Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

leg magic mi o nasil bisiyki:44: netten bakayim bi..

uzun suredir karsilasamiyoruz kilon ne alemde verebiliyor musun banus ?

leg magic mi o nasil bisiyki:44: netten bakayim bi..

uzun suredir karsilasamiyoruz kilon ne alemde verebiliyor musun banus ?

bak canım bacak ve basenlerim için aldım, bakalım işe yarıcak mı :) herkes övmüş amaa:44: canım 103üm işte, 1 haftadır durmuştu ben de bu iki gün metabolizmamı şaşırtmak için çok yedim bgnden itibaren de 2 gün pirinç lapası, 5 gün de 5 gün-5 kg şok diyetini yapcam. iice bi şaşırsın metabolizmam :) artık bi 99u göriim di mi

ameliyat olmadığına sevindim.daha önce spor yapmaman zorlamış seni.çabucak iyileş ortim

bu nasıl menü kız.cısss olmamış.hani düzeltecektin sen menülerini
Benim menum

Sabah
1 kase yulaf gevregi light sutle

Ara
4 kuru siyah erik

Ögle
Yumurtali,marullu, peynirli sandivic

Aksam
2 yk sade makarna yarim tavuk gögsu

18:00 de 7-8 üzüm,1/4 muz,ceyrek nar

Spor yok :/
afiyet olsun ferhanım.

metabolizman şapşaşkın olmuş banu:111:

ben göreve ilk başladığımda bana da yolluk vermediler.bir kere dilekçe falan yazdım sonuç çıkmadı.güle güle harca paranı hatice.
artık ülkemde güvenli yer kalmadı.bu hale getirenlerin allah cezasını versin.

münasebetsiz insan çok memlekette:

Hasta olmuyo diye sevinmicekmisin doktorlar hasta olmayan bebeklere hasta gozuyle bakiyor hasta olan cocuk saglikli cocukmus
evet seviniyorum.hastalansa götürecek dr yok.eli yüzü düzgün en yakın hastane 5 saat ileride.evden çıkmıyoruz ikimizde.babamız eve gelince temizlenmeden kızıma dokunmaz.eve dışarıdan gelen insanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.ferhanın dediği gibi yemeğini yer,uykusu düzenli.kıyafetlerini havaya göre ayarlamaya çalışırım.napayım,zorla çocuğu hasta mı edeyim?
iyi bayramlar hatice.
iyi bayramlar yasemin.

az önce leg magicimi sipariş ettimmmmmmmmmmmmmm

güle güle zayıfla banu

kızlar çok işim var bugün.vakit bulursam gene yazarım.cümleten öptüm.

Son düzenleme:
ne bilim cnm ya gelisimi iyise bi sorunu yoksa olurmus zaten ne yapsan kus tuyundede uyutsan olurmus hasta bende anlamadim bu doktorlari ben oglusumu gozumden sakiniyorum resmen havaya gore kiyafetler sirtina havlular koyuyorum metroda metrodan inmeden havluyu deistiryorum sicak oluyor ya ici duzenli besliyorum herseyi organik kilosu iyi hareketleri super 6 bucuk aylikken emeklemeye basladi 5 in ortasinda birden oturmaya basladi simdi 10 ayli k ayakkabilarimizi giyip mahallede tur atiyoruz daha yeni doldurduk 10 u

kizlarrr cok pis kabus gordum ruyamda sinemadayiz lise ogretmenimde orda dedim ki daha evlenmedinizmi dedim yok dedi ablam falan yokki alem sizi dedim haha neyse cukulata gofret ikram ediyo hoca bizee arkadaslar felan ilkokulda tombuk bi arkim vardi ayni kalmis boyle dalga gectim kizlan haha kendime bakmadan sonra ben bi yiyom bi yiyom cukulatalari gofretleri bide icimden diyom ben siteye nasil yazarim bu yediklerimi yok diyom yazmicam ama diyom olmazki yazmam lazim kendime haksizlik olur hocamda diyoki sen yazma ben yazcam resiimlerini bile cektim yayinlicam diyoooooooooooooooooooooooo
uyaninca hala sanki yemis gibiydim iki sise bira ictim uctum resmen kabusa bakin ya

insallah guzel sonuc alirsin, hadi bakalim fistukum

Hehe bende öyleyim nermin simdi basliycam ama islerine hir kusmini dun yapmistim simdi bugunde bitiricem:))

Biliyorum k melegim lsin..buarada afin ne? Boyle garip oluyor:)
Sen fazla titriyormussunmu sanki? Yne gormeden ilmeden yorum yapmayi sevmiyormda..benimkiler action bi hayat yasarlar yle o adar titizlenmem 2 saat spordan cikar bisiketle gelir kendisi usunu orda aldig halde..oyni srkilde bende bu adar serbest birakirken hasta olmosa bilmiyorum ardind bsey armak ustemyorm heptn paanoyaklik o:)) benim cocuk dojtorum illarin dojoru obceden cocukla pek hasta olmadig icin doktrun yolunu nut,suz abi doaisiyla azi asiarini...hic o tarz hisey demedi ..iyi guzel hasta olmamaari ama bari asiya getirin dedi gulerek..50 li yaslarda ve kalbur ustu sayilabilicek bir muhitin en gözde doktoru... Tabi sende duydugunu soyluyosun canim:)..aman allah nazarlardan kazalardan hastalikardan korusun cocuklarimizi hepimizi

[video]http://m.youtube.com/watch?v=3h-HEesNReg[/video]

Herkese mutlu bayramlar

En cok sevgiye ihtiyacimiz var,,sevginin merhametin insanligin acamiycagi hicbir kapi yoktur...bu sarkiyla uyandim bu sabah...polyannaciliksa..oynayalm biraz..ne cikar?

Pantln aldım 40 beden .. Ne guzel mutluluk bu ya .. 44 beden zor oluyordu eskıden. Sımdı begendıgım. Her pntlnu alabılıyorum ... :)

yok canım ben eskiden sporcuydum hatta sporu bıraktığım için kilo aldım ... Yani vücudum spora alışık aslında doktoru anlamadım .. Kaslarımn güçsüz olduğunu biliyorum oda beslenme yanlışlığındandır :/
Adam akıllı birşey yemiyorum
cidden düzeltmem lazım :44:

güle güle giy canımmmm darısı başımaaa. 40 beden olmakkkkk nası bişedir acabaaa:44::44::44:

Teşekkürler tatlımmmm
40 bedenide göreceksin merak etmeeeeeeeeeeeeeeee
Bende hiç düşünmemiştim çünkü diyetten önce pantolon bile almayı sevmiyordum çnkü olmuyordu hiçbirzaman ...
Sanada nasip etsinnnnnnnnnnnnnn en yakın zamandaaaaaaaaaaa inşşş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

adim arzu cnm evt cok ustune titriyorum cok zor kavustum yavruma tedaviyle oldu 2 senenin sonunda aldim onu kucagima cok acilar cektim hamileligim 6 bucuk ayina kadar kustum ona bisi olcak diye ogurmek bile istemedim ama elimden gelen bisi yoktu dogurcagim gune kadar calistim dogum kolay olsun cikarken cani yanmasin yaglanma olmasin diye cok yurudum sancim cok vardi agliyarak yurudum geceleri uyuyamadim hani emzirme donemim cok berabetti mastit oldum hastanede ates kaldirdim goguslerim tas gibi oldu onu yanimdan alip goturduler isik altinda durmasi gereekiyordu sariligi vardi emziremedim gogusler sisti tabi sonra yaralarim 6 ay gecmedi gogus ucu yaralarim ama inadina emzirmeye calistim sut kanallarim iltihablanma oldu agladim acidan gene emzirdim hastaneden ciktik evimize geldik gece emmeye kalkti azindan kan geldi oyle boyle deil heryeri kan oldu 48 saat makinalara bagli kaldi yavrum miyde kanamasi dediler ama sukur benim gogsum oyle bir yirtilmis ki ordan icmis sadece kanimi etim sallaniyodu resmen herseyi yesin icsin oyunlar oynasin hasta olmasin yani cok titriyorum ustune ama doktor bana kendine guvenin yok senin dedi sonra basladim aglamaya onca acilar cektim dedim ama kv hep dier gelini tam anne olarak ornek verdi dedim yok o 2 yasina kadar emzirmis her dk her gun cesitli corbalar yapmis hic hasta etmemis o tam anneymis benimkini buyutmekte ne varmis gibi iki gun once ateslendi ya ne dese begenirsin dikkat etmiyonuzmu usuttunuzmu kesin usuttunuz dikkat etsenize dedi esimde hyr usutmedi vurus kapti arzu iyi bakiyo dedi ama en ufak biside ben dikkatsiz oluyorum resmen cok doluyum nabcam bilmiyorum kilo meselesindede telde sormus inanmamis kilo verdime heralde kollarimi sivadi esim vak incecik kaldi diye netten sasirdim of ya karmakarisik yzdim resmen bi soru sordun ben bin cvb yazdim agliycam sinirime ya

kizlar bugun kendimi cezalandirim dedim olmadii bi kac gundur biraz abarttim galiba bugun meyve yarin su gunu yapicaktim ama yarin disardayim gene olmucak bugunki menum kapatiyorum gunu artik

sabah:bi kase cornflexk sut ile
ara ogun:musli kusburnulu
oglen:hicbisi
aksam:bi dilim ekmek tavuk sosis bi tane bi bardak gazi kacmis unutulmus cola

iyi akşamlar kızlarrr
bugün annemlerden saat 11 de çıktım eve geldiğimde saat 5 tiii 2 saat ümraniye trafiğinde bekledim aman yarabbimmm....
şimdi şükür evimdeyimm....
ama hastayım üşütmüşüm burnum tıkandı kırgınlık var üşüyorum sanırım ateşimde çıkmaya başladııı

dün çok üşüdüm yaa üstüme bişi almadım bu soğukta otobüsü kaçırmim diye aceleyle çıktımdı

biraz dinlenim

msj sayımı göndericem menümü paylaşcam geçmişe bakıcam

öpüyorum kızlarr

kızlar pirinç lapası diyeti bana yaramadı. ya ondan ya da ders çalışmaktan başım çok fena ağrıdı. 1 gün yeter bana bu diyet. yrn 5 günde 5 kg diyetine başlıyorum. yrn patates günüm. o da bu şekilde olursa ona da dvm etmem. kahrolsun sinüzit, yaşasın baklavaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…