Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada kızlar özet geçeyim.Yarın yokum.Bayramın 1. günü kayınvalidemdeyiz gece dönerim.Büyük ihtimal sizde olmazssınız. 2. günü Ankara ya gidiyoruz.Pazartesi Allah kısmet ederse burdayım. HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR

Kızlar bu arada Zaum (zeliş ) Selam söyledi Faceden
Kilo vermemiş sınava çalışıyormuş gelemiyormuş gelmeye çalışacakmış bizleri özlemiş ..

baaane istiiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

40 defa demen lazımm hahahaa

Ne güzel Canım . Geziyorsunuzzzz
İyi bayramlar şimdiden

Kızlar bu arada Zaum (zeliş ) Selam söyledi Faceden
Kilo vermemiş sınava çalışıyormuş gelemiyormuş gelmeye çalışacakmış bizleri özlemiş ..
Sende söyle canım. Derslerine çalışsın üniv. sınavı yaklaşıyor.İnşallah istediği bölümü kazanır

Valla super bekletiyolar 10 cmde dogum basliyo supe bisi tek bebinin kafa capi sorun benimki biraz kucuk olsadi o bi dikis bile olmazdi
İyice merak ettim neresi orası ?????

Bugunki menum
Sabah:muz ve musli uzumlu
Oglen:kip spesyel ( tavuk baharatli kirmizi ve yesil biber sogan misir marul havuc)
Aksam:kriek (biraaaaaaa)visneli

aşığım, aşıksın, aşıkkkkkkkkkkkk

Bendeeeeeee cooooooooooooookkk asigim coooooooooookkkkkk

Trde olam bende korkardim ama burda cok guzel oluyo jakuziye sokup rahatlatiriyolar bile

Ustelik özel bi hastane yada ucretli degil..istege bagli ..haticem melegimolsun nerde bilmiorumda ben almanyadayim biliyosun..ama ben istememistim ..normal odada kendimi daha iyi hissettim.bizim köyceyzimizin dogum odaarida cok guzel..

Hasta olmuyo diye sevinmicekmisin doktorlar hasta olmayan bebeklere hasta gozuyle bakiyor hasta olan cocuk saglikli cocukmus

:00 ilk defa duyuyorum böyle bsey..benim kuzulaimda allaha binlerce kere sukurler olsun cok hasta olmaz..ben öyle oldugunu dusunmuyorum..cok uzerlerine titredigim icin degil,,dogru beslendikleti icin bence..uykular duzenli olug icin vs vs..yoksa ksin ayazinda bile sade ince bir mont kulanirlar..atki neredeyse hic kullanmazlar..ama kisin ,, öncesinde hairliimizi yapariz,,beslenme seklimizle fln.. Simdi yapmayalim hasta mi olalim anlamadim :))

Hahahaaaa ayneeennnnn ayyyyy akini sobrada birde meyveleri olunca o askin offfhhhhh kokla kokla durrrrr

benim sarılma umudum bile yok öküz-tren, kedi-ciğer ilişkisi içindeyiz bizz

Nasil yani platonik mi

Simdiden iyi bayramar, iyi eglencler canim
Bende belki yarin ugrarim ama sonra bende olmam belki cumada ugrarim ama afasonu olmam buyuk ihtimal
MAlum burda okullar acik

evet platonik maalesefff (

Ne bilim ya kisin 8 kere hasta olmasi iyimis bende anlamadim benim oglum 2 kere hasta oldu oda virustu

Kim dedi onuuuuu 8 kere hasta olmak tum kisi hasta gecirmek demek neredeyse

evet platonik maalesefff (

Senin gibi guzel br kizi kimse red edemez canim..ama tabi bazen fakli kisilikler, görusler olabilir o ayri..hic acele etme,kendinide uzme..farkina variginda ins gec kalmaz beyefendii dimiiii

Ben yatiyorum iyi geceler kizlar

iYİ GECELER CANIM

ben de çıkıyom beybiler, film izliceeemmmmmmm mujkaaaaaaaa
İyi seyirler canım

Amma çok konuşmuşsunuz geveze kaplumbağalar.çok felaket yağmur vardı 50 km yolu 1 saatte zor geldim.

Hatice ben burdayım,aşıklar sizi:) yarın paket eline gidince neler olcak çokmerak ediyom artık da seviyom demezse beklemicem artıkın:)))

Yarın sabah 9-9.30 arası eskişehire yola çıkıyorum.Tahmini varış saatimiz :))11.40 olup hava şartları el verirse daha erkende varabiliriz.havanın güneşli olması beklenirken yağmur yağmasın diye dua ediyoruz :)))

Kızlar bayramda uğramaya çalışırım ama şimdiden kutlamak istiyorum.İyi bayramlar..hepiniz öpüldünüz yavru kuşlar muccuks )))

Günaydın 13. Takımın çıtır adayları. Niyeyse bu takıma böyle hitap etmek alışkanlık oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…