Günaydın kızlar:)))
Haftasonu giremedim. Cuma mesaj sayımıda göndememişim, çok şuçluyum çoookkkŞu an size dolma barnaklarımla yazıyom . 135 m2 ev komple,camlar ciflenir, koltuklar halılar silinir, bannyo mutfak tuvalet itinayla çiflenir ve çamaşır sulanır Sonuç bugün sabah kalkamadım işe 30 dakika geç kaldım, ellerim hamileyken bile bu kadar şişmemişti, balon gibi üflesen gidecekler
Geçmişi okuyup döneceğim(kim bilir kaç sayfadır)
teşekkürler canım çok yardımcı oldunHosgeldin
Desenize gurbetdesiniz kolaliklar diliyorum
Ben cevapliyim sorularinizi
Sayet gunun menusunu yediyseniz aksam yemeginizden sonrada yazabilirsiniz ertesi gunde..önemli olan anlasilir bisekilde ve butun olarak yazmak
Gunluk en az 5 msj yazma zorunlulugumuz varya,,,kaptanimiz bir liste yayinliyor ogun kim yaziliysa o arkadasimiza msj sayilarimizi yolluyoruz sonra hafta sonunda hatice toplu bir msj tablosu hazirlyor
Ceza puani yokta,,kacamak yaparsak birbirimize cezalar veriyoruz..200 mekik vs gibi..kacamagin buyuklugune öre degisiyor:))
Dukan banu (limpida)yapiyor..tam uyguluyor mu bilmiyorum ..ama asagi yukari hepimiz dukan diyetini biliyor ,tariflerini kullaniyoruz:)
Bayram haftasinda bildirim yokmus..yeni baslayanlar 2 hafta sonra listeye aliniyor ama listedeymis gibi bildirimlerini duzenli yapiyor cnm..zaten bu deneme surecinn amaci bu:)) sanirim :)
Mesleğin neydi? Eşinin yanında olmaması üzücü.
Ferhan tüm sorulara güzelce yanıt vermiş. Aklına takılan birşey olursa herzaman sorabilirsin.
daha önce 1. takımdaydım"cumbo ve meleğimolsun" daha önce yarıştıysanız hangi takımda olduğunuzu ve hangi etpata ayrıldığınızı öğrenebilir miyim?Ayrıca şuanki kilonuz ve hedef kilonuz kaç? Bunları not almam lazım.
Cumbo şuan 6 aydır herhangi bir grupta olmadığın için diskalifiye listesinde görünüyorsun.Paylaşımına göre listeye girmen durumunda diskalifiye listesinden çıkacaksın.
günaydın arkadaşlar iyi ve güzel haftalar dilerim herkese
Günaydınnnnn
hepinize günaydıınnnnGunaydin kizlaar
Haftanin ilk gununde tum guzellikler bizlerle olsun dilerim tum sorunlarimiz bi nebzede olsa cozulsun gonlumuzden gecen guzelliklerin
gerceklesmesi icin guzel kapilar acilsin insallah
afieyt olsun.yemeyen çocuk insanı depresif yapıyor, benm oğlanda yemek yemez yani cidden yemez varsa yoksa kahvaltı patates kızartması ..Ay ne kötü olmuşşş.. Ne iş yapıyorsunuz ki siz?
Dünkü menümü yazayım
Sabak 1 bardak ılık su
Brunch1 yumurta 5 zeytin yarım kk peynir salata yoğurt
Akşam 1 adana salata çeşitleri ayran çok az ekmek
Ara bir adet erik
Spor camlar kapılar silindi çok sayıda kol bel ve bacak hareketi yapıldı
Hala 100 gr fazlam var toparlayamadım iyi ki bu hafta bildirim yok. Benim kızda yeme problemi var kolay kolay hiçbirşey yemiyor. Dün sabah küstüm yumurtasını yemiyor diye. Sonra da öğlen kaşık mamasını yemiyor diye küstüm. Sonra bayram çikolatası istedi benden. Verdim bi tane. Sen de bunu ye dedi. Olmaz ben yemiycem dedim küstü bana zıbıdı. Yedim ben de.
Günaydın mıllet
Gunaydin kizlar
deüştürdüm hihihihihiiii nasıl olmuş
kıyamam sana ya. niye üzüyosun ki kendini bu kadar. en azından sağlıklı sıhatli her hafta görebiliyosun. halinize çok çok şükür yani. sen dolmuşsunda ağlayacak yer aramışsın. üzülme böyle şeyler için bayram üstü bide.Temizliği yaptım ama tabiri caizse anam ağladı.Çamaşır suyundan mıdır nedir bugün sesim travesti gibi çıkıyor
Annemler gelince rahat etsinler diye dip köşe temizledim. Bu haftasonu gidemedim, kızımıda çok özledim. Telefonda annecim seni çok özledim diyo yaa yüreğim eridi gitti. Hatta cuma temizlik yapacağım için gidemedim kızımın yanına diye oturdum ağladım, gün içinde bişey yiyemedim. Boğazıma dizildiler.
Ayyyyy nee ciciler aldınızBende yarın öğlen bakıcam bişeyler, kızımınkini almıştık ama yinede ona bişeyler daha alırım güzel görürsem
geçmiş olsun, kendine dikkat et
günaydın canım, kız niye giydin bayramı bekleseydin ya
bende 70 yapmak istiyorum
Kız Gülşah hep senin başının altından çıkıyo bu pideler di miBanuyu da pideci yapmışsın
mersü bebeimÇok şık olmuş canım çok yakışmış güle güle kullan
harikaaa olmuşşşş
Gunaydin kizlaar
Haftanin ilk gununde tum guzellikler bizlerle olsun dilerim tum sorunlarimiz bi nebzede olsa cozulsun gonlumuzden gecen guzelliklerin
gerceklesmesi icin guzel kapilar acilsin insallah
Neden oyle oldu ki, diyete uymuyor musun pia cim :44:
hosbuldum fistikim bende cok ozledim hepinizi burayiiyi diyelim iyi olalim hesabi "iyiyim" iste canim
gunaydin nasilsin bilgen
Ay ne kötü olmuşşş.. Ne iş yapıyorsunuz ki siz?
Dünkü menümü yazayım
Sabak 1 bardak ılık su
Brunch1 yumurta 5 zeytin yarım kk peynir salata yoğurt
Akşam 1 adana salata çeşitleri ayran çok az ekmek
Ara bir adet erik
Spor camlar kapılar silindi çok sayıda kol bel ve bacak hareketi yapıldı
Hala 100 gr fazlam var toparlayamadım iyi ki bu hafta bildirim yok. Benim kızda yeme problemi var kolay kolay hiçbirşey yemiyor. Dün sabah küstüm yumurtasını yemiyor diye. Sonra da öğlen kaşık mamasını yemiyor diye küstüm. Sonra bayram çikolatası istedi benden. Verdim bi tane. Sen de bunu ye dedi. Olmaz ben yemiycem dedim küstü bana zıbıdı. Yedim ben de.
Günaydın kızlar:)))
Haftasonu giremedim. Cuma mesaj sayımıda göndememişim, çok şuçluyum çoookkkŞu an size dolma barnaklarımla yazıyom . 135 m2 ev komple,camlar ciflenir, koltuklar halılar silinir, bannyo mutfak tuvalet itinayla çiflenir ve çamaşır sulanır Sonuç bugün sabah kalkamadım işe 30 dakika geç kaldım, ellerim hamileyken bile bu kadar şişmemişti, balon gibi üflesen gidecekler
Geçmişi okuyup döneceğim(kim bilir kaç sayfadır)
yasemincim çok geçmiş olsun canım :)))) helal olsun valla o kadar işin üstesinden nasıl geldin. ee sen bu haftasonu kızını görmeye gitmedin onlarmı geleceksana bayramda.
yeni gelen arkadaşlarla hala konuşma tanışma fırsatımız olmadı. kaç kişi geldi.
bu hafta kilo bildirimi yapmıcak olmamız iyimi kötümü bilemedim. dün tartıldığımda cuma günkü tartıdan 300 gram daha azdım. anlamıyorum ki her defasında cuma ile pazar arasında nasıl bu kadar fark olabiliyor.
ayy bugün şıkır şıkır dün eşimle bana bayramlık almaya gittik bugün giydim işe gelirken çocuk gibiyim ya bekleyemedim bayramı hhhaahahahaaa.
Ferhan bugün doktora git artık:18::18::18:
Tek güzelde, örneğin 1 çocuktan 3 e çıkmak zor yafuuuuSen 4 4 lüksün ya Ferhancım, yukardaki sana 4. yü yolluyo galiba
Cırcır mode, arada iyi gelir, Ama menün çok kötü olmuş canım
Zeynep sabah gün mü vardı hihihihihiih
Burda olmayı tercih ederdimi, temizlik yaparken kendimi kakılmış gibi hissettim
Öğlen olmasa menün örnek menü olurmuş hani
Temizliği yaptım ama tabiri caizse anam ağladı.Çamaşır suyundan mıdır nedir bugün sesim travesti gibi çıkıyor
Annemler gelince rahat etsinler diye dip köşe temizledim. Bu haftasonu gidemedim, kızımıda çok özledim. Telefonda annecim seni çok özledim diyo yaa yüreğim eridi gitti. Hatta cuma temizlik yapacağım için gidemedim kızımın yanına diye oturdum ağladım, gün içinde bişey yiyemedim. Boğazıma dizildiler.
Ayyyyy nee ciciler aldınızBende yarın öğlen bakıcam bişeyler, kızımınkini almıştık ama yinede ona bişeyler daha alırım güzel görürsem
deüştürdüm hihihihihiiii nasıl olmuş
teşekkürler canım, maalesef doktorum . maalesef diyorum çünkü hiç dışardan göründüğü gibi değil , 6 yıl oku paralan sonra 2 yıl mecburi hizmetimi yaptım ,evlendim eş durumu yapılmadığından (eşim mühendis ve özelde çalışıyor) istifa ettim , uzmanlık sınavına çalıştım kazandım 6 yıl daha asiistanlık yaptım biştti, şimdi yine mecburi hizmet, artık 35 yaşındayım , 3.5 yaşında çocuğum var ,babasından uzak bilmediğimiz memlekette yaşıyoruz , öfff içim daraldı yineeeeeee
afieyt olsun.yemeyen çocuk insanı depresif yapıyor, benm oğlanda yemek yemez yani cidden yemez varsa yoksa kahvaltı patates kızartması ..
Canım benim stres sıkıntı etkiliyordur.Yazdığını okuyunca canım sıkıldı.Allah ailesine yardım etsin. Çok kötü bir durum.Şimdi birşeyler söyleyesim var ama ........................ noktalarla geçiştireyim.Allah bu tür iğrençlikler yapanların belasınbı versin diyede ekliyorum. Yarın umarım birşey çıkmaz.
Oh oh eteklerde alınırmış.38 bedenlerde giyilirmişte daha rahat olsun diye 40 aqlınırmış.Maşallah kız sana. Valla faceteki resimlerede bakıyorum gittikçe daha da güzelleşiyorsun.
Hoşgeldin Gönülcüm.Nasılsın canım?Çok özledik seni.
Afiyet şeker olsun Banucum
Teşekkürler Püsküüt
Mesleğin neydi? Eşinin yanında olmaması üzücü.
Ferhan tüm sorulara güzelce yanıt vermiş. Aklına takılan birşey olursa herzaman sorabilirsin.
kilo çizelgemi deiştirdim ondan bahsediyodumhih ne olmuski ben göremedim
hiihihiiii elbise bulüz ve kolye aldım. kocamın kalbine iniyodu al al onuda al diyodu:)))) ayakkabı almaya vaktimiz olmadı onuda kendibaşıma hallederim artık nabimGunaydin canim neguzel dua ettin öyle amin amin amin
Haha delikiiiizzzz
Neler aldin? Bende gecen persembe gittim daha cok cocuklara aldim ama kendime almiycaktim 2 parca üst gördüm cok begendim,,denk gelmiyr böyle begendigim diye aldim bende ondan obce yinealis verise cikmistim esmle o zamanda almstm biraz
Bu ay biraz karisik alisversyaptim ama hepsi sik kullandigim tercih ettigim renkler ve tarzlar
Bi yer var burda cok sevdigim ,,sevdigim cok iyi markalari cok ygun fiyata .. Grince illa biseyler aliyorum..denk getirirsen 200€ bi cantayi 50 ye yada atiyorum. 100€ luk bi gömlegi 30 40 bulabiliyosun...ayyyyyy herseyi alasim geliyor orda
Kızlar doktordan geliyorum
Geçen sene karadenizde dizkapağım çok agrımıştı ve sürekli agrısını hissediyordum ama doktora gitmemiştim bugünlerde yürürken ayağım dönecek gibi hissetmeye başladım ...
Doktor muayene oldum yırtık var dedi dizinde.
yarın mr ve röntgen çekilecek ona göre tekrar konuşucam .
amlyt olmak zorundayım sanırım ve çok korkuyorum
çok morelim bozukk ..
kıyamam sana ya. niye üzüyosun ki kendini bu kadar. en azından sağlıklı sıhatli her hafta görebiliyosun. halinize çok çok şükür yani. sen dolmuşsunda ağlayacak yer aramışsın. üzülme böyle şeyler için bayram üstü bide.
napim dayanamadım ama 2 tane elbisi almıştım eğer diğerinide dayanamaz yarı giyemessem bayrama giyerim inşallah. bide yıkadım ütüledim zorla kuruttum yani valla yakışır yap derim
Kızlar doktordan geliyorum
Geçen sene karadenizde dizkapağım çok agrımıştı ve sürekli agrısını hissediyordum ama doktora gitmemiştim bugünlerde yürürken ayağım dönecek gibi hissetmeye başladım ...
Doktor muayene oldum yırtık var dedi dizinde.
yarın mr ve röntgen çekilecek ona göre tekrar konuşucam .
amlyt olmak zorundayım sanırım ve çok korkuyorum
çok morelim bozukk ..
bak çekildim bile paylaşıcam birazdanGördük nurgulcum gördük kiskanicaz heralde 55 lik hatunu
Gecmis olsun kubra
bende elbise almak istiyom banene yaaaa70 in altına bi ineyim ozamen başlıcam elbiselere
geçmiş olsun canım, menüsküsmü oldun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?