiler.

Ayyyyy nee ciciler aldınızBende yarın öğlen bakıcam bişeyler, kızımınkini almıştık ama yinede ona bişeyler daha alırım güzel görürsem

geçmiş olsun, kendine dikkat et

ay ferhan çok üzüldüm ya içim bi kötü oldu. gerçekten söyleyecek kelime yok bu insanlara, allah hepimizi ve yavrularımızı korusun.

afiyet olsun

zor bi durum, sendemi öğretmendin canım

ohhh mis gibi olmuşsun işte, bende yapaydım haftasonu iyiydi ama olmadı arife gününe kaldı temizlik

günaydın canım, kız niye giydin bayramı bekleseydin ya

çizelgemi 55,2 yapmak istiyorum

bende 70 yapmak istiyorum

Kahvaltı: 1 dukan krep, 1 dilim kaşar, yarım domates

Öğle: pide arası tavuk döner (pidenin yarısını yedim), 1 brdk ayran

Akşam: 3/4 palamut, salata

Su: 2 lt

Spor: yok
Kız Gülşah hep senin başının altından çıkıyo bu pideler di mi Banuyu da pideci yapmışsın
banu kızzzzzzzzzzzzzzz
durumunu ilişkisi var yamışın hayrola, varmı güzel haberler
Yoksaaaaa

Baya bir rahatlamışsındırGeçmiş olsun

yok kuzum yaa çok fazla musallat olan var faceten, onlardan sıkıldığıma değiştirdim nerde ben de o şans
İnsan fıstık gibi olunca asılan çok oluyodur, bak bende tık yok

Süte geçmeyen ağrı kesiciler var ondan iç

Biz zaten aylık olrak ölçülerimizi alıyoruz, bilgilendirme için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…