Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun ne yaptın kendine böyle? Hem camları niye cifledin ki ay?

teşekkürler canım çok yardımcı oldun

Mesleğin neydi? Eşinin yanında olmaması üzücü.

Ferhan tüm sorulara güzelce yanıt vermiş. Aklına takılan birşey olursa herzaman sorabilirsin.

teşekkürler canım, maalesef doktorum . maalesef diyorum çünkü hiç dışardan göründüğü gibi değil , 6 yıl oku paralan sonra 2 yıl mecburi hizmetimi yaptım ,evlendim eş durumu yapılmadığından (eşim mühendis ve özelde çalışıyor) istifa ettim , uzmanlık sınavına çalıştım kazandım 6 yıl daha asiistanlık yaptım biştti, şimdi yine mecburi hizmet, artık 35 yaşındayım , 3.5 yaşında çocuğum var ,babasından uzak bilmediğimiz memlekette yaşıyoruz , öfff içim daraldı yineeeeeee
daha önce 1. takımdaydım
2009-2010da dilekruzgar adıyla 5. takımdı galiba , sonra şifremi hatırlayamadığım için onunla devam edemedim başka isimle devam etmem önerildi. 1 takımda cumbo olarak devam ettim, mezuniyetime az kaldıydı ama birtakım nedenlerden dolayı izinli olarak ayrıldım sonra da dönemedim
şu an enson 65 kiloydum hedefim 55
günaydın arkadaşlar iyi ve güzel haftalar dilerim herkese

Gunaydin kizlaar

Haftanin ilk gununde tum guzellikler bizlerle olsun dilerim tum sorunlarimiz bi nebzede olsa cozulsun gonlumuzden gecen guzelliklerin
gerceklesmesi icin guzel kapilar acilsin insallah
hepinize günaydıınnnn
afieyt olsun.yemeyen çocuk insanı depresif yapıyor, benm oğlanda yemek yemez yani cidden yemez varsa yoksa kahvaltı patates kızartması ..
Günaydın mıllet

günaydınnn

kıyamam sana ya. niye üzüyosun ki kendini bu kadar. en azından sağlıklı sıhatli her hafta görebiliyosun. halinize çok çok şükür yani. sen dolmuşsunda ağlayacak yer aramışsın. üzülme böyle şeyler için bayram üstü bide.
geçmiş olsun, kendine dikkat et
günaydın canım, kız niye giydin bayramı bekleseydin ya

bende 70 yapmak istiyorum

napim dayanamadım ama 2 tane elbisi almıştım eğer diğerinide dayanamaz yarı giyemessem bayrama giyerim inşallah. bide yıkadım ütüledim zorla kuruttum yani valla yakışır yap derim

Kız Gülşah hep senin başının altından çıkıyo bu pideler di mi Banuyu da pideci yapmışsın

Ay aman üzülürüm öyle ya. Ben mecburiyetten yiyorum çünkü şehir merkezine uzak bir okuldayım ve yemek seçeneklerimiz çok kısıtlı. Biz 5 arkadaş beraber yiyoruz. Yazın ben burdaki hizmetliye yemek yaptırıyorum menüleri ben ayarlıyorum ama kışın malesef ne bulsak onu yiyoruz. Ayrı takılmak da hoş olmuyo böyle günlük toplantı gibi de oluyo yapılacaklar falan konuşuluyo en azından. Zira başka zaman odamdan çıkamıyorum pek. Gündemden haberim olmuş oluyo. Genelde akşamı uydurmaya çalışıp hiç ekmek yemiyorum akşamları bu yüzden. Sabah da ekmek yemiyo sayılırım tüm ekmek haklarım öğlene toplanmış oluyo. Ama imkanım olsa kesinlikle tercihim değil.

Çok şık olmuş canım çok yakışmış güle güle kullan
mersü bebeim
harikaaa olmuşşşş

teşekkürederim. merhaba bu arada. ben nurgül. 28 yaşındayım. muhasebeciyim. kilo durumum aşağıdaki gibi :)))) yarışmaya katılalı 2 yada 3 ay oldu. çok güzel dostluklar edindik. genelde öğretmen ve sağlık sektörü iyi denk gelmiş yaa. aslen izmirliyim daha doğrusu doğma büyüme 7-8 yıl kadar manisada yaşadım. sonrada evlilik nedeniyle 6 yıldır istanbuldayım. eşim samsunlu olduğu için kimlikte samsun terme yazıyo çok karışık yani. kısaca senide tanıyabilirmiyim. şimdiden memnum oldum.

Gunaydin kizlaar

Haftanin ilk gununde tum guzellikler bizlerle olsun dilerim tum sorunlarimiz bi nebzede olsa cozulsun gonlumuzden gecen guzelliklerin
gerceklesmesi icin guzel kapilar acilsin insallah

Gunaydin canim neguzel dua ettin öyle amin amin amin

Neden oyle oldu ki, diyete uymuyor musun pia cim :44:

hosbuldum fistikim bende cok ozledim hepinizi burayi iyi diyelim iyi olalim hesabi "iyiyim" iste canim

gunaydin nasilsin bilgen

Uyuyorum canim menulerimi hicbirsey atlamadan yaziyorum..ama 13 gunluk bir regl gecikmesi yasadim..gecen persembe degil ondan onceki perßembe olmaliydim dusunsene..gecen hafta uymadim ama diyete abartmaimd iyet yapiyorum havasindan cikmistim stresten..

Haha iyi tatli bir bahanemis

Ay neguzelll tum temizligini yapmissinnn..ben yle gnluk temizlikler yapip duruyorum hep..cok isim var aslindaaa

Haha delikiiiizzzz
Neler aldin? Bende gecen persembe gittim daha cok cocuklara aldim ama kendime almiycaktim 2 parca üst gördüm cok begendim,,denk gelmiyr böyle begendigim diye aldim bende ondan obce yinealis verise cikmistim esmle o zamanda almstm biraz
Bu ay biraz karisik alisversyaptim ama hepsi sik kullandigim tercih ettigim renkler ve tarzlar
Bi yer var burda cok sevdigim ,,sevdigim cok iyi markalari cok ygun fiyata .. Grince illa biseyler aliyorum..denk getirirsen 200€ bi cantayi 50 ye yada atiyorum. 100€ luk bi gömlegi 30 40 bulabiliyosun...ayyyyyy herseyi alasim geliyor orda

Canim dun regl oldum nihayet...kadin doktoruna biti ce gidicem ancak..rutin kontrolumude olmus olurum.. Kan tahlili icin ev doktorum gdicem ..biraz uzak doktorum baska sehirde,,arabam yoktu gidemedim sabah erken gitmeliym diye dusundum..yoksa sart degil mi? Arayip bir sorayim mi?

Ayyy kiyamam yaaaa cok zor boylede diymi...ama gelincepiril puril ev annen mutlu olur:)) benim annem oyledirde hattaevin temizligibden herseyin yolunda oldugu manasini bile cikartir daha rahatlar:))

Ayyy bende almaya doyamiyorum cocuklara yaa gecen 2 cuval indirdim kelaya sadece bebisin ..oglumda ayakkabi manyagiii gecen süpper biayakkabi aldiiimkkkk ayy benim bile icimin yaglari eridi..bi tane istedigi ayakkabi vari aslinda allahtan kucukler icin yokmus 39 nr dan baslyomus..kurtardik..basketbol ayakkabiarida öyle..onun istedigi bazi ayakkabilar var cogu 39 40 nr den basliyo..yoksa baya pahaliya mal olucak bize kucuk beyimmmmm...ayyy bugun okula giderken cok yakisiklydiiiiiiiiiii

Kızlar doktordan geliyorum
Geçen sene karadenizde dizkapağım çok agrımıştı ve sürekli agrısını hissediyordum ama doktora gitmemiştim bugünlerde yürürken ayağım dönecek gibi hissetmeye başladım ...
Doktor muayene oldum yırtık var dedi dizinde.
yarın mr ve röntgen çekilecek ona göre tekrar konuşucam .
amlyt olmak zorundayım sanırım ve çok korkuyorum
çok morelim bozukk ..

offff benim komşum da aynı durumda kalmıştı ve onun çocuğu da seninle yaşıt. Bi şekilde hallettiler ama. Kadın başka bi hastanede acil doktoru olarak çalışıyo şimdi ve hamile tekrar. TUS'a girip tekrar başka bir bölüm okuyamıyor musun? Ya da özel hastane falan neden düşünmedin? Çok zor bir durum biz de babamsız bir yıl Diyarbakır'da kalmak zorunda kalmıştık. Çok kızıyorum ben bunlara ya. Eş durumu diye bişey var. Bi kere anayasaya aykırı.

Canim cocuk 5 yasinda daha pisikologlarin sordugu sorulara verdigi cevaplardan inanmslar yoksa 8 yasinda olsaymis egitim aldiklari icin inanmayip delil gerekebilrmis fln fln ...dusunebiliyormusun..3 cocukta ayni seyianlatinca evine fln baskin yapilmis ozel esyalari alinmis..iclerinden birsey cikarsa ne ala yoksa yapacak birsey yokmus..adam serbest suanda..bende tesadüf ugradim o kisiye girgiryaarken hian durdu ve anlatti yasafiklarini ..gunerdir uyuyamadigini soyledi..,ben bile 3 4 gun kabus gördum dilim tutuldu neredeyse..ama sayet birsey bulunup cezalandirilmazsa allah kimseye yasatmasin amaaaaaaaa ben onun cezaini keicek insanlar bulurdum..bukadar acik soyluyorum ne dusunurseniz dusunun ben birini hulur adami anadindan dogduguna pisman ettirirdim.. 1dk tereddüt etmeden

hih ne olmuski ben göremedim

kilo çizelgemi deiştirdim ondan bahsediyodum
hiihihiiii elbise bulüz ve kolye aldım. kocamın kalbine iniyodu al al onuda al diyodu:)))) ayakkabı almaya vaktimiz olmadı onuda kendibaşıma hallederim artık nabim hihiiiiii eğer fırsat bulursam foto çekip paylaşırım.

geçmiş olsun kübracım peki olay nasıl neden oldu. bu zamana kadar niye bekledin artmışmı

akradaslar dunki yediklerimi yazim cikicam
sabah bi bardak su
oglen cornfleks ve yogur
aksam doner
aksam yemeginden sonra bi bardak sirkeli su ictim

oglum atesli isali de var virus kapmis sanirim
hastaneye gidicez bugun giremicem kusura bakmayin cok optum sizleri

bende elbise almak istiyom banene yaaaa 70 in altına bi ineyim ozamen başlıcam elbiselere

geçmiş olsun canım, menüsküsmü oldun yoksa

Gördük nurgulcum gördük kiskanicaz heralde 55 lik hatunu

Gecmis olsun kubra
bak çekildim bile paylaşıcam birazdan
bende elbise almak istiyom banene yaaaa 70 in altına bi ineyim ozamen başlıcam elbiselere

geçmiş olsun canım, menüsküsmü oldun yoksa

bencede al ama şuan fazla masraf yapma en fazla 1-2 ay giyebilirsin. sonra olmucak.

kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…