baaane istiiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu arada kızlar özet geçeyim.Yarın yokum.Bayramın 1. günü kayınvalidemdeyiz gece dönerim.Büyük ihtimal sizde olmazssınız. 2. günü Ankara ya gidiyoruz.Pazartesi Allah kısmet ederse burdayım. HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR
Valla super bekletiyolar 10 cmde dogum basliyo supe bisi tek bebinin kafa capi sorun benimki biraz kucuk olsadi o bi dikis bile olmazdivaaaauuuvvvv orası neresi öyle :44: Bende doğumu orda yapayım hem çifte vatandaş olur
benim sarılma umudum bile yoköküz-tren, kedi-ciğer ilişkisi içindeyiz bizz
Oy oy kıyamam kuzum sanabaaane istiiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sende söyle canım. Derslerine çalışsın üniv. sınavı yaklaşıyor.İnşallah istediği bölümü kazanırKızlar bu arada Zaum (zeliş ) Selam söyledi Faceden
Kilo vermemiş sınava çalışıyormuş gelemiyormuş gelmeye çalışacakmış bizleri özlemiş ..
İyice merak ettim neresi orası ?????Valla super bekletiyolar 10 cmde dogum basliyo supe bisi tek bebinin kafa capi sorun benimki biraz kucuk olsadi o bi dikis bile olmazdi
Belcika antwerpen hastanem sint.erasmusSende söyle canım. Derslerine çalışsın üniv. sınavı yaklaşıyor.İnşallah istediği bölümü kazanır
İyice merak ettim neresi orası ?????
O zaman kızlaaaarrrrrrrrrrrrr ben doğuma Belçika ya gidiyorumBelcika antwerpen hastanem sint.erasmus
Oy oy kıyamam kuzum sanaİnşallah olur diyeceğim ama illa onunla değil.Hayırlı olan kişi olsun.Tez zamanda olsun inşallah
aşığım, aşıksın, aşıkkkkkkkkkkkk
Trde olam bende korkardim ama burda cok guzel oluyo jakuziye sokup rahatlatiriyolar bile
Hasta olmuyo diye sevinmicekmisin doktorlar hasta olmayan bebeklere hasta gozuyle bakiyor hasta olan cocuk saglikli cocukmus
Grup aşıklar grubu olduHani Yasemin nerde o da gelsin Bende aşığım nolcak.Aşkımı çok seviyommm taam mı Bak size nispet öperim siz öpemezsiniz hehehehe
Allah bağışlasın.Darısı bizim başımıza inşallah
benim sarılma umudum bile yoköküz-tren, kedi-ciğer ilişkisi içindeyiz bizz
Bu arada kızlar özet geçeyim.Yarın yokum.Bayramın 1. günü kayınvalidemdeyiz gece dönerim.Büyük ihtimal sizde olmazssınız. 2. günü Ankara ya gidiyoruz.Pazartesi Allah kısmet ederse burdayım. HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR
evet platonik maalesefffBendeeeeeeecooooooooooooookkk asigim coooooooooookkkkkk
Ustelik özel bi hastane yada ucretli degil..istege bagli ..haticem melegimolsun nerde bilmiorumda ben almanyadayim biliyosun..ama ben istememistim ..normal odada kendimi daha iyi hissettim.bizim köyceyzimizin dogum odaarida cok guzel..
:00 ilk defa duyuyorum böyle bsey..benim kuzulaimda allaha binlerce kere sukurler olsun cok hasta olmaz..ben öyle oldugunu dusunmuyorum..cok uzerlerine titredigim icin degil,,dogru beslendikleti icin bence..uykular duzenli olug icin vs vs..yoksa ksin ayazinda bile sade ince bir mont kulanirlar..atki neredeyse hic kullanmazlar..ama kisin ,, öncesinde hairliimizi yapariz,,beslenme seklimizle fln.. Simdi yapmayalim hasta mi olalim anlamadim :))
Hahahaaaa ayneeennnnn ayyyyy akini sobrada birde meyveleri olunca o askin offfhhhhh kokla kokla durrrrr
Nasil yani platonik mi
Simdiden iyi bayramar, iyi eglencler canim
Bende belki yarin ugrarim ama sonra bende olmam belki cumada ugrarim ama afasonu olmam buyuk ihtimal
MAlum burda okullar acik
Ne bilim ya kisin 8 kere hasta olmasi iyimis bende anlamadim benim oglum 2 kere hasta oldu oda virustu
evet platonik maalesefff(
iYİ GECELER CANIMKim dedi onuuuuu8 kere hasta olmak tum kisi hasta gecirmek demek neredeyse
Senin gibi guzel br kizi kimse red edemez canim..ama tabi bazen fakli kisilikler, görusler olabilir o ayri..hic acele etme,kendinide uzme..farkina variginda ins gec kalmaz beyefendii dimiiii
Ben yatiyorum iyi geceler kizlar
İyi seyirler canımben de çıkıyom beybiler, film izliceeemmmmmmm mujkaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?