işe yarayan bişey gibi duruyor hiç kullanan tanıyormusun
leg magic mi o nasil bisiyki:44: netten bakayim bi..
uzun suredir karsilasamiyoruz kilon ne alemde verebiliyor musun banus ?
ameliyat olmadığına sevindim.daha önce spor yapmaman zorlamış seni.çabucak iyileş ortimBen Geldim kızlar
Bugün doktora gittim
mr çektirdik mr çok korkunçtu Sesleri falan
Doktor iltihap var dedi bu yaşta çok yüklenmişşin dedi . krem bide ilaç verdi spor ağır yapma dedi koşu bandı sert zemin dedi . kasların çok güçsüz kuvvetlendir dedi bir kaç hareket verdi...
bu nasıl menü kız.cısss olmamış.hani düzeltecektin sen menüleriniDünkü menüm :
Sabah + ögle :
1 simit
peynir
1 haslanmış yumurta
domates
3 siyah zeytin
Akşam :
1 simit
1 ayran
Bugün :
Sabah :
1 simit
zeytin
domates
salatalık
peynir
1 haslanmış yumurta
Akşam :
1 kase sütlü nesfit
afiyet olsun ferhanım.Benim menum
Sabah
1 kase yulaf gevregi light sutle
Ara
4 kuru siyah erik
Ögle
Yumurtali,marullu, peynirli sandivic
Aksam
2 yk sade makarna yarim tavuk gögsu
18:00 de 7-8 üzüm,1/4 muz,ceyrek nar
Spor yok :/
metabolizman şapşaşkın olmuş banu:111:kızlarr metabolizmayı şaşırtma günleri sona ermiştirrrsanırsam çok şaşırttım, boşaltma sistemimde sorun vaarrr dün ve bugün toplamda 8 defa çıktım tuvalete ahahaaaaaaa ne var ne yoksa boşalttım yemin ederimm, oh beee kendime geldimmmmm arada yapmak lazım demek kiii bunu yarın pirinç lapası günleri başlıo bakalım nası gitcekk, tam bayram üstü olcak ama napiimmmmm artıkk bu 2 gün yediklerime sayarım. ekmek yemedim bu 2 gün ama, çikolatanın dibine vurdum resmen bir de lahana sarmasının ay ama mutluyum yaaaaaaaaaaa kg da almamışım 2 günde ama karnımda şiişlik var haliyleee neyse bölecimine işte. bu arada okuldan gelince uyudum biraz, onu gördüm rüyamdaa off off sevgili olmuştukkkk ama rüyalar tersine çıkar, traş olmuştu ay ne tatlıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben göreve ilk başladığımda bana da yolluk vermediler.bir kere dilekçe falan yazdım sonuç çıkmadı.güle güle harca paranı hatice.Nasıl 8 kez çıktın yavİlaç falan mı kullandın.Bende çıkmak istiyooommmm. Bu arada bende düngece rüyamda eşofmanımın içine giren yılan gördüm.Isırmasın diye dışardan kafasını tuttum,o daha da yukarı çıktı.Çok kötü bir rüyaydı. Bugün yorumlara baktım düşmandan gelecek mal varlığına işaretmiş.İsabet o ki bugün 1,5 yıldır sonuçlanamayan yolluk davam sonuçlanmış ve KAZANMIŞIM
Tamam bildir.ben bu durumdan çok sıkıldım.pöfffff
artık ülkemde güvenli yer kalmadı.bu hale getirenlerin allah cezasını versin.ben de gece çok kötü bi rüya gördüm yabnm de rüyalarım çıkar genelde, taksimde bomba patlıodu ablam ve ben ordaydık. böle pasaj gibi bi yerdeydik, en üst katına çıkıp saklanıoduk. polisler vs geliodu işte. bgn de bzm burda eylem yapıldı, polisler panzerlerden su falan sıktılar. karışıktı yani ortalık ben de minibüsteydim. taş falan atarlar die tırstım baya :S
münasebetsiz insan çok memlekette:Canım sana bırakıyorum o zaman.Pazartesiden itibaren birkaç günlük birşeyler yapalım sonra sağlıklı beslenmeye devam.Uzun süreli olmasın zaten.
Canım hayırlısı olsun diyelim. İyiliğe yorup geçelim.Bugün rüyadan açıldı bir şey daha anlatayım. Akşam üstü annecimle konuşuyoruz. Benim küçük ablam 8 aylık hamileDayımın kızı ki bizden büyük.Ablama evin hayırlı olsuna gitmişti(Ablam evi alalı 2 yılı geçti neyse.). Ablama ben seni rüyamda beyazlar içinde gördüm, korktum o yüzden seni göreyim dedim geldim,başka birini gördüğümde hamileydi rahatsızlandı falan demiş.Ya hamile insana böyle birşey söylenir mi nasıl sinir oldum Yabancı söylese geçer gidersinde insanın yakını böyle birşey der mi.İnsan anlatmaz, çok gıcık oldum.
evet seviniyorum.hastalansa götürecek dr yok.eli yüzü düzgün en yakın hastane 5 saat ileride.evden çıkmıyoruz ikimizde.babamız eve gelince temizlenmeden kızıma dokunmaz.eve dışarıdan gelen insanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.ferhanın dediği gibi yemeğini yer,uykusu düzenli.kıyafetlerini havaya göre ayarlamaya çalışırım.napayım,zorla çocuğu hasta mı edeyim?Hasta olmuyo diye sevinmicekmisin doktorlar hasta olmayan bebeklere hasta gozuyle bakiyor hasta olan cocuk saglikli cocukmus
iyi bayramlar hatice.Bu arada kızlar özet geçeyim.Yarın yokum.Bayramın 1. günü kayınvalidemdeyiz gece dönerim.Büyük ihtimal sizde olmazssınız. 2. günü Ankara ya gidiyoruz.Pazartesi Allah kısmet ederse burdayım. HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR
iyi bayramlar yasemin.Amma çok konuşmuşsunuz geveze kaplumbağalar.çok felaket yağmur vardı 50 km yolu 1 saatte zor geldim.
Hatice ben burdayım,aşıklar sizi:) yarın paket eline gidince neler olcak çokmerak ediyom artık da seviyom demezse beklemicem artıkın:)))
Yarın sabah 9-9.30 arası eskişehire yola çıkıyorum.Tahmini varış saatimiz :))11.40 olup hava şartları el verirse daha erkende varabiliriz.havanın güneşli olması beklenirken yağmur yağmasın diye dua ediyoruz :)))
Kızlar bayramda uğramaya çalışırım ama şimdiden kutlamak istiyorum.İyi bayramlar..hepiniz öpüldünüz yavru kuşlar muccuks)))
az önce leg magicimi sipariş ettimmmmmmmmmmmmmm
bak canımbacak ve basenlerim için aldım, bakalım işe yarıcak mı :) herkes övmüş amaa:44: canım 103üm işte, 1 haftadır durmuştu ben de bu iki gün metabolizmamı şaşırtmak için çok yedim bgnden itibaren de 2 gün pirinç lapası, 5 gün de 5 gün-5 kg şok diyetini yapcam. iice bi şaşırsın metabolizmam :) artık bi 99u göriim di mi
ameliyat olmadığına sevindim.daha önce spor yapmaman zorlamış seni.çabucak iyileş ortim
bu nasıl menü kız.cısss olmamış.hani düzeltecektin sen menülerini
afiyet olsun ferhanım.
metabolizman şapşaşkın olmuş banu:111:
ben göreve ilk başladığımda bana da yolluk vermediler.bir kere dilekçe falan yazdım sonuç çıkmadı.güle güle harca paranı hatice.
artık ülkemde güvenli yer kalmadı.bu hale getirenlerin allah cezasını versin.
münasebetsiz insan çok memlekette:
evet seviniyorum.hastalansa götürecek dr yok.eli yüzü düzgün en yakın hastane 5 saat ileride.evden çıkmıyoruz ikimizde.babamız eve gelince temizlenmeden kızıma dokunmaz.eve dışarıdan gelen insanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.ferhanın dediği gibi yemeğini yer,uykusu düzenli.kıyafetlerini havaya göre ayarlamaya çalışırım.napayım,zorla çocuğu hasta mı edeyim?
iyi bayramlar hatice.
iyi bayramlar yasemin.
güle güle zayıfla banu
kızlar çok işim var bugün.vakit bulursam gene yazarım.cümleten öptüm.
Pantln aldım 40 beden .. Ne guzel mutluluk bu ya .. 44 beden zor oluyordu eskıden. Sımdı begendıgım. Her pntlnu alabılıyorum ... :)
güle güle giy canımmmmdarısı başımaaa. 40 beden olmakkkkk nası bişedir acabaaa:44::44::44:
teşekkürler tatlımmmm
40 bedenide göreceksin merak etmeeeeeeeeeeeeeeee
bende hiç düşünmemiştim çünkü diyetten önce pantolon bile almayı sevmiyordum çnkü olmuyordu hiçbirzaman ...
Sanada nasip etsinnnnnnnnnnnnnn en yakın zamandaaaaaaaaaaa inşşş
Hehe bende öyleyim nermin simdi basliycam ama islerine hir kusmini dun yapmistim simdi bugunde bitiricem:))
Biliyorum k melegim lsin..buarada afin ne? Boyle garip oluyor:)
Sen fazla titriyormussunmu sanki? Yne gormeden ilmeden yorum yapmayi sevmiyormda..benimkiler action bi hayat yasarlar yle o adar titizlenmem 2 saat spordan cikar bisiketle gelir kendisi usunu orda aldig halde..oyni srkilde bende bu adar serbest birakirken hasta olmosa bilmiyorum ardind bsey armak ustemyorm heptn paanoyaklik o:)) benim cocuk dojtorum illarin dojoru obceden cocukla pek hasta olmadig icin doktrun yolunu nut,suz abi doaisiyla azi asiarini...hic o tarz hisey demedi ..iyi guzel hasta olmamaari ama bari asiya getirin dedi gulerek..50 li yaslarda ve kalbur ustu sayilabilicek bir muhitin en gözde doktoru... Tabi sende duydugunu soyluyosun canim:)..aman allah nazarlardan kazalardan hastalikardan korusun cocuklarimizi hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?